- 18 Mart 2011
- 349
- 6
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.281
Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm
Kılıçbalığm bende istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm
Teşekkür ederim canım
Bu fotoğraf saçımın ilk haline ait yani kendi doğal rengimin üzerine attığım bir kaç belli belirsiz güneş balyajı görülmekte...
Eki Görüntüle 181488
Bu ise saçlarımın yeni renginin loş ev ortamında ki görüntüsü
Eki Görüntüle 181490
Bu ise gün ışığındaki görüntüsü...
Eki Görüntüle 181492 Eki Görüntüle 181491
Bu arada keratinde bozulma olmadı bu yüzden elimdeki tasteri denemek için daha çok zamanım var...Bu vesile ile bu fotoğraflardan birini ilk sayfaya ekleyip keratin uygulamasının ilk hali ve 3 ay sonraki hali olarak karşılaştırılma yapılmasını sağlayabiliriz
Kılıçbalığm bende istiyorum
nası paylaşıcaksınızki anlamadım :26:
Tamam canım sanada mesaj atıyorum şimdi...
1000 ml 4 e bölünürse adam başı 250 ml eder canım bu da ilk defa yapacak biri için 3 seans benim gibi bir insan içinse 6 seans eder daha ne olsun...
Uffff anamm saça bak Mükeemmelll maşallah nazar değmesin.. Vallahi yeni gördüm harika olmuş.. Boyanın nosu ? tam isgtediğim renk :) süper olmuşş bu renge devam
tabi siz hepiniz aynı yerdesiniz dimi? biz napalım yazık bize
Şehir dışı arkadaşlarım var arada kargo ile göndereceğim onlara mecburen ama sen Almanyada mıydın?
bu arada kılıçbalığım benim bozulmaya başladı fönüm diye yakınıyordum ya biliosun tekrar yaptırmaya karar verdim ama kuaförlerde fiyat uçuk olunca evde yapıcaktım.saçımı yakarım korkusuyla kuaföre malzemeler benden olsun teklifinde bulundum ozaman 20 tl alırım senden dedi.bende şimdi uygun bir keratin şampuan ve krem aramaya başladım.saçlarımın renginide açtırıorummm yepyeni fotolarımı paylaşıcam sizinle yine.inşallah daha güzel olur bu kez.gerçi saçım hala düz ama tülermeler başladı daha bir ay olmasına rağmen.bide normal olarak yağmurda falan ıslanınca yada nemli havada bozulmaması gerekiyor demi saçımın düzlüğü ama bozuluo işte.buda etkisinin geçtiğini gösteriyor sanırım.bakalım ürünleri bulabilrsem kuaförde yaptırıcam pazar günü.
yok cnm ben marmaristeyim
keratini saça uyguladıktan sonra düzleştirici kullanmayıp da metal bigudilere sarsak mizample makinasında kurutsak dalgalı olur mu acaba:26::26:
Sen şampuan olarak ne kullanmıştın canım, birde kullandığın ürün b miydi? Şimdi ben şampuan olarak nude'un kuru saçlar için olanına geçtim offff var ya yok böyle bir şey
Normalde yağmurda falan bozulmuyor tatlım, dediğin gibi etkisi geçmeye başlamış ama 20 liraya yapacaksa gayet iyi...
Aramızda Ankara'da olan arkadaşlarda var canım ama haftasonuna yetişmez herhalde en erken bu hafta alabiliriz biz...
kullandığım ürün e harfi ile başlıyordu sölemiştim daha önce markasını hatta bi günlük işlem uyguladılar demiştim.şampuanıda yine kuaförden aldım ama adını hatırlayamıorum şimdi.şuan işteyim eve gidince bakar yazarım.
Selam arkadaşlar
Bir süredir takip ediyorum bu konuyu, ben geçen sene saçlarıma defrize yaptırmıştım
ilk birkaç ay memnundum ama zaman geçtikçe saçlarım kötüleşmeye başladı hem kıvırcıklığı gitti
çok kötü bir şekle büründü hem de zarar gördü... Saçlarımı fönlemeden duramıyorum ama bu da
daha kötü olmasına sebep oluyor.
Sizin keratinle aldığınız mükemmel sonuçları görünce heves ettim ben de en azından saçlarıma bakım olsun istiyorum.
Nette çok araştırma yaptım keratinle alakalı ama her alacağım dediğim üründe sürekli bir pürüz çıkıyor
ve memnun olmayanlarla karşılaşıyorum. Şu an iki ürün arasında kaldım fakat onlar hakkında da pek bir bilgim yok.
Acaba size sorsam ikisi arasında hangisi daha iyi ya da onlardan daha iyisi var mıdır diye?
Defrizenin saçlarıma yaptığı zararı telafi etmek istiyorum
Selam arkadaşlar
Bir süredir takip ediyorum bu konuyu, ben geçen sene saçlarıma defrize yaptırmıştım
ilk birkaç ay memnundum ama zaman geçtikçe saçlarım kötüleşmeye başladı hem kıvırcıklığı gitti
çok kötü bir şekle büründü hem de zarar gördü... Saçlarımı fönlemeden duramıyorum ama bu da
daha kötü olmasına sebep oluyor.
Sizin keratinle aldığınız mükemmel sonuçları görünce heves ettim ben de en azından saçlarıma bakım olsun istiyorum.
Nette çok araştırma yaptım keratinle alakalı ama her alacağım dediğim üründe sürekli bir pürüz çıkıyor
ve memnun olmayanlarla karşılaşıyorum. Şu an iki ürün arasında kaldım fakat onlar hakkında da pek bir bilgim yok.
Acaba size sorsam ikisi arasında hangisi daha iyi ya da onlardan daha iyisi var mıdır diye?
Defrizenin saçlarıma yaptığı zararı telafi etmek istiyorum
canım sana sadece xxxxx diye bişey alma diyorum sadece,onun dısında bılmıyorum baskasını kullanmadım ama onu sakın kullanma,diğerinide denicez memnun olursam soylerız,biz kızlarcak toplanıp alcaz,yapcaz :)) tüm kızlar toplandık toplandık toplandıkkkk :))
herkese merhaba..kızlar kullanıpta memnun kaldığınız keratin markasını özelden mesaj atabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler..
bide kızlarr ben alanyadayım gelın burda buluşalım :)hep beraber yapalım,kuaför çatlatan olsun
,bide genel olarak bişey sorcam,saçımın rengi bal rengi röflesi,bunu bikaç ton kendim açabılırmıyım herhangi bişey kullanarak,ahhh ahh nerde benım eski platinim,bi koyuya boyadım ondan sonra hiçbi kuaför beceremedi saçımın rengini adam akıllı platin yapmayı.işte bi ruh haliyle denedim ama sarı benim rengimmiş onu anladım.
asıl sorun çıtçıtım var,onları kullanamıyorum arada sırıtıyor.o tam platindi,fikri olan varsa yazarsa sevinirim,herkeşşşleri saçlarından öpüyorum.....
saçı kıvırcık olanlarrr
brezilya fönü çektirdiğinde ve dipleri geldiğinde nasıl bi görüntü oluyor bileniniz var mıı??