- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.321
9 a 10 bu kadar fark yarattı demek , vallahi müthiş .. Güle güle kullan saçlarını canım mesajları gördüm , ben özelden mesaj atamıyorum canım mail adresine gönderdim
Mesajlarını okuyorum canım hiç merak etme
Ay evet ben de şimdi fark ettim
En iyisi ben mesajlarımı 100'e tamamlayım da rahat rahat özel mesajla çözüm bulabileyim
Mecburen azıcık dişini sıkacaksın tatlım...
selam yuri.. Biz kızlarla beraber ortak keratin almayı düşünüyoruz , istersen sende katıl kılıçbalığı 1,2 ortak daha arıyor
Bana uyar...
ortakkkk olmak istiyorum :))) ikinci keratin bakımımı bir ay içinde yapıcam.. şimdiden alayım bende size katılabilir miyimmm
Ayrıca arkadaşlar ben saçlarıma keratini yapmadan önce live clean ile yıkadım açıkçası yazılanların bazılarını yanlış anlamışım sonrasındada live clean kullandım ama saçlarım gayet güzel oldu.. Ama bu yapacağım keratinde daha fazla dikkatli olacağım... yeni baştan okuyorummmm tüm yazılanlarııı öncesinde hangi şampuanı kullandıysanız onu bulup alıcammm
Tabii ki katılabilirsin hatta isabet olur yoksa tek başıma 1000 ml almak zorunda kalacaktım...Ben sana iki konu hakkındada özel mesaj atıyorum şimdi...
Canım, her keratin uygulaması öncesi o pembiş şampuan şart...Bende 80 ml almıştım ama sadece işlem öncesinde kullanıldığı için yetiyor uzun süre...Bende öyle anlamıştım , yeterli oluyor sanıyordum ama olmuyormuş kılıçbalığım üstüne basa basa anlattı çok yordum onu çook o pembe şampuanı kullanıyoruz canım.. işlem öncesi derinlemesine temizlik için :)
Kılıçbalığı canım aklıma 1 soru takıldı , şimdi biz ilk keratin uygulamasını yaptık , başlarken o pembe şampuanı kullandık sodyumdan sülfattan arındırdık ve işlemli saça nude veya live clean tarzı sülfatsız şampuan kullandık. 2.keratin uygulamamızda o pembe şampuana gerek olmaz değil mi? Sonuçta saç sodyumdan arındırıldı ve diğer sülfatlı sodyumlu şampuanlarla yıkanmadı.. Yinede o pembeyi 2. , 3. , 4. uygulamalarda da kullanmalı mıyız sen nasıl yaptın canım? O pembe şampuanın miktarını çok az aldım ondan soruyorum
keratin nerelerde satılır veya siparişle mi alınır
yardıııııımmmmmmm
İnternetten alabilirsin veya sende katıl bize hangi şehirdesin?