Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

9 a 10 bu kadar fark yarattı demek , vallahi müthiş .. Güle güle kullan saçlarını canım :KK9: mesajları gördüm , ben özelden mesaj atamıyorum canım mail adresine gönderdim :KK66:

Mesajlarını okuyorum canım hiç merak etme:KK9::KK9::KK9:

Ay evet ben de şimdi fark ettim :KK17:
En iyisi ben mesajlarımı 100'e tamamlayım da rahat rahat özel mesajla çözüm bulabileyim :KK9:

Mecburen azıcık dişini sıkacaksın tatlım...
selam yuri.. Biz kızlarla beraber ortak keratin almayı düşünüyoruz , istersen sende katıl kılıçbalığı 1,2 ortak daha arıyor :KK34:

Bana uyar...

ortakkkk olmak istiyorum :))) ikinci keratin bakımımı bir ay içinde yapıcam.. şimdiden alayım bende size katılabilir miyimmm

Ayrıca arkadaşlar ben saçlarıma keratini yapmadan önce live clean ile yıkadım açıkçası yazılanların bazılarını yanlış anlamışım :KK1: sonrasındada live clean kullandım ama saçlarım gayet güzel oldu.. Ama bu yapacağım keratinde daha fazla dikkatli olacağım... yeni baştan okuyorummmm tüm yazılanlarııı öncesinde hangi şampuanı kullandıysanız onu bulup alıcammm :KK34:

Tabii ki katılabilirsin hatta isabet olur yoksa tek başıma 1000 ml almak zorunda kalacaktım...Ben sana iki konu hakkındada özel mesaj atıyorum şimdi...

Bende öyle anlamıştım , yeterli oluyor sanıyordum :KK70: ama olmuyormuş kılıçbalığım üstüne basa basa anlattı çok yordum onu çook :KK70: o pembe şampuanı kullanıyoruz canım.. işlem öncesi derinlemesine temizlik için :)

Kılıçbalığı canım aklıma 1 soru takıldı , şimdi biz ilk keratin uygulamasını yaptık , başlarken o pembe şampuanı kullandık sodyumdan sülfattan arındırdık ve işlemli saça nude veya live clean tarzı sülfatsız şampuan kullandık. 2.keratin uygulamamızda o pembe şampuana gerek olmaz değil mi? Sonuçta saç sodyumdan arındırıldı ve diğer sülfatlı sodyumlu şampuanlarla yıkanmadı.. Yinede o pembeyi 2. , 3. , 4. uygulamalarda da kullanmalı mıyız sen nasıl yaptın canım? O pembe şampuanın miktarını çok az aldım ondan soruyorum :KK70:
Canım, her keratin uygulaması öncesi o pembiş şampuan şart...Bende 80 ml almıştım ama sadece işlem öncesinde kullanıldığı için yetiyor uzun süre...

keratin nerelerde satılır veya siparişle mi alınır

yardıııııımmmmmmm

İnternetten alabilirsin veya sende katıl bize hangi şehirdesin?

peki brezilya fönünün etkisi geçtikten sonra saç yine eski kazık haline geri mi dönecek yoksa düz olmasa da yine eskisinden daha iyi bir durumda mı olacak? teşekkürler şimdiden :KK1:

peki brezilya fönünün etkisi geçtikten sonra saç yine eski kazık haline geri mi dönecek yoksa düz olmasa da yine eskisinden daha iyi bir durumda mı olacak? teşekkürler şimdiden :KK1:

Eğer işlem yaparken saçın yanmadıysa eskisinden bir nebze daha iyi duruma geliyor ama insan saçının güzel haline alıştıktan sonra geri dönüş olunca göze ne kadar iyi görünebilirse:KK1::KK1::KK1:

Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml
İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml

son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler :KK1:

Son düzenleme:
Piyasaya ne zaman girecek acaba FDA onaylı keratin? Haziran gibi keratin uygulamak istiyorum ozamana kadar girmezse başka bir ürün alayım ozaman.Sty... ile başlayan ürünü nereden aldınız acaba?İnternette son teklif diye bir site var buradan mı?Güvenli midir?Hiç internetten alışveriş yapmadım da...:KK61:

Piyasaya ne zaman girecek acaba FDA onaylı keratin? Haziran gibi keratin uygulamak istiyorum ozamana kadar girmezse başka bir ürün alayım ozaman.Sty... ile başlayan ürünü nereden aldınız acaba?İnternette son teklif diye bir site var buradan mı?Güvenli midir?Hiç internetten alışveriş yapmadım da...:KK61:

Bahsettiğim ürün distrübütör aracılığı ile satışa başladı fakat tekil kullanıcılara ürün satışı yapmıyorlar maalesef...Ancak kuaför olmanız lazım :KK43: Benim o ürüne ulaşabilme şansım var fakat öyle bir fiyat verdiler ki değmez diye düşündüm...Ebaydan getirtmek çok daha makul görünüyor...Diğer ürün içinse o tarz satış sitelerinden almamam hakkında uyarıldım açıkçası...3 kuruş daha ucuza alacağım diye ne üdüğü belirsiz bir şey kullanmak istemem...

Son düzenleme:
saçı kıvırcık olanlarrr
brezilya fönü çektirdiğinde ve dipleri geldiğinde nasıl bi görüntü oluyor bileniniz var mıı??

cnm bnm saçlarım kıvırcık ben ıkı seans keratin uygulaması yaptım yavas yavas dalgalanıo ztn bnm 1ay dayandı ama tam eskı halıne donmedı gayet guzel ve uysallastı saçlarım :)

İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml

son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler :KK1:[/QUOT. Haklisin talim ya bikac kisi daha ciksada sen 1000 lik ben 500 luk almak zorunda kalmasam 250 yeterdi bana, neyse artik:) buarada ben istanbuldayim cnm:KK66:

İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml

son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler :KK1:[/QUOT. Haklisin talim ya bikac kisi daha ciksada sen 1000 lik ben 500 luk almak zorunda kalmasam 250 yeterdi bana, neyse artik:) buarada ben istanbuldayim cnm:KK66:

Dur bakalım Salı gününe kadar bekleyelim bir...Olmadı yeni bir düzenleme yaparız...

İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml

son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler :KK1:

tatlım sen bi harikasın,eee hadi kadro tamsa ı m readyyyyyyy :)) :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

Kargo ile göndereceğim kuzum...Başka çare yok :KK43: İstanbuldakilere elden vereceğim ama şehir dışı olunca iş değişiyor ama aramızda yurtdışından alacak olan arkadaşımızda var...

tatlım sence bide düzleştiricimi alsam,benım düzleştiricim aslında cok güzel ama gel gelelım 205 derece,valla bidaha paramın boşa gitmesini istemem,eğer illaki 230 derece olacaksa onuda alcam,ahhhhh varya su saça dökülen paraaaaa :)) :KK50: :KK50:

tatlım sence bide düzleştiricimi alsam,benım düzleştiricim aslında cok güzel ama gel gelelım 205 derece,valla bidaha paramın boşa gitmesini istemem,eğer illaki 230 derece olacaksa onuda alcam,ahhhhh varya su saça dökülen paraaaaa :)) :KK50: :KK50:

Yani alabiliyorsan 230 derece alman daha mantıklı canım...Olmuşken tam olsun...Hiç değilse gereken yere yüksek, gerekmeyen yere düşük ısı verebilme şansında olur...Ayrıca keratin düzleştiricinin plakalarını bozar mı diye düşünmeyin bile herhangi bir sorun olmuyor...İşlemden sonra ıslak mendil ile veya ılık su ile ıslatılmış bir bez ile silmek yeterli...

yardım edin lütfen!!!ben çok kararsız kaldım hem kanserojen olması hemde saçı çok döküyo denmesi lütfen yardım edin saçınız dökülüyomu???şimdiden teşekkür ederimmm

yardım edin lütfen!!!ben çok kararsız kaldım hem kanserojen olması hemde saçı çok döküyo denmesi lütfen yardım edin saçınız dökülüyomu???şimdiden teşekkür ederimmm

Kalitesiz ürünler formaln/formaldehit içeriyor özellikle ilk nesil yani seneler evvel çıkan ürünlerin kanserojen olduğu aşikar...Günümüzde çıkan ve fda tarafından uygun olduğu açıklanan ürün içeriklerinde ise ya %2 ye kadar formaldehit bulunuyor yada tamamiyle formaldehitsiz ürünler söz konusu...Tabii ki %2 oranındaki formaldehit kullandığımız gıda maddelerinden tutunda giysi ve mobilyalar dahil bir çok yerde kullanılmakta hatta tırnaklarımıza sürdüğümüz ojelerde bile formaldehit bulunuyor, elbette ki bu formaldehiti masumlaştırmaz bu yüzden elimizden geldiği kadar,içeriğinde %2 bile formaldehit barındırmayan ürünlere yönelmek gerekir...

Bunun dışında brezilya fönü saçın dökülmesine sebebep olmaz, bu güne kadar böyle bir sorun yaşayan kişiye rastlamadığım gibi herhangi bir ürünün saçı dökebilmesi için özellikle kafa derisine temas etmesi gerekir ki breazilya fönü uygularkan kullanılan keratin kremi kafa derisine temas etmez...

Ek bilgi olarak brezilya fönü klasik bir defrize işlemi olmadığı için saçın dökülmesine sebep olmaz, saçı inceltmez, saça zrar vermez tam tersi hasarlı bölgeleri belli bir süreliğine doldurur...

çokkk teşekkür ederimmm!!!!inş karar werebilirm kuaförler zararlı oldunu söylüyo gerçi hep fön çektrdğim için müşteri kaybetmek istemiolar sanırım:KK70:

Kiliçbaliği canım :KK70: bende istiyorumm :2: :KK70: bi kullanımlık falan banada gönderebilirmisin lütfen :KK52:

Son düzenleme:
X