Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım özel msjın kapalı mı, iki tane fda onaylı ürün buldum ama ikisi hakkında da şikayetler de okudum, onları soracaktım bi sana bilgin var mı diye?

Arkadaş listesi harici mesaj alımını kapattım canım, arkadaşlık talebi göndemen lazım önce...

Hangi marka kız, hiç bir şey anlamadım, özel mesaj at :)

Bu testeri olan ürün sadece kuaförlerde bulunuyor, diğeri için hala bekliyorum tatlım...Ben hala diğer ürünün daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum çünkü...

diğerinin internet sitesi kullanımda şuan. yalnız fiyat bilgisi vermemişler, daha çok ürünler
üzerine bilgilendirme amaçlı, online satış var, yalnız fiyatları için bizi arayınız diyorlar

Boya bozmaz, saçını açıcı ile yakmadıktan sonra sorun değil...Hangi şampuanı kullanıyorsun şu an?

aaa süper bu habere çok sevindim işte canımmm hc19 diye bir şampuan kullanıyorum tatlım uzun araştırma sonrası buldum bir şampuan denedim hairolive diye doğal zeytinyağı özlü defne ve badem yağı katkılıymış aman allahım kabus gibiydi saçımdan çıkmıyordu yağlı yağlı kalıyordu okadar durulamama rağmen kesinlikle almayın arkadaşlar bu şampuanı hc19 dan çok memnunum bir siteden aldım devamda edeceğim saçlarım ince telli benim saç kremi kullanmadan imkansız açılmazdı şuan ilk yıkamadan beri saç kremi kullanmıyorum çok mutluyum

bende keratinimi boyadan sonra uygulamaya karar verdim , ürünlerim hazır akşam eve gittiğimde yapmamak için kendimi zor tutuyorum önümüzdeki aya yapıcam inşallah.. topiki ürekli takip ediyorum birşey kaçırmayım diye saçlarınız hayırlı olsun kızlar...

Arkadaş listesi harici mesaj alımını kapattım canım, arkadaşlık talebi göndemen lazım önce...

Hangi marka kız, hiç bir şey anlamadım, özel mesaj at :)

ozelden msj atamıormkı mesaj sayım 78 miş 100 olmalıymıs ne bu ya anlamadımki...söyle soleyım b..x (deşifre etmeden yazdım markayı)bnm arkadasım bununla yaptırdı ama 1 ay dayanmıs cnm...bende deli gibi keratin arayısındayım ilk yaptıgımız guzel ve zararssızdı ama benım saclar kıvırcık oldugu ıcın 2 seans yapmama ragmen 1 ay dayandı...bende arıorm daya fazla dayanan keratin bide zararsız tabii :) nolur yardımcı ol markalarıda ozelden yaz :S

Anladım kuzu bu bahsettiğinin testerı elimde şimdi, bunu deneyeceğim bakalım ne kadar dayanacak...

uff bu fön bozuldu ıyıce ya daha 1 ay olmadı yuh yani:2:

Allah allah ya, benmki 3 ay oldu daha yeni yeni uaçlardaki esnemeler başladı, yiyor musunuz bu keratini anlamadım ki Tabii benim saçlar zaten düz ya halinizden anlamamam normal...

cnm senın saçın kıvırcıkmı?bide st... ile baslayan marka keratinlemi yaptın?

Hımmm o markayı sen nerden biliyorsun kız sen onu mu kullanmıştın? Yoksa benmi söyledim...

SEN soledın kılıcbalıgım daha konunun en basıydı:) ya kıvırcık saça ne marka kullanıolar baska ozelden msj aytın bana ya(((((

SEN soledın kılıcbalıgım daha konunun en basıydı:) ya kıvırcık saça ne marka kullanıolar baska ozelden msj aytın bana ya(((((

Ya canım, ben 4 arkadaşıma o ürünü uyguladım gayet kalıcı oldu ve bir tanesi zenci kıvırcığı seninki niye dayanmadı ki...Benim saçım için sorun değil yani o uçlardaki esnemeler olmasa zaten saç düz olduğu için keratinin akıp akmadığını anlamazdım ama...Sinir oldum şimdi bak...Bak işte bu yüzden marka adı vermiyorum haha

baluğum keratını yemedım de selectıvı yıyebılırım :))

saçlarım kalın telli belkı ondan böyle oldu saçım yumuşacık eskıye oranla ama duz değil dalgalı hala bi bakım yapılmış havası var sadece duzleşme yok yani...

dur bakalım haftaya ıkıncıyı yapayım ama mesela benım saçımda esneme felan yoktu yanmıştı ;ama püskül kıvamındaydı sertleşme vardı onlar duzeldı ama önleer duzelmedı bır tutam var onumde kesmeyı becerebılsem kessem bişi kalmıcak sanki... kuaförde yamuk yumuk kesınce bır daha cesaret edemedım

önümde düğün işi olduğundan çok önemlı saçlarım benım için...

Kıvırcık saçlarda veya kalın telli saçlarda 2-3 seansta sonuç alınabilir diyorum zaten, kalıcı olmaması normal tatlım...Şu sıra kesmeye kalkma derim çünkü mesela ben öyle bir hata yaptım perçemler hala uzamadı inanılır gibi değil ve resmen bunalıma girmiş durumdayım

peki zenci kıvırcıgı dedıgın arkadasına kaç seans yaptın bıde sty..... ile başlayan marka keratinlemi yaptın?tatlım ben gayet mutluyum sen mrk etme ya sadece daha dayanıklısı varmı dıe arıorm çünkü zararda vermesın sacıma yanı :)

kılıcbalıgım bu arada msjını aldım ama hala cvp veremıorm :SSS evt dedıgın 1000ml mantıklı.hem zararda vermedi bakım yaptı...ben bı tane daha bulmustum bakıım ona yazzıımö sana yıne sende bakarsın...bide ben biraz daha az gün beklesin istiyorum ya çok geldı bekleme suresı 4 gun :S

Evet canım onunla 2 seans yaptım, tek seansta böyle nasıl anlatsam...Düz olmasına oldu ama müthiş kabarıktı ve arada artık gözümden mi kaçmış ne olmuşsa dalgalı kısımlar kalmıştı Arkadaşımın ifadesini görecektin ama dehşetti

Açıkçası 4 gün gerçekten çok uzun ama mecbur ne yapayım baksana diğer şu an elimde olan marka için 1 ayda bozuldu falan yazmışlar bekleme süresi düştükçe daha mı kolay bozuluyor acaba bilmiyorum ki...Krarsız kaldım şimdi acaba direkt kendi elimde kalanla mı yapsam yoksa testerla mı...

Bu arada posta kutunu boşalttt :)

Son düzenleme:
Hiç üşenmedim oturdum saç duası yazdım Beğeninize sunuyorum, eğlenelim biraz

Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Amin:

Son düzenleme:
ben yeni üye oldum hayran kaldım bu konuya Allah razı olsun valla benim saçlarımda naylon gibi
netten keratine baktım 90-200 ytl arası gidiyo fiyatlar :S:S:S heryerde böylemi :96:

Kilicbaligi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bide bunu keratin kremi diyemi arattırmamı gerekiyor sprey, şampuan falanda yazıyorda şimdiden tşklerrrrrrr

Son düzenleme:
hahaha kılıçbalıgım amin aminnnnn :) sen dene bence elindekini ama dedidim gibi bnm saclarda kıvırcık...2 seans yaptım ama 1 ay dayandı yani ama hala o inatçılığı yok güzel :)

hahaha kılıçbalıgım amin aminnnnn :) sen dene bence elindekini ama dedidim gibi bnm saclarda kıvırcık...2 seans yaptım ama 1 ay dayandı yani ama hala o inatçılığı yok güzel :)

İnatçılığı olsun veya olmasın, geri dönüş olduktan sonra neye yarar ki? 1 aylık bir bakım için biraz pahalıya geliyor sanki

Yalnız şöyle bir durum keşfettim ben, benim o en çok lastik gibi uzayan yerler şu an yavaştan ortaya çıkmaya başladı ama eskiden çıtır çıtır kopan o saçlar şu an kopmuyor, bu da iyi bir şey...Benim ilk seansı uygulamam 15 Ocak yani 3 ayı geçmiş durumda...Arada parça parça uygulama yaptığım yerlerde ise şu an hala sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…