Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Tamam canım elbisemi çarşamba alıcam o zaman giyerim gündüz gözüyle, eklerim foto bi de öyle bakarsınız.

benımde bugun surem doluyo bende o marka aldım canım yanlız değilsın bakalım ne olcak benım saçlar kıvır kıvır inş yaptığıma değer :/

Kızlar sizin de saçlar tutar umarım, verdiğiniz emeğe değer inşallah, benim daha ikinci günüm :S

Aynen iyi düşün iyi olsun

benımde bugun surem doluyo bende o marka aldım canım yanlız değilsın bakalım ne olcak benım saçlar kıvır kıvır inş yaptığıma değer :/

Canım saçların çok kıvırcıksa ilk seferde dümdüz bekleme, yıkadıktan sonra düz olsa bile kısa bir süre sonra elektriklenmeye başlayabilir, ben şimdiden uayarayım ki hayal kırıklığına uğrama...Tabii umudumuz dümdüz olu bozulmaması...

yaptım bılıyodum ılk sefer duz olmıcagını 2. seans ıcın kuaforden randevu aldım bıle ama yınede baya duzlestı sadece ucları azcık dalgalı 2.seansta dum duzz yıhuuu

ahhh varya kılıçbalığı izin versede memnun olunan ürünleri paylaşsak,bakın ben paylasılmadığı iiçn tehlıkelı bı ürünle geziyorum kafamda:)) ama kılıçbalığı ne derse o olur,sayfa onun tabıkı

Canım, daha evvel sebebini açıklamıştım fakat sen nasıl ki o tehlikeli ürünün kendi kullandığın ürün olduğunu anladın, diğer üyelerinde anlaması için elimizden geleni yaptım...Eğer iş marksa paylaşımına gelirse burası arapsaçına döner ki ben bunu istemiyorum...Konumuz "Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri" ...

Bu arada kızlar bahsettiğim tester ürün nihayet elime geçti, markası bilinen ve başarılı bir marka...Denemek için sabırsızlanıyorum amaaaaa tabii ki Mayıs'tan evvel yapmayı düşünmüyorum, saçımdaki keratin iyice aksın sonrasında bir full seans daha gelecek...

ben keratin terapi yapalı yaklaşık 1.5 ay oluyor ohh öyle rahatım ki kızlarrr ben ne yazık ki keratinle birlikte yalnış bir şampuan almışım ve onunla uzun bi dönem yıkadım sülfatsız şampuan bulamadığım için. Nihayet sülfat içermeyen çok güzel bir şampuan buldum çokta memnunum saçlarımda ilk gün ki kadar olmasada düz bu halinden bile çok mmenunum Yalnız , Kılıçbalığım saçımın boyası aktı boyamam gerekiyor saçlarım bozulur değil mi , boyarsam?

Ben de bahsettiğiniz o ürün piyasaya geldikten sonra brezilya fönünü uygulamak istiyorum.Acaba ne zaman gelir ki gerçi bilmiyorum ürünü ama araştırırsam eğer bulurum herhalde...

Boya bozmaz, saçını açıcı ile yakmadıktan sonra sorun değil...Hangi şampuanı kullanıyorsun şu an?

yaptım bılıyodum ılk sefer duz olmıcagını 2. seans ıcın kuaforden randevu aldım bıle ama yınede baya duzlestı sadece ucları azcık dalgalı 2.seansta dum duzz yıhuuu

benimde ilk seansta duz olmadi ama ben bu halinden bile coook memnunum gercekten benimde ayni altt kisimlar kabarik oldu biraz ama olsn ikinciye duzelir onuda bi kay ay sonra yapcam simdilik memnunum yikadiktan sonra iki dkda dusuk ayarda duzlestirici uyguluyorum uclara cok rahatim valla ohhhhhhhhhhh tskler kilicbaligi :119::128: sen cok yasa :87: :87::87::87:

cnm sen hangi marka keratinle yaptın ozelden msj atarmısın?ben ıkı kere yaptım ama 1 ayda bozuldu:Sneyse oda güzel ama daha dayanıklı varsa barı onu yapıyım :)

kılıçbalıgııı ne testerı ben uzak kalmısım ya offff banada msj atarmısın ozelden markasını ve neyın testerı nerden buldun

Bu testeri olan ürün sadece kuaförlerde bulunuyor, diğeri için hala bekliyorum tatlım...Ben hala diğer ürünün daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum çünkü...

Canım özel msjın kapalı mı, iki tane fda onaylı ürün buldum ama ikisi hakkında da şikayetler de okudum, onları soracaktım bi sana bilgin var mı diye?

kılıçbalıgım ben dedıın markayı kullanan arkadasımla konustum onunda 1 ay dayandı :S bende yeni keratin markaları arayısı ıcındeyım tabı zararsız olsun ve bıraz daha dayansın...bana yardımcı olurmusun arastırmamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…