- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.181
tatlım uygularken yanma gibi bişey olmadı,tabıkı duman cıktıda oda normal zaten,fön tutmazsada cok üzülürüm valla cok para vermiş olurum,ben bi aptallık daha yaptım utanıyorum kendımden, ama sizle paylaşmazsam çatlarım,ben sırf kuaförüme pahalı diye uygulatmamak için spariş verıdm ınternetten 100ml ve bıde şampuanını,gelıncede kuaforume gittim uygularmısınız diye olur dedıler,ama öyle cok kullandılar kiii sırf para kopartmak için,sonra yetmedi,ellerındeki kendi ürünlerindekiindende kullandılar,ama biliyorum bunu bilerek yaptılar sırf para almak ıcın,hemde başka bi markaa,şuan kafamda 2 çeşit markanın keratını var,bakalım nolcak,ve sonucta onların istediği gibi,gercekten 100tl de onlara vermek zorunda kaldım neymıs el emeği ve üründe kullanmışlar,yani anlayacağınız yağmurdan kaçarken doluya tutuldum
AhhhKeşke bir şehir fırsatı yakalasaydın 90 liraya halletmiştin işi...
sorma canım yaaaaa,dedimya yağmurdan kaçarken doluya tutuldum,ama şunuda biliyorum ki cıkacak para cepte durmuyor :) napalım giden gitti,ama inşallah bi zararı olmaz,sonuc içinde 2 gün bekleyıp yazıcam,ama genede gıcık kaptım o markadan, kılıçbalığı cok saol canım bundan sonra takıpteyim,allah razı olsun hiç bir menfaatın olmadan insanlara hatta hiç tanımadıklarına yardımcı olman takdireşayan bir davranış,ben buna kendini gerçekleştiren insan modeli diyorum.
Ayy ben solumakla ilgili bi zararının olabileceğini düşünmemiştim hiç. Saçla ilgili yorumlamıştım sadece. İnşallah fazla solumamışsındır canım.
Bu arada benim saçlarım yatıyom kalkıyom kulak arkası yapıyom hiç bozulmuyobozulsa da rötuş düzlemesi yapsam diyom ama tık yok, yine de sabah akşam düzleştiriyim mi tekrardan?
Bir de ben kına elbisesi aldım, saçımla uyumunu pek beğenmedim, kınadan bir hafta önce boyatıcam tekrar saçlarımı sizce hangi renk gider bu elbiseye, tabi bi de arkasından düğün olucak, gelinliğim de kırık beyaz. durun yükletim elbisemin resmini de bi fikir verin bakıyım bana.
Eki Görüntüle 179342
Ayy ben solumakla ilgili bi zararının olabileceğini düşünmemiştim hiç. Saçla ilgili yorumlamıştım sadece. İnşallah fazla solumamışsındır canım.
Bu arada benim saçlarım yatıyom kalkıyom kulak arkası yapıyom hiç bozulmuyobozulsa da rötuş düzlemesi yapsam diyom ama tık yok, yine de sabah akşam düzleştiriyim mi tekrardan?
Bir de ben kına elbisesi aldım, saçımla uyumunu pek beğenmedim, kınadan bir hafta önce boyatıcam tekrar saçlarımı sizce hangi renk gider bu elbiseye, tabi bi de arkasından düğün olucak, gelinliğim de kırık beyaz. durun yükletim elbisemin resmini de bi fikir verin bakıyım bana.
Eki Görüntüle 179342
canım soludum işte ben o havayıı,umarım cigerlerim sağlamdır,senin sacın yatıyorum kalkıyorum dümdüz demişsinya,uygulama bıttıkten sonramı,uygulama esnasındanı,bendede tam tersi,düzleştiriyorum düz,gece yatıyorum sabaha bakıyorum bozulmuş,ama ben 205 derecelık press kullanıyorum yoksa keratını yemedimi,
bide kına ve düğün saçın hakkında yorum istemişsin,ben kanımca herzaman düğün saçının kendi rengi olması taraftarıyımdır ama kendı tercihin tabiki,fakat ben o mavi elbieseye mükemmel bi kızılı cok yakıştırırım:) ama sen hangi renkte mutluysan tabiki? şu an ne renk?
canım soludum işte ben o havayıı,umarım cigerlerim sağlamdır,senin sacın yatıyorum kalkıyorum dümdüz demişsinya,uygulama bıttıkten sonramı,uygulama esnasındanı,bendede tam tersi,düzleştiriyorum düz,gece yatıyorum sabaha bakıyorum bozulmuş,ama ben 205 derecelık press kullanıyorum yoksa keratını yemedimi,
bide kına ve düğün saçın hakkında yorum istemişsin,ben kanımca herzaman düğün saçının kendi rengi olması taraftarıyımdır ama kendı tercihin tabiki,fakat ben o mavi elbieseye mükemmel bi kızılı cok yakıştırırım:) ama sen hangi renkte mutluysan tabiki? şu an ne renk?
Canım elbisen gçok güzel, çok yakışacağından eminim...Bence bu elbiseye güzel bir koyu kumral veya dore yansımalı kestane kahve güzel olabilir...Sen ne dersin?
Bu arada gnde bir kere düşük derece ile düzleştir yeniden ama fazlada uğraşma...
evet kılıçbalığı hafif dalgalanıyor,zaten sacım kıvırcık değildi benım,dalgalı.ama genede bozuluyor sabaha,acaba sebebi 2005 derecelık press olabılırmı canım,illa 230 mu olması lazım ?
pardon 205 diyecektım anlarsın işte :))
Eki Görüntüle 179366 Eki Görüntüle 179367 Eki Görüntüle 179369
Kızlar baştaki ikisi şuanki hali, ama akşam evde şimdi çektiğim için tonu koyu çıkmış, sonuncusu da benim normalde kullandığım renk gün ışığındaki hali :)
Eki Görüntüle 179366 Eki Görüntüle 179367 Eki Görüntüle 179369
Kızlar baştaki ikisi şuanki hali, ama akşam evde şimdi çektiğim için tonu koyu çıkmış, sonuncusu da benim normalde kullandığım renk gün ışığındaki hali :)
Ben beğendim yahu, saçlarında güzel maşallah...Renk gayet doğal duruyor...O elbise ile bu renk gayet uygun sen nedene beğenmedin ki acaba?
ayyyyy canım benım ne kadar güzel saçlarına bıttım,bikere bu saç rengine bayıldım,galıba soğan kabuğu,bence cok güzel görünüyor,bide saçına keratın uyguladın galıba,bu uyguladıktan sonrakı halımı? cok hoşşşş görünüo,allah nazarlardan saklasın emiiiiii