- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.201
Canım sen en iyisi birde gözlerini falan kapatım bu şekilde bir fotoğraf koy, veya profiline ekle buna göre karar verelim...Alttaki renk harika ama elbisenin rengi ile bilemiyorum ki, istersen bir giyip aynada bak saçlar yeşillenmiyorsa olabilir derim...Ben ilk eklediğin fotodaki koyu renge bayıldım mesela.Gerçi nişanda kapalı yerde olacağına göre zaten koyu duracak...Amma karasızım...
Tamam canım elbisemi çarşamba alıcam o zaman giyerim gündüz gözüyle, eklerim foto bi de öyle bakarsınız.
bebişler bugun 3. günüm ,yarın akşam yıkıcam bakalı nolcak ama sabah kalkınca bı tuhaf oluyor benım ki ya,uçlar acaip bozulmuş oluyor,aslında cokda delı yatmam ama,yoksa tutmayacakmı,neyse iyi düşünelim iyi olsun,şuan kendimi o kadar kötü hiseediyorum ki,butun herkes saçıma bakıyor gibime gelıo yağlı gibi ya,ama kımse farketmedi.bide yarını atlatırsam ohhh dicem,herkese günaydınnnn bu arada:)emınım kı herkes işte,bende okuldan bağlanıyorum :))
benımde bugun surem doluyo bende o marka aldım canım yanlız değilsın bakalım ne olcak benım saçlar kıvır kıvır inş yaptığıma değer :/
Kızlar sizin de saçlar tutar umarım, verdiğiniz emeğe değer inşallah, benim daha ikinci günüm :S