Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

tatlım ben cvp vereyim sana evet o şampuandan edinmen gerek, o özel bir şampuan, uygulama öncesi saçtaki sodyumu tamamen arındırıyor. uygulamanın sağlıklı olması için biraz daha bekleyip o şampuanı almalısın bence diğer şampuanları uygulamadan sonra kullanacaksın cnm

bende simdi 2.yi yapmadim henuz simdilik benimkide kuruttugumda duz oluyor cok hafif uzerinden duzlestiriciyle geciyorum :) 2.den sonra insallah cok duz olur :))
tsk ederim yanitladigin icin :) optm

Bebişler benım ürünümde bugun gelıyor,muhtemelen yarın akşam yaptırırm,benımde kuaförüm yapacak,bakalım sonuc ne olacak sizle paylasıcam resmını çekip :)sabırsızlıkla beklıyorum,ama size bıı sorum olacak,yaptıranlar 2.seans diyorsunuz,siz bu düzleştirme işlemindenmi bahsediyorsunuz 2.seans diye,yoksa o ilaçtanmı tekrar sürüyorsunuz?bana biri açıklarsa sevinirim.

herkesi saçlarından öpüyorum

Mesaj alınmıştır :13: haftaya yaparım bende napam teşekkür ettim canım sağol

burada bahsedilen 2.seans, keratin uygulamasının tekrarı cnm, bazen tek uygulamayla istenilen düzlük sağlanamıyor malesef

Ben sana neden cabuk bozuldugunu izah edeyim cnm, unlu kuafor yanlis anlamadiysam ugurkan,orda uygulanan keratin bana uygulananla ayni, ( ben farkli bir yerde yaptirdim ayni urunle) o urunun 3 farkli cesidi var, biri kimyasal islem az gous yada hic gormemis saclar icin az bakim yapan fakat cok duzluk saglayan, digeri boyali saclar icin %50 bakim ayni oranda duzluk saglayan, bir digeride tamamen bakim yapan fakat pek duzluk saglamayan rofleli yipranmis saclar icin olan. Muhtemelen sana 2.yada 3.cesidi uygulanmistir sac tipine gore. Ayni urunun sampuanini satmislardir hic kopurmedigi icin saclarinda yagliysa eger iyice yapistirmistir saclarini. Bende basta o sampuani kullandim hic kopurmemesi gur ve kuru olmasina ragmen saclarimin sonuk durmasindan hoslanmiyordum nude kullaniyorum artik ve cok memnunum, benimde ilk seansta pek duzluk olmadi ve 2.yaptirdim 1 ayi gecti ve hala kullaniyorum. Kendi sampuanina gectigin icinde keratin akmis sacindan cnm. Yoksa kullanilan urun gercekten kaliteli bir urun aslinda ben yaptirmadan baya arastirmistim

Son düzenleme:
kızlar öncelikle kılıçbalığına bize verdiği cesaret için teşekkür ediyorum. banyo yapmak bile gözümde büyür olmuştu saçlarımın yıpranıklığından. banyoda kremler, çıkınca 7/24'ler serumlar, kurutma faslı dakikalar alıyordu zaten bir de şekil vermek derken 2 saat bir banyo için geçiyordu. Ama şimdi saçlarım o kadar uslu oldu ki 10 dakikada da kuruyan fönlü saçlarım vaaaaarrrr :79::79:

Ancak arkadaşımızın da belirttiği gibi açık havada ya da çok hava alan bir yerde yapılması şart. zira yanlışlıkla bile soluduğunuz en ufak duman genizinizi yakıyor.

Ben herhalde 1.5 aydır sabun kullanıyorum eğer emin olduğun bir sabunsa, içeriğinde sodyum klorür yoksa kullanılabilir.

Nude ve Live Clean, sülfatsız şampuanlar içlerinde zararlı olmayan sodyum türevi mevcut fakat işlemden evvel sodyum içermeyen ve saçları arındıracak bir şampuan gerekiyor...

Eline sağlık canım, güle güle kullan.Gayet güzel görünüyor...

Maalesef bir uygulama daha yapabilir durumu azıcık düzeltebilirsin ama yüksek ısı uygulayarak saçlarının yanmasına sebep olmuş...Kimyasal işlemden dolayı icnelen tftüklenen saça çözüm var ama ısıdan yanmış saça çözüm yok maalesef...

Kiriklari degil ama yaniklari belli sureligine tedavi ettigini yazmisti kilicbaligi, istersen kestirmeden once yanan yerlere keratin uygula isiyi ayarlayarak baktin olmadi ozaman kestirirsin cnm

İlle o şampuanı alman lazım canım, işlem öncesi şampuanı yani...Nude ve Lİve clean sodyum türevi içeris, sülfat içermez.Zaten forumda sodyum içermediğini değil sülfat içermediğini yazdım kızlar.İçerisinde bulunan sodyum keratini bozacak bir sodyum türevi değil bu konuda rahat olun ama işlemden evvel saçların tam manası ile sodyumdan ardındırılması lazım, yani zararsız olan bir sodyum türevi bile keratinin tutunmasını engeller...

Nihayet sınavlarım bitti kızlar...Sonuçlar gayet iç açıcı, bir kısmını öğrendim bile, bir kısmı haftaya açıklanacak...İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim...

bende bugun yaptım saclarıma acayıp yaglı gıbı oldu 100ml de harcadım anca yettı saclarım belıme kadar geldıgı ıcın fakat duzlestırırken bı turlu dumanı kaybolmadı herlde bı tutama 30kere yapmısıımdır rahat saçlarımda kıvırcık cok sık degıl buklelerı ama kıvırcık yanı ıns bır seansta bıter

canım ne bileyim evet doğru kuaför:) yanlız çok dandık geldi bana benm saçlarım o kadarda yıpranmıs bir saç değil ve işlem düzgün uygulandı die hissettm sampuan rezaler irenç. ya kullanmıyrum hiç ama yanı ne bileyim kötü işte hiç umdugum gibi çıkmadı hüsran tekrarda gitmek istemiyorum ay ne bileyim kıvırcık halimide herkes cok seviyor neyse vardır bi hayır diyorum:)

Yaaa kızlar 200derece ile yapıp güzel sonuç alan var mı? Şimdi malzemelerim hazır geldi ama düzleştiricim 200 derecelik olunca emin olup yapamıyorum, boşa gitmesin şimdi :S bir de benim saçlarım düz sayılır, banyodan sonra çççoooookk hafif dalgalanıp kabarıyo ondan yapmak istiyorum :S:S

Canım, benim saçlarımda dümdüzdür ben 210 derece ile başlamıştım ama eğer garanti olsun dersen etrafındaki arkadaşlarına bir sor bakalım belki elinde uygun bir düzleştiricisi olan vardır...

Bir tutamın üzerinden 30 kere geçmek mi İnşallah çıkan duman yanan saçlarından kaynaklı değildir canım benim...

Canım, benim saçlarımda dümdüzdür ben 210 derece ile başlamıştım ama eğer garanti olsun dersen etrafındaki arkadaşlarına bir sor bakalım belki elinde uygun bir düzleştiricisi olan vardır...

Ayy yeni taşındık biliyo musun kimseyi tanımıyorum civardan, üniverste de bitti arkadaşlar gitti hep memleketlerine,napsam netsem acaba.. yav 3 düzleştiricim var üçü de mi 200 dereceye kadar olur Şansa bak, ühüüü :)

Immm, şöyle bişi yapmaya karar verdim, zaten 250ml olandan almıştım keratini, böyle bi yapayım, eğer tutmazsa ikinci uygulamada sağdan soldan bi yerden bulur daha çok ısınan bi düzleştiriciyle yaparım artık Hep böylece 200 derece yeterli oluyo mu olmuyo mu onu da anlamış oluruz Kendimi feda ediyorum

Saçların ince telliyse yetebilir ama çoğu durumda yetmiyor , ben son uygulamaları 180 derece ile yaptım mesela aktıııı gittiiii Gerçi saçlarını haftada 5 kere yıkayan biri olarak sonuç normal ama :)

Saçların ince telliyse yetebilir ama çoğu durumda yetmiyor , ben son uygulamaları 180 derece ile yaptım mesela aktıııı gittiiii Gerçi saçlarını haftada 5 kere yıkayan biri olarak sonuç normal ama :)

Hadi yaa, maşallah, ben haftada bir yıkardım saçlarımı eskiden, hiç yaglanmazdı, artık iki kere yıkıyom Bakalım uyguladım bekleme sürem bitmek üzere, birazdan başlıcam preslemeye, bu arada uygularken gözlerime gözlük taktım, bi ara oluyo mu die çıkarınca yandı hafif, onun dışında hiç yanma olmadı gözlerimde falan. Şimdi preslerken de gözlük takcam umarım çıkan dumanı da engeller de yanmaz. Sadece cam açıktı, vantilatör de kullanmadım Sonra bi baktım evde streç yokmuş, boneleri aradım bulamadım karşı komşudan streç istedim, rezillikte son nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…