- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.161
fön öncesı kullanılan şampuanı almadan mı uygulama yaptın ?:44:
bir saç için 80 ml yeterli bence iyice yedırmek lazım galıba 100 fazla gelıyor saçta ağırlık yapıyor. kurumasıda zor oluyor. nasıl oldu aarkaları yaparken gözlerin çok yandımı ? hiç yardım eden olmadı galiba sana ?? ondan çok yorumuşsundur... bundan sonraki 3gun boyunca saçını her gun tekrar preslemeyı unutma ama diplere bikaç kere sür uca gelınce hızlıca çek bırak. kuaför öyle yapmıştı bana buna rağmen uçlar yıpranmıştı dipler formunda ama.
hadı bakalım sen bıtırde senden sonrada hafta sonu ben kardeşime yaptırcam umarım güzel olur memnun kalırız.
Hadi yaa, maşallah, ben haftada bir yıkardım saçlarımı eskiden, hiç yaglanmazdı, artık iki kere yıkıyomBakalım uyguladım bekleme sürem bitmek üzere, birazdan başlıcam preslemeye, bu arada uygularken gözlerime gözlük taktım, bi ara oluyo mu die çıkarınca yandı hafif, onun dışında hiç yanma olmadı gözlerimde falan. Şimdi preslerken de gözlük takcam umarım çıkan dumanı da engeller de yanmaz. Sadece cam açıktı, vantilatör de kullanmadım Sonra bi baktım evde streç yokmuş, boneleri aradım bulamadım karşı komşudan streç istedim, rezillikte son nokta
Yok canım uyguladım o şampuanı da, sadece sonrasında kullanmaya başlayacağım sülfatsız şampuanım yok henüz, onu da 4güne kadar alırım inşallah. Baya zahmetli bir iş yaf, iyice kuratamadım ben, düzleştirmesi zor oldu o yüzden. Bi tarafı düzleştirirken diğer taraflar daha da kuruduğu için diğer taraflarda sıkıntı çekmedim ama, hatta maske ve gözlüğü de çıkardım diğer taraflarda. Bi de önlerini kakülleri düzleştirmesi zor oldu, göze çok yakın bölgeler olduğu için. Bu dört gün nasıl geçicekse, yarın da dersanem var, yağlı yağlı görünmez saçlarım umarım, uygulama sırasında yağlı gibiydi ama kurudukça o görüntü geçiyo sanırım. Uygulama öncesi resim de çektim, 4gün sonraki haliyle beraber paylaşırım burda :) Ama en önemli nokta bence saçı ince ince ayırarak uygulamak, çünkü keratinin dağılımı daha kolay oluyo ve daha az zaman alıyo, benim saçlarım gürdür biraz, boyarken 3-4 kutu boya gider ama 100ml keratinle işimi hallettim diyebilirim.
Tatlım, kullandığım sabun yüzünden saçlar çok çabuk yağlanıyor çünkü aşırı yumuşak bir sabun..Neyseki pazartesi bende artık sabuna ara verip Nude alacağım, herhalde normal perioda döner artık.Sinir oluyorum kafama yapışmış saçlara...
Şampuanlar için zaten öğrenmişsindir çoktan Nude ve Live Clean uygun.Nude tüm gratis ve watsonslarda, Live Clean ise Watsons ve Tekin Acar şubelerinde var...Sanırım Nude kullananlar daha memnun kaldı hem fiyat daha uygun...
Evet yaa öyle saçlar yapışınca da çok kötü oluyor, ben de sevmiyorum, Nude öve öve bitiremiyo herkes, kokusu falan da çok güzelmiş, aslında sarımsaklı bitkisel bir şampuan vardı onu almayı düşünüyordum ama nude da karar kıldım artık. Kızılay'da şubesi var mı ki onların bi araştırayım hemen, yarın kızılaya gidince alayım. Bu arada hafta başında saçımı boyamıştım, istediğim renk yoktu bi ton koyusu vardı, ben de iki tüp ondan bi tüp de dore sarı karıştırıp tonu açayım dedim, ama bu seferde fazla açıldıKeratini uygulayınca da sanki bi ton koyulaştı gibi, istediğim renge daha da yaklaştı. Bakalım yıkayınca değişmez umarım.
Keratin bazı saçın rengini açıyor, bazısının koyulaştırıyor, bazısında ise değişiklik olmuyor sanırım saç katüküllerinin ne kadar açık olduğu ile alakalı olmalı...
ben de saçıma zeytınyağı bakımı yapmıştım ya sankı yaramadı keratıne şaştım kaldım saçım tülerdiiiiiiiiiiiiiiiii
Buna bende cevap vermek ıstıyorum müsadenle baluuğum benıımde buna benzer bişi olmuştu sen diplere fazla surmuşsun görunen o ki uçlarda kuru olunca hemen emmiş keratını ve diplere ısıyı daha fazla verınce orasıda daha fazla emıyor keratını bıraz daha fazla ısı vermen gerek sanırsam uçlara yuklenme ama onlar kapmış işi:)
ama gene de kılıcbalığının yorumu bekleyelım
cnm şuan olan olmuş zaten kafanda urun hem sen uygulayınca görceksın nasıl olduğunu içimızde uygulayan yok henuz ...
bana da kuaför çok ıyı bır markadır dedı ama bazı yerlerde formaldehıt yok bazı yerlerde çok az var dıyınce bana guvenılır gelmedı almadım , bakalım sen memnun kalacak mısın nasılsa yapılmış saçlarına en önemlı kısmı geçtin zaten
Uygulama sırasında, düzleştiriciyle preslenirken yanma falan olmadıysa bişi olcanı sanmam canım. Yani bekleme sonrasında saçını yıkadığında ancak kalıcı düzleşmenin olup olmamasıyla ilgili sonuç alabilirisn tahminimce, şu an yanma, yıpranma gözlemiyorsan yıkadığında da bunlarla karşılaşıcanı sanmıyorum ben, kanımca en kötü sonuç fönün tutmaması olur.
Kılıçbalığı canım, şimdi benim saçlarımın dipten 5-6cm kadarı yağlı bi görüntü oldu, oradan itibare uçlara kadar olan kısım ise kupkuru, bu normal mi? yoksa diplerii olmuş da geri kalanı olmamış mı demek? kalan kısma tekrar keratin uygulayıp bekletip aynı işlemleri devam mı ettirsem ki? Napsam?
Buna bende cevap vermek ıstıyorum müsadenle baluuğum benıımde buna benzer bişi olmuştu sen diplere fazla surmuşsun görunen o ki uçlarda kuru olunca hemen emmiş keratını ve diplere ısıyı daha fazla verınce orasıda daha fazla emıyor keratını bıraz daha fazla ısı vermen gerek sanırsam uçlara yuklenme ama onlar kapmış işi:)
ama gene de kılıcbalığının yorumu bekleyelım
kılıçbalığı sorum sana :)
lorealın bu boyasını mutalak duymuşsundur içinde keratın varmış hiç denedınmı bu boyayı acaba renkleri ve tutma oranı nasıl
ben saçlarımı sarıdan kahveye çevırmek ıstıyorumda sarı çok yıpratıyor uzatmam lazım saçlarımı şuan omzumda o yuzden ıyı bakmam lazım
şu ara akos dıye bı markanın karamel tonunu çok beğendım forumda bı arkd paylaşmış da ama hiç duymadım bu markayı boya konusunda da yardımını beklıyorum...
Sağol canım rahatladımDiplerden başladım yedire yedire aşağılara doğru indim, sanırım o yüzden dediğin gibi olmuş olabilir. yaaa inş tutmuştur yaaa :S çok korkuyom tutmazsa die, bu arada bugün kızılaya gittim altını üstüne getirdim nude şampuan yoktu, artık bi arkadaşımdan rica ettim, bahceliden alıcak benim için sağolsun.
kızlar ve özellikle kılıçbalığı ben bayadır okuyorum sizin sayfalarınızı da ama ben bişeeyyy yapmışım yanlışlıkla,brezilya fönü uyguladım ben,hatta ınternetten aldım kuaförüme yaptırdım.ama aldığım ürün hakkında bıraz önce cok kötü yorumlar okudum,saçı asfalt yapıyor felan diye,asfalt yapıo ne demek anlamadım ama iyi bişey olmadığı belli,hangi ürün olduğunu anlamıssınızdır,f x nano keratınn,yaaaa şimdi bu 2.gunum,ne yapcam anlamadım,ne yapacagımıda bılmıyorum,uygulandı bikere..
kılıçbalığı yardımcı olursan sevinirim canım,yada kullanan birileri yardımcı olursa sevınırımm.saçınız nasıl oldu uygulandıktan sonra,yada nasıl olacak saçlarım( çok korkuyorum yaaa
cnm şuan olan olmuş zaten kafanda urun hem sen uygulayınca görceksın nasıl olduğunu içimızde uygulayan yok henuz ...
bana da kuaför çok ıyı bır markadır dedı ama bazı yerlerde formaldehıt yok bazı yerlerde çok az var dıyınce bana guvenılır gelmedı almadım , bakalım sen memnun kalacak mısın nasılsa yapılmış saçlarına en önemlı kısmı geçtin zaten
Uygulama sırasında, düzleştiriciyle preslenirken yanma falan olmadıysa bişi olcanı sanmam canım. Yani bekleme sonrasında saçını yıkadığında ancak kalıcı düzleşmenin olup olmamasıyla ilgili sonuç alabilirisn tahminimce, şu an yanma, yıpranma gözlemiyorsan yıkadığında da bunlarla karşılaşıcanı sanmıyorum ben, kanımca en kötü sonuç fönün tutmaması olur.
desene kötüde olsa kobay gibi hissettim kendımı,kendi kendimi kobay yaptım farkında olmadan,neyse sizin için tavsiyede bulunurum bari