Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Mrb arkadaşlar, tüm yorumları okuyamadım belki soran olmuştur: Bu kadar meşakkatli bir işlem yerine ampulunü temin edip kafaya sürsek veya şampuana katsak ne olur? Ben hayatta bununla uğraşamam gibi geliyo üşengecim bu konuda, ama sonuç alan varsa şampuana katma olayını deneyebilirim

bu setı nerden kaca aldın yada sıte lınk ını acıll cvp beklıorum ozel msj at cookkk dua etcemmm cnmmm

Saçta düzlük istemiyorum da ben, gürleşsin isterim sadece
Ampul keratini biliyorum ama ne derece faydalı olur bilemiyorum çünkü kullanmadım tatlım bana göre benim yaptığım uygulama daha hızlı ve kesin sonuçtu ama eğer senin sorunun saç gürleştirme ise forumda sığır iliği diye arat, biraz yağlı bir şey ama saç çıkartma konusunda garanti veririm...

Sağol canım bakayım ona bir. Sığır iliği kulağa değişik geliyor ama faydası olmuşsa denemeye değer tşk. Ampulü de temin edebilirsem şampuana kırma olayını da yazarım buraya. Benim gibi üşenenler mutlaka çıkacaktır çünkü

Kesinlikle canım, sığır iliği çok çok faydalı bir yöntem zamanında kuaförde bu bakımı yaptıkları için saç yoğunluğumda epey artış olmuştu bundan dolayı işe yarayacağını biliyorum ama düzenli kullanacaksın...

daha güzel ve açıklayıcı bir cevap olamazdı
zaten bişiy bulununca poch atan çok olur.
hepsini geçtim zaten saç uzayan bir organizma işlem yapılmadığı zaman zarfında kesersen eski canlı olduğunu düşünülen saçlara ulaşılabilir.

Son düzenleme:

İlginç insanlar var aramızda hayır yani bilgi sahibi olsalar ve işin kimyasal boyutunu gerçekten tartışsak yararlı olacak ama tutturmuş içinde formalin var diye! Sen mi biliyorsun ben mi biliyorum! Hiç uyguladın mı, uygulayacağın ilacın içeriğini okudun mu araştırdın mı,kimya hakkında, saçın cildin yapısı hakkında ne bilgin var ki internetten iki makale bulan kendini işin tillahı ilan ediyor ben bunları gerçekten anlamıyorum! Bak yine kızdım canavarım ya!!!

Geçende amonra telde bahsetmişti oft de görünce konuyu atladım hemen ama okuyamadım daha
Bir ara gelicemmmm ve baştam sona okucammmm gözüm buralarda canlar

bi gelsinler kesin birsürü sorum olur canım çok saol

Rica ederim canım, sorularınızı yanıtlamak için açtım zaten konuyu...

Bu arada sevgili arkadaşlar dayanamadım, 3. seansımı yapıyorum...Bu kez bir farkla Saçımın en çok yıpranmış bölümlerine sürdüm sadece yani saçımın sadece 4/1 lik kısmında ilaç var, kalan yerlere sürmedim...Bu şekilde haftada 1 olmak üzere devam etmeyi planlıyorum zira geçen haftaki mum hadisesinden dolayı kesmek zorunda kaldığım saçlarımın bazı yerlerinde hala mum yanığı var bir ihtimal belki bu yanıklarıda düzeltir diye düşünüyorum yoksa salı günü biraz daha kesmek zorundayım...

kızlar bende sipariş vericem yarın bu hafta içi hem anneme hem kendime uygulayacağım inşallah bende sonuçları sizinle paylaşırım.kılıçbalığı sana çok çok çok teşekkürlerr cevapların ve konuyu açtığın için :)

Rica ederim canım, güzel haberler bekliyoruz senden ve elbette öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…