- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
KilicBaligi konuyu öyle güzel açmışsın ki yapacaklar içincesaret verici olmuş. Bütün ayrıntılar, dikkat edilmesi gereken ince noktalar var.
Saçıma düzleştirici, maşa tarzı şekillendiriciler kullanmıyorum. Boya gibi kimyasal işlemlerden de geçmiş değil saçlarım.Zaten dalgalılar ve dalgalarını seviyorum. İstediğim şey üstteki kısa katların uzaması ve dalgalarının daha belirgin ve düzenli olması. Onun için maşa kullanmaya başlayabilirim, bu bakıma ilerde ihtiyacım olabilir.
Bakım ve düzleştirme için bu yöntemi uygulayacak olanlara başarılar diliyorum. Birgün ihtiyacım olabilir düşüncesiyle bu konuyu takip edeceğim. Tecrübelilerden tecrübe edineceğim bir müddet.
Teşekkürler
Bir iki sorum olacak:
Aycangül, bu bakımı hangi özel tarihlere denk getirmek gerekir?
KilicBaligi, saçları düzleştirmeden bu bakımı yapmak mümkün mü?
kesinlikle canim müthis bir kesif, bak sen bu konuyla ilgili ünlü olacakmissin gibi bir his var icimde
Ben yaptığım her iki uygulamayıda AYCANGÜL'ün; zayıf saç kökleri ve saç uçları için saç güçlendirme günleri olarak verdiği tarihlerde uyguladım ve sonuç çok başarılı oldu.
Diğer soruna gelirsek, ürünü saça yedirip 30-40 dakika kadar bekliyoruz bu aşamada saçlar keratini emiyor ve hasarlar gideriliyor, daha sonra fön yardımı ile saçı kurutuyoruz bu sayede saçlarını düzleştirmek istemeyenler bakım olarak uygulayabiliyor ancak burada şöyle bir durum var, benim saçlarım zaten düz olduğu için ilacı saçıma sürdükten sonra saçlarım yine düz, eğer dalgalı olsaydı yine ilacı sürdükten sonra düzleşir miydi bilemiyorum bu yüzden saçları dalgalı olan ve bu işlemi yaptıran arkadaşlara sormak gerek, ilaç saça sürüldükten hemen sonra saçlarınız yine dalgalı mıydı yoksa ağırlıktan dolayı düzleşmeye mi başlamıştı? Eger ilaca rağmen saçlar tıpkı ıslakken olduğu gibi dalgalı ise bakım olarak uygulanıp dalgaların korunması mümkün.
evde yapılabileceğini hiç düşünmemiştim süper paylaşım
malzemeleri nerelerden bulabileceğimizi de belirtseymişsin keşke..:97:
benim saçlarım kılıçbalığı yanık biliyosun ya ben şimdi bu keratin şampuanını alsam normal şampuan sürer gibi sürsem yıkasam kurutsam bittimi işlem sonuç nolur acaba yanık saçlarım için, düzleştirmeden geçtim zaten bakım için yapsam nolur acaba bu keratin nerde satılır şampuana katılanmı varmış birde. :26:
Ben yaptığım her iki uygulamayıda AYCANGÜL'ün; zayıf saç kökleri ve saç uçları için saç güçlendirme günleri olarak verdiği tarihlerde uyguladım ve sonuç çok başarılı oldu.
Diğer soruna gelirsek, ürünü saça yedirip 30-40 dakika kadar bekliyoruz bu aşamada saçlar keratini emiyor ve hasarlar gideriliyor, daha sonra fön yardımı ile saçı kurutuyoruz bu sayede saçlarını düzleştirmek istemeyenler bakım olarak uygulayabiliyor ancak burada şöyle bir durum var, benim saçlarım zaten düz olduğu için ilacı saçıma sürdükten sonra saçlarım yine düz, eğer dalgalı olsaydı yine ilacı sürdükten sonra düzleşir miydi bilemiyorum bu yüzden saçları dalgalı olan ve bu işlemi yaptıran arkadaşlara sormak gerek, ilaç saça sürüldükten hemen sonra saçlarınız yine dalgalı mıydı yoksa ağırlıktan dolayı düzleşmeye mi başlamıştı? Eger ilaca rağmen saçlar tıpkı ıslakken olduğu gibi dalgalı ise bakım olarak uygulanıp dalgaların korunması mümkün.
Tüyüm olsa tecrübe edeceğim ama
onu da ben takip ediyorum başarılı
İstanbul'da olsan ben yardım edeyim ama ...aslında eğer saçını tek başına düzleştirebiliyorsan bunu zaten yaparsın.Kardeşin falan yok mu fıstığım?
biliyorum canım,keşke istanbul da olsam..kardeşim var da hem erkek hem yurtdışında malesef :)
Hımmm du Emre'ye ses edeyim ilgilensin denesin denek hayvanı olsun hatta
KilicBaligi konuyu öyle güzel açmışsın ki yapacaklar içincesaret verici olmuş. Bütün ayrıntılar, dikkat edilmesi gereken ince noktalar var.
Saçıma düzleştirici, maşa tarzı şekillendiriciler kullanmıyorum. Boya gibi kimyasal işlemlerden de geçmiş değil saçlarım.Zaten dalgalılar ve dalgalarını seviyorum. İstediğim şey üstteki kısa katların uzaması ve dalgalarının daha belirgin ve düzenli olması. Onun için maşa kullanmaya başlayabilirim, bu bakıma ilerde ihtiyacım olabilir.
Bakım ve düzleştirme için bu yöntemi uygulayacak olanlara başarılar diliyorum. Birgün ihtiyacım olabilir düşüncesiyle bu konuyu takip edeceğim. Tecrübelilerden tecrübe edineceğim bir müddet.
Teşekkürler
Bir iki sorum olacak:
Aycangül, bu bakımı hangi özel tarihlere denk getirmek gerekir?
KilicBaligi, saçları düzleştirmeden bu bakımı yapmak mümkün mü?
kesinlikle canim müthis bir kesif, bak sen bu konuyla ilgili ünlü olacakmissin gibi bir his var icimde
emre ? :))) kız benim tanıdığım erkekler kıl çıkarmaya çalışıyor,emreyi harcamayasın :))
Benim saçlarım hafif dalgalı. keratin sürmeden önce düzleştirmedim ama saçıma keratini sürdükten sonra senin de dediğin gibi keratinin ağırlığından dolayı düzleşme vardı. ama kuruturken tekrar dalgalandı mı derseniz, ona hiç dikkat edemedim. çünkü bi saç kurutma makinesi, bi düzleştirici, olmadı biraz daha saç kurutma makinesi bi daha düzleştirici falan derken bi yandan da kokuyla boğuşmaktan inanın ki hatırlamıyorum.
bu nasıl bir talihtir canım,imrendim :)
sonuç almana çook sevindim canım :)
canım kılıçbalığını cevaplamış ben görene kadar zaten..kökleri güçlendirir şeklinde verdiğim günleri kullanabilirsin..
benimde bir gün üreticilerden tehdit alacağım konusunda bir his var
kılıçbalıgı acil bi sorum var. Sülfatsız şampuan kullanmak lazım demiştin.aldıgımız keratin sonrası şampuanda sls var bunun bi zararı olmuyo mu? Senin bahsettigin farklı bi madde mi yoksa? Ayrica sodium da zararlı mı? Kullandigim bi sac kreminde sodium lu bisey gördüm de sormak istedim. Ona göre kullancam.. Hos ihtiyacim olucak mi onu da bilmiyorum..
Ayyyy alışın artık ama yaaaEmre benim ablam olur hahahaha aman duymasın diyeyim :)