- 12 Mart 2010
- 556
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Benim şampuanımda sülfat yok, farklı bir şampuan mı aldın acaba?
Sülfat =sülfirik asit tuzu
sodyum= sodyum klorür yani sofra tuzu her ikiside yasak aslında ama her ikisininde olmadığı şampuanı bulmak zor.
afedersin canım,bilmiyordum ki ben :)
işte ilk deneme sonucum =)
saçlarım normalde kurutulunca tiftik tiftikti aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. mecburen hep düzleştirirdim bu görüntüyü kapatmak için. tabi bu da zamanla daha çok zarar görmesine sebep oluyordu. boya + düzleştirici falan derken mahvolan saçlarım keratin bakımı sayesinde kendine geldi. artık her gün düzleştirmek gibi bi sıkıntım olmadığı için zarar da görmeyecekler. çok mutluyum =)
Eki Görüntüle 136933 Eki Görüntüle 136932
Eki Görüntüle 136934 Eki Görüntüle 136935
alttaki fotoların ilki yıkayıp kuruttuktan hemen sonra, 2.si ise ertesi akşam çekildi. cep telefonumdan çektiğim için pek kaliteli değiller. uçlarımda hafif çatallaşmalar kaldı. o da 2 gün boyunca 230dereceyle düzleştirdiğim için oldu sanırım. saçımın dipleri ve boyları yağlı gibi kaldığı halde uçlar kurumaya başladı fazla düzleştirmekten.. kendi haline bıraktım ben de. 2. uygulamada daha tecrübeli olacağım için böyle bişey yaşamam diye umuyorum. genel anlamda çok çok memnunum. banyodan sonra saçı 5dk da kurutup öylece bırakmak çok büyük kolaylık benim için. yarım saat 40 dk düzleştirmeye uğraşıyordum hep. saçım %90 iyileştiği gibi bu dertten de kurtuldum. herkese tavsiye ederim.
Evettt o pembe şampuan garip bir şey ben anlayamadım doğrusu o yüzden kullanmadım watsonstan aldığımdan memnunum tavsiye ederim.ilk sayfadaki pembe şampuan. neyse yıkadım zaten onunla birşey olmadı. şimdi watsons tan dediğin şampuanı alacağım onu kullanacağım bundan sonra. bu arada sen memnun musun o şampuandan?
Eki Görüntüle 136985 Eki Görüntüle 136986
bunları da şimdi çektim. odamın duvarları siyah olduğu için diğer fotolar pek iyi çıkmadı, içime sinmedi. ışık altında çekeyim dedim bir de.
arkadaşlar bu keratin için altın kaplamalı maşa kullanın diyorlar normal maşa da aynı sonucu veriyor mu
Vay be
Benimde saçlarım kendi haline kuruduğu zaman çook kötü oluyor sürekli düzleştirici yada maşa yapıyorum.
Bu keratini böyle düzleştirmek yerine sadece bakım yapmak için nasıl kullanabiliriz yada kullanabilirmiyiz ki :)
Ben bu iş için bir denek bulacağım arkadaşlar siz merak etmeyin, denedikten sonrada sizi bilgilendireceğim...kızlar müthişsiniz
ama benim saçlar düz değil ve düz saçı yakıştıramıyorum kendime yapışıyo kafamakeşke düzleştirmeden yapabilsek
arkadaşlar bu keratin için altın kaplamalı maşa kullanın diyorlar normal maşa da aynı sonucu veriyor mu
arkadaslar valla duzlestirmeden yapılabilir mi inanın bilmiyorum. sonucta keratin saca ısıyla sabitleniyor. benim de ilk amacım bakım yapmaktı. yani duzgun gorundukten, tiftik tiftik durmadıktan sonra dalgalı da kalsa olurdu. ama düzleştiriciyle üstünden geçmek gerekiyor sabitlemek için işte.
kılıçbalığı, sen başı çekmeseydin cesaret edip yapamazdım =) minnettarım sana =)
2. den sonra daha da guzel olacagına eminim. tekrar tekrar teşekkürler..
Rica ederim canım benim, bana güvenip yapma cesareti gösterdiğin için ben teşekkür ederim sana...Bu arada bende biraz evvel yıkadım saçlarımı, bakalım ilk seans ile ikinci seans arasında ne gibi bir fark olacak...bu arada üzülerek söyleyebilirim ki saçlarıma nazar değdi kızlar salak kuzenimin doğum gününü kutlarken üzerinde mum olan pastayı saçıma yapıştırdı!!! yandı tabi çıtır çıtır! Arkalarda bir şey yok ama sol yan taraf gitti mecburen sağ yan tarafta gittiofff offf
çok üzüldüm ya, cidden nazar değmiş resmen.. o kadar bakım yapıyoruz, özeniyoruz, pat bi mum mahvediyo, olaya bak cabucak uzatırsın umarım..
2. seansla aradaki fark konusunda yorumlarını bekliyorum heyecanla bu arada.
Rica ederim canım benim, bana güvenip yapma cesareti gösterdiğin için ben teşekkür ederim sana...Bu arada bende biraz evvel yıkadım saçlarımı, bakalım ilk seans ile ikinci seans arasında ne gibi bir fark olacak...bu arada üzülerek söyleyebilirim ki saçlarıma nazar değdi kızlar salak kuzenimin doğum gününü kutlarken üzerinde mum olan pastayı saçıma yapıştırdı!!! yandı tabi çıtır çıtır! Arkalarda bir şey yok ama sol yan taraf gitti mecburen sağ yan tarafta gittiofff offf
Dün yıkadım kuruttum, uçlarını dışarı doğru kıvırdım çok hoş oldu aslında, uçlar düzken aradaki fark anlaşılıyor ama dışarı doğru dalgalı yapınca gayet havalı aslan yelesi gibi durdu çok şükür, tek problem her dışarı çıkışta böyle fönle fırçayla uğraşırsam bu saçlar yine kırılır ve uzamaz ki :) Neyse turplu suya başlıyorum hayırlısı ile :)söz konusu saçlar olunca insanın keyfi kaçıyor ister istemez, haklısın valla. en azından çıtçıtla kamufle edilebilecek bir durummuş, buna sevinelim =) çok dipten de gidebilirdi allah korusun..
Rica ederim canım benim, forumda çoğu kişi saçlarının yanmasından şikayetçi, hepimizin saçlarında muhakkak kuaför izleri var bu yüzden deneyip, olumlu sonuç alıp paylaşmasam çok büyük ayıp etmiş olurdum.Sen düzleştiricinin marka modelini yaz ben araştırayım...Süpersinnnnn
300-500 liraya profesyonellerce yapılan bir olayı evde yaptın ya seni ayakta alkışlıyorum.
Ve bizede bu konuda bilgi verdiğin için çok teşekkürler
Bende de bir maşa var ama 230 derece ısıtıyor mu bilemiyorum
Yapmak için havaların biraz daha ısınmasını bekleyeceğim
Son olarak bu ürünleri nereden temin edebilirim
İsimlerini vermen mümkün mü?Ya da Ö.M. atman...
off cok kötü olmus gecmisolsun canim ya, cok üzüldüm tam tadini cikaracagin sirada. gercekten nazar olmustur inanirim iki yil evel öyle güzel saglikliydi saclarim acaipte hizli uzuyordu röfleli oldugu halde, birgün birinin gözü kaldi o gündür bugündür yüzü gülmedi saclariminda, benimde hep aksilik üstüste sac boyumu omuzlari geciremiyorum iki yildir