Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ilk sayfadaki pembe şampuan. neyse yıkadım zaten onunla birşey olmadı. şimdi watsons tan dediğin şampuanı alacağım onu kullanacağım bundan sonra. bu arada sen memnun musun o şampuandan?

bunları da şimdi çektim. odamın duvarları siyah olduğu için diğer fotolar pek iyi çıkmadı, içime sinmedi. ışık altında çekeyim dedim bir de.

cikilopcik harika olmus saclarin bayildim, sabirsizlikla siparisimin gelmesini bekliyorum bende benim saclarda isyanlarda artik
tebrik ederim acemilik falan desende sonuc harika olmus güle güle kullan saclarini

Vay be
Benimde saçlarım kendi haline kuruduğu zaman çook kötü oluyor sürekli düzleştirici yada maşa yapıyorum.
Bu keratini böyle düzleştirmek yerine sadece bakım yapmak için nasıl kullanabiliriz yada kullanabilirmiyiz ki :)

kızlar müthişsiniz
ama benim saçlar düz değil ve düz saçı yakıştıramıyorum kendime yapışıyo kafama keşke düzleştirmeden yapabilsek

arkadaşlar bu keratin için altın kaplamalı maşa kullanın diyorlar normal maşa da aynı sonucu veriyor mu

arkadaslar valla duzlestirmeden yapılabilir mi inanın bilmiyorum. sonucta keratin saca ısıyla sabitleniyor. benim de ilk amacım bakım yapmaktı. yani duzgun gorundukten, tiftik tiftik durmadıktan sonra dalgalı da kalsa olurdu. ama düzleştiriciyle üstünden geçmek gerekiyor sabitlemek için işte.

afedersin canım,bilmiyordum ki ben :)

Hihi olsun öğrenmiş oldun, bu arada erkeğinde tüylüsünü pek sevmem o yüzden ihtiyaç duyarsam senin diğer başlığın linkini atarım yani mustakbel sevgilime hahaha

Harika görünüyor saçların, süper olmuş eski haliyle alakası yok çok ama çok sevindim :)

ilk sayfadaki pembe şampuan. neyse yıkadım zaten onunla birşey olmadı. şimdi watsons tan dediğin şampuanı alacağım onu kullanacağım bundan sonra. bu arada sen memnun musun o şampuandan?
Evettt o pembe şampuan garip bir şey ben anlayamadım doğrusu o yüzden kullanmadım watsonstan aldığımdan memnunum tavsiye ederim.

Işık altında daha bir pırıl pırıl görünüyor, ciddi manada müthiş olmuş canım, nazar değmesin :)

Sürekli düzleştiriyorsan bence keratinle düzleştir canım, sonrasında ihtiyaç duyduğunda örersin veya maşa yaparsın gayet güzel tutuyor...

kızlar müthişsiniz
ama benim saçlar düz değil ve düz saçı yakıştıramıyorum kendime yapışıyo kafama keşke düzleştirmeden yapabilsek
Ben bu iş için bir denek bulacağım arkadaşlar siz merak etmeyin, denedikten sonrada sizi bilgilendireceğim...

arkadaşlar bu keratin için altın kaplamalı maşa kullanın diyorlar normal maşa da aynı sonucu veriyor mu

Altın kaplama hikaye :) 230 dereceye ısınan bir maşa iş görür...

Deneyip bilgi vereceğim...

kılıçbalığı, sen başı çekmeseydin cesaret edip yapamazdım =) minnettarım sana =)
2. den sonra daha da guzel olacagına eminim. tekrar tekrar teşekkürler..

kılıçbalığı, sen başı çekmeseydin cesaret edip yapamazdım =) minnettarım sana =)
2. den sonra daha da guzel olacagına eminim. tekrar tekrar teşekkürler..

Rica ederim canım benim, bana güvenip yapma cesareti gösterdiğin için ben teşekkür ederim sana...Bu arada bende biraz evvel yıkadım saçlarımı, bakalım ilk seans ile ikinci seans arasında ne gibi bir fark olacak...bu arada üzülerek söyleyebilirim ki saçlarıma nazar değdi kızlar salak kuzenimin doğum gününü kutlarken üzerinde mum olan pastayı saçıma yapıştırdı!!! yandı tabi çıtır çıtır! Arkalarda bir şey yok ama sol yan taraf gitti mecburen sağ yan tarafta gitti offf offf

çok üzüldüm ya, cidden nazar değmiş resmen.. o kadar bakım yapıyoruz, özeniyoruz, pat bi mum mahvediyo, olaya bak cabucak uzatırsın umarım..
2. seansla aradaki fark konusunda yorumlarını bekliyorum heyecanla bu arada.

Uzamasına uzar ama arkalar uzun yanlar kısa nasıl olacak bilmiyorum, iyiki çıtçıtlarım var hemen uydurdum arkalara göre ama çok keyifsizim birazdan kurutacağım saçlarımı bakalım nasıl olmuş...

söz konusu saçlar olunca insanın keyfi kaçıyor ister istemez, haklısın valla. en azından çıtçıtla kamufle edilebilecek bir durummuş, buna sevinelim =) çok dipten de gidebilirdi allah korusun..

Süpersinnnnn
300-500 liraya profesyonellerce yapılan bir olayı evde yaptın ya seni ayakta alkışlıyorum.
Ve bizede bu konuda bilgi verdiğin için çok teşekkürler

Bende de bir maşa var ama 230 derece ısıtıyor mu bilemiyorum
Yapmak için havaların biraz daha ısınmasını bekleyeceğim
Son olarak bu ürünleri nereden temin edebilirim
İsimlerini vermen mümkün mü?Ya da Ö.M. atman...

off cok kötü olmus gecmisolsun canim ya, cok üzüldüm tam tadini cikaracagin sirada. gercekten nazar olmustur inanirim iki yil evel öyle güzel saglikliydi saclarim acaipte hizli uzuyordu röfleli oldugu halde, birgün birinin gözü kaldi o gündür bugündür yüzü gülmedi saclariminda, benimde hep aksilik üstüste sac boyumu omuzlari geciremiyorum iki yildir

söz konusu saçlar olunca insanın keyfi kaçıyor ister istemez, haklısın valla. en azından çıtçıtla kamufle edilebilecek bir durummuş, buna sevinelim =) çok dipten de gidebilirdi allah korusun..
Dün yıkadım kuruttum, uçlarını dışarı doğru kıvırdım çok hoş oldu aslında, uçlar düzken aradaki fark anlaşılıyor ama dışarı doğru dalgalı yapınca gayet havalı aslan yelesi gibi durdu çok şükür, tek problem her dışarı çıkışta böyle fönle fırçayla uğraşırsam bu saçlar yine kırılır ve uzamaz ki :) Neyse turplu suya başlıyorum hayırlısı ile :)

Rica ederim canım benim, forumda çoğu kişi saçlarının yanmasından şikayetçi, hepimizin saçlarında muhakkak kuaför izleri var bu yüzden deneyip, olumlu sonuç alıp paylaşmasam çok büyük ayıp etmiş olurdum.Sen düzleştiricinin marka modelini yaz ben araştırayım...

nazar deveyi kazana, insanı mezara koyarmış Neyseki çok kötü durumda değil yukarıda yazdım, dışarı doğru kıvırınca çıtçıtsızda kullanılabiliyor ama olmasa daha iyi olurdu tabii...Ne diyebilirim ki gözü olanın gözü çıksın yaaaa!!!

Evettt bu arada, 2. seansımı bitirmiş ve dün itibarı ile saçlarımı yıkamış bulunuyorum, sonuç ipek gibi parlak yumuşacık saçlar ama fikrimi sorarsanız ilk seans ile ikinci seans arasında bir fark yok, demek ki ilk senasta yeterince tedavi olmuş saçcağızlarım.Bundan sonraki seansı 1 ay sonra veya 2 ay sonra yapacağım duruma göre, eğer 2 ay sonra saçlarımda bir yıpranma yoksa 3 ay sonrayada atabilirim elbette :) Dün akşam arkadaşlarım saçlarımın harika göründüğünü söylediler çok hoşuma gitti...Evet klasik saç bakımlarıma devam edeceğim ama inanın bana 2 sene saç bakımı yapsam bu saçlar bu kadar toparlanamazdı, bundan sonrasıda saçlarımı sağlıklı tutmaya yönelik çalışmalar olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…