Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Konunun başında da belirttiğim gibi saçlarım boyadan dolayı yandı ve lastik gibi uzuyordu, ben bu paroblemleri ortadan kaldırmak için uyguladım.Eğer dikkatli bir uygulama yaparsan zarar vermek şöyle dursun o yanıkları 4-6 ay arası tedavi etmiş olacaksın ama unutma kalıcı değil ben şu an o lastiklerden kurtuldum ama 4-6 ay sonra yeniden karşıma çıkacaklar çünkü ömür boyu kalıcı bir sistem değil bir süre sonra ilaç saçtan çözülmeye başlıyor.

Doğal saç, boyalı saç veya kınalı saç arasında bu işlem açısından fark yok sadece pres ile saçı yakmayın yeter...

Güzel görünüyor sadece arada gözden kaçmış ve yan duran teller var o kıvrılan saç tellerine özel bakım yapmak lazım sonra...Zaten bir dahakine istersen tamamen uygulamak yerine gözüne takılan tutamlara uygulayabilirsin ben 3. seansımı bu şekilde yaptım, yanlara uyguladım sadece, malum mumdan yanınca İşçilik olarak güzel görünüyor arkadaşının ellerine sağlık renk de harika duruyor bunun üzerine ne güzel balyaj yapılır var ya Nazar değmesin canım güle güle kullan

tesekkür ederim canim, evet o kacak teller sanirim kopan yada sonradan cikan asi saclar sadece onlara ve daha yipranmis yerlere bir uygulama daha yapmayi düsünüyorum, bu islem aliskanlikmi yapiyor önce diyordum aman birkez yapsam dah abaska istemem diye ama ilk gündne fikrim degisti
Rengi begenmenede cok sevindim valla dedigin gibi tam balyajlik ama korkuyorum yinede kopma ve yanma olur diye :18:

Ciddi manada alışkanlık yapıyor, o ilk yapağı gibi halinden uzaklaştıkça daha fazla yapmak geliyor insanın içinden...insanoğlu işte azla yetinmesini asla bilmez :) Şu an balyaj yaparsan kopacağı kesin

çok teşekkürler..şu aralr beni başka bişey mutlu edemezdi heralde :) bugün gidip malzemeleri alıcam bulabilirsem akşama denicem :)

mükkemmmlll görünüyorrrr

nazarrr değmesiinnnn

kızlar bu iş için 230 derece kesşn lazım dimi bndeki 180 derecelikde

ayyy canım geçmiş olsun nazar resmennn

kılıçbalığı çok güsel görünüyor zaten saçların resmde neden sürekli yapıyorsun gerekiyor muki bu kadar?

Canım bu bir bakım sistemi zaten ve saçlarım kuaför gazabına uğradığı için bir sene evvel yandı ve ıslakken lastik gibi uzamaya başladı, saçlarımı kestirebilme şansım yoktu çünkü yanmış olan yerler saç ucunda değil saçların orta kısmındaydı.bir sene boyunca yağlar, bakımlar,ürünler kullandım ama baktım olacak gibi değil sonunda araştırmaya girişip bir çok ürün ve markayı araştırdım ve işleme karar verdim.Şu an o lastikler kayboldu ama yinede bu uygulamayı yapmaya devam ettikçe saç tamamen onarılmış oluyor bu yüzden devam ediyorum, yoksa saçlarım zaten dümdüz...Bu arada onarıldı diyorum ama aslında kullanılan ürün saç tellerindeki hasarları dolduruyor sadece yani kullanmayı bıraktıktan 4-6 ay sonra saçlarım eski lastik haline dönecektir.Yinede kestirmekten çok daha iyi...

Ya kızlarr keratini bulamadımm diğer herşeyi aldım. keratini de netten sipariş vericem..umarım çabucak gelirr

Darısı başına

ya ben sana demeyi unuttum keratin maskesi bile yeterince topladı benim saçı
ama ben 3 gün üst üste yaptım şeyini çıkardım yani anlıcan
düz olmadı tabi kendi doğal dalgalarım yerine geldi
eşim aaa senin saçın bu kadar kıvırcık mıydı diye şaşırdı valla
bu akşam da boyucam
bakalım boyadan sonra ne alemde olacak saçlar

kızlar benımde saçımda keratin var ve bu 2. ci gunum ay günler geçmek bilmio sanki benım saçlarım kıvırcık orta kalın tellı ve inatçı.yalnız bnm mrk ettiğim yıkadıktan sonra dahamı duz oluo yoksa bu düzlüktemi kalıo saçlar.çünkü ben düzleştiriorm yinede kabarıo uçlarıda kat yapıo omzumda oldugu ıcın :S sabah düzleştiriorm yine düzelio ama 2 saat sonra hafif kabarıo:Sgerçi bana buda yeter ama mrk ettim

kızlar benımde saçımda keratin var ve bu 2. ci gunum ay günler geçmek bilmio sanki benım saçlarım kıvırcık orta kalın tellı ve inatçı.yalnız bnm mrk ettiğim yıkadıktan sonra dahamı duz oluo yoksa bu düzlüktemi kalıo saçlar.çünkü ben düzleştiriorm yinede kabarıo uçlarıda kat yapıo omzumda oldugu ıcın :S sabah düzleştiriorm yine düzelio ama 2 saat sonra hafif kabarıo:Sgerçi bana buda yeter ama mrk ettim

süpermiş ya mutlaka denemek lazım kılıcbalıgı arkadasımıza tesekkurler usenmeden yardımcı olmuş

SLM KIZLAR.BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. VE BU BREZİLYA FÖNÜNÜ ÇOK MERAK EDİYORUM.ŞÖYLE SORULARIMI SIRALAYIYIM:
1-BU FÖNÜN SAÇA HİÇ ZARARI VAR MIDIR? (bir kaç sitede çok zararalı olduğunu okudumda)
2-ŞAMPUANI, KERATİNİ VE SAÇ MASKESİ DAHİL OLMAK ÜZERE BİZE NE KADARA PATLIYO?
3-KULLANDIĞINIZ EN İYİ BREZİLYA FÖNÜ MALZEMELERİNE NEREDEN ULAŞABİLİRİM.MARKA İSMİ VERMEK YASAKSA ÖZELDEN SİZLERE NASIL ULAŞABİLİRİM.(yeni üyeyim cahilliğim için kusura bakmayın)

Aldığım gibi duruyor benim maske birde ben deneyebilsem :)Çok sevindim vallahi, mademki güzelleşti saçların bence hiç uğraşma brezilya keratini ile

Canım işlemde hata var, normal şartta ilaçlıyken kabarmaması lazım ama 2. uygulamada çözersin zaten :)
süpermiş ya mutlaka denemek lazım kılıcbalıgı arkadasımıza tesekkurler usenmeden yardımcı olmuş

Rica ederim canım, faydalı olduysam ne mutlu bana

Hoşlgeldin,
1-Doğru uygulamanın saça zararı yoktur ama beceriksizce uygulanırsa tabii ki saçın yanma riski var
2-Şampunaı 19.90 a aldım, saç kremi kullanmıyorum keratin ise markaya göre değişiyor.
3-Marka adı vermek yasak değil ancak ben etik olarak doğru bulmuyorum o yüzden kendin araştırıp sana en uygun markayı alabilirsin.

Sali günü uygulamayi yaptigima göre yarin yikayabilirim degilmi, hatta bu aksam yikasam neolur
4 gün hesabından yola çıkarsak normalde cumartesi yıkaman lazım canım, en erken 3 günü doldurması lazım...Çok merak ediyorum nasıl oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…