- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
peki birşey sorucam cnm.benm saçlarım yanmıştı.o kadar kestirmeme rağmen hala uçlarda var oryalli saçlar.daha sonrasında bir çok kere boyattım saçlarımı.bu kadar işlemin üstüne bunu uygularsam bir sorun mu??
bir de kız kardeşimede uygulamayı düşünüyoruz ama onun saçlarında hint kınası ve diplere doğru da boya var aynı şeklde onda da bir sorun olur mu?
ekledim canim
Güzel görünüyor sadece arada gözden kaçmış ve yan duran teller var o kıvrılan saç tellerine özel bakım yapmak lazım sonra...Zaten bir dahakine istersen tamamen uygulamak yerine gözüne takılan tutamlara uygulayabilirsin ben 3. seansımı bu şekilde yaptım, yanlara uyguladım sadece, malum mumdan yanıncaİşçilik olarak güzel görünüyor arkadaşının ellerine sağlık renk de harika duruyor bunun üzerine ne güzel balyaj yapılır var ya Nazar değmesin canım güle güle kullan
tesekkür ederim canim, evet o kacak teller sanirim kopan yada sonradan cikan asi saclarsadece onlara ve daha yipranmis yerlere bir uygulama daha yapmayi düsünüyorum, bu islem aliskanlikmi yapiyor önce diyordum aman birkez yapsam dah abaska istemem diye ama ilk gündne fikrim degisti
Rengi begenmenede cok sevindim valla dedigin gibi tam balyajlik ama korkuyorum yinede kopma ve yanma olur diye :18:
çok teşekkürler..şu aralr beni başka bişey mutlu edemezdi heralde :) bugün gidip malzemeleri alıcam bulabilirsem akşama denicem :)Konunun başında da belirttiğim gibi saçlarım boyadan dolayı yandı ve lastik gibi uzuyordu, ben bu paroblemleri ortadan kaldırmak için uyguladım.Eğer dikkatli bir uygulama yaparsan zarar vermek şöyle dursun o yanıkları 4-6 ay arası tedavi etmiş olacaksın ama unutma kalıcı değil ben şu an o lastiklerden kurtuldum ama 4-6 ay sonra yeniden karşıma çıkacaklar çünkü ömür boyu kalıcı bir sistem değil bir süre sonra ilaç saçtan çözülmeye başlıyor.
Doğal saç, boyalı saç veya kınalı saç arasında bu işlem açısından fark yok sadece pres ile saçı yakmayın yeter...
çok teşekkürler..şu aralr beni başka bişey mutlu edemezdi heralde :) bugün gidip malzemeleri alıcam bulabilirsem akşama denicem :)
Eki Görüntüle 136985 Eki Görüntüle 136986
bunları da şimdi çektim. odamın duvarları siyah olduğu için diğer fotolar pek iyi çıkmadı, içime sinmedi. ışık altında çekeyim dedim bir de.
kızlar bu iş için 230 derece kesşn lazım dimi bndeki 180 derecelikdearkadaslar valla duzlestirmeden yapılabilir mi inanın bilmiyorum. sonucta keratin saca ısıyla sabitleniyor. benim de ilk amacım bakım yapmaktı. yani duzgun gorundukten, tiftik tiftik durmadıktan sonra dalgalı da kalsa olurdu. ama düzleştiriciyle üstünden geçmek gerekiyor sabitlemek için işte.
Rica ederim canım benim, bana güvenip yapma cesareti gösterdiğin için ben teşekkür ederim sana...Bu arada bende biraz evvel yıkadım saçlarımı, bakalım ilk seans ile ikinci seans arasında ne gibi bir fark olacak...bu arada üzülerek söyleyebilirim ki saçlarıma nazar değdi kızlar salak kuzenimin doğum gününü kutlarken üzerinde mum olan pastayı saçıma yapıştırdı!!! yandı tabi çıtır çıtır! Arkalarda bir şey yok ama sol yan taraf gitti mecburen sağ yan tarafta gittiofff offf
Evettt bu arada, 2. seansımı bitirmiş ve dün itibarı ile saçlarımı yıkamış bulunuyorum, sonuç ipek gibi parlak yumuşacık saçlar ama fikrimi sorarsanız ilk seans ile ikinci seans arasında bir fark yok, demek ki ilk senasta yeterince tedavi olmuş saçcağızlarım.Bundan sonraki seansı 1 ay sonra veya 2 ay sonra yapacağım duruma göre, eğer 2 ay sonra saçlarımda bir yıpranma yoksa 3 ay sonrayada atabilirim elbette :) Dün akşam arkadaşlarım saçlarımın harika göründüğünü söylediler çok hoşuma gitti...Evet klasik saç bakımlarıma devam edeceğim ama inanın bana 2 sene saç bakımı yapsam bu saçlar bu kadar toparlanamazdı, bundan sonrasıda saçlarımı sağlıklı tutmaya yönelik çalışmalar olacak :)
Rica ederim canım, sorularınızı yanıtlamak için açtım zaten konuyu...
Bu arada sevgili arkadaşlar dayanamadım, 3. seansımı yapıyorum...Bu kez bir farklaSaçımın en çok yıpranmış bölümlerine sürdüm sadece yani saçımın sadece 4/1 lik kısmında ilaç var, kalan yerlere sürmedim...Bu şekilde haftada 1 olmak üzere devam etmeyi planlıyorum zira geçen haftaki mum hadisesinden dolayı kesmek zorunda kaldığım saçlarımın bazı yerlerinde hala mum yanığı var bir ihtimal belki bu yanıklarıda düzeltir diye düşünüyorum yoksa salı günü biraz daha kesmek zorundayım...
mükkemmmlll görünüyorrrr
nazarrr değmesiinnnn
kızlar bu iş için 230 derece kesşn lazım dimi bndeki 180 derecelikde
ayyy canım geçmiş olsun nazar resmennn
kılıçbalığı çok güsel görünüyor zaten saçların resmde neden sürekli yapıyorsun gerekiyor muki bu kadar?
Ya kızlarr keratini bulamadımmdiğer herşeyi aldım. keratini de netten sipariş vericem..umarım çabucak gelirr
kızlar döktürmüşsünüz yine valla saçlar yakıyo ortalığı
Darısı başına
ya ben sana demeyi unuttum keratin maskesi bile yeterince topladı benim saçı
ama ben 3 gün üst üste yaptım şeyini çıkardım yani anlıcan
düz olmadı tabi kendi doğal dalgalarım yerine geldi
eşim aaa senin saçın bu kadar kıvırcık mıydı diye şaşırdı valla
bu akşam da boyucam
bakalım boyadan sonra ne alemde olacak saçlar
kızlar benımde saçımda keratin var ve bu 2. ci gunumay günler geçmek bilmio sanki benım saçlarım kıvırcık orta kalın tellı ve inatçı.yalnız bnm mrk ettiğim yıkadıktan sonra dahamı duz oluo yoksa bu düzlüktemi kalıo saçlar.çünkü ben düzleştiriorm yinede kabarıo uçlarıda kat yapıo omzumda oldugu ıcın :S sabah düzleştiriorm yine düzelio ama 2 saat sonra hafif kabarıo:Sgerçi bana buda yeter ama mrk ettim
süpermiş ya mutlaka denemek lazımkılıcbalıgı arkadasımıza tesekkurler usenmeden yardımcı olmuş
Hoşlgeldin,SLM KIZLAR.BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. VE BU BREZİLYA FÖNÜNÜ ÇOK MERAK EDİYORUM.ŞÖYLE SORULARIMI SIRALAYIYIM:
1-BU FÖNÜN SAÇA HİÇ ZARARI VAR MIDIR? (bir kaç sitede çok zararalı olduğunu okudumda)
2-ŞAMPUANI, KERATİNİ VE SAÇ MASKESİ DAHİL OLMAK ÜZERE BİZE NE KADARA PATLIYO?
3-KULLANDIĞINIZ EN İYİ BREZİLYA FÖNÜ MALZEMELERİNE NEREDEN ULAŞABİLİRİM.MARKA İSMİ VERMEK YASAKSA ÖZELDEN SİZLERE NASIL ULAŞABİLİRİM.(yeni üyeyim cahilliğim için kusura bakmayın)
4 gün hesabından yola çıkarsak normalde cumartesi yıkaman lazım canım, en erken 3 günü doldurması lazım...Çok merak ediyorum nasıl oldu acabaSali günü uygulamayi yaptigima göre yarin yikayabilirim degilmi, hatta bu aksam yikasam neolur