Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

siparisim bugün geldi cumartesi saclarimi boyamistim belirli birgün beklemek gerekiyordu diye hatirliyorum , nekadar acaba canim ?

ya kızlar bende kuaförlere tonla para vermek istemiorum evde kendim halletmek istiyorum çok araştırdım saça zarar veren bir şey değil hergün günde 2 3 kez saçımı düzleştirdiğim için zaten yeterince yaktım fakat o kadar çok marka varki bana memnun kaldığınız markayı sölermisiniz. ona göre bende sipariş veriyim sizde netten alıorsunuz dimi ürünleri

siparisim bugün geldi cumartesi saclarimi boyamistim belirli birgün beklemek gerekiyordu diye hatirliyorum , nekadar acaba canim ?
Çok sevindim nihayet gelmesine :)Ben güneş balyajından hemen sonra yaptım eğer boyanın akmasını beklemek istersen ertele ama boya istediğin gibi tutarsa kurutup uygulama yapabilirsin, boya ile keratinin pek bir alakası yok canım.

Son düzenleme:

Canım netten aldık ama ben marka önermeyi uygun bulmuyorum bu yüzden araştırıp içeriklerine ulaşıp buna göre karar vermen lazım, netice itibarı ile evde uygulayıp uygulamamak sizin insiyatifinize kalmış ve ben daha önce açtığım farklı konularda gördüğüm davranışlardan dolayı kesinlikle marka önermemeye karar verdim zira hiç alakam olmadığı ve insanlara yardımcı olmaya çalıştığım halde saçma sapan suçlamalarla karşılaşabiliyoruz...Sen markaları belirle içeriklerini öğrenip burada paylaş ben hangi seçenekler uygundur bunları belirteyim...

sana ne kadara mal oldu evde yapmak , bende kuaförde yaptırmak istiyorum ama çok fark var mıdır acaba fiyat olarak :18: ?

sana ne kadara mal oldu evde yapmak , bende kuaförde yaptırmak istiyorum ama çok fark var mıdır acaba fiyat olarak :18: ?

Ben yüklü bir miktar keratin satın aldım canım çünkü 1 den fazla seans uygulamam gerekiyor ama kuaförde tek seansta ödeyeceğim para ile 8-10 seans arası uygulama yapılabilir...Keratin tedavisinde asıl ücreti ilaç değil işçilik oluşturuyor zaten bu yüzden aldıkları parayı hak ediyorlar aslına bakarsan...

anladım canım ben nette buldum keratin kalıcı fön şampuanı + keratin kalıcı fön kremi ve keratin krystaline(bunun niçin olduğunu bilmiorum) var. mavi pembe ve bordo etiketli ürünler canım birde kaç kullanımlık oluyor bunlar. çünkü ben bunlara ödiceğim parayla kuaförde 3 seansa giderim. kafam karıştı biraz acaba becerebilirmiyim ki

Madem kendin araştırıp bulmuşsun evet doğru ürünler ama şampuan olarak herhangi bir sülfatsız şampuan alman yeterli, saç kremi olarakda zaten çoğu saç kreminde veya saç maskesinde sülfat yok bu yüzdenürünü bulduğun yerden sadece keratin treatment alman yeterli...kaç gr kullanman gerektiği saçının gürlüğüne ve uzunluğuna bağlı ama normal standard bir saç için 80 ml kullanılıyor bazı durumlarda 100 ml ye kadar çıkabilmekte...

siparişlerim de geldi :) bugün yapıyım diyorum ama aklıma takılan bişey var o 3-4 gün saçı yıkamıyoruz ya nasıl gözüküyo saçlar okula gidicem de

siparişlerim de geldi :) bugün yapıyım diyorum ama aklıma takılan bişey var o 3-4 gün saçı yıkamıyoruz ya nasıl gözüküyo saçlar okula gidicem de

Hayırlı olsun Tatlım ilk 2 gün pek sorun yok ama 3 ve 4. gün bildiğin yağlı görünüyor saçlar, normalde yağlandığından daha yağlı görünüyor.Hele benim saçlarım sarı ve 4. gün bildiğin pas rengine dönüyor resmen ama yıkayınca tabii eski rengine geri geliyor...Kamuflaj şart...

Son düzenleme:

sürdüm keratini 40 dknın dolmasını bekliyorum artık pas rengide olsa yapcak bişey yok :)

Eveeet suan itibariyle islem tamam, bende bugün yaptim daha dogrusu arkadasla yaptik masayi o yapti iki saat sürdü ya iyikide kalin ve uzun sacli degilmisim üff bitmek bilmedi. Kilicbaligi canim sen tek basina kac saatte bitirdin ?
sorulara geceyim
- Sende de hasarli yerlerden citir citir ses geliyormuydu dümdüz olana kadar ?
- tepeleri yukari dogru kaldirip masaladik kahkülüm dik dik duruyor karsiya dogru, ona normal kahkül seklinde sekil versem mi acaba ??
-gece nasil uyuyacagiz sekli bozulmazmi toplamakta yasak ?
- yarin sabah yine masa yapmalimiyim ?
- suanda saglikli görünüyor saclar catallasmis yerler haric tabi , üst katlarin uclarini coktan aldirmadim alinacaklar haftaya . Benim merak ettigim 4. gün yikandiktan sonra dahami saglikli görünecek yoksa son hali bumu ?

simdilik bukadar sana zahmet cevaplarsan cok sevinirim canim

Not: Benim ilactan öyle yakici dayanilmaz kokular gelmedi.
Sactaki boya rengini aciyor 3 gün önce boyamistim. Resimleri ekledigimde göreceksiniz.

Sadece hasarlı yerde değil düzleştirici ilaca değdiği an çıtır çıtır ses çıkartıyor normal ama benim saçlarım zaten düzdü tatlım dolayısı ile düzleştirmek için değil kurutmak için uğraştım sadece.

Tepeleri ve kahkulude yine aşağı doğru düzletmen lazımdı, ilerki günlerde düzleştiriciyi diğer yerlere nasıl uyguladıysanız tepelere ve kahkulede aynı biçimde uygula.Hatta kahkülleri düzelt ama normal perçem gibi içe kıvırmana gerek yok çünkü zaten banyodan sonra peçemini şekillendirmek 1 dakikanı alacak...

Gece sekli bozulaiblir bu yüzden sabah kalktığında tekrar düşük ısıdaki düzleştirici ile rotuş yaparsın.
Bu sistem maalesef çatallaşmalara yaramıyor çünkü zaten çatallaşmaları tedavi edecek bir yol yok ama onları aldırdıktan sonra saç daha dirençli olduğu için eskisi kadar çatallaşma olmaz.

Son hali bu değil, saçların şu an mattır, yıkadıktan sonra ipek gibi ve pırıl pırıl olacak...Bu arada umarım doğru uygulama yapmıştır arkadaşın çünkü hasarlı yerler hem çabuk kuruyor hem fazla ısı vermek doğru değil yanıklara fazla ısı verince iyice naylon gibi oluyor...

Çok merak ettim nasıl oldu acaba, hemen çekip buraya veya profiline bir koysana bakayım nasıl görünüyor Ben harika olduğuna eminim.

suanki halinimi ekleyeyim ?
benim saclarimda düz ama yipranmaktan dolayi uclari kivrilmis gibi ecüs bücüstü :)
birtane videoya bakmistim tepeleri yukari dogru yapin diyordu ordan aklimd akalmis.
Ayy arkadasimda baya ugrasti ama ben birde sonradan yipranmis yerlere ekstra yine masa yaptim düzlesti ama insallah yikayinca naylonumsu olmaz :18:

peki birşey sorucam cnm.benm saçlarım yanmıştı.o kadar kestirmeme rağmen hala uçlarda var oryalli saçlar.daha sonrasında bir çok kere boyattım saçlarımı.bu kadar işlemin üstüne bunu uygularsam bir sorun mu??
bir de kız kardeşimede uygulamayı düşünüyoruz ama onun saçlarında hint kınası ve diplere doğru da boya var aynı şeklde onda da bir sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…