- 19 Ağustos 2008
- 807
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
sevgili kılıçbalığı geçmiş olsun arkadaşım,canım ben kuaförüme sordum normalde kısa saçlara 350 ye yapıyormuş sana 200 e yaparım dedi.çok bilindik güvenilir bir kuaför,ve ben beceremem evde,yardım edecek kimsem de yok..acaba ne dersin yaptırayımmı kuaföre??
Yardımcı olabilecek hiç arkadaşın yok muBu arada geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım
Rica ederim canım benim, forumda çoğu kişi saçlarının yanmasından şikayetçi, hepimizin saçlarında muhakkak kuaför izleri var bu yüzden deneyip, olumlu sonuç alıp paylaşmasam çok büyük ayıp etmiş olurdum.Sen düzleştiricinin marka modelini yaz ben araştırayım...
PHİLİPS BEAUTY GİRL GLAM yazıyor
üründe bu canım
Nereden hangi akla uyup aldım bilmiyom
Eki Görüntüle 137619 Eki Görüntüle 137620
Dün yıkadım kuruttum, uçlarını dışarı doğru kıvırdım çok hoş oldu aslında, uçlar düzken aradaki fark anlaşılıyor ama dışarı doğru dalgalı yapınca gayet havalı aslan yelesi gibi durdu çok şükür, tek problem her dışarı çıkışta böyle fönle fırçayla uğraşırsam bu saçlar yine kırılır ve uzamaz ki :) Neyse turplu suya başlıyorum hayırlısı ile :)
Evettt bu arada, 2. seansımı bitirmiş ve dün itibarı ile saçlarımı yıkamış bulunuyorum, sonuç ipek gibi parlak yumuşacık saçlar ama fikrimi sorarsanız ilk seans ile ikinci seans arasında bir fark yok, demek ki ilk senasta yeterince tedavi olmuş saçcağızlarım.Bundan sonraki seansı 1 ay sonra veya 2 ay sonra yapacağım duruma göre, eğer 2 ay sonra saçlarımda bir yıpranma yoksa 3 ay sonrayada atabilirim elbette :) Dün akşam arkadaşlarım saçlarımın harika göründüğünü söylediler çok hoşuma gitti...Evet klasik saç bakımlarıma devam edeceğim ama inanın bana 2 sene saç bakımı yapsam bu saçlar bu kadar toparlanamazdı, bundan sonrasıda saçlarımı sağlıklı tutmaya yönelik çalışmalar olacak :)
turplu suyun yumusatmaktan baska bi faydasını görememiştim ben, umarım işine yarar =)
sen ilk seansını kusursuz yaptığın için fark göremeyeceğini tahmin ediyordum açıkçası :)
saçların o kadar güzel görünüyor ki ben 3 ay sonra bile ihtiyac duyacağını düşünmüyorum.
ben de bir sonraki boyamdan sonra 2. denememi yapıcam. son kalıntılarını da temizliycem şu çatalların.
Evet en mantıklısı bir şehirfırsatı düşürmek veya senin kuaförle ürünü ben alırsam kaça yaparsın diye anlaşma yapmak tatlım, bu saç düzleştirici ile olmaz çünkü kendine hayrı yok, aynı set bende de var :)
Yaa ben bugün gittim maşa alayım dedim satıcı kızlar keratinle işleminin ilerde saçımı daha çok yıpratacağını söylediler almadan geri döndüm.
Sizce ne kadar doğrudur söyledikleri
Boyalı saça uygulanır demi?
Resimler cidden çok cesaret verici..
Biz saçları boyadan dolayı yaktığımız için uyguladık zaten
Ne bileyim bi an emin olamadım...
Şu ürüneri malum satış sitesinden aldın demi?