Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sonunda siparişimi verdim heyecanla gelmesini bekliyorum , bugun eve giderkende şampuanımı alayım oyyyyy çok mutluyum Kılıçbalığıı canıııımmmm canımmm sağol herşey için , tüm güzellikler seninle olsun paylaşmayı seven herkes için bu dileklerim

ben bu loreal sulfatsız şampuandan hiiç hoşlanmadım nude çok guzel ona kıyasla....
bırde saçlarm ıyıce bozulmaya başladı uçların yanıkları ortaya çıktı önler yanık yanık oldu moralmen çöküşteyım şuan
ben zaten ıkıncuygulamayı yapmaya kararlıyım fekatttt şimdi önemlı bı sorum var hanı bu nude varya bu nude dırek başlamadan önce de sonrada bunu kullansam olur değilmi ayrıca saçın tuzdan ayrılması için , yıkandıktan sonra kullanılması için bi ürün almama gerek yok ?? bır nude bir de keratın işimi görürmü kızlar ?

Canım Merhaba , bütün topiki baştan sona okudum , bu konuda da birkaç soru ve yazıya rastlamıştım. O yüzden bende dün siparişimi verirken sadece keratin ismarladım. Keratinden önce ve sonra saçları yıkamak için ise Nude şampuan kullanıcam , şampuanımı da aldım. Oluyor canım gönül rahatlığıyla işlemi yapabilirsin.

kızlar bende aldım keratin seti fakat sacımda hiç boya yok orada kullanmam gereken seyi soyluyolar nereden bulabılırım onu

kızlar hepiniz aynı keratin markasınımı kullandınız?kılıçbalıgım bu fon cabuk bozuldu bende ya saçlar kıvırcık ya benım ama olsun buda guzel :)

kılıçbalığı bana neden cevap vermedin
Soru mu sordun ki tatlım? Kusura bakma yoğun bir hafta geçiriyorum gözümden kaçmış olabilir...

Tabii tabii ödül şart yoksa önümüzdeki maçlara nasıl bakarız motivasyon , destek bunlar önemli şeyler

Kesinlikle :)

Amin canım, cümleten :)

Normalde işlemden evvel kullanman gereken sodyum arındırıcı şampuan var heni pembe olan ...Paylaşmıştım...

Canım, normalde işlemden evvel kullanılan şampuanla işlemden sonra kullanılan şampuan aynı olmaz...Saçlar sodyumdan tamamen arındırılmalı ki keratin saça sağlam biçimde tutunsun değil mi?

kızlar bende aldım keratin seti fakat sacımda hiç boya yok orada kullanmam gereken seyi soyluyolar nereden bulabılırım onu

O şeyi arama ve bulma...Tavsiye etmem...

kızlar hepiniz aynı keratin markasınımı kullandınız?kılıçbalıgım bu fon cabuk bozuldu bende ya saçlar kıvırcık ya benım ama olsun buda guzel :)

Hayır canım, aynı ürünleri kullandığımızı sanmıyorum...Sürekli bahsettiğim gibi kıvırcık saçlarda tek seans yeterli olmuyor, 2 veya 3 seans gerek yani eskiye dönmesi normal tatlım.

ben xxx aldım kullanıp beğenen varsa yardımcı olsun

Burada marka adı paylaşmıyoruz....

arkadaşlar bir sorum vardı, ben 4 gün önce kampanyadan aldıım kupon ile brazilya fönünü sacıma uyguladım fakat kuaförde bana satmaya calıstıkları çok yüksek fiyattak ki şampuanları almadım onun yerine burada okuduğu ürünlerden birini internetten sipariş verdim... 3 gün gecmesine rağmen siparişim daha elime ulaşmadı ve bugün 4. gündeyim artık kafamı yıkamak istiyorum ama elimde şampuan yok , kargo elime geliseye kadar bir kereye mahsus acaba sabunla yıkasam olur mu fönüm bozulurmu? ne yapacağıma sasırdım...

Haklısın kılıçbalığım doğru arındırmak gerekir , ben nude şampuanda sodyum yok olur diye düşünmüştüm öyle de sanıyordum , keratini ısmarladım arındırıcı şampuanı söylemedim bile .. soruyu soran arkadaşı da yanlış yönlendirdim kusura bakmasın :26: bende şampuanı ısmarlıyayım çok sağol canım öpüyorum selamlar

Saçlarımın doğal hali elektrikli ve uçları boyadan aşırı derecede yıpranmıştı...
Keratin Bakımı ,dedikleri kadar gözyaşartıcı kesinlikle... zehir soluyorsunuz sanki dikkat etmekte fayda varr...
Veee mutlu sonnn Keratin Bakım sonrası Saçlarımın uçlarını hafif dalga yaptım. Zira keratini düzleştirmesinden çok uçlarının yanıklığı ve elektriklenmesi için yaptım.

Ve kesinlikle memnun kaldım....
Yardımcı olan ve bilgileri paylaşan herkese çok teşekkürler Özellikle kılıçbalığı sana çokkk teşekkürlerr

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, acaba saçalarım için yapılacak birşey varmıdır?
Kendim evde yapamıyacağım için kendi kuaförüme yaptırdım ben, ilk 4 gün iyidi verdiği şampuan ve kremle yıkadım ama kuruttuktam sonra saçlarımın bazı yerlerinde özellikle uçlar ve röfleli tutamlarda tiftiklenme vardı:2: yani anlayacağınız yanmış saçlarım böyle barbi bebeklerin saçları varya hani naylon gibi tiftik tiftik öyle işte; yıkadıkça kopmalar başladı.Aradım kuaförü gel bakalım dedi ama tekrar yapalım desede güvenmiyorum, maliyeti azaltmak adına keratini az kullanıp saçlarımı yaktı diye düşünüyorum.
Açaba diyorum evde kardeşimle yapmaya çalışsak o yanan yerleri kurtarabilirmiyim yoksa salaklığıma yana yana gidip kestireyim mi binbir zahmetle minim minim uzattığım saçlarımı?
Nolur bana yardımcı olun.

Sabunun bozup bozmayacagiyla ilgili hicbir fikrim yok ama bence sen riske atma cnm bekle sampuanin gelmesini bence

Kiriklari degil ama yaniklari belli sureligine tedavi ettigini yazmisti kilicbaligi, istersen kestirmeden once yanan yerlere keratin uygula isiyi ayarlayarak baktin olmadi ozaman kestirirsin cnm

Gule gule kullan saclarini cnm

bir ay önce grup indirim sitesinden aldıgım göztepede ünlü bir kuaförde yaptırdıgım brazilya fönüm 2hafta dayandı ki saçım ole cok kıvırcık bir saç değil 2kere gittim bozuluyor diye sampuanlarını kremını dahi aldım ama faydasız çokta irenç oldu herdaim yağlı duruyo sanki normal sampuanıma döndüm ve paramda boşa gitti güya 4-6ay kalıyordu hıh

aynen bende internetten aldığım fırsattan yararlandım 1 ay oldu bozuldu demekki bunlar kalite kalite.indirim yapıolar kalitesiz etkisi uzun sürmeyen ürünler kullanıolar.şimdi saçlarımın rengini açtırmayı düşünüorum ve sonrasında tekrar keratin uygulıcam ama bukez kendim yapıcam evde.

Kılıçbalığı canım yine aynı şeyi sorucam çünkü tam anlayamadım .. Bu nude ve live clean şampuanlarda sodyumsuz ya, Uygulama öncesi onlar yeterince arındırmaz mı ? İlla Keratinin yanında o pembe şampuanı almamız mı lazım ? :44:Çok sabırsızım i bugun yapıcaktım sen o pembe lazım diyince vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…