Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kılıçbalığı canım yine aynı şeyi sorucam çünkü tam anlayamadım .. Bu nude ve live clean şampuanlarda sodyumsuz ya, Uygulama öncesi onlar yeterince arındırmaz mı ? İlla Keratinin yanında o pembe şampuanı almamız mı lazım ? :44:Çok sabırsızım i bugun yapıcaktım sen o pembe lazım diyince vazgeçtim..

tatlım ben cvp vereyim sana evet o şampuandan edinmen gerek, o özel bir şampuan, uygulama öncesi saçtaki sodyumu tamamen arındırıyor. uygulamanın sağlıklı olması için biraz daha bekleyip o şampuanı almalısın bence:KK34: diğer şampuanları uygulamadan sonra kullanacaksın cnm

Benim saclarim asiri yipranmis kabaran dalgali saclardi ilk uygulamada hafif kabariligi gitti okadar ikincide saclarim fone nerdeyse gerek kalmayacak sekilde duzlesti:) en azindan simdi tarayak kurutup fonluymus gibi kullanabiliyorum. Bekletme suren biraz sana bagli aslinda benimkide bir gunluk uygulamaydi, ben saclarim kuru oldugu icin 3 gun bekleyip yikadim, sacin yaglanmazsa seni rahatsiz edecek kadar bekleyebilirsin

bende simdi 2.yi yapmadim henuz simdilik benimkide kuruttugumda duz oluyor cok hafif uzerinden duzlestiriciyle geciyorum :) 2.den sonra insallah cok duz olur :))
tsk ederim yanitladigin icin :) optm

Bebişler benım ürünümde bugun gelıyor,muhtemelen yarın akşam yaptırırm,benımde kuaförüm yapacak,bakalım sonuc ne olacak sizle paylasıcam resmını çekip :)sabırsızlıkla beklıyorum,ama size bıı sorum olacak,yaptıranlar 2.seans diyorsunuz,siz bu düzleştirme işlemindenmi bahsediyorsunuz 2.seans diye,yoksa o ilaçtanmı tekrar sürüyorsunuz?bana biri açıklarsa sevinirim.

herkesi saçlarından öpüyorum :KK54: :KK54: :KK54:

tatlım ben cvp vereyim sana evet o şampuandan edinmen gerek, o özel bir şampuan, uygulama öncesi saçtaki sodyumu tamamen arındırıyor. uygulamanın sağlıklı olması için biraz daha bekleyip o şampuanı almalısın bence:KK34: diğer şampuanları uygulamadan sonra kullanacaksın cnm

Mesaj alınmıştır :13: haftaya yaparım bende napam :KK70: teşekkür ettim canım sağol

Bebişler benım ürünümde bugun gelıyor,muhtemelen yarın akşam yaptırırm,benımde kuaförüm yapacak,bakalım sonuc ne olacak sizle paylasıcam resmını çekip :)sabırsızlıkla beklıyorum,ama size bıı sorum olacak,yaptıranlar 2.seans diyorsunuz,siz bu düzleştirme işlemindenmi bahsediyorsunuz 2.seans diye,yoksa o ilaçtanmı tekrar sürüyorsunuz?bana biri açıklarsa sevinirim.

herkesi saçlarından öpüyorum :KK54: :KK54: :KK54:

burada bahsedilen 2.seans, keratin uygulamasının tekrarı cnm, bazen tek uygulamayla istenilen düzlük sağlanamıyor malesef

bir ay önce grup indirim sitesinden aldıgım göztepede ünlü bir kuaförde yaptırdıgım brazilya fönüm 2hafta dayandı ki saçım ole cok kıvırcık bir saç değil 2kere gittim bozuluyor diye sampuanlarını kremını dahi aldım ama faydasız çokta irenç oldu herdaim yağlı duruyo sanki normal sampuanıma döndüm ve paramda boşa gitti :KK43: güya 4-6ay kalıyordu hıh

Ben sana neden cabuk bozuldugunu izah edeyim cnm, unlu kuafor yanlis anlamadiysam ugurkan,orda uygulanan keratin bana uygulananla ayni, ( ben farkli bir yerde yaptirdim ayni urunle) o urunun 3 farkli cesidi var, biri kimyasal islem az gous yada hic gormemis saclar icin az bakim yapan fakat cok duzluk saglayan, digeri boyali saclar icin %50 bakim ayni oranda duzluk saglayan, bir digeride tamamen bakim yapan fakat pek duzluk saglamayan rofleli yipranmis saclar icin olan. Muhtemelen sana 2.yada 3.cesidi uygulanmistir sac tipine gore. Ayni urunun sampuanini satmislardir hic kopurmedigi icin saclarinda yagliysa eger iyice yapistirmistir saclarini. Bende basta o sampuani kullandim hic kopurmemesi gur ve kuru olmasina ragmen saclarimin sonuk durmasindan hoslanmiyordum nude kullaniyorum artik ve cok memnunum, benimde ilk seansta pek duzluk olmadi ve 2.yaptirdim 1 ayi gecti ve hala kullaniyorum. Kendi sampuanina gectigin icinde keratin akmis sacindan cnm. Yoksa kullanilan urun gercekten kaliteli bir urun aslinda ben yaptirmadan baya arastirmistim:KK34:

Son düzenleme:
kızlar öncelikle kılıçbalığına bize verdiği cesaret için teşekkür ediyorum. banyo yapmak bile gözümde büyür olmuştu saçlarımın yıpranıklığından. banyoda kremler, çıkınca 7/24'ler serumlar, kurutma faslı dakikalar alıyordu zaten bir de şekil vermek derken 2 saat bir banyo için geçiyordu. Ama şimdi saçlarım o kadar uslu oldu ki 10 dakikada da kuruyan fönlü saçlarım vaaaaarrrr :79::79:

Ancak arkadaşımızın da belirttiği gibi açık havada ya da çok hava alan bir yerde yapılması şart. zira yanlışlıkla bile soluduğunuz en ufak duman genizinizi yakıyor.

ahh ahhh bu kuaförlerden nedir çektiğimiz zaten:KK19: umarım görüntü düzelir ve kestirmek zorunda kalmazsın. sonrasında gliserinli su (burda tarifi var) kullanmaya devam et. hatta haftda bir kez uçlarına sıcak yağ bakımı yap. benimde uçlar yandı ama bu bakımlarla baya baya görüntü düzeldi. artık kuaföre gidip kestirmek yerine evde azar azar uçlarından kendim kesip kurtulmak istiyorum yanıklardan ve kırıklardan. her gittiğimde ellerinin ayarı yok binbir zahmetle uzattığım saçlarımı kısacık kesiyolar, ve herseferinde uzun saç hayalim suya düşüyor malesef. ben çok memnun kaldım brezilya fönününden, bundan sonra belli aralıklarla etkisi kaybolduğunda evde sevgili arkadaşım kılıçbalığının önerileriyle kendim uygulayacağım. bakımlarla birlikte:KK34:

zaten birgün haberlerde duyarsanız hani kuaförünü gebertmiş diye o benim işte anlayın:KK52:
söylediğin bakımları yapıp bir şekilde kurtarmaya çalışıcam, ama önce evde kenim düşük ısıyla birdaha yapmak istiyorum.

arkadaşlar bir sorum vardı, ben 4 gün önce kampanyadan aldıım kupon ile brazilya fönünü sacıma uyguladım fakat kuaförde bana satmaya calıstıkları çok yüksek fiyattak ki şampuanları almadım onun yerine burada okuduğu ürünlerden birini internetten sipariş verdim... 3 gün gecmesine rağmen siparişim daha elime ulaşmadı ve bugün 4. gündeyim artık kafamı yıkamak istiyorum ama elimde şampuan yok , kargo elime geliseye kadar bir kereye mahsus acaba sabunla yıkasam olur mu fönüm bozulurmu? ne yapacağıma sasırdım...

Ben herhalde 1.5 aydır sabun kullanıyorum eğer emin olduğun bir sabunsa, içeriğinde sodyum klorür yoksa kullanılabilir.

Haklısın kılıçbalığım doğru arındırmak gerekir , ben nude şampuanda sodyum yok olur diye düşünmüştüm öyle de sanıyordum , keratini ısmarladım arındırıcı şampuanı söylemedim bile .. soruyu soran arkadaşı da yanlış yönlendirdim kusura bakmasın :26: bende şampuanı ısmarlıyayım çok sağol canım :KK34: öpüyorum selamlar
Nude ve Live Clean, sülfatsız şampuanlar içlerinde zararlı olmayan sodyum türevi mevcut fakat işlemden evvel sodyum içermeyen ve saçları arındıracak bir şampuan gerekiyor...

Eki Görüntüle 176766 Saçlarımın doğal hali elektrikli ve uçları boyadan aşırı derecede yıpranmıştı...
Eki Görüntüle 176765 Keratin Bakımı ,dedikleri kadar gözyaşartıcı kesinlikle... zehir soluyorsunuz sanki dikkat etmekte fayda varr...
Eki Görüntüle 176764 Veee mutlu sonnn :KK16:Keratin Bakım sonrası Saçlarımın uçlarını hafif dalga yaptım. Zira keratini düzleştirmesinden çok uçlarının yanıklığı ve elektriklenmesi için yaptım.

Ve kesinlikle memnun kaldım....:KK16:
Yardımcı olan ve bilgileri paylaşan herkese çok teşekkürler Özellikle kılıçbalığı sana çokkk teşekkürlerr :KK70:

Eline sağlık canım, güle güle kullan.Gayet güzel görünüyor...

Arkadaşlar selam, acaba saçalarım için yapılacak birşey varmıdır?:KK59:
Kendim evde yapamıyacağım için kendi kuaförüme yaptırdım ben, ilk 4 gün iyidi verdiği şampuan ve kremle yıkadım ama kuruttuktam sonra saçlarımın bazı yerlerinde özellikle uçlar ve röfleli tutamlarda tiftiklenme vardı:2: yani anlayacağınız yanmış saçlarım böyle barbi bebeklerin saçları varya hani naylon gibi tiftik tiftik öyle işte; yıkadıkça kopmalar başladı.Aradım kuaförü gel bakalım dedi ama tekrar yapalım desede güvenmiyorum, maliyeti azaltmak adına keratini az kullanıp saçlarımı yaktı diye düşünüyorum.
Açaba diyorum evde kardeşimle yapmaya çalışsak o yanan yerleri kurtarabilirmiyim yoksa salaklığıma yana yana gidip kestireyim mi binbir zahmetle minim minim uzattığım saçlarımı? :KK43:
Nolur bana yardımcı olun.

Maalesef bir uygulama daha yapabilir durumu azıcık düzeltebilirsin ama yüksek ısı uygulayarak saçlarının yanmasına sebep olmuş...Kimyasal işlemden dolayı icnelen tftüklenen saça çözüm var ama ısıdan yanmış saça çözüm yok maalesef...

Kiriklari degil ama yaniklari belli sureligine tedavi ettigini yazmisti kilicbaligi, istersen kestirmeden once yanan yerlere keratin uygula isiyi ayarlayarak baktin olmadi ozaman kestirirsin cnm

bir ay önce grup indirim sitesinden aldıgım göztepede ünlü bir kuaförde yaptırdıgım brazilya fönüm 2hafta dayandı ki saçım ole cok kıvırcık bir saç değil 2kere gittim bozuluyor diye sampuanlarını kremını dahi aldım ama faydasız çokta irenç oldu herdaim yağlı duruyo sanki normal sampuanıma döndüm ve paramda boşa gitti :KK43: güya 4-6ay kalıyordu hıh

aynen bende internetten aldığım fırsattan yararlandım 1 ay oldu bozuldu demekki bunlar kalite kalite.indirim yapıolar kalitesiz etkisi uzun sürmeyen ürünler kullanıolar.şimdi saçlarımın rengini açtırmayı düşünüorum ve sonrasında tekrar keratin uygulıcam ama bukez kendim yapıcam evde.

Kılıçbalığı canım yine aynı şeyi sorucam çünkü tam anlayamadım .. Bu nude ve live clean şampuanlarda sodyumsuz ya, Uygulama öncesi onlar yeterince arındırmaz mı ? İlla Keratinin yanında o pembe şampuanı almamız mı lazım ? :44:Çok sabırsızım i bugun yapıcaktım sen o pembe lazım diyince vazgeçtim..

İlle o şampuanı alman lazım canım, işlem öncesi şampuanı yani...Nude ve Lİve clean sodyum türevi içeris, sülfat içermez.Zaten forumda sodyum içermediğini değil sülfat içermediğini yazdım kızlar.İçerisinde bulunan sodyum keratini bozacak bir sodyum türevi değil bu konuda rahat olun ama işlemden evvel saçların tam manası ile sodyumdan ardındırılması lazım, yani zararsız olan bir sodyum türevi bile keratinin tutunmasını engeller...

ahh ahhh bu kuaförlerden nedir çektiğimiz zaten:KK19: umarım görüntü düzelir ve kestirmek zorunda kalmazsın. sonrasında gliserinli su (burda tarifi var) kullanmaya devam et. hatta haftda bir kez uçlarına sıcak yağ bakımı yap. benimde uçlar yandı ama bu bakımlarla baya baya görüntü düzeldi. artık kuaföre gidip kestirmek yerine evde azar azar uçlarından kendim kesip kurtulmak istiyorum yanıklardan ve kırıklardan. her gittiğimde ellerinin ayarı yok binbir zahmetle uzattığım saçlarımı kısacık kesiyolar, ve herseferinde uzun saç hayalim suya düşüyor malesef. ben çok memnun kaldım brezilya fönününden, bundan sonra belli aralıklarla etkisi kaybolduğunda evde sevgili arkadaşım kılıçbalığının önerileriyle kendim uygulayacağım. bakımlarla birlikte:KK34:
Gliserili su gayet yatıştırıyor yanıkları :)

:KK9::KK9::KK9::KK9:

bende simdi 2.yi yapmadim henuz simdilik benimkide kuruttugumda duz oluyor cok hafif uzerinden duzlestiriciyle geciyorum :) 2.den sonra insallah cok duz olur :))
tsk ederim yanitladigin icin :) optm

İnşallah canım...

kızlar öncelikle kılıçbalığına bize verdiği cesaret için teşekkür ediyorum. banyo yapmak bile gözümde büyür olmuştu saçlarımın yıpranıklığından. banyoda kremler, çıkınca 7/24'ler serumlar, kurutma faslı dakikalar alıyordu zaten bir de şekil vermek derken 2 saat bir banyo için geçiyordu. Ama şimdi saçlarım o kadar uslu oldu ki 10 dakikada da kuruyan fönlü saçlarım vaaaaarrrr :79::79:

Ancak arkadaşımızın da belirttiği gibi açık havada ya da çok hava alan bir yerde yapılması şart. zira yanlışlıkla bile soluduğunuz en ufak duman genizinizi yakıyor.

Eline sağlık canım, güle güle kullan saçlarını, memnun olmana sevindim...

zaten birgün haberlerde duyarsanız hani kuaförünü gebertmiş diye o benim işte anlayın:KK52:
söylediğin bakımları yapıp bir şekilde kurtarmaya çalışıcam, ama önce evde kenim düşük ısıyla birdaha yapmak istiyorum.
Isı 210 altına düşmesin...Tutmaz...

Nihayet sınavlarım bitti kızlar...Sonuçlar gayet iç açıcı, bir kısmını öğrendim bile, bir kısmı haftaya açıklanacak...İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim...

bende bugun yaptım saclarıma acayıp yaglı gıbı oldu 100ml de harcadım anca yettı saclarım belıme kadar geldıgı ıcın fakat duzlestırırken bı turlu dumanı kaybolmadı herlde bı tutama 30kere yapmısıımdır rahat saçlarımda kıvırcık cok sık degıl buklelerı ama kıvırcık yanı ıns bır seansta bıter :KK43::KK75:

Ben sana neden cabuk bozuldugunu izah edeyim cnm, unlu kuafor yanlis anlamadiysam ugurkan,orda uygulanan keratin bana uygulananla ayni, ( ben farkli bir yerde yaptirdim ayni urunle) o urunun 3 farkli cesidi var, biri kimyasal islem az gous yada hic gormemis saclar icin az bakim yapan fakat cok duzluk saglayan, digeri boyali saclar icin %50 bakim ayni oranda duzluk saglayan, bir digeride tamamen bakim yapan fakat pek duzluk saglamayan rofleli yipranmis saclar icin olan. Muhtemelen sana 2.yada 3.cesidi uygulanmistir sac tipine gore. Ayni urunun sampuanini satmislardir hic kopurmedigi icin saclarinda yagliysa eger iyice yapistirmistir saclarini. Bende basta o sampuani kullandim hic kopurmemesi gur ve kuru olmasina ragmen saclarimin sonuk durmasindan hoslanmiyordum nude kullaniyorum artik ve cok memnunum, benimde ilk seansta pek duzluk olmadi ve 2.yaptirdim 1 ayi gecti ve hala kullaniyorum. Kendi sampuanina gectigin icinde keratin akmis sacindan cnm. Yoksa kullanilan urun gercekten kaliteli bir urun aslinda ben yaptirmadan baya arastirmistim:KK34:

canım ne bileyim evet doğru kuaför:) yanlız çok dandık geldi bana benm saçlarım o kadarda yıpranmıs bir saç değil ve işlem düzgün uygulandı die hissettm sampuan rezaler irenç. ya kullanmıyrum hiç ama yanı ne bileyim kötü işte hiç umdugum gibi çıkmadı hüsran tekrarda gitmek istemiyorum ay ne bileyim kıvırcık halimide herkes cok seviyor neyse vardır bi hayır diyorum:)

Yaaa kızlar 200derece ile yapıp güzel sonuç alan var mı? Şimdi malzemelerim hazır geldi ama düzleştiricim 200 derecelik olunca emin olup yapamıyorum, boşa gitmesin şimdi :S bir de benim saçlarım düz sayılır, banyodan sonra çççoooookk hafif dalgalanıp kabarıyo ondan yapmak istiyorum :S:S

Yaaa kızlar 200derece ile yapıp güzel sonuç alan var mı? Şimdi malzemelerim hazır geldi ama düzleştiricim 200 derecelik olunca emin olup yapamıyorum, boşa gitmesin şimdi :S bir de benim saçlarım düz sayılır, banyodan sonra çççoooookk hafif dalgalanıp kabarıyo ondan yapmak istiyorum :S:S

Canım, benim saçlarımda dümdüzdür ben 210 derece ile başlamıştım ama eğer garanti olsun dersen etrafındaki arkadaşlarına bir sor bakalım belki elinde uygun bir düzleştiricisi olan vardır...

bende bugun yaptım saclarıma acayıp yaglı gıbı oldu 100ml de harcadım anca yettı saclarım belıme kadar geldıgı ıcın fakat duzlestırırken bı turlu dumanı kaybolmadı herlde bı tutama 30kere yapmısıımdır rahat saçlarımda kıvırcık cok sık degıl buklelerı ama kıvırcık yanı ıns bır seansta bıter :KK43::KK75:

Bir tutamın üzerinden 30 kere geçmek mi :KK43: İnşallah çıkan duman yanan saçlarından kaynaklı değildir canım benim...

Canım, benim saçlarımda dümdüzdür ben 210 derece ile başlamıştım ama eğer garanti olsun dersen etrafındaki arkadaşlarına bir sor bakalım belki elinde uygun bir düzleştiricisi olan vardır...

Ayy yeni taşındık biliyo musun kimseyi tanımıyorum civardan, üniverste de bitti arkadaşlar gitti hep memleketlerine,napsam netsem acaba.. yav 3 düzleştiricim var üçü de mi 200 dereceye kadar olur :KK70: Şansa bak, ühüüü :)

Immm, şöyle bişi yapmaya karar verdim, zaten 250ml olandan almıştım keratini, böyle bi yapayım, eğer tutmazsa ikinci uygulamada sağdan soldan bi yerden bulur daha çok ısınan bi düzleştiriciyle yaparım artık :KK70: Hep böylece 200 derece yeterli oluyo mu olmuyo mu onu da anlamış oluruz :KK70::KK70: Kendimi feda ediyorum :KK70:

Ayy yeni taşındık biliyo musun kimseyi tanımıyorum civardan, üniverste de bitti arkadaşlar gitti hep memleketlerine,napsam netsem acaba.. yav 3 düzleştiricim var üçü de mi 200 dereceye kadar olur :KK70: Şansa bak, ühüüü :)

Immm, şöyle bişi yapmaya karar verdim, zaten 250ml olandan almıştım keratini, böyle bi yapayım, eğer tutmazsa ikinci uygulamada sağdan soldan bi yerden bulur daha çok ısınan bi düzleştiriciyle yaparım artık :KK70: Hep böylece 200 derece yeterli oluyo mu olmuyo mu onu da anlamış oluruz :KK70::KK70: Kendimi feda ediyorum :KK70:

Saçların ince telliyse yetebilir ama çoğu durumda yetmiyor , ben son uygulamaları 180 derece ile yaptım mesela aktıııı gittiiii :KK14: Gerçi saçlarını haftada 5 kere yıkayan biri olarak sonuç normal ama :)

Saçların ince telliyse yetebilir ama çoğu durumda yetmiyor , ben son uygulamaları 180 derece ile yaptım mesela aktıııı gittiiii :KK14: Gerçi saçlarını haftada 5 kere yıkayan biri olarak sonuç normal ama :)

Hadi yaa, maşallah, ben haftada bir yıkardım saçlarımı eskiden, hiç yaglanmazdı, artık iki kere yıkıyom :KK70: Bakalım uyguladım bekleme sürem bitmek üzere, birazdan başlıcam preslemeye, bu arada uygularken gözlerime gözlük taktım, bi ara oluyo mu die çıkarınca yandı hafif, onun dışında hiç yanma olmadı gözlerimde falan. Şimdi preslerken de gözlük takcam umarım çıkan dumanı da engeller de yanmaz. Sadece cam açıktı, vantilatör de kullanmadım :KK70: Sonra bi baktım evde streç yokmuş, boneleri aradım bulamadım :KK43: karşı komşudan streç istedim, rezillikte son nokta :KK60::KK60::KK60::KK60:

X