Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kizlaaaaaaaaaaaar

ben bugun saclarimi yikadim ama istedigim gibi olmadi acaba nerde yanlis yaptim ?? ürünü az kullanmayla bi alakasi olabilirmi ...?? saclarim tabiki düz oldu ama sizlerinki kadar dümdüz olmadi parlak ve canlida oldu halbuki saclarim o kadarda kivircik degildir dalgali birz ...

anlamadim ya neyse..

ikinci seansi ne zaman yapabilirim ?? ne zaman uygulayabilirim hemen uygulasam olurmu ki??

2.senası hemen yapmanda bir sakınca olduğunu sanmıyorum cnm, çünki benimde ilk seferde olmamıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırmıştım. 2.de istediğin gibi olacaktır:KK34:

2.senası hemen yapmanda bir sakınca olduğunu sanmıyorum cnm, çünki benimde ilk seferde olmamıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırmıştım. 2.de istediğin gibi olacaktır:KK34:

iyi tamam o zaman hemen ikinciyi yapiyim arkadasimin dugunu var ona yetistiriyim :KK70: senin ikinci nasil oldu canim ? istedigin gibi oldmu??

bide ben 2 gun durdrudum acaba bende 4 gunmu durdursam diye dusunuyorm ? :82:

kızlar bişey sorucam.. keratin uygulamasından sonra, saça illa şaç kremi sürmek zorunda mıyız? yani şampuanla yıkayıp çıksak sadece olur mu? yoksa saçlar birbirine girer mi??

Ben de evde yapmak istiyorum ama saçımda röfle var bir kaç hafta sonra dip yaptırmam gerekecek. Brezilya fönü yaptırdıktan sonra boya ya da röfle yaptırmanın bi zararı var mı?

Ben de evde yapmak istiyorum ama saçımda röfle var bir kaç hafta sonra dip yaptırmam gerekecek. Brezilya fönü yaptırdıktan sonra boya ya da röfle yaptırmanın bi zararı var mı?

Yok canm ama kılıçbalığı brezilya fönünün saç rengini koruduğunu söylemişti, istersen önce boyatıp sonra yaptır.. Diğer türlü de önce brezilya fönü yaptırıp sonra da boyatabilirsin, hiç bir zararı yok.

Kendi tecrübemi söyleyeyim kizlar, boyadan etkilenmedi keratinim ama röfleden sonra keratinin K si kalmadi diyebilirim belkide keratinden önceki sacim cok yipranmisti röflede oldukca yipratti bilemiyorum. Imkaniniz varsa röfleyi önce yaptirin sonra keratin bakiminizi.

kızlar bişey sorucam.. keratin uygulamasından sonra, saça illa şaç kremi sürmek zorunda mıyız? yani şampuanla yıkayıp çıksak sadece olur mu? yoksa saçlar birbirine girer mi??

Oyle bir zorunlulugun yok eger brezilya fonunden once kullaniyorsn sonrada muhtemelen kullanmak gerekicektir

iyi tamam o zaman hemen ikinciyi yapiyim arkadasimin dugunu var ona yetistiriyim :KK70: senin ikinci nasil oldu canim ? istedigin gibi oldmu??

bide ben 2 gun durdrudum acaba bende 4 gunmu durdursam diye dusunuyorm ? :82:

Benim saclarim asiri yipranmis kabaran dalgali saclardi ilk uygulamada hafif kabariligi gitti okadar ikincide saclarim fone nerdeyse gerek kalmayacak sekilde duzlesti:) en azindan simdi tarayak kurutup fonluymus gibi kullanabiliyorum. Bekletme suren biraz sana bagli aslinda benimkide bir gunluk uygulamaydi, ben saclarim kuru oldugu icin 3 gun bekleyip yikadim, sacin yaglanmazsa seni rahatsiz edecek kadar bekleyebilirsin

Kizlar keske sayfalari once okuyup sonra sorsaniz, hep ayni sorular hep ayni tekrar cvplar.. Brezilya fonunu boyadan ve rofleden once yaptir. Rofle fonu zaten bozuyormus, dip boya zarar vermiyo lakin brezilya fonunu dip boyadan once yaptirirsanda boya icin bir sure daha beklemek zorunda kalirsin

Kizlar keske sayfalari once okuyup sonra sorsaniz, hep ayni sorular hep ayni tekrar cvplar.. Brezilya fonunu boyadan ve rofleden once yaptir. Rofle fonu zaten bozuyormus, dip boya zarar vermiyo lakin brezilya fonunu dip boyadan once yaptirirsanda boya icin bir sure daha beklemek zorunda kalirsin

Brezilya fonunu rofleden ve boyadan once yaptirma yazacagima yaptir yazmisim, pardon. :KK17:

Basarilar tatlim:KK16:

Basarilar dilerim tatlim :KK19:

barasilar Kilicbaligiiiiiiiiiiiiiiii..

kizlar bende sacima yaptim sonunda keratini ve yarin yikiyorum ... bu arada benim keratin iki gun durduruluyomus urunle gelen talimatta öyleydi bende iki gun durdurdum .. merak ediyorum nasil olacak fotolari ekleyebilirsem eklerim :KK51: :KK66: :KK52:

Kılıçbalığım başarılaaarrrrrrr

Teşekkürler kılıçbalığım.. Başarılar diliyorum , inşallah üstesinden hakkıyla gelirsin :KK54:

Çok teşekkür ederim kızlar, bu günkü sınavlar iyi geçti bu yüzden ödül olarak girip ne var ne yok bakayım dedim :KK1:

kizlaaaaaaaaaaaar

ben bugun saclarimi yikadim ama istedigim gibi olmadi acaba nerde yanlis yaptim ?? ürünü az kullanmayla bi alakasi olabilirmi ...?? saclarim tabiki düz oldu ama sizlerinki kadar dümdüz olmadi parlak ve canlida oldu halbuki saclarim o kadarda kivircik degildir dalgali birz ...

anlamadim ya neyse..

ikinci seansi ne zaman yapabilirim ?? ne zaman uygulayabilirim hemen uygulasam olurmu ki??

4 gün ara vermek gerek, 4 gün sonra uygulama yapabilirsin...

Kizlar keske sayfalari once okuyup sonra sorsaniz, hep ayni sorular hep ayni tekrar cvplar..

Emirgül, tekrar sorulara cevap verme tatlım, tamam insanlara yardımcı olmak için açtım bu konuyu ama yeterince bilgi paylaştık zaten, öğrenmek isteyen herkes eski mesajlardan yeterince bilgi sahibi olacaktır...

Bundan böyle aynı soruları soranların mesajlarını alıntılayıp altına "Soru tekrarı, lütfen geçmiş mesajları okuyunuz " ibaresi ekleyeceğim...sizde öyle yapın...

Son düzenleme:
Ben normalde saçımı düzleştirirken biraz içe kıvırarak düzleştiriyorum, keratini preslerken de aynı şekilde kıvırarak mı düzleştirmeliyim normalde yıkadıktan sonra o şekilde olması için, yoksa dümdüz pırasa gibi düzleştirerek preslendiğinde zaten daha sonraki kullanımlarda kendiliğinden hafif içe kıvrık mı oluyor uçları?

Ben normalde saçımı düzleştirirken biraz içe kıvırarak düzleştiriyorum, keratini preslerken de aynı şekilde kıvırarak mı düzleştirmeliyim normalde yıkadıktan sonra o şekilde olması için, yoksa dümdüz pırasa gibi düzleştirerek preslendiğinde zaten daha sonraki kullanımlarda kendiliğinden hafif içe kıvrık mı oluyor uçları?

Düz preslediğinde uçlar dümdüz oluyor, bu yüzden uçların içe dönük olmasını istiyorsan normalde ne yapıyorsan aynısını yap derim...

X