- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.101
kizlaaaaaaaaaaaar
ben bugun saclarimi yikadim ama istedigim gibi olmadi acaba nerde yanlis yaptim ?? ürünü az kullanmayla bi alakasi olabilirmi ...?? saclarim tabiki düz oldu ama sizlerinki kadar dümdüz olmadi parlak ve canlida oldu halbuki saclarim o kadarda kivircik degildir dalgali birz ...
anlamadim ya neyse..
ikinci seansi ne zaman yapabilirim ?? ne zaman uygulayabilirim hemen uygulasam olurmu ki??
2.senası hemen yapmanda bir sakınca olduğunu sanmıyorum cnm, çünki benimde ilk seferde olmamıştı 1 hafta sonra tekrar yaptırmıştım. 2.de istediğin gibi olacaktır
Ben de evde yapmak istiyorum ama saçımda röfle var bir kaç hafta sonra dip yaptırmam gerekecek. Brezilya fönü yaptırdıktan sonra boya ya da röfle yaptırmanın bi zararı var mı?
kızlar bişey sorucam.. keratin uygulamasından sonra, saça illa şaç kremi sürmek zorunda mıyız? yani şampuanla yıkayıp çıksak sadece olur mu? yoksa saçlar birbirine girer mi??
iyi tamam o zaman hemen ikinciyi yapiyim arkadasimin dugunu var ona yetistiriyimsenin ikinci nasil oldu canim ? istedigin gibi oldmu??
bide ben 2 gun durdrudum acaba bende 4 gunmu durdursam diye dusunuyorm ? :82:
Ben de evde yapmak istiyorum ama saçımda röfle var bir kaç hafta sonra dip yaptırmam gerekecek. Brezilya fönü yaptırdıktan sonra boya ya da röfle yaptırmanın bi zararı var mı?
Kizlar keske sayfalari once okuyup sonra sorsaniz, hep ayni sorular hep ayni tekrar cvplar.. Brezilya fonunu boyadan ve rofleden once yaptir. Rofle fonu zaten bozuyormus, dip boya zarar vermiyo lakin brezilya fonunu dip boyadan once yaptirirsanda boya icin bir sure daha beklemek zorunda kalirsin
Basarilar tatlim
Basarilar dilerim tatlim
barasilar Kilicbaligiiiiiiiiiiiiiiii..
kizlar bende sacima yaptim sonunda keratini ve yarin yikiyorum ... bu arada benim keratin iki gun durduruluyomus urunle gelen talimatta öyleydi bende iki gun durdurdum .. merak ediyorum nasil olacak fotolari ekleyebilirsem eklerim
Kılıçbalığım başarılaaarrrrrrr
Teşekkürler kılıçbalığım.. Başarılar diliyorum , inşallah üstesinden hakkıyla gelirsin
kizlaaaaaaaaaaaar
ben bugun saclarimi yikadim ama istedigim gibi olmadi acaba nerde yanlis yaptim ?? ürünü az kullanmayla bi alakasi olabilirmi ...?? saclarim tabiki düz oldu ama sizlerinki kadar dümdüz olmadi parlak ve canlida oldu halbuki saclarim o kadarda kivircik degildir dalgali birz ...
anlamadim ya neyse..
ikinci seansi ne zaman yapabilirim ?? ne zaman uygulayabilirim hemen uygulasam olurmu ki??
Kizlar keske sayfalari once okuyup sonra sorsaniz, hep ayni sorular hep ayni tekrar cvplar..
Ben normalde saçımı düzleştirirken biraz içe kıvırarak düzleştiriyorum, keratini preslerken de aynı şekilde kıvırarak mı düzleştirmeliyim normalde yıkadıktan sonra o şekilde olması için, yoksa dümdüz pırasa gibi düzleştirerek preslendiğinde zaten daha sonraki kullanımlarda kendiliğinden hafif içe kıvrık mı oluyor uçları?
Oyle bir zorunlulugun yok eger brezilya fonunden once kullaniyorsn sonrada muhtemelen kullanmak gerekicektir
Düz preslediğinde uçlar dümdüz oluyor, bu yüzden uçların içe dönük olmasını istiyorsan normalde ne yapıyorsan aynısını yap derim...
Düz preslediğinde uçlar dümdüz oluyor, bu yüzden uçların içe dönük olmasını istiyorsan normalde ne yapıyorsan aynısını yap derim...
Tabii tabii ödül şart yoksa önümüzdeki maçlara nasıl bakarızÇok teşekkür ederim kızlar, bu günkü sınavlar iyi geçti bu yüzden ödül olarak girip ne var ne yok bakayım dedim