Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Selam arkadaşlar. Ben de brezilya fönü tecrubelerimden bahsetmek istiyorum. Yıllar önce ilk sayfada kilicbaliginin kullandığı marka ile denemiştim gayet güzel olmuştu 5 ay kadar kullandım. Daha sonra zahmetli geldiği için bir kuaförde yaptirdim ve 1bucuk ay gibi bir sürede fönüm bozuldu. Sonra 4 yıl kadar saçımı boyamadım kimyasal kullanmadım doğal dalgası ile takıldım. Ta ki bundan 6 ay öncesine kadar.. Talihsizliklerden kuaförümle anlaşamamızdan dolayı 3 kere açma 2 kere boyama islemi gerçekleşti boyaları akıtmak için c vitamini tabletleri kullandım beyaz sabun kullandım karbonatladım saçlarım hem yanık hem tülerik hem de korkunç bi renge dönüştü.. Brezilya fönüyle saçı kendine getirebilirim diye düşündüm.. Burada kullananların memnun kaldığı Maxi bio o zaman bulamadım n11den Bio keratin gold aldım. Daha önce de yazılmış içeriği bilinmiyor diye. Fakat saclarimi zaten kaybedecektim 3 numaraya vurdururum en kötü diye 4 aralıkta uyguladım. Hiç tahmin etmiyordum ama gayet başarılı oldu sonuç.. Benim için tatmin edici bir süre de dayandı bugün 2. Uygulamamı gerçekleştireceğim. Şampuan olarak hep Otacı Argan kullandım. Saç kurutma makinem Etap3200+ Saçlarımı da hep Herbatint sac boyası ile kendim boyadım. Ben bu sayfadan çok faydalandım yazmadım ama yillarca okudum takip ettim teşekkürler paylaşımlarınız için. Kendi sürecimden de sizlere bahsetmek istedim:)

Foto atamıyorum foruma o yüzden before after link atıcam. Sevgiler

https://i.hizliresim.com/8YAkvk.jpg
https://i.hizliresim.com/G9aEOv.jpg

Gerçekten güzel olmuş kurtarmışsın saçına birde mor şampuan kullan bence o turunculuğunu da alsın. Ben hala maxi bio satan yer arıyorum instangramda 350 tl dediler . Asıl fiyatı ne kadar bilmiyorum. Bio gold keratine iyi diyorlar fiyatı da 20 tl fakat kokusu göz yakması berbat. Umarım bende yakın zamanda bulurum

4. Gün sonunda yıkadım demin sitede yazan aşamaları uyguladım sonuçtan cok memnunum resim eklemeyi beceremedim cektim ama :)

Merhaba , ben de bellot keratin denemeyi düşünüyorum fakat, bazı konularda çekimserim. Mesela, benim saçlarım sarı dolayisiyla bu keratin saç rengimi turunculaştırır mı diye korkuyorum. Acaba siz böyle bir şey yaşadınız mı ? Bakım yapma ve düzlüğü nasıl ?daha önce alfaparf kullandım . Saçlarım ciddi anlamda turuncu oldu ve sanki yıprandı gibi.

ben bu hafta kuaförde brezilya fönü yaptırdım, saçlarım platin ve turunculaşmadı, mor şampuanla nötrleyebilisin turuncuyu

merhaba, ben buradan görüp internette satan birini bulup almıştım. hatta burdan bazı arkadaşlar da daha önce almışlar o kişidenç tek sefer kullanıp saçlarımı omuz hizasında kestirdiğim için şuan kullanmayı düşünmüyorum. eğer almak isterseniz özelden yazabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar ara ara girip bakıyorum. ben daha önce maxi bio yapmış bayılmıştım buraya da yazmıştım. fakat 1 ayda etkisi geçti. kıvırcık çok kuru kabarık saçlarım var benim. üstelik baya da çok saçım var. kuaför sende 4 kişilik saç var der :) kaldı ki sık sık maxi bio gibi pahalı bir ürünü kullanamam. bio gold kadar ucuz ve basit bir ürün de kullanmak istemiyorum. jilet gibi dümdüz olmasına gerek yok şöyle saçımı kabartmayacak yumuşatacak kadar ortalama makul fiyatta bir ürün halen bulunamadı mı acaba?

en son yaptığım sanırım kasım ayıydı yanılmıyorsam, bir daha yapmam diyordum ama etkisi geçip garip bir tarafı dalgalı bir tarafı kıvırcığa yüz tutan saçlarımla başbaşa kalınca gene yaptım maxi bio hala piyasada yok galiba ben nasılsa ufak şişelerde yakalamıştım o dönem, iyi denk gelmiş

ben Enzo ile yaptırdım, saçlarım aynı durumda kabarık, kıvırcık, gür, üstelik yeni platin yapılmıştı, memnun kaldım, Bodrum da 300 liraya yaptı kuaförüm, başka kuaförler 700 fiyat söylemişlerdi, bence bulunduğunuz şehirde sorun hepsine, pazarlık ta edin, çok memnun kaldım

Arkadaşlar uzun zamandır takipteyim bende.hatta 1 kez yapmışlığım da var uygulamayı.tekrar yapmak için bugün kuaför markete gittim.uygulama öncesi arındırıcı şampuan almak için.ordaki bayan ısrarla tuzsuz şampuanla arındırıcının aynı şey olduğunu söyledi.yani brezilya fönünden sonra saçımızı yıkadığımız şampuanla arındırman yeterli dedi.sizce olurmu?olmaz ise hangi ürünü almalıyım uygulama öncesi için.bulamadım nette.şimdiden tşkkrler

Natura Keratin'in arındırıcı şampuanı var, şimdi tekrar baktım 15 TL 150 Ml boy, ondan kullanabilirsin. Bayağı bereketli, ilk natura keratin setiyle başlamıştım ben de halen bitmedi arındırıcı şampuanı :)

Bu arada Otacı 10 bitkili şampuanın içeriği değişmiş, yanılmıyorsam sodyum eklenmiş. İçeriğin fotoğrafını çekmeyi unuttum onun yerine zaten döküldüğü için saçlarım dökülmeye karşı olan şampuanından aldım, zaten en ufak bir streste şunda bunda kendini bırakıyor saçlarım, dökülmesine engel olur belki diye, içerik temiz görünüyordu. Aklınızda olsun kızlar...

Bu arada en son Logona organik sertifikalı ballı biralı şampuan kullanıyordum, zaten keratinin etkisi geçtiği için içeriğine dikkat etmemiştim. Saç dökülmem üzerinde etkisi olmadığından direkt eşime vermeyi düşünüyordum ama içeriği aşağıdaki şekilde, epey de büyük şişe zor durumda kullanmalık uygun olur mu ki?

Aqua (Water), Beer, Coco Glucoside, Alcohol*, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium PCA, Glyceryl Oleate, Mel(Honey)*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Hydrolyzed Silk, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Xanthan Gum, Parfum (Essential Oils), Limonene, Linalool, Citric Acid, Phytic Acid

live clean temiz içerikli sanırım, ben Davines kullanıyorum, nourishing treatment, keratin düzleştirme sonrası başladım menunum

live clean temiz içerikli sanırım, ben Davines kullanıyorum, nourishing treatment, keratin düzleştirme sonrası başladım menunum
live clean ile ilgili ilk başta memnun kalıp sonrasında mutsuz olanlara denk gelmiştim, ondan almadım bugün. Bir dahaki sefere davines de aklımda olsun :)

merhaba kızlar iki tane kozmetikçiye gittim biri tanıdık. ellerinde bir sürü marka ucuz pahalı keratin var. dedim ben maxi den memnundum ama pahalı sık sık yapamam. bio gold da çok ucuz arası bişey yok mu. ikisi de true keratin önerdi iyi kuaförlere sürekli bundan veriyoruz daha küçük çaplı kuaförler bio gold alıyor onlar bile sonuçtan memnun dedi. yok dedim o kadar ucuz bişey kullanmayacağım.true nun fiyatını nettekinden biraz fazla söylüyorlar. o yüzden netten true getirtip onu denemeye karar verdim. sonuçta riske edeceğim çokta büyük bi rakam değil.

4. Gün sonunda yıkadım demin sitede yazan aşamaları uyguladım sonuçtan cok memnunum resim eklemeyi beceremedim cektim ama :)
ben de sonuçları çok merak ettim, fiyatlara baktım gayet de uygunmuş. saçların dümdüz oldu mu ? şu anki halinin fotosunu paylaşabilir misin ?

ya ben bu ürünü de aşırı merak ettim. videolar var, ayrıca profesyonel bir firmaya benziyor.
kullanan bir kaç kişi de var yorumları hep iyi.
sanırım bu markayı sipariş vereceğim.
yalnız keratini saçta beklettikten sonra sıcak suyla durulayıp düzleştiriciyi sonra yapın diyor. burası çok enteresan geldi.
OKYANUSYAA senin bu markayla ilgili bir fikrin var mı ?

Kuaför olmayanlara ürünü göndermiyorlar bilgim var ürün hakkında
denememiz için göndermelerini talep ettik distribütörüne de ulaştık fakat üzerinde durmayınca kaynadı gitti

Kuaför olmayanlara ürünü göndermiyorlar bilgim var ürün hakkında
denememiz için göndermelerini talep ettik distribütörüne de ulaştık fakat üzerinde durmayınca kaynadı gitti
6o ml'lik deneme boy satışları var bir sitede, 2'li de alabiliyorsun daha uyguna geliyor. zaten saçım omzumun üstünde yeterli gelir bir tanesi.
ben alıp dener size de bilgi veririm.
videolarda afro saçları bile dümdüz pasparlak yapıyordu. umarım güzel sonuç alırım
hoş ben en son aldığım dande nano keratinden de çok memnun kaldım ama nedense her seferinde farklı bir ürün deneyesim geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…