- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.441
Güle güle kullan canımHerkese selam.
Ben geçenlerde burdan aldığım bilgiyle n11den 1000 ml’lik maxi bio keratin sipariş vermiştim. Boya falan yapardım arada elim yatkındır evde ama böyle bir şeyi ilk kez kendi başıma yapacaktım :). Siparişim Hemen geldi, perşembe akşamı yine burdaki güzel arkadaşlarımızın nasıl kullanmamız gerek yazılarını bolca okuyarak uyguladım.
Öncesinde naturakeratin’in arındırıcı şampuanıyle saçlarımı iki kez yıkadım. (Uygun fiyatlı diye bunu aldım ve hemen gönderdiler.hızlı kargo süper oldu.)
Sonrasında saçımı baya kuruttum, çoook az nemliydi. Keratini tutam tutam ayırarak sürdüm, 45 dk bekledim. Açtım fazlasını önce tarakla sonra kağıt havluyla aldım. Bundan sonrası bayaaaa zordu :) çünkü kuruturken inanılmaz bir duman çıktı, ev dumanaltı oldu, gözlerim şırıl şırıl aktı. Vantilatör açtım karşısına geçtim. Önce kuruttum çok az fönledim bir de. Benim saçım göğüs altında ama çok sık değil. Bana yaklaşık 90 ml yetti.
Yine talimatlara uyarak güzelce düzleştirdim. Uçlar kuruydu ama dipler keratine daha az ihtiyaç duyduğu için işlem sonunda hafif ağır bir görüntüdeydi. Cuma tekrar düzleştirme, cumartesi tekrar düzleştirme, pazar sabah yıkama yaptım. Veee sonuç; allah hepinizden razı olsun. Bu kadarını beklemiyordum. Dümdüz şu an saçlarım. İnanılmaz :))) tüm o zorluğa sonuna kadar değer. Bu arada şampuan ve saç kremi olarak organixin coconut milkini kullanıyorum. Bu markaya da dikkat kızlar her şampuanı sülfatsız değil ama bu çeşidi sülfatsız. Bu yazıyı da benim gibi kararsızlar için yazıyorum. Hiç beklemeyin. Burdaki kızlar bu işi biliyor. Hepinize sevgiler <3
Formaldehitin ne işe yaradığını mı soruyorsunuzMerhabalar bende bayağı za andır konuyu fırsat buldukça sessizce takip edenlerdenim çünkü saçlarımın uzamasını bekliyordum ensemdeydi saçlarım...
Şimdi ise bu işlemi uygulama vakti geldi diye düşünüyorum. marka tamam nasıl bir yol izleyeceğim o da tamam fakat aklımı kurcalayan şey bu formaldehit maddesi hakkında farklı yerlerde yazılan olumsuz şeyler. Sizlerden bu konuda aydınlatmanızı rica edicem burada birkaç yorum okudum ama
Pek idrak edemedim yani ikna olamadım
Detaylı anlatım yapıldıysa gözden kaçırmışsam affola.
Formaldehitin ne işe yaradığını mı soruyorsunuz
Ya da neyi öğrenmek istiyorsunuz :)
Formaldehit kullandığınız ojede de var mesela :)Formaldehitin solunması ve teması kanserojik diye okuyorum çoğu yerde
Formaldehit kullandığınız ojede de var mesela :)
kullandığınız dezenfektan ürünlerde, mobilyalarınızda kozmetik ürünlrin raf ömrünü uzatmada ve koruyucu olarak gibi gibi
Evet tehlikeli bir bileşik, fakat kendinizi koruyacaksınız vantilatör yada ağız burun maskesi v.s.
Tabi kullanıp kullanmamak konusunda tercih sizlerin :)
Formaldehit heryerde var farkında bile değilsiniz
Ben daha önce duymadım bu markayı :)Kimse cevap vermedi ama bellot keratini alıp kullandım bugün kızlar öyle cok göz yanması aşırı koku olmadı tabi biraz oldu ama 2 bucuk saat sürdü işlem her şeyiyle beraber ctesi yıkıcam saçımı bakalım neler olcak merak eden olursa bilgi vericem burdan :)
4. Gün sonunda yıkadım demin sitede yazan aşamaları uyguladım sonuçtan cok memnunum resim eklemeyi beceremedim cektim ama :)Ben daha önce duymadım bu markayı :)
Genelde siz deneyin bize de haber verin lütfen diye standart bir cevap veririm ki denemişsiniz
umarım memnun kalır bize de referans olursunuz
şimdiden güle güle kullanın
ama tam olarak hangi yolları izlediniz ayrıntılı bir şekilde yazar mısız :)
güle güle kullan canım :)4. Gün sonunda yıkadım demin sitede yazan aşamaları uyguladım sonuçtan cok memnunum resim eklemeyi beceremedim cektim ama :)
Saçhanede "Diora Keratherapy Keratin Uygulama Öncesi Şampuan" vardı 60 ml ve 13 tl
fakat satıştan kaldırılmış
onun yerine hepsiburada da gördüm az önce
ben onu kullanıyorum :)
Keratinini kullanmadım bilgim yok ama deneyip bizimle deneyimlerini paylaş lütfen :)ben bu sefer bu markanın keratinini denemeyi düşünüyorum. kaliteli bir markaya benziyor.
sonuçları paylaşırım