Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

6o ml'lik deneme boy satışları var bir sitede, 2'li de alabiliyorsun daha uyguna geliyor. zaten saçım omzumun üstünde yeterli gelir bir tanesi.
ben alıp dener size de bilgi veririm.
videolarda afro saçları bile dümdüz pasparlak yapıyordu. umarım güzel sonuç alırım :KK71:
hoş ben en son aldığım dande nano keratinden de çok memnun kaldım ama nedense her seferinde farklı bir ürün deneyesim geliyor :)
Böyle kızçeleri seviyorum işte :)))))) :nazar::KK200:
mutlaka haber et lütfen :KK68:

Böyle kızçeleri seviyorum işte :)))))) :nazar::KK200:
mutlaka haber et lütfen :KK68:
sipariş verdim bile, umarım güzel olur,
bir sorum olacak ben saçlarımda röfle olduğundan son uygulamalarımda hep 180-190 derece ile düzleştirme yaptım. ama önceki sayfalarda bahsi geçmişti 230 derece ile yapmak daha iyi olur diye. bu markanın sayfasında da mutlaka 230 derece uygulayın çok önemli yazmışlar. yine de saçımın rengi açık olduğundan tedirgin oluyorum.. Nasıl yapmam uygun olur ?

kızlar ben berazilya fönü sonrası ile ilgili bir soru soracağım. benim saç derimde egzama var yıllarca araştırdım çareyi wichy dercosta buldum. ama sülfat var. deneme amaçlı 1 hafta sülfatsız şampuanla yıkadım pul pul kızarıp yara olmaya başladı. yani benim bu işlemden sonra sülfatsız şampuan kullanma gibi bir şansım yok ne yapmalı? düşüncem çok erken bozulacağı ve normal saçlar 6 ay kullanıyorsa benim 2 ayda falan sık sık tekrar yapmam gerektiği.

kızlar ben berazilya fönü sonrası ile ilgili bir soru soracağım. benim saç derimde egzama var yıllarca araştırdım çareyi wichy dercosta buldum. ama sülfat var. deneme amaçlı 1 hafta sülfatsız şampuanla yıkadım pul pul kızarıp yara olmaya başladı. yani benim bu işlemden sonra sülfatsız şampuan kullanma gibi bir şansım yok ne yapmalı? düşüncem çok erken bozulacağı ve normal saçlar 6 ay kullanıyorsa benim 2 ayda falan sık sık tekrar yapmam gerektiği.

Benim de öyle canım seni anlayabiliyorum.
Ben çok araştırdım sülfatsız kepek şampuanı olarak "insight marka kepekli saclar icin" olanını kullaniyorum memnunum. Sles sls içermiyor.

Bugün watsonstan indirimle live clean argan aldım. Keratin sonrası için.umarım egzamama faydası olur yoksa son şansı insgiht ile deneyip ömrümün sonuna kadar wichy dercosa devam çünkü nude zaten olmadı.çok pahalı ürünlerde deneyemem. Umarım live clean çözümüm olur.

Bugün watsonstan indirimle live clean argan aldım. Keratin sonrası için.umarım egzamama faydası olur yoksa son şansı insgiht ile deneyip ömrümün sonuna kadar wichy dercosa devam çünkü nude zaten olmadı.çok pahalı ürünlerde deneyemem. Umarım live clean çözümüm olur.

Live clean güzel sampuandir. Ama yağlı egzama icin elma sirkeli olan daha uygun.

sipariş verdim bile, umarım güzel olur,
bir sorum olacak ben saçlarımda röfle olduğundan son uygulamalarımda hep 180-190 derece ile düzleştirme yaptım. ama önceki sayfalarda bahsi geçmişti 230 derece ile yapmak daha iyi olur diye. bu markanın sayfasında da mutlaka 230 derece uygulayın çok önemli yazmışlar. yine de saçımın rengi açık olduğundan tedirgin oluyorum.. Nasıl yapmam uygun olur ?
ya 230 çok fazla, ben hiç yapmadığım gibi hiçte tavsiye etmedim 210 u geçme derim
ben bu zamana kadar saçlarımı hiç boyatmadım ve her yaptığımda da açılır rengi
bu boyalı saçta da olacak illaki

haaa dur sen ısısı zarar verir mi diye soruyorsun değil mi rengi açılır mı diye değil :KK48::KK48:
Hay allahım :)))))))))))))))))
geçme sen 210 u :olamaz:

canım ben aynı şampuanın sülfatsız olanını kullandım var yani, internette aratırsan bulursun

canım ben aynı şampuanın sülfatsız olanını kullandım var yani, internette aratırsan bulursun

Vichy dercosun sülfatsız şampuanı yok maalesef. Ben de internete güvenip sülfatsız diye sipariş verdim ama sülfatlı geldi.
Tam seri veya resim alabilirsek sizden müteşekkir kalırız :KK60:

Wichy dercos un sülfatsız olanı varsa mutluluktan uçarım hiç denk gelmedim inşallah vardır bi araştırayım :) geçen deneme amaçlı 230 da düzleştirdim saçlarımı uçlarında bebek sarı ombre var en uç kısımlar çıtır çıtır kırıldı :KK43: keratini 200 de uygulasak fayda eder mi acaba? Bir de son bir sorum var brezilya fönünden sonra saça herhangi bir maske uygulanır mı onların içeriğinde neye dikkat edilecek acaba?

upload_2018-5-15_16-50-7.png

upload_2018-5-15_16-50-36.png

kendi sitesinden ekran görüntüsü aldım. daha önce kullandım olduğuna eminim. yanlış gönderim olmaması için güvenilir bir siteden alışveriş yapmanız gerekir.

Elimdeki bitince iyice araştırıp alacağım eğer bu gerçekse benim için yüzyılın buluşu olur :) bol bol dua ederim. Şimdiden çooook teşekkürler :)

Eki Görüntüle 2146617
Eki Görüntüle 2146618

kendi sitesinden ekran görüntüsü aldım. daha önce kullandım olduğuna eminim. yanlış gönderim olmaması için güvenilir bir siteden alışveriş yapmanız gerekir.

Ya sülfatsız olduğunu duyunca icerigine baktim. Vichy dercos sensitive diye geçiyor. Icerikte sodyum chloride var yani yemek tuzu. Bu brezilya fonunu bozuyor.
Insight da da var malesef. Aynı sekilde.

Kullandığımız live clean veya nude da sodyum benzoat var bu zarar vermiyor. Ama hicbir kepek sampuani sodyum chloridesiz degil iste. Sanirim sadece kaşıntı artinca arada mecbur kalınca kullanmak gerek bozulmasini göze alip.

Son durulama suyunda birkac damla lavanta yağı ve sirke de çözüm olabilir.:KK14:

Elimdeki bitince iyice araştırıp alacağım eğer bu gerçekse benim için yüzyılın buluşu olur :) bol bol dua ederim. Şimdiden çooook teşekkürler :)

Wichy dercos un sülfatsız olanı varsa mutluluktan uçarım hiç denk gelmedim inşallah vardır bi araştırayım :) geçen deneme amaçlı 230 da düzleştirdim saçlarımı uçlarında bebek sarı ombre var en uç kısımlar çıtır çıtır kırıldı :KK43: keratini 200 de uygulasak fayda eder mi acaba? Bir de son bir sorum var brezilya fönünden sonra saça herhangi bir maske uygulanır mı onların içeriğinde neye dikkat edilecek acaba?
Her daim okadar yüksek ısıda yapılmamasını tavsiye ediyorum
Saç kremi ve maskelerde sülfat sorunu olmaz istediğinizi kullanabilirsiniz :)

Ya sülfatsız olduğunu duyunca icerigine baktim. Vichy dercos sensitive diye geçiyor. Icerikte sodyum chloride var yani yemek tuzu. Bu brezilya fonunu bozuyor.
Insight da da var malesef. Aynı sekilde.

Kullandığımız live clean veya nude da sodyum benzoat var bu zarar vermiyor. Ama hicbir kepek sampuani sodyum chloridesiz degil iste. Sanirim sadece kaşıntı artinca arada mecbur kalınca kullanmak gerek bozulmasini göze alip.

Son durulama suyunda birkac damla lavanta yağı ve sirke de çözüm olabilir.:KK14:
ben kullandığımda bozmamıştı, ama o kaşıntı ve kepeklenme durumunu iyi bilirim. bozulmayı göze alabiliyorsun çok rahat yeter ki iyileşsin :)

Kuafor beyefendilerin zorla elimize sulfatsiz diye tutusturdugu sampuanda sodium coceth sulfat yaziyor. Bu sulfatin butun formlari ayni etki degil mi ya? Sls sles olmamasi yeterli mi acaba? Bileniniz var mi arkadaslar?
Bu arada ben brezilya fonu degil native base yaptirdim. Zaten amacim sadece bakim idi cok memnunum saclarim hafiften duzlesti, sac kremi maske bile kullanmiyorum. Bu 2. Yaptirisim oldu. Kokusu fazla yok evde cok kolay yapilir ama sisesini 1000tlden gormustum tabi. Simdilik davinesim var ama gecenlerde sac sabunu aldim onu deneyecegim.

Merhaba arkadaslar, saçları kıvırcık olup brezilya fonunu evde uygulayan oldu mu?Olduysa sonuç nedir?Memnun kaldı mu?Hangi ürünleri kullandı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaslar, saçları kıvırcık olup brezilya fonunu evde uygulayan oldu mu?Olduysa sonuç nedir?Memnun kaldı mu?Hangi ürünleri kullandı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
benim kıvırcığa yakın dalgalı saçlarım, bundan 5 sene önce global keratin yaptırmıştım, inanılmaz güzel oldu saçlarım dümdüz, ama sonrasında aşırı yıprandı kısacık kestirmek zorunda kaldım. 1 ay kadar önce Enzo keratinle yaptırdım, koku daha azdı, formaldehit olmadığı söyleniyor. şimdilik çok memnunum, ama yazın çok dayanır mı bilemem, deniz, havuz vs. Bodrum da yaşıyorum çünkü

Evett QOD MAX SILVER isimli brezilya fönünü denedim ayrıntıları yazıyorum:

Ürünü 60 ml lik deneme boyunu satan bir siteden aldım yanında arındırıcı şampuanı ile 99 tl idi, 2 li alırsan 159 tl daha ucuza geldiği için 2'li olanı tercih ettim. toplamda 120 ml keratinim olmuş oldu.
Ürün krem değil sıvı formda boya fırçasıyla rahat sürüldü.
Uygulama aşamasında tek fark keratini saçta 50 dk. beklettikten sonra ılık suyla duruluyor kurutup düzleştirme işlemi yapıyorsun. Zaten keratin saçta beklerken değişik bir yapı aldı, direk düzleştirici yapmak pek mümkün değil, satıcı bunun yeni nesil keratin olduğunu ılık suyla durulamak gerektiğini söyledi.
Düzleştirme işlemi bittikten sonra direk yıkanabiliyor. Bu çok rahat ama ben yine de 1 gün beklettim.
Çok ilginç ama tamamen kokusuz ve dumansız, altını çizeyim azıcık bile koku duman yok, nasıl olduğunu bilmiyorum.
Vee sonuca gelirsek : dümdüz pırıl pırıl saçlar.
Ben çok memnun kaldım arkadaşlar, daha önce dediğim gibi yaklaşık 7 senedir brezilya fönü yapıyorum ve her seferinde yeni ürün deneyip sonuçlarını paylaşmayı seviyorum.

Sorularınız olursa buradayım,

sevgiler

X