Herkese selam.
Ben geçenlerde burdan aldığım bilgiyle n11den 1000 ml’lik maxi bio keratin sipariş vermiştim. Boya falan yapardım arada elim yatkındır evde ama böyle bir şeyi ilk kez kendi başıma yapacaktım :). Siparişim Hemen geldi, perşembe akşamı yine burdaki güzel arkadaşlarımızın nasıl kullanmamız gerek yazılarını bolca okuyarak uyguladım.
Öncesinde naturakeratin’in arındırıcı şampuanıyle saçlarımı iki kez yıkadım. (Uygun fiyatlı diye bunu aldım ve hemen gönderdiler.hızlı kargo süper oldu.)
Sonrasında saçımı baya kuruttum, çoook az nemliydi. Keratini tutam tutam ayırarak sürdüm, 45 dk bekledim. Açtım fazlasını önce tarakla sonra kağıt havluyla aldım. Bundan sonrası bayaaaa zordu :) çünkü kuruturken inanılmaz bir duman çıktı, ev dumanaltı oldu, gözlerim şırıl şırıl aktı. Vantilatör açtım karşısına geçtim. Önce kuruttum çok az fönledim bir de. Benim saçım göğüs altında ama çok sık değil. Bana yaklaşık 90 ml yetti.
Yine talimatlara uyarak güzelce düzleştirdim. Uçlar kuruydu ama dipler keratine daha az ihtiyaç duyduğu için işlem sonunda hafif ağır bir görüntüdeydi. Cuma tekrar düzleştirme, cumartesi tekrar düzleştirme, pazar sabah yıkama yaptım. Veee sonuç; allah hepinizden razı olsun. Bu kadarını beklemiyordum. Dümdüz şu an saçlarım. İnanılmaz :))) tüm o zorluğa sonuna kadar değer. Bu arada şampuan ve saç kremi olarak organixin coconut milkini kullanıyorum. Bu markaya da dikkat kızlar her şampuanı sülfatsız değil ama bu çeşidi sülfatsız. Bu yazıyı da benim gibi kararsızlar için yazıyorum. Hiç beklemeyin. Burdaki kızlar bu işi biliyor. Hepinize sevgiler <3