Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba benim sorum hem sıvı bi keratin olup 50 dk beklese bile sacta yıkanınca nasıl akmıyor acaba ben sıvı olarak alfaparf marka kullandım mürekkep gibiydi hem rengi hem sıvılığı oda ayni gün yikaniyordu ama maliyetli olduğu için alamiyorum onu ama çok acayip kokusu vardı.Saçım omuzlarimda acaba 60 ml yeterli olurmu ?

Maxi bio yapalı uzun zaman oldu bu yüzden unuttuğum ve merak ettiğim bütün bilgileri bütün alet edavatı temin ettim :) bir iki gün içinde true keratin deneyeceğim.ha çok mu umutluyum hayır ama içimde hep bi merak olarak kalacağına deneyeyim gitsin dedim.bundan alacağım sonuca göre olumsuz olursa biraz paraya kıyıp maxi bio ya devam. Çok pahalı keratinler var onlar beni zaten aşar.

birde nette baktım hep 1000 ml 60 ml hangi siteden aldınız acaba özelden yazabilirmisiniz.

Merhabalar,
ben de daha önce alfaparf marka kullandım sıvılığı açısından yapısı ona benziyor. Ama saçta kuruduktan sonra daha farklı bir hal aldı. Bana yetkilinin dediği saçı hızlıca ılık suyla durulayın. Saçı zaten şampuanlamadığınız için ürün saçtan tamamen akmıyor, sadece fazlasını akıtıyorsunuz. Bu ürün dediğim gibi kokusuz ve dumansız. Benim saçlarım omuzumun üstüne 50 ml kullandım. Aldığım siteyi özelden yazıyorum

Tsk ederim linki özelden atmışsınız inceledim keratin 50 dk sacta bekledikten sonra dayanabileceginiz kadr sıcak suyla yıkayınız yazıyor siz ilik suyla yazmıştınız hangisini yapıcaz acaba?

Tsk ederim linki özelden atmışsınız inceledim keratin 50 dk sacta bekledikten sonra dayanabileceginiz kadr sıcak suyla yıkayınız yazıyor siz ilik suyla yazmıştınız hangisini yapıcaz acaba?
evet sitede öyle yazıyor ama ben yetkili kişiyle ayrıca yazıştım bana ılık su ile hızlıca akıtın dedi ben ılık su ile yaptım.

evet sitede öyle yazıyor ama ben yetkili kişiyle ayrıca yazıştım bana ılık su ile hızlıca akıtın dedi ben ılık su ile yaptım.

Bisey daha sorucam ben işlem öncesi saçımı duzlestirip öyle sürüyordum kolay olsun diye simdi siz ilik suyla yıkanacak dediniz ya o zaman duzlestirmede bosunami gidiyor ?

Bisey daha sorucam ben işlem öncesi saçımı duzlestirip öyle sürüyordum kolay olsun diye simdi siz ilik suyla yıkanacak dediniz ya o zaman duzlestirmede bosunami gidiyor ?

evet ben de saçlarımı düzleştirip keratini sürüyorum, daha önceki sayfalarda yazıldı bu mutlaka yapılması gereken ve atlanmaması gereken bir adım. Zaten sonradan ıslanacak diye bu adımı atlamak yanlış olur.
saçları duruladıktan sonra kuruttuğunuzda zaten ilacın etkisi ile belli bir düzlük elde etmiş oluyorsunuz. Saç tamamen kuruyunca da düzleştirme işlemi yapıyorsunuz.

Peki bu islemi kendi kendine yapanlar nasıl yapıyor acaba hadi sürmeyi birşekilde yapabilirim ama düzleştirme arkalarda baya zor yapanlar varsa yardımcı olabilirmi acaba.Ben çalışırken kuaföre yaptiriyordum ama yapması na 2 yıl önce 100 tl almıştı bende kendi kuzenime yaptırdım oda ince ince al desemde çok incelemedi ben başkasına yaptigimda pırasa gibi düz oluyor ama kendime hic yapmadım saçım omuzlarda ama biraz sık yardımcı olabilirmisiniz?

bunun bir püf noktası varsa da ben bilmiyorum maalesef :) ben hep arkadaşımdan rica ediyorum, el becerim pek yok.

Ben harika bir ürün buldum kokusuz dumansız onu uyguladım saçıma torino jel keratin muhteşem oldu instagramda storiyde anlatımlı video paylaştım. İtalyadan geliyormuş formulu italyan. Burada şişeleniyormuş. Ağırlaştırma yok koku duman yok baş ağrısı yok gerçekten benden geçer puan aldı. Şu anda 4 al 5 öde kampanyası var . 5 şişesini 200 tl ye aldım 100 ml şampuan 100 ml keratin 100 ml maske şeklinde satılıyor. Ben 50 ml kadar kullandım. Geri kalanınıda eşe dosta yaparım diye düşünüyorum. Satın alma sırasında sac açma isleminden ne kadar sonra kullanılir dedim hemen sonrasında ve öncesinde kullanabilirsiniz dediler. Eski usul keratinlerin üstünde bir ürünmüş. Saç botoksu olarak ve saç boyamadan önce koruyucu olarakta kullanılıyormuş ben son derece memnun kaldım . Çok yoğun araştırdım sizlere danıştım. Bu ürüne karar vermem zor oldu ben öneriyorum memnun kalacağınızı düşünüyorum öpt sevgiler.

Merhaba keratin yüklemesi yaparken saçı sabitleme için duzlestirici kullanıyoruz ya, onun yerine masa kullanıp dalga yapsak saç bor kaç hafta dalgalı kalır mı acaba. Şu dalgası istiyorum ama saçı çok ince telli. Aklıma keratin ile yapmak geldi ama olur mu bilemedim. Deneyimli arkadaşlardan yorum bekkiyorum

Kendi brezzilya fonu rutininizi anlatabilir misiniz
Ben de yarin yapacagim bio keratin gold markasiyla siz baya hakimsiniz konuya yardimci olursaniz cok sevinirim. Konudaki ilk mesaj gibi mi yapayim. Size ait eski mesajlari da okuyacagim yarina kadar ama yine cevaplarsaniz cok iyi olur.

Sadece duzlestiriciyle mi duzlestirmeliyiz fonle duzlestirsek olur mu?
Ilk gun duzlestiriciyle diger gunler kuaforde duzlesstirmeyi dusunuyorum

Ben bugün uygulamamin 3 gününde saçımı nihayet kafamda deli sorularla yıkadım fön makinesiyle kuruttum ve ben şok dümdüz sanki yeni kuaforden çıkmış gibi saçlar mutluluktan havalara uçabilirim Kesinlikle Torino jel keratin diyorum başka bir şey demiyorum. Kokusuz ve dumansız olması ayrıca bonus . Yardımlarınız için teşekkürler. Ürüne instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

Merhabalar,
konunun sahibi kişiler kadar hakim olmasam da defalarca yaptığım için tecrübeli sayılırım artık. :)
ben öncelikle arındırıcı şampuan ile saçımı 2 kere yıkıyor ve köpüklü iken 5'er dakika saçımda şampuanı bekletiyorum.
sonra tamamen kurutup düzleştirici ile düzleştiriyorum.
düz saçıma keratini uyguluyorum.
üründe yazan bekleme süresine göre bekliyorum. ürünüm fazlasını ince dişli tarakla sıyırıyorum.
ürünü saç kurutma makinesinin düşük ayarında tamamen kurutuyorum.
sonra düzleştirme işlemine geçiyorum.
İlk gün fönle olur mu demişsiniz. Olmaz. Mutlaka 210-230 derece düzleştirici ile sabitlenmesi lazım. Isı derecesi ve düzleştirme işlemi keratini sabitlenmesi için çok önemli.
Son olarak belirttiğiniz markayı kullanmakta emin misiniz? Önceki sayfalarda bu ürünün işe yaramaz olduğuyla ilgili bir çok bilgi paylaşıldı diye hatırlıyorum

Merhaba kızlar günlerdir yazacağım malum ramazan bir yandan unutuyorum.ben true keratin uyguladım açıcı olduğu için 200 derecede düzleştirdim artık ondan mıdır bilemem saçlarım düzleşmedi ama çok kötü de diyemem yumuşacık oldu kabarmıyor dalgaları açılmış yani düzleştirmeden de çıkıp gezecek bir duruma gelmiş kıvırcık kabarık saçlılar beni çok iyi anlar.bunu bakım olarak yine kullanırım aldığıma pişman değilim ama bir dahaki uygulamamı maxi bio ile yapacağım.

kızlar elımde bio keratin gold var dün aldım
ısteyenle paylasabılırım
gecen sene maxi bıo keratın yapmıstım sacıma cok memnun kalmıstım
bu sene bio keratın gold deneyeyım ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…