- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 43
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.421
Çok satılıyor o nedenle adamın stoklarında kalmıyor fakat stokları yeniliyor maxi bio keratin için yazıyorum bunuSevgiliOKYANUSYAA gerçekten çok tatlısınız ve ilgilisiniz çok teşekkür ediyorum size. Maxi bioyu ben de gördüm forumdaki mesajların çoğunu okudum gittigidiyordan kaldırmıştı adam o yüzden bulamadım başka şeylere mi yönelsem diye düşündüm. Saçlarımın açılması sıkıntı olmaz su bazlı boya kullandığım için boyayı yenilemek sıkıntı yaratmıyor düşünceli olduğun icin çokkk teşekkür ederim. Maxi bioyu arayıp bulamadıgımda bio keratin gold diye ucuz bi keratin almıştım evde duruyor 1 kilo hiç kullanmadım zaten insanlar memnun değillermiş. Bir de dediğim gibi ben düzlükten çok sağlık istiyorum hani brezilya fönü değil de daha çok toparlama amaçlı bir keratine ihtiyacım var. Naturanın formaldehitsiz free me plus diye bir ürünü var sevgili KilicBaligi da önermişti bir zamanlar birilerine fakar hâlâ iyi bir marka mı duzgun bir keratin mi bir fikrin var mı acaba ?
Ablacım öylesine şu gold keratini saçlarıma sürdüm sadece uçlarına biraz beklettim fönleyip yıkadım sanki iyi oldu gibi ya aslında fotoğraf attım sana gördün mü bilmiyorum ama saçlarım çok çok kötü durumda değil belki de dediğin gibi uzunca bir süre Hindistan cevizi yağı kullanıp sabredeyim düzelir sen ne dersin? :)Birazdan ben de yapacağım
Zamanı geldi de çoktan geçti
Sanırım sülfat oldugu sürece pek bir hayır gelmez o sampuandan çünkü sodyum veya baska bir sey olması fark etmez sülfat tuzdur ve tuz keratini çözüyor ne yazık kigünaydın arkadaşlar kafama birşey takıldı onu sormak istiyorum.
icinde sodyum lauryl sulfat yok diye bir sampuan aldım ama amonyum lauryl sülfat var bu da sodyum gibi etki gösterir mi acaba kafama takıldı. Şimdi kuaföre sorsam bilemicek burdaki uzmanlara sorayım dedim :)) not sacıma native base bakımı yaptırmıstım 3 ay otacı kullandım simdi bu sampuana gectim ama bakımı yenilemeyi düsünüyorum.
Tatlım gördüm saçlarını benim tahmin ettiğim kadar feci bir durumda değil. Mesela aşırı derecede mat durmuyor ve sündüğünü lastiklendiğini de sanmıyorum.Ablacım öylesine şu gold keratini saçlarıma sürdüm sadece uçlarına biraz beklettim fönleyip yıkadım sanki iyi oldu gibi ya aslında fotoğraf attım sana gördün mü bilmiyorum ama saçlarım çok çok kötü durumda değil belki de dediğin gibi uzunca bir süre Hindistan cevizi yağı kullanıp sabredeyim düzelir sen ne dersin? :)
en azından bir fikir aldım cevap için teşekkür ederim. :) sevgiler.Sanırım sülfat oldugu sürece pek bir hayır gelmez o sampuandan çünkü sodyum veya baska bir sey olması fark etmez sülfat tuzdur ve tuz keratini çözüyor ne yazık kiucuz alternatif arıyorsanız himalaya ve hask önerebilirim ikisinde de tuz yok diye biliyorum saçlarımda keratin olmamasıma ragmen kullanıyordum her türlü sülfatlı üründen daha iyidir:)
Pardon yanılmışım ben lauryl doğal içerikliymiş laureth kimyasalmış sanırım kullanabilirsiniz o sampuanı tabi burda cok daha bilgili kullanıcılar var ben sizi yanıltmayayım lütfen
Çok satılıyor o nedenle adamın stoklarında kalmıyor fakat stokları yeniliyor maxi bio keratin için yazıyorum bunu
onun dışında evinde bulunan gold markasını kullanmadım fakat burada kullanan deneye arkadaşlar hiç memnun kalmadılar istersen sen de kullanma canım
onun dışında natura zamanında çok çok güzel bir üründü fakat her iyi ürün ve marka gibi o da kendisini bozdu
formaldehitli olanını defalarca kullanmışlığım var
free plus me yi de seven arkadaşlarımız vardı ama dediğim gibi kullan diyemiyorum canım
Canım sonuçtan memnun isen tüm saçına en düşük sıcaklıkta yap derimGüzel ablam yeniden ben merhaba. Şu uyduruk keratini saçlarımın sadece uçlarına ve iki kere oryalle açılmış olan ön kısımlarına sürdüm. Hiç umudum yoktu ama gerçekten işe yaradı şoktayım saç uçlarım o kadar kuruydu ki havada kalırdı nemsizlikten uçuşur dururdu şuan bildigin kıvrılıyor ve yumuşak, saçlarımın dalgası da gitmedi gerçekten şoktayım çok sevindim alabilirsem en kısa zamanda fotoğraf atacağım sevgilerimle :*
Saçhanede "Diora Keratherapy Keratin Uygulama Öncesi Şampuan" vardı 60 ml ve 13 tlbir de bana size zahmet uygun fiyatlı bir işlemden önce uygulanacak arındırıcı şampuan önerirseniz çok makbule geçer :)
Çok teşekkür ederim. Hemen bakacağım :)Saçhanede "Diora Keratherapy Keratin Uygulama Öncesi Şampuan" vardı 60 ml ve 13 tl
fakat satıştan kaldırılmış
onun yerine hepsiburada da gördüm az önce
ben onu kullanıyorum :)
Bu konuya tekrar bir sorum olacak kızlar. Ben 1000lik siparişi verdim bugün-yarın elimde olur. Brezilya fönü yapacağım ama ürün bayaaa bol olduğundan bu maxi bioyu keratin botoks için de kullanabilir miyim? Yani ben brezilya fönümü yapsam, sonra ihtiyaç duydukça da bu ürünle keratin botoks yapsam düzleştirmeden olur mu? Bir de son soru valla billa :)) tek seferde uzun saça kaç ml gidiyor?
Haklısın ablacım yapıcam bu hafta bakalım inşallah güzel olur çok tatlısın öpüyorum kocaman :)Canım sonuçtan memnun isen tüm saçına en düşük sıcaklıkta yap derim
Yani en azından ben senin yerinde olsaydım yapardım diyeyim
Prokeratin denen markadan da kötü olacak değil ya
Haklısın ablacım yapıcam bu hafta bakalım inşallah güzel olur çok tatlısın öpüyorum kocaman :)
Çoook teşekkür ederim :))) şahanesiniz valla ya