Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

günaydın arkadaşlar kafama birşey takıldı onu sormak istiyorum.
icinde sodyum lauryl sulfat yok diye bir sampuan aldım ama amonyum lauryl sülfat var bu da sodyum gibi etki gösterir mi acaba kafama takıldı. Şimdi kuaföre sorsam bilemicek burdaki uzmanlara sorayım dedim :)) not sacıma native base bakımı yaptırmıstım 3 ay otacı kullandım simdi bu sampuana gectim ama bakımı yenilemeyi düsünüyorum.

Çok satılıyor o nedenle adamın stoklarında kalmıyor fakat stokları yeniliyor maxi bio keratin için yazıyorum bunu
onun dışında evinde bulunan gold markasını kullanmadım fakat burada kullanan deneye arkadaşlar hiç memnun kalmadılar istersen sen de kullanma canım
onun dışında natura zamanında çok çok güzel bir üründü fakat her iyi ürün ve marka gibi o da kendisini bozdu
formaldehitli olanını defalarca kullanmışlığım var
free plus me yi de seven arkadaşlarımız vardı ama dediğim gibi kullan diyemiyorum canım

Birazdan ben de yapacağım
Zamanı geldi de çoktan geçti
Ablacım öylesine şu gold keratini saçlarıma sürdüm sadece uçlarına biraz beklettim fönleyip yıkadım sanki iyi oldu gibi ya aslında fotoğraf attım sana gördün mü bilmiyorum ama saçlarım çok çok kötü durumda değil belki de dediğin gibi uzunca bir süre Hindistan cevizi yağı kullanıp sabredeyim düzelir sen ne dersin? :)

Sanırım sülfat oldugu sürece pek bir hayır gelmez o sampuandan çünkü sodyum veya baska bir sey olması fark etmez sülfat tuzdur ve tuz keratini çözüyor ne yazık ki ucuz alternatif arıyorsanız himalaya ve hask önerebilirim ikisinde de tuz yok diye biliyorum saçlarımda keratin olmamasıma ragmen kullanıyordum her türlü sülfatlı üründen daha iyidir:)

Pardon yanılmışım ben lauryl doğal içerikliymiş laureth kimyasalmış sanırım kullanabilirsiniz o sampuanı tabi burda cok daha bilgili kullanıcılar var ben sizi yanıltmayayım lütfen

Tatlım gördüm saçlarını benim tahmin ettiğim kadar feci bir durumda değil. Mesela aşırı derecede mat durmuyor ve sündüğünü lastiklendiğini de sanmıyorum.
Şu keratin madem iyi geldi acaba diyorum en düşük sıcaklıkta düzleştitsen mi
Açıkçası saç kendi saçım olsa direk denerdim ama sana bir şey diyemiyorum işte canım
Hindistancevini her daim yap zaten iyi birşey o

en azından bir fikir aldım cevap için teşekkür ederim. :) sevgiler.

Yapacak olanlara güncel bir iki uyarım var

1-Saçlarınızı yıkadıktan sonra keratini ıslak sürmeyin saçlarınıza, nemli olsun diyoruz hafif fakat ben tamamen kurutup yaptım ki saçlarım çok kuru lolüsyonu rakatlıkla emsin diye

2- saçtaki fazla keratini mutlaka ama mutlaka alın. Normalde tarakla sıyırıyoruz fakat işlemi yapmaya başladığımda tarağımı kaybettiğimi farkettim o ara kılıçla konuşuyorduk, kağıt havlu ile al fazlalığı diyince, aslında bu fikrin taraktan çok daha iyi olduğunu gördüm uyguladıktan sonra

3- eğer düzleştirme yaparken saçlarınızdan cıs cıs sesleri geliyorsa tam kurutmamışsınız demektir boğulursunuz dumandan. Ben iki gün önce yaptığımda tamamen kuruttum, busefer ne gözlerim yandı ne boğazım. Çok rahat bir şekilde sonlandırdım işlemimi. Ki kızlarımızın en en büyük şikayeti duman koku yanma nefessiz kalmadır
tek yolu saçı tamamen KURUTMAK, fazlalığı aldıktan sonra kurutun arkadaşlar başka çaresi yok

Ve ben ilk defa 220 ile yaptım daha önce 180-200 ile yapardım
Şuan pırasa gibiyim , brezilya kıvırcığı saçımdan eser yok, kıvırcık olsun diye yıkadıktan sonra sardım da yattım
Ayrıca parlıyor :)))

Güzel ablam yeniden ben merhaba. Şu uyduruk keratini saçlarımın sadece uçlarına ve iki kere oryalle açılmış olan ön kısımlarına sürdüm. Hiç umudum yoktu ama gerçekten işe yaradı şoktayım saç uçlarım o kadar kuruydu ki havada kalırdı nemsizlikten uçuşur dururdu şuan bildigin kıvrılıyor ve yumuşak, saçlarımın dalgası da gitmedi gerçekten şoktayım çok sevindim alabilirsem en kısa zamanda fotoğraf atacağım sevgilerimle :*

Canım sonuçtan memnun isen tüm saçına en düşük sıcaklıkta yap derim
Yani en azından ben senin yerinde olsaydım yapardım diyeyim
Prokeratin denen markadan da kötü olacak değil ya

merhaba :) yıllardır hem bu hem de birkaç başlığın sıkı takipçisiyim. öncelikle hepinize teşekkür ederim. benim kadar kararsız bir insanı bile ikna etti bu uzun bilgilendirmeleriniz. ben n11 de buldum keratini, başka hiçbir yerde bulamadım. 1000 ml. 350 tl. sanırım biraz pahalı ama ben artık yıldım o sebepten yarın da sipariş vereceğim. paylaşmak isteyen olursa diye açtım bu hesabı da :)
(paylaşmak isteyen arkadaşla normal sizin aldığınız fiyat üzerinden paylaşabilirim. ben zaten her şekilde satın alacağım. o fazla ödeyeceğim kısım benim zararım onu kabullendim.)

bir de bana size zahmet uygun fiyatlı bir işlemden önce uygulanacak arındırıcı şampuan önerirseniz çok makbule geçer :)

bir de bana size zahmet uygun fiyatlı bir işlemden önce uygulanacak arındırıcı şampuan önerirseniz çok makbule geçer :)
Saçhanede "Diora Keratherapy Keratin Uygulama Öncesi Şampuan" vardı 60 ml ve 13 tl
fakat satıştan kaldırılmış
onun yerine hepsiburada da gördüm az önce
ben onu kullanıyorum :)

Bu konuya tekrar bir sorum olacak kızlar. Ben 1000lik siparişi verdim bugün-yarın elimde olur. Brezilya fönü yapacağım ama ürün bayaaa bol olduğundan bu maxi bioyu keratin botoks için de kullanabilir miyim? Yani ben brezilya fönümü yapsam, sonra ihtiyaç duydukça da bu ürünle keratin botoks yapsam düzleştirmeden olur mu? Bir de son soru valla billa :)) tek seferde uzun saça kaç ml gidiyor?

istediğin kadar sorabilirsinnn

mümkün olduğunca amacı dışında kullanmamaya çalış, gerek yok başka ürünler kullan bunun için
onun dışında kullanacağın miktar konusunda birşey demek çok zor
saçın uzun olur ama az olur kısa olur ama çok olur v.s.
senin yapman gereken asla bol bol kullanmamak, emdiğinden fazlasını sürmemek ve hatta en önemlisini fazlasını tarak yada peçete ile almak

Herkese selam.
Ben geçenlerde burdan aldığım bilgiyle n11den 1000 ml’lik maxi bio keratin sipariş vermiştim. Boya falan yapardım arada elim yatkındır evde ama böyle bir şeyi ilk kez kendi başıma yapacaktım :). Siparişim Hemen geldi, perşembe akşamı yine burdaki güzel arkadaşlarımızın nasıl kullanmamız gerek yazılarını bolca okuyarak uyguladım.
Öncesinde naturakeratin’in arındırıcı şampuanıyle saçlarımı iki kez yıkadım. (Uygun fiyatlı diye bunu aldım ve hemen gönderdiler.hızlı kargo süper oldu.)
Sonrasında saçımı baya kuruttum, çoook az nemliydi. Keratini tutam tutam ayırarak sürdüm, 45 dk bekledim. Açtım fazlasını önce tarakla sonra kağıt havluyla aldım. Bundan sonrası bayaaaa zordu :) çünkü kuruturken inanılmaz bir duman çıktı, ev dumanaltı oldu, gözlerim şırıl şırıl aktı. Vantilatör açtım karşısına geçtim. Önce kuruttum çok az fönledim bir de. Benim saçım göğüs altında ama çok sık değil. Bana yaklaşık 90 ml yetti.
Yine talimatlara uyarak güzelce düzleştirdim. Uçlar kuruydu ama dipler keratine daha az ihtiyaç duyduğu için işlem sonunda hafif ağır bir görüntüdeydi. Cuma tekrar düzleştirme, cumartesi tekrar düzleştirme, pazar sabah yıkama yaptım. Veee sonuç; allah hepinizden razı olsun. Bu kadarını beklemiyordum. Dümdüz şu an saçlarım. İnanılmaz :))) tüm o zorluğa sonuna kadar değer. Bu arada şampuan ve saç kremi olarak organixin coconut milkini kullanıyorum. Bu markaya da dikkat kızlar her şampuanı sülfatsız değil ama bu çeşidi sülfatsız. Bu yazıyı da benim gibi kararsızlar için yazıyorum. Hiç beklemeyin. Burdaki kızlar bu işi biliyor. Hepinize sevgiler <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…