- 3 Mart 2016
- 280
- 309
- 34
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.381
Yeni saçlarını güzel günlerde kullan diyeyim :)Mrb;
sizlerin paylasımlarını okuyup keratin deneyenlerdenim bendeOKYANUSYAA arkadaşımızdan da bilgi alıp denedim çok memnun kaldım büyük rahatlık oldu benım için işe giderken özellikle saçımı yapayım derdi yok true keratin setini aldım iş arkadaşımla büyük bir arayış sonucunda bu markayı bulduk hemen yıkanabilir olması bize cazip geldi üç gün beklemedim mesela cumartersi aksam yaptım pazar yıkadım gayet başarılı oldu saçım artık fönlü gibi.saçlarım çok kıvırcık değildi benim dalgalı ama kabaran bir saç banyo sonrası fönü tutup kabarmadığını görmek ayrı bir mutluluk çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Yeni saçlarını güzel günlerde kullan diyeyim :)
Kabarmaması cidden büyük rahatlık. Ben aslında maxi biodan memnunum ama alerjik astımım olduğu için koku beni biraz sıkıntıya sokuyor. Sen kullandığın üründe koku olmadığından bahsetmişsin ama kullandığın ürünün tek vaadi saçları düzleştirmek mi? Yani saçında herhangi bir yıpranma falan var mıydı? Varsa eğer iyi geldiğini söyleyebilir misin?
anladım. Çok teşekkür ederim :)saçımda daha önce işlem olmadığı için yıpranmayı onarıyor diyemem ama daha yumuşak ve parlak oldu.ürünü arkadaslarla ortak aldık bana çok uygun a geldi denenebilir diye düşündüm ve memnun kaldım:))
Rica ederim.anladım. Çok teşekkür ederim :)
koyulaştığını ilk kez sizden okuyorum
aksine çoğunun saç rengi benim dahil, açılır
ilginç :)
E iyi ama tatlım zaten amaç saçı düzleştirip ipeksi bir hale getirmek değil mi bu üründe? Sen hacimli saçlara alışıksın ve öyle seviyorsun ki saçının hiç el değmemiş kıvırcık hali de enfesti bana göre ama öyle bir saçtan sonra dümdüz pırasa gibi bir saça alışmak tabii kolay değil, bu yüzden düşük ısı uyguluyorsun ki biraz daha hafif dalgalı ve hacimli kalsın.. Şimdi bana bir bonus saç koy, garipserim -gerçi çok isterdim kıvırcık saç- ama bu demek değil ki amacı saçta düzlük sağlamak olan kişiler ısıyı düşük tutsun. Eğer Hacer 180-190 derecede uygulama yaparsa işlem hatalı yapılmış olur. Çektiği eziyete değmez, akar gider.
Kalıcılık konusunda ben net konuşayım, senin saçlar 1 ay sonra enseden bozulmaya başlıyor, 2 ay sonunda fön akıyor. Nereden çıkarttın dersen konuşmalarımız bu şekilde.Bende kalıcılığı kışın 6 ay, yazın 4 ay en fazla.Belki 230 ile yapsam daha kalıcı olacak ama malum saç değil misina benimki
Eskisi gibi kıvırcık olabilmesi için defalarca fön uygulanmış kısımların kesilmesi gerek. Neden dersen saç tellerin ağırlaştı, ağırlaştığı için düzleşiyor. Eğer hiç fön uygulamaz zaman içerisinde kestire kestire kurtulursan yine kıvırcık olacak minnakların.[/QUOTE
E iyi ama tatlım zaten amaç saçı düzleştirip ipeksi bir hale getirmek değil mi bu üründe? Sen hacimli saçlara alışıksın ve öyle seviyorsun ki saçının hiç el değmemiş kıvırcık hali de enfesti bana göre ama öyle bir saçtan sonra dümdüz pırasa gibi bir saça alışmak tabii kolay değil, bu yüzden düşük ısı uyguluyorsun ki biraz daha hafif dalgalı ve hacimli kalsın.. Şimdi bana bir bonus saç koy, garipserim -gerçi çok isterdim kıvırcık saç- ama bu demek değil ki amacı saçta düzlük sağlamak olan kişiler ısıyı düşük tutsun. Eğer Hacer 180-190 derecede uygulama yaparsa işlem hatalı yapılmış olur. Çektiği eziyete değmez, akar gider.
Kalıcılık konusunda ben net konuşayım, senin saçlar 1 ay sonra enseden bozulmaya başlıyor, 2 ay sonunda fön akıyor. Nereden çıkarttın dersen konuşmalarımız bu şekilde.Bende kalıcılığı kışın 6 ay, yazın 4 ay en fazla.Belki 230 ile yapsam daha kalıcı olacak ama malum saç değil misina benimki
Eskisi gibi kıvırcık olabilmesi için defalarca fön uygulanmış kısımların kesilmesi gerek. Neden dersen saç tellerin ağırlaştı, ağırlaştığı için düzleşiyor. Eğer hiç fön uygulamaz zaman içerisinde kestire kestire kurtulursan yine kıvırcık olacak minnakların.
güle güle kullanın :)Mrb;
sizlerin paylasımlarını okuyup keratin deneyenlerdenim bendeOKYANUSYAA arkadaşımızdan da bilgi alıp denedim çok memnun kaldım büyük rahatlık oldu benım için işe giderken özellikle saçımı yapayım derdi yok true keratin setini aldım iş arkadaşımla büyük bir arayış sonucunda bu markayı bulduk hemen yıkanabilir olması bize cazip geldi üç gün beklemedim mesela cumartersi aksam yaptım pazar yıkadım gayet başarılı oldu saçım artık fönlü gibi.saçlarım çok kıvırcık değildi benim dalgalı ama kabaran bir saç banyo sonrası fönü tutup kabarmadığını görmek ayrı bir mutluluk çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Es geçMerhaba, KilicBaligi k.bakmayın kızım küçük onunla uğraşırken giremedim nete 210 derecede yapma mi önermişsiniz ben genelde 230 derecede yapıyordum dediginiz gibi 6 ay kullaniyordum Ben saçımın en alt kısmında denemek istiyorum malum sarı saça bi defa yapmistim arkadaşa oda 1 hafta önce röfle yaptirmis bilgim yoktu bide ben 230 derecede yaptım bilmeden resmen kıvır kıvır oldu bide sac gri oldu bi anda keratini sürerken O yüzden deneyerek yapmak istiyorum.
Birde burda bi arkadaş TRUE KERATİN den bahsetmiş sacta 1 gün kalıyormuş ve formaldehit içermiyormuş yani koku yok demiş acaba bu markayla ilgili bilginiz varmı?
Kuzum doğrusu bende merak etmiştim ama kısa ve öz cevaplamışsınEs geç
es geç derken?? kokusuz olması bence büyük bi artı ama sanırım bilginiz yok bu konudaEs geç
Konu sahibeliği yaptığı üzere en bilgilimiz o. Ayrıca bilgisi olmasaydı kesinlikle es geç değil de henüz denemedim bir fırsat bulursam dener bilgilendiririm falan derdi Kılıçcığımes geç derken kokusuz olması bence büyük bi artı ama sanırım bilginiz yok bu konuda
Siz yapın deneyin bize bilgi verin olmaz mı :)es geç derken?? kokusuz olması bence büyük bi artı ama sanırım bilginiz yok bu konuda
Siz yapın deneyin bize bilgi verin olmaz mı :)
bilgisi olmadığından değil aksine bildiğinden es geç dedi
ama siz lütfen es geçmeyin lütfennnnn, dinlemeyin kılıcı
yapın gerçekten
değil miKilicBaligi
O 2 kelime benim için gayet açıklayıcı oldu mesela. Acaba diyordum şans verilir mi o markaya diye. Sonra KılıÇ es geç deyince anında o ihtimal silindi :)bu şekilde dalgacı değilde normal bi cevap verseydiniz keşke burda herkes her yazılandan etkilenip yapıyor ben sadece sordum böyle bi cevap için sormamıştım 2 kelime yazmak ne kadar açıklayıcı acaba?
Sizde dalgalı bi şekilde yapın kılıcı dinlemeyin bu nasıl bi konuşma
bu şekilde dalgacı değilde normal bi cevap verseydiniz keşke burda herkes her yazılandan etkilenip yapıyor ben sadece sordum böyle bi cevap için sormamıştım 2 kelime yazmak ne kadar açıklayıcı acaba?
Sizde dalgalı bi şekilde yapın kılıcı dinlemeyin bu nasıl bi konuşma
O 2 kelime benim için gayet açıklayıcı oldu mesela. Acaba diyordum şans verilir mi o markaya diye. Sonra KılıÇ es geç deyince anında o ihtimal silindi :)