Hayır tatlım marka vermek artık sorun olmuyor bizler de paylaşıyoruz sıkıntı yok :)
Başlıkta ben dahil kılıç dahil şuanda maxi bio keratin kullanıyoruz, genelimiz çok memnun, hatta benim mucize ürünüm diyebilirim, saçını toparlayacağını düşünüyorum, bak bir altta yorum yapan arkadaş memnun olduğunu belirtmiş :) saçları platin üstelik, büyük ihtimal onun da saçları boyadan yıpranmıştı hatırlayamıyorum ama sonuçtan memnun :)
fakat formaldehit var içerisinde, korkma, formaldehit süreci uzatıyor keratinin etkisini uzatıyor.
Formda ortaklaşa alan arkadaşlar var yada almak isteyen arkadaşlar var mesajlaşıp paylaşabilirsin
yalnız tek endişem şu, keratin saçı bir iki ton açıyor, ben kendi saçımda bu farkı çok görmüyorum ama senin saçında nasıl olur inan bilemedim.
o nedenle yapmaya karar verdiğinde önce saçının minik bir tutamında denesen de ona göre mi hareket etsen acaba
Güle güle kullan sonuca çok sevindim :) yüksek ısıda yapmamakla da iyi yapmışsın saçının durumunu bilmiyorum ne olur ne olmaz :)
benim saçlarım normalde kurudur, ilk yaptığım sıralarda aynı sorunu ben bile yaşıyorum fakat kuruluktan şikayetçi olan ben için bu durum az da olsa hoşuma gidiyor :))
acaba kil maskesi mi denesen yağlanma için
birde kepek başlangıcı var demişsin, kepek bildiğim kadarı ile saç derisinin aşırı kuruluğundan yada derinin bir kimyasala (sampuan maske yağ serum krem vs) kendini korkumak adına verdiği bir tepkiden kaynaklanıyor.
hem yağlı olması hem de kepek sorunu yaşaman çok tuhaf, ilk defa karşılaşıyorum.
saçının sirkelik bir durumu yok boş yere kullanma, sirke artık asit baz dengesi bozulmuş sünen saçlar için kullanılıyor.
ama yağ ve kepek için ne yapılmalı bilemiyorum
KilicBaligi sen ne diyorsun tatlım