- 15 Kasım 2012
- 50
- 12
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.901
Geçmiş olsun, ben ilk denemede tam set olması hemde marka güven verdi baya insan kullanmış natura keratin aldım. Fön çektirmediysem ne eziyetti saçlarımı düzeltmek , arındırıcı şampuanla yıkadım keratini sürdüm beklettim saçlarımı düzleştirdim, ama 3 dün dayanamadım ilk sefer güzelce bol bol üstünden geçerek yaptım , sonra 2 kere daha düzleştirici uyguladım yıkadımsonuç süper sadece saçımı kurutarak dümdüz saçlar süper bişey artık biryere hazırlanırken evdekiler beni beklemek zorunda kalmıyor.
Uygulama yapanlara sorum olacak ben düzleştiriciyle iri dalgalı şekil veriyorum önlerime ama bu uygulamadan sonra sıkıntı olurmu bilemedim.
Evet buÜrün stoğa geldi şimdi tam olarak bu ürün değil mi?
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...0ml-4-6-aylik-collagen-maddeli-krem-286993816
Saçlarımın tamamına yaptıktan sonra uçlarına tekrar yapabilirim diye düşünmüştüm.Evet bu
yalnız önce uçlara yapayım sonra görüyim iyiyse bütün saça yapayım gibisinden bir uygulamaya gitmeyin derim
saçlarınız sonuçta kimyasal bir işlemden geçiyor, işlem aralıklarını kısa süreler tutarsanız eğer saçınızın yapısını bozabilirsiniz
ben fön aralarının kısa tutulması taraftarı değilim kesinlikle :)
yine de sizin tercihiniz tabi
100 tl ondan şaşırdım sanırım evet ben alacağım ama karar veremedimSatıcı yanlış bilgi vermediyse sorun olmayacağını düşünerk aldım ben, sonuçta sişe sadece bir ambalaj içindeki ürünü bu şekilde etkilemez.
Ama keşke alacağını bilseydim birlikte aldırdık büyük ambalajı çok daha uygun.
Bu arada ürün 250ml. 100 değil.
250 ml olanı alsam sorun olur mu sizce şişesi siyah yani farklı olunca biraz tereddüt ettim :) bir de uygulama yaptıktan sonra o 3 günlük süreçte ise gidilebilir miAynı şehirde olmanıza gerek yok arkadaşlar
Bizlerde de birimiz alıp alan kişi diğerine gönderdi
son denediğimiz maxi keratini ben almadım meselaBlueDaisy gönderdi sağolsun
hatta onun gönderdiğinden bölüp ben deKilicBaligi na gönderdim
ah ne dolaştı o solisyon :)))) türkiye turu attı
Ürün aynı ise sorun olmaz neden olsun.250 ml olanı alsam sorun olur mu sizce şişesi siyah yani farklı olunca biraz tereddüt ettim :) bir de uygulama yaptıktan sonra o 3 günlük süreçte ise gidilebilir mi
Hayır sonrasında kestirEvet ben onu sipariş verdim denemek için umarım seninkiler gibi parlak parlak olur saçlarım.
Bu arada saçlarımı sizce keratinden önce mi kestirmeliyim? Röfleden incelen kısımları aldırmak için bir iki santim kestireceğim.