Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Çok teşekkür ederim hızlı yanıtınız için.

Keratin bulabilirsem, önce normal bir uygulama yapıp uçlarına ayrı olarak bu işlemi yapabilirim bir iki hafta sonra hem tam olarak ne elde edeceğimi görürüm.

N Na2SO4 hala elinizde maxi bio mevcut mudur paylaşmak isterseniz alabilirim, bende evde yorumlar yardımıyla yapmayı düşünüyorum saç problemim aşağı yukar herkesinkiyle aynı maalesef,
teşekkürler şimdiden

Selam kizlar acilen saclarimi sekle sokmam lazim.brezilya fonune takmis durumdayim. Natura keratini arastiriyorum deneme boyu falan avantajli gozukuyo memnun kalan var mi aydinlatirsaniz sevinirim

Merhaba naturayi bende arastiriyorum acaba hala kullaniyor musunuz etkisi ne yonde tavsiye eder misiniz

Evet bu
yalnız önce uçlara yapayım sonra görüyim iyiyse bütün saça yapayım gibisinden bir uygulamaya gitmeyin derim
saçlarınız sonuçta kimyasal bir işlemden geçiyor, işlem aralıklarını kısa süreler tutarsanız eğer saçınızın yapısını bozabilirsiniz
ben fön aralarının kısa tutulması taraftarı değilim kesinlikle :)
yine de sizin tercihiniz tabi

Teşekkür ederim tekrar keratin şiparişimi verdim, denemek için 250ml şipariş ettim umarım yeterli gelir ancak şampuanını alan göremedim set olduğunu sanmıyorum.

Saclarımı boyadığım için arındırıcı şampuanım var boyamadan önce kullanıyorum, saçlarımdaki birikintileri atmak için. Umarım senin 912 deki gibi parlak saçlarım olur. Röfleli saç mat ve kuru durunca hiç hoş görünmüyor.

Saçlarımın tamamına yaptıktan sonra uçlarına tekrar yapabilirim diye düşünmüştüm.

Çok heyecanlıyım umarım saçlarımı daha sağlıklı gösterir.

Satıcı yanlış bilgi vermediyse sorun olmayacağını düşünerk aldım ben, sonuçta sişe sadece bir ambalaj içindeki ürünü bu şekilde etkilemez.
Ama keşke alacağını bilseydim birlikte aldırdık büyük ambalajı çok daha uygun.
Bu arada ürün 250ml. 100 değil.

100 tl ondan şaşırdım sanırım evet ben alacağım ama karar veremedim

250 ml olanı alsam sorun olur mu sizce şişesi siyah yani farklı olunca biraz tereddüt ettim :) bir de uygulama yaptıktan sonra o 3 günlük süreçte ise gidilebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…