Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Oradan oraya oradan oraya

250 ml olanı alsam sorun olur mu sizce şişesi siyah yani farklı olunca biraz tereddüt ettim :) bir de uygulama yaptıktan sonra o 3 günlük süreçte ise gidilebilir mi

Muhtemelen satıcı buradaki konuyu takip ediyordur ve bu yüzden 1000 ml lik şişeyi 250 ml ye bölmüştür. Eh 1000 ml 280 tl, ama 100*4 400 tl ediyor yani satıcı akıllı bir pazarlama taktiği yapmış, keşke bu kadar kar koymasaymış ama

Kızlar ben evde denedim
Buradan öğrendiklerimi tek başıma uyguladım.
Ya ürünüm de sorun vardı ya da ben tek başıma diplerden uca kadar iyice düzleştiremediğimden sonuç alamadım. Şu saçlarını tek başına yapanlara çok imreniyorum..

Ekstra şekil vermeye uğraşma, yaptığın dalga en fazla iki yıkama sonra düzelecek çünkü. Zamanında her türünü denedim ben
Ben bugün yaptırdım keratin yüklemesini dünyanın parasını verdim
Ama Brezilya fönlü istemedim sadece keratin yüklemesi. Çok dümdüz kalmayacak galiba değilmi Brezilya fönü etkisi yapmadığı için?

Kızlar merhaba :)
Benim yine keratin zamanım geldi...

Düzleştirmek için değil bakım icin kullanıyorum ben yine Maxi mı kullanayım başka birşey mi deneyeyim kararsızım

Kalcama kadar uzun ve gür saçlarım var görenler olmuştu 2 kullanımlık yani 300ml yeterli benim için elinde keratin olup paylaşmak isteyen varsa ulaşabilir bana çok memnun olurum

Maxi çok kokuyordu bunun kokusuz olduğu İddaa edilen başka markalarda mevcut natura keratin gibi acaba o bana iyi gelir mi ki

çokk teşekkürlerr..ciğerlerim hassas,astımım var,o yüzden evde cesaret edemem sanırım..ama saçlarım boya ve ombreden yıprandı,kuaförüm banada keratin tavsiye etti. yanii brezilya fönü..fiyatı 400 tl imiş.evde maliyeti nedir acaba

Natura keratin uyguluyorum bende fakat onun da kokusu keskin.. yaptığım gün epey yiyip içemiyorum tabi diğer markalara göre muhteşem.. natura keratinin yalnızca keratin bakımı olanı uyguluyorum koku yok ve çok rahat uygulanıyo tavsiye ederim

natura keratin ben de uygulamıştım kendim brazilya fönünü ama beceremedim galiba 1 ay sürmedi etkisikokusu da berbattı .bakım olan nasıl acaba etkisi ne kadar ve kokusu nasıl

natura keratin ben de uygulamıştım kendim brazilya fönünü ama beceremedim galiba 1 ay sürmedi etkisikokusu da berbattı .bakım olan nasıl acaba etkisi ne kadar ve kokusu nasıl
Kokusu kötü ama etkisi güzel yumuşacık yapıyo saçları. 2 ay kadar sürüyo etkisi diğerine göre

daha dün ya ben ne güzel keratin bakımı yapmıstım bidaha yapsammıki nasıl yapılıyodu diye düsünürken kkdan gelen keratin bakımına göz atın bildirimi

ben 10-15ml kadar bir tüpü 10-15 tl ye almıstım aktarda bitane kalmıstı oyuzden 1 tane aldım .bu arada aktarlarda cok daha uygun kızlar. keratin bakımı yaptım okadarı bile saclarımda baya güzel görüntü vermişti

Birden noluyor bu başlığa ne çok gelen olmuş diyecektim kiii
meğer kk bildirim göndermiş kızçelere :))))

Kızlar hem ürün hem para açısından paylaşma nasıl yapılıyor
Alan kişi ile bunu özelden mesajlaşarak halledebilirsiniz, karşılıklı güvene dayalı tabi. O ürünü kargolayacak siz eft yapacaksınız bukadar
aşamaları ayrıntılı bir şekilde yazarsanız nerede hata var belki bulabiliriz, ve hangi ürünleri klullandınız losyon ve şampuanlar dahil, saçınızın yapısı nedir falan

brezilya fönü ile keratin yüklemesi birbirinden farklı şeyler tatlım, brezilya fönü ekstradan bir de düzleştiriyor, keratin yüklemesinde pek düzleşme olmaz, hatta hiç olmaz

naturakeratin son zamanlarda çok bozdu ve vazgeçtik ondan, içeriğinde tuhaf haller var :)
ama 2-3 ay kadar etkisi var onun o da çok çokkkk iyi bakarsan
ben maxi bio keratini tavsiye ederim

şimdi şöyle, maxi bio keratin kullanıyor formun çoğu. koca bir şişe yani litrelik 280 tl 1000ml
ortalama bir saça 100 ml gittiğini düşünürsek maliyet hesabını da size bırakıyorum

Elinde Maxi bio keratin olan var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…