- 15 Kasım 2012
- 50
- 12
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.921
Hayır sonrasında kestir
Hayır sonrasında kestir
Merhaba,
Bir de acaba saclarımı presledikten sonra uçlarına maşa yapıp sarsam daha şekilli bir saç elde eder miyim?
Çok teşekkür ederim.
Aynı şehirde olmanıza gerek yok arkadaşlar
Bizlerde de birimiz alıp alan kişi diğerine gönderdi
son denediğimiz maxi keratini ben almadım mesela @BlueDaisy gönderdi sağolsun
hatta onun gönderdiğinden bölüp ben deKilicBaligi na gönderdim
ah ne dolaştı o solisyon :)))) türkiye turu attı
250 ml olanı alsam sorun olur mu sizce şişesi siyah yani farklı olunca biraz tereddüt ettim :) bir de uygulama yaptıktan sonra o 3 günlük süreçte ise gidilebilir mi
Ben bugün yaptırdım keratin yüklemesini dünyanın parasını verdimEkstra şekil vermeye uğraşma, yaptığın dalga en fazla iki yıkama sonra düzelecek çünkü. Zamanında her türünü denedim ben
Natura keratin uyguluyorum bende fakat onun da kokusu keskin.. yaptığım gün epey yiyip içemiyorum tabi diğer markalara göre muhteşem.. natura keratinin yalnızca keratin bakımı olanı uyguluyorum koku yok ve çok rahat uygulanıyo tavsiye ederimKızlar merhaba :)
Benim yine keratin zamanım geldi...
Düzleştirmek için değil bakım icin kullanıyorum ben yine Maxi mı kullanayım başka birşey mi deneyeyim kararsızım
Kalcama kadar uzun ve gür saçlarım var görenler olmuştu 2 kullanımlık yani 300ml yeterli benim için elinde keratin olup paylaşmak isteyen varsa ulaşabilir bana çok memnun olurum
Maxi çok kokuyordu bunun kokusuz olduğu İddaa edilen başka markalarda mevcut natura keratin gibi acaba o bana iyi gelir mi ki
natura keratin ben de uygulamıştım kendim brazilya fönünü ama beceremedim galiba 1 ay sürmedi etkisikokusu da berbattı .bakım olan nasıl acaba etkisi ne kadar ve kokusu nasılNatura keratin uyguluyorum bende fakat onun da kokusu keskin.. yaptığım gün epey yiyip içemiyorum tabi diğer markalara göre muhteşem.. natura keratinin yalnızca keratin bakımı olanı uyguluyorum koku yok ve çok rahat uygulanıyo tavsiye ederim
Kokusu kötü ama etkisi güzel yumuşacık yapıyo saçları. 2 ay kadar sürüyo etkisi diğerine görenatura keratin ben de uygulamıştım kendim brazilya fönünü ama beceremedim galiba 1 ay sürmedi etkisikokusu da berbattı .bakım olan nasıl acaba etkisi ne kadar ve kokusu nasıl
Alan kişi ile bunu özelden mesajlaşarak halledebilirsiniz, karşılıklı güvene dayalı tabi. O ürünü kargolayacak siz eft yapacaksınız bukadarKızlar hem ürün hem para açısından paylaşma nasıl yapılıyor
aşamaları ayrıntılı bir şekilde yazarsanız nerede hata var belki bulabiliriz, ve hangi ürünleri klullandınız losyon ve şampuanlar dahil, saçınızın yapısı nedir falanKızlar ben evde denedim
Buradan öğrendiklerimi tek başıma uyguladım.
Ya ürünüm de sorun vardı ya da ben tek başıma diplerden uca kadar iyice düzleştiremediğimden sonuç alamadım. Şu saçlarını tek başına yapanlara çok imreniyorum..
brezilya fönü ile keratin yüklemesi birbirinden farklı şeyler tatlım, brezilya fönü ekstradan bir de düzleştiriyor, keratin yüklemesinde pek düzleşme olmaz, hatta hiç olmazBen bugün yaptırdım keratin yüklemesini dünyanın parasını verdim
Ama Brezilya fönlü istemedim sadece keratin yüklemesi. Çok dümdüz kalmayacak galiba değilmi Brezilya fönü etkisi yapmadığı için?
naturakeratin son zamanlarda çok bozdu ve vazgeçtik ondan, içeriğinde tuhaf haller var :)Kızlar merhaba :)
Benim yine keratin zamanım geldi...
Düzleştirmek için değil bakım icin kullanıyorum ben yine Maxi mı kullanayım başka birşey mi deneyeyim kararsızım
Kalcama kadar uzun ve gür saçlarım var görenler olmuştu 2 kullanımlık yani 300ml yeterli benim için elinde keratin olup paylaşmak isteyen varsa ulaşabilir bana çok memnun olurum
Maxi çok kokuyordu bunun kokusuz olduğu İddaa edilen başka markalarda mevcut natura keratin gibi acaba o bana iyi gelir mi ki
şimdi şöyle, maxi bio keratin kullanıyor formun çoğu. koca bir şişe yani litrelik 280 tl 1000mlçokk teşekkürlerr..ciğerlerim hassas,astımım var,o yüzden evde cesaret edemem sanırım..ama saçlarım boya ve ombreden yıprandı,kuaförüm banada keratin tavsiye etti. yanii brezilya fönü..fiyatı 400 tl imiş.evde maliyeti nedir acaba