- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 29
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.201
Marka :)
Yaptırmak istediğin işlemde bir farklılık yok yani
hayırrr sadece şişesi okadar sen şişe almayacaksın yaptıracaksın, sana kuaför 300 demiş üş beş daha ver bu markanın fönünü yaptır. Kaliteli olsun saçını kurtarsın bakım yapsın falan filan işteŞimdi baktım da 1.675 Tl falan yazıyor
hep dediğim gibi maxi al diyorum yine, gerisi sana kalmış, alfaparfın bakım özelliği yokKilicbaligi ve okyanusyaa başka bi kuaföre gittim 50 tl ye yaparım dedi sen ürünü getirirsen dedi.defrize ben hiç yapmıyorum o riske hiç girmiyorum dedi. Saçların tam jilet gibi düz olmaz ama baya düzelir dedi.. Bi de true diye hı markayla yapıyormuş kendisi brezilya fönünü acaba denediniz mi ya da yapan var mı aranizda.internetten baktım 200 tl ye seti satılıyor.alfaparf a da kilicbaligi başka bi başlıkta brezilya ve defrize arası bir şey demissin ondan tereddütte kaldım..hangisini alsam diye.sacimda boya var ama yıpranmış falan da değil..hangisini alayım acaba?
Kızlar özelden msj atmaniza gerek yok buraya yazın direk cevaplamami istiyorsaniz etiketleyin zaten cevaplarim. Ben cevaplayamasam da bilen birileri yazar kilic yazar. Amac digerleri de okusun baskalari da ögrensin hep birlikte ögrenelim...
Yazin hep burada bulunsum bilgiler paylasimlar
Eki Görüntüle 1780360 ekranın fotosunu çektim n11 sitesi nasıl güvenilirmidir?
birde şu var
Eki Görüntüle 1780365 bio keratin gold gittigidiyorda
bio keratin ile bio keratin gold arasındaki fark nedir birisi boyalı saçlar için falan olabilirmi?
okyanusya sen geçmiş sayfalarda bio keratinden memnun kaldığını söylemişsin,ikisi arasındaki farkı biliyormusun acaba
Eki Görüntüle 1780360 ekranın fotosunu çektim n11 sitesi nasıl güvenilirmidir?
birde şu var
Eki Görüntüle 1780365 bio keratin gold gittigidiyorda
bio keratin ile bio keratin gold arasındaki fark nedir birisi boyalı saçlar için falan olabilirmi?
okyanusya sen geçmiş sayfalarda bio keratinden memnun kaldığını söylemişsin,ikisi arasındaki farkı biliyormusun acaba
Aynen öyle okyanusyaa yaptırmak için can atıyorum resmen..önceki ve sonraki diye muhakkak koyacağım..Bi de çok pahalı olmayan şampuan olarak ne alayım bozmayacak.saçlar zaten kuru baya boyadan dolayı..öteki başlığı okudum ama pahalı geldi azıcık şimdilik. Maddi olarak bi 5 ay çok acilamayacagim malesef ondan uygun olanını arıyorum.
yaptıracağın kuaföre tekrardan sorabilirsin arındırıcı şampuanı varsa şimdilik o yardımcı olsun, yoksa evet almak zorundasın o şampuan olmadan olmazCemek teşekkür ederim..kızlar maxi bio keratin siparişi verdim iki güne kadar gelecek elime..yarı yarıya paylaşmak isteyen olursa verebilirim köpürür kafalara son inşallah :) kilicbaligi ve okyanusyaa sayesinde tabiarındırıci sampuan almak lazımmış bi de ne alsam ki acaba
15 tl mi okadar ucuz mu bir sorun olmasın :S:S arındırıcı şampuan mı yani fön öncesinde kullanılan,Okyanusyaa ucuz yollu natura alsam olur mu 15 tl yazıo internette sonuçta bi dahaki yapana kadar kullanmicam nasıl olsa.sonrasında da live clean almaya karar verdim watsons dan.kilicbaligi yaglandirio demiş tam benim istediğim ne kullandıysam yağlanmıo bu tiftik saçlar..