- 26 Mayıs 2016
- 3.817
- 8.054
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.221
30 tl olsa neden paylaşacak kişi arasın ki?Vallahi ben maxi biolindalinda ile paylasmayi dusunuyordum fakat 30 tl ye almis, bunda bi yanlislik olmali..
BENDE 1 HAFTA ÖNCE GİTTİ GİDİYORDAN ALDIM VE UYGULADIM BİO GOLD OLANINI GERCEKTEN SACLARIMI DUZLESTİRDI ASLINDA INANMIYORDUM OLACIGINA UMUTSUZDUM FAKAT SONUC SUPER OLDU VE 55 LIRAYA ALDIM BU URUNU BENDE COK ISE YARADI IYI OLDU SONUC BANYODAN SONRA SACLARIMI FÖNLE NEMLI KALMIYCAK SEKILDE KURUTUP GAYETTE DUMDUZ OLDU CUNKU BENIM YANLARDA SACLAR KUCUK KUCUK KIVIRCIKTI ONLA BILE GUZEL SIMDI
BEN SIZE ONERIDE BULUNAYIM HIC COK PARA HARCAMAYA GEREK YOK DALIN KULLANIN CUNKU BNDE KULLANIYORUM DALIN YADA DIGER BEBEK SAMPUANLARI OLUR ONLARDA TUZSUZ VE BREZILYA FÖNUNU BOZMUYOR
Eki Görüntüle 1899854 Eki Görüntüle 1899855 Eki Görüntüle 1899856
KilicBaligi saçlarımın hali budur. Neler yapmalıyım? Hangi sırayla?
Olsun canım müsait olunca cevaplayacağını düşünüyordum zaten.Evet seni epey ihmal etmişim. Bir kaç soru soracağım sana... Saçlarının kimyasal işlem geçmişi nedir? Röfle, perma,boya? Saç yapın nasıl? Yağlı, kuru normal? Saçlarının nasıl olmasını hayal ediyorsun?
Bunları yanıtlar mısın?
Olsun canım müsait olunca cevaplayacağını düşünüyordum zaten.
Geçmişimi baştan aşağı yazayım.
Saçlarım doğal rengi açık kumraldı. Siyaha boyadım. 1 sene siyah kullandım sürekli dip boya ile. Kendim açarak kumrala döndüm. Bu açmada saçım ciddi olarak yıpranmadı. Sürekli bakımla destekledim.
Kendi rengime boyayıp uzun süre boyatmadım. Saç yapı olarak kalın telli ve iri dalgalıydı. Resimlerdeki tüleriklik hiç yaşadığım bir durum değildi.
Akabinde bir ameliyat oldum ve saçlarım aşırı dökülmeye başladı. Şu an resimlerde görülen saçımın belki iki katı ve kalın telli saçlarım. kedi tüyü kadar kaldı. Bende küt kestirdim. 1 sene her uzamada kestirdim küt kullandım yani işlem görmüş bölge kalmadı.
Niye anlattım bunu. Çünkü bu dökülme sorununu çözdükten sonra çıkan saçlarım bildiğin ince telli,zayıf ve kıvırcık çıktı. kalın telli olan yapı değişti. ve hafiften tüleriyordu. Ama sıradan bakımla yatışabiliyordu. Saçlarım çoğaldı ama yapı olarak artık ince telli ve kıvırcık.
Açtırma işlemi ile birlikte tarçın bakıra geçtim. 1 sene kadar kullandım.
Tekrar bir açma işlemi ardından açık küllü kumrala geçiş yaptım. Bakırdan küllü kumrala geçiş aşaması 2 seferde oldu.
Sonrasında 2 kere market boyasıyla ben küllü açık kumrala boyadım ve saçlarım bu halde.
İnce , aşırı kuru ve artık kıvırcık değil. Tülermese su dalgası kıvamında.
Aslında ben dümdüz bir görüntü arayışında değilim. Tülermesin, kabarmasın dalgalarımla çok mutlu olurum.
Saç kremi kullanmayı sevmiyorum çünkü kullansamda fark yaşamadım.
Duş sonra glserinli su / argan yağı / elsev ve glisin yağları nı denedim faydası olmadı.
Duş sonrası saçımı urbanın saç açıcısını kullanarak tarıyorum gerçi kullanmasamda çok rahat taranıyor yumuşak oluyor. Ta ki kuruyana kadar kuruduğunda çatır çatır bi halde.
Çok uzun yazdım ama bir detay atlamadım
Birde abartısız saçım yağlanmıyor zaten. Hadi uçlar kuru, diplerde yağlanmıyor. 1 hafta yıkamasam hiçbir yağlanma belirtisi olmuyor.
Kepek gibi bir sorunum yok. kuruluktan başka derdim yok.
Jojoba yağı geçen hafta baya iyi geldi bu arada. Tekrar temin edeceğim.
Sor sen hiç sorun değil. Yaptırdım.Peki... Şimdi ben çok fazla mesaj alıyorum ve haliyle kişiler birbirine karışıyor bu yüzden bunak gibi aynı şeyleri tekrar tekrar soruyor olabilrim ama bu sorun için kan tahlili yaptırdın mı? Vitamin, hormon ve klasik kan değerlerine bakıldı mı? Herhangi bir sağlık sorunun ve düzenli kullandığın ilaç mevcut mu?
Tamamdır, tahminlerim doğru. Saç incelmesi belirli sebeplerden dolayı oluyor çünkü ve senin sebepler örtüşüyor. Sana özelden yazacağım canım şimdi. Dış bakım için de kullandığın şampuan, maske nedir bunları bana yaz. Ona göre değerlendirme yapalım.Sor sen hiç sorun değil. Yaptırdım.
Demir kronik sorunum zaten.
B vit
Çinko hapı içmeye başladım geçen hafta.
Tiroidlerimde az çalışıyor o da saça etken onunda hapını kullanıyorum.
Maske olarak selective ammino keratin kullanıyorum, haftada 2 ya da 3 kere.Tamamdır, tahminlerim doğru. Saç incelmesi belirli sebeplerden dolayı oluyor çünkü ve senin sebepler örtüşüyor. Sana özelden yazacağım canım şimdi. Dış bakım için de kullandığın şampuan, maske nedir bunları bana yaz. Ona göre değerlendirme yapalım.
Pureology iyi bir seçim olabilir hala indirimde, diğer seçenek organix biotinli şampuan ama ml hesabına bakınca şu an Pure daha uyguna gelir sana. Özel mesajda yazdığımı da muhakkak düzenli kullan. Eğer alabilmen mümkünse Dande Argan yağlı saç spreyinden edin fiyat 20 civarıdır. Bunun dışında zaten ekstra şeye luzum yok şu an, gelişmeleri takip edelim duruma göre ilerleyen zamanda ekleme yapabiliriz.Maske olarak selective ammino keratin kullanıyorum, haftada 2 ya da 3 kere.
Şampuan himalaya proteinli dökülen saçlar için olanı aldım sonunda.
Saç kremi kullanmıyorum. Duş sonrası argan yağı sürüyorum.
Haftalık bakımlarımda dax ve jojba ya da hindistan cevizi. bazen ballı sütlü maske. Haftada 2-3 gün uygulamış oluyorum.
Şampuan olarak hem bütcem sıkıntılıydı hemde detaylı bi plan program cizeyim diye almadım. Purelogy indirimi devam ediyomu bakmadım ama bir hafta daha indirim sürüyo olursa önümüzdeki hafta almayı planlıyordum.
Msjını bekliyorum heyecanla
Not aldim bunlarida. Dande de sac hanede varsa super olur yoksa bulunur elbet. Elimdeki redistin argan yagi bitsin istiyorum once. Aldigim hersey yarim yarim ziyana donusuyor. Ama fiyat olarak uygun dayanamam alirim ben.Pureology iyi bir seçim olabilir hala indirimde, diğer seçenek organix biotinli şampuan ama ml hesabına bakınca şu an Pure daha uyguna gelir sana. Özel mesajda yazdığımı da muhakkak düzenli kullan. Eğer alabilmen mümkünse Dande Argan yağlı saç spreyinden edin fiyat 20 civarıdır. Bunun dışında zaten ekstra şeye luzum yok şu an, gelişmeleri takip edelim duruma göre ilerleyen zamanda ekleme yapabiliriz.
Not aldim bunlarida. Dande de sac hanede varsa super olur yoksa bulunur elbet. Elimdeki redistin argan yagi bitsin istiyorum once. Aldigim hersey yarim yarim ziyana donusuyor. Ama fiyat olarak uygun dayanamam alirim ben.
Aldım aldım, iki kür uyguladım bileKilicBaligi aldın mı
Önümüzdeki hafta konuştuğumuz herşeyi tamamlayıp kullanıma başlıyorum. Gelişmeleri paylaşırım zaten.Dande serum değil yalnız, saçı muazzam nemlendiren ve yatıştıran sprey tarzı likit bir ürün, o yüzden ikisini aynı anda kullanabilirsin. Özellikle tavsiye ederim.
eee ne düşünüyorsun sonuç neAldım aldım, iki kür uyguladım bile