- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.181
o markayı hiç duymadım elinin altında internet var bir araştır bakalım memnun olan var mı olmayan var mı ne düşünüyorlar, yaptırdığın takdirde deneyimini de burada yazarsın belki çok memnun kalır bize de referans olabilirsin marka konusunda. @KilicBaligi bak farklı bir marka denk geldin mi hiç dostum.Okyanusyaa şimdi öğle arasında gittim kuaföre konuştum. 4-6 ay kalıcı oluyormuş. Ama saçının rengi 1-2 ton açılıyor dedi. İşlemden 1 hafta sonra boyatırsın ama sıkıntı olmaz dedi. Kullandığı malzemelerin de resmini ekledim şimdi sence iyi marka mı ? İlk eklediğim brezilya fönü için pembe olan da şampuanı
saç tonunu evet açıyor ama aşırı değil o konuda endişen olmasın, yandaki şampuan da fön öncesi kullanılan arındırıcı şampuan yüksek ihtimal, sen fönden sonra onu kullanmayacaksın sülfatsız başka şampuanlar kullanacaksın hele bir o aşamaya gel konuşuruz. Kısacası kuaför yanlış bilgiler vermemiş sıkıntı yok, kalıcılığı sana bağlı iyi bakarsan 8 ay bile gider
valla gerçekten senin tercihin, ben asla ve asla defrize yaptırmam caanım gülüm saçlarımı heba etmem.Okyanusyaa gittim görüştüm öğle arasında adam inatla brezilya fönü nü yapan yer kalmadı 3 ay sürüyor etkisi ne gerek var ben sana defrize yapayım 1 sene kullan dediyorum. Dedim saçlarım da boya var boyali saç için olanı sürücez bizde zaten dedi..150 liraya yaparım dedi..Bi de o kadar emin konuştu ki saçima baktı yaparız senin saçta bi sıkıntı olmaz dedi..dedim kivircikligi açılsın tulerikligi gitsin onu istiyorum ilacı ben alırım falan yok Dio o saci kötü yapıo inatla.bende ustelememin bi anlamı olmayacağı için çıktım geldim iş yerine..defrize yaptırsam mi acaba diye düşündüm bi an ama memnun kalanda yok ki..en azından yapılma asamasi kolay.kafam karıştı iyice off.
ayrıca 1 sene de gitmez o defrize, bak yukarıda yorum yazan arkadaşın kuaförü de 4-6 ay demiş biliyor adam çünkü işini.
sadece düzlük istiyorsan yaptır ama saçının matlığına kuruluğuna ölü haline şimdiden hazırlıklı ol.
ben gerekli uyarıları yaptığımı düşünüyorum
saç senin karar senin :)
Son düzenleme: