- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.161
kızlar pureogoly sampuan 1ooo ml olan ındırımde suan
mavısınımı alayım mor rengınımı emın olamadım
daha once moru kullandım cok memnun kaldım mavı renklı olan ıcın dusuncelerınız nedır acaba
bir dene bakalım tanıdığın olursa belkide hiç para almaz belli mi olurOkyanusyaa 100 mu dedin valla mi hatta daha mı fazlası..ben çok iyimser bakmışım o zaman 40-50 ister diye düşünmüştüm ama daha sormadım..sorunca söylerim burdan:)
Hayır yakmaz, brezilya fönü içerisinde bulunan keratin nedeni ile (ki keratin kılın ana bileşeni olan bir proteindir) saça aksine bakım yapar. Saçların kuaförünün dediği gibi toparlanır tiftiği gider. Saç tellerin kalınlaşır parlaklaşır.Kızlar günaydın. Evde yapmakla ilgili değil ama siz yetkili ablalara benziyorsunuz yardımcı olursunuz
Benim saçlarım geçen sene siyahtan 2 kere açtırdığım için ve tabi bir de öncesinde perma geçmişim olduğu için yanmıştı. Kestire kestire yanıkların çoğu gitti. Sadece çok çok ufak bi kısım kaldı o da artık göze batmayacak şekilde. Kuaförüm dedi ki saçına brezilya fönü yapalım toparlanması için. Brezilya fönü saçı daha çok yakmaz mı ? Kafam çok karıştı yardımcı olabilir misiniz ?
Hayır yakmaz, brezilya fönü içerisinde bulunan keratin nedeni ile (ki keratin kılın ana bileşeni olan bir proteindir) saça aksine bakım yapar. Saçların kuaförünün dediği gibi toparlanır tiftiği gider. Saç tellerin kalınlaşır parlaklaşır.
Tabi yapan kuaförün el hünerine de bağlı sarı ince telli bir saça tutupta 230 derecede pres yaparsa ölsün yani o saç.
Kullanacağı ürün hakkında bilgin var mı markası neymiş öğrendin mi, bak geçmiş sayfaları biraz oku brezilya fönü diye defrize denen bir işlem de yapabilir ki bu saçlarına bakım yapmaz sadece düzleştirir. Denemiş biri olarak tavsiye etmen saçların matlaşır kurur v.s.
Kuaförünle irtibatta ol, markayı öğren ona göre zaten brezilya fönümü defrize mi yada çok daha başka birşey mi anlaşılır.
Top sende.
ahhahaha :)))) bence de kuaförler para kazanmak için her türlü katekulliyi çeviriyor güvenme, 230 derecede de yinede yaptırma, bak geçmiş sayfalarda bir fotoğraf paylaştım öncesi ve sonrası diye ona bak, ben o saça bile bu zamana kadar hep 180 derece ile yaptım, bundan bir öncekinde ancak 200 e çıktım ve cuma günü yaptığımda da ilk defa 210 a çıktım ki bendeki saç akıllara zarar :)Ayy çok teşekkür ederim valla bitanesinizSaçım küllü kumral güya ama bildiğin kahverengi gibi kalın telli 230 dereceyi kaldırır gibi bilemedim orasını. Markasını falan öğreneyim yazayım buraya sizdzen daha iyi bilecek değil ya elin kuaförü
ahhahaha :)))) bence de kuaförler para kazanmak için her türlü katekulliyi çeviriyor güvenme, 230 derecede de yinede yaptırma, bak geçmiş sayfalarda bir fotoğraf paylaştım öncesi ve sonrası diye ona bak, ben o saça bile bu zamana kadar hep 180 derece ile yaptım, bundan bir öncekinde ancak 200 e çıktım ve cuma günü yaptığımda da ilk defa 210 a çıktım ki bendeki saç akıllara zarar :)
sen son 50 sayfayı söyle bir gözden geçir oku bilgi edin, kuaförün çevireceği dolaplara karşı hazırlıklı ol.
belki ilaç alıp kendin bile yaparsın yazık parana 500-600 tl ne demek,
ilaca 300 verir 10 kez yaparsın yada burada alanlarla paylaşırsın elinde birdaha yapmaya ilaç olur.
sen beni dinle geçmiş sayfalara bak araştırmadan kuaförün kucağına düşme
912. sayfadaki fotoya bir bak sonra geçmiş sayfalardan okumaya başla, kafana takılan herhangi birşey varsa da sor, bunun dışında en başta paylaşılan yapım tekniğini de oku bilgin olsunKuaförle arkadaş gibiyiz öyle pek kazıklayacağını düşünmüyorum ama güvenmemek lazım tabi. Ben bi 50-100 sayfa okuyup geleceğim, sizi tekrar sorularımla rahatsız edeceğimm bekleyiiin
benim saçlarım da kıvırcık değil dalgalıydı, daha çok kabarık ve tiftik görüntüsünden rahatsız olduğum için yapıyorum brezilya fönünü.hadii yaa iyiyce kafam karıştı bende naturada yogunlaşıyor ğibiydim saçlarınz durumu nasıldı sizin?
benim kıvırcık değil ama yatışmayan bi saçım var onu sakimleştirmek için kulanmak istiyorum
Günaha mı giremezmiş :))))))))))))))Arkadaşımın arkadaşı kuaför benim için arayıp kaça yapar diye telefon ettirdim..aynen dediklerini aktariyorum: ben günaha giremem kızın saçını mahfederek brezilya fönü çok zararlı ben onun yerine ona permanin tam tersi olan işlem yapayım demiş..ne kadar diye sormuş 100 150 ye yaparım demiş.. anladığım şu ya uğraşmak istemedi ya da yapmayı bilmiyor.. anlamadım bi gidip yüz yüze konuşayım niye yapmio.alla alla herkes bi cins ya defrize istemiyorum ki ben.
912. sayfadaki fotoya bir bak sonra geçmiş sayfalardan okumaya başla, kafana takılan herhangi birşey varsa da sor, bunun dışında en başta paylaşılan yapım tekniğini de oku bilgin olsun
Yani emin olmadan yaptırma yada al kendin yapOkyanusyaa düşün kuaför olacak bi de böyle insanlar gel abi yap desem saçımı berbat edip koyacak bi kenara..başka bi kuaföre soracam yapar mısınız diye.ilçe burası merkez değil belki de ondan kimse uğraşmak istemio
tatlım brezilya fönünün içinde bulunan keratin saç bakımında etkili iken formaldehitte düzleştirmeye yarıyor yani sen evet hem bakım yapmış oluyorsun hemde saçın toparlanmış düzleşmiş sakinleşmiş oluyorŞimdi okuduum ama tam kestiremediğim bazı noktalar var. Bu bakım için brezilya fönü saçları düzleştiriyor mu ? Yoksa sadece keratin yüklemesi yapılıp sağlıklı görünmesini mi sağlıyor ? Yani ben bakım için brezilya fönü yaptırsam saçlarım düzleşecek ve banyodan çıktıktan sonra kurutup fönlü gibi kullanabilecek miyim ?
Yani emin olmadan yaptırma yada al kendin yap
tatlım brezilya fönünün içinde bulunan keratin saç bakımında etkili iken formaldehitte düzleştirmeye yarıyor yani sen evet hem bakım yapmış oluyorsun hemde saçın toparlanmış düzleşmiş sakinleşmiş oluyor
bunun yanında sadece keratin yükleme işlemi var brezilya fönünden çok farklı, saça botoks yapıyorsun bu işlemle saç tellerini dolgunlaştırıyorsun ama bu saçına düzlük sakinlik vermez sadece bakım yaparsın.
Piyasa şartlarında normal evet, ama gerek yok bu fiyata iyi bir ilaç alıp 10 kez yapabilirsin kendin yada annene çevrene.Botoksu birkaç defa yaptırdım ama pek memnun kalmadım geçici parlaklık ve güzellik sağlıyor bence. 1-2 hafta içinde eski tiftik haline dönüyor. 300 TL fiyat söylemiş kuaför indirimli olarak anneme. Yani 300 TL'ye bakım için brezilya fönü yapacak. Normal mi bu fiyat ?
Piyasa şartlarında normal evet, ama gerek yok bu fiyata iyi bir ilaç alıp 10 kez yapabilirsin kendin yada annene çevrene.
Korkacak endişelenecek bir durum yok bak yıllardır yapıyoruz her 4-6 ayda bir o para kuaföre verilmez ki
tabi yine de senin tercihindir, ben deneyimimi paylaşırım. Ki ben de yıllar yıllar önce yanılıp ilk kuaföre yaptırmıştım üstelik brezilya fönü diye kandırıp defrize yapmıştı içine etmişti saçlarımın.
falan filan
benim saçlarım da kıvırcık değil dalgalıydı, daha çok kabarık ve tiftik görüntüsünden rahatsız olduğum için yapıyorum brezilya fönünü.
küçük ml'lerde satışı olduğu için tabi ilk deneme için insana avantajlı geliyor ama dediğim gibi ben memnun kalmadım. sayfalara göz gezdirirseniz de pek memnun kalan olmadığını göreceksiniz.
ben yaptığımda brezilya fönü gibi değil de sanki defrize yapmışım gibi nasıl anlatsam böyle çatır çatır bir düzlüğü olmuştu.
ben maxi bio'yu kullanmadım ama çok memnun kalanı var. bir şekil ondan edinseniz daha memnun kalırsınız. kötü bir marka ile brezilya fönüne başlamak sizi işlemden soğutabilir :)
HC Just liss diye bir marka var aslında hem tek kullanımlık satışı var, o da denenebilir gibi geliyor bana ne dersin ?@KilicBaligi
bir de fix nano keratin benim sayfalardan hatırladığım kadarıyla çok kötüydü. ondan uzak durun.
Piyasa şartlarında normal evet, ama gerek yok bu fiyata iyi bir ilaç alıp 10 kez yapabilirsin kendin yada annene çevrene.
Korkacak endişelenecek bir durum yok bak yıllardır yapıyoruz her 4-6 ayda bir o para kuaföre verilmez ki
tabi yine de senin tercihindir, ben deneyimimi paylaşırım. Ki ben de yıllar yıllar önce yanılıp ilk kuaföre yaptırmıştım üstelik brezilya fönü diye kandırıp defrize yapmıştı içine etmişti saçlarımın.
falan filan