Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

o markayı hiç duymadım elinin altında internet var bir araştır bakalım memnun olan var mı olmayan var mı ne düşünüyorlar, yaptırdığın takdirde deneyimini de burada yazarsın belki çok memnun kalır bize de referans olabilirsin marka konusunda. @KilicBaligi bak farklı bir marka denk geldin mi hiç dostum.
saç tonunu evet açıyor ama aşırı değil o konuda endişen olmasın, yandaki şampuan da fön öncesi kullanılan arındırıcı şampuan yüksek ihtimal, sen fönden sonra onu kullanmayacaksın sülfatsız başka şampuanlar kullanacaksın hele bir o aşamaya gel konuşuruz. Kısacası kuaför yanlış bilgiler vermemiş sıkıntı yok, kalıcılığı sana bağlı iyi bakarsan 8 ay bile gider
valla gerçekten senin tercihin, ben asla ve asla defrize yaptırmam caanım gülüm saçlarımı heba etmem.
ayrıca 1 sene de gitmez o defrize, bak yukarıda yorum yazan arkadaşın kuaförü de 4-6 ay demiş biliyor adam çünkü işini.
sadece düzlük istiyorsan yaptır ama saçının matlığına kuruluğuna ölü haline şimdiden hazırlıklı ol.
ben gerekli uyarıları yaptığımı düşünüyorum
saç senin karar senin :)

Son düzenleme:

İnternetten bakınıyorum biraz ama pek kullanıcı yorumu bulamadım. O pembe olan da sülfatsız şampuan, fönden sonra kullanacağım şampuan yani öyle söyledi kuaför. Bakalım yaptırmaya cesaret edersem tabi ki sizinle paylaşacağım

Teşekkür ederim okyanisyaa:) bi dusuneyim karar verip bi yola koyulacam artık çok sıkıldım tülerik kafa gezmekten kopuk sürmekten vs.vs.

anladım illede o şampuanı kullanmana gerek yok, sülfatsız birçok şampuan var dediğim gibi hele o aşamaya gel zaten konuşulur. yapmaya yada yaptırmaya karar ver önce
https://www.amazon.co.uk/Hairshine-Perfect-Restore-Brazilian-Keratin/dp/B00GZ1OU8G
bak burada kullanıcının birisi saç için çok iyi demiş.
Ayrıca ilacın fiyatına bak litrelik üstelik ve kuaförün senden tek yapımlık için istediği fiyata bak.

64€=215 TL. Bana 300 TL dedi, ama kutunun tamamını bende kullanmayacak tabi Her şeyde kendin yapınca daha uyguna geldiği gibi, bunda da öyle. Ama bakalım deneyeceğim..

anladım saol cvb yazdıgın içinn
peki sen hangi marka kullandın brezilya fönü yapıyorum dediğin için soruyorum

ben son 3 seferdir alfaparf kullanıyorum, çok da memnunum, bakım grubuna saçımın şimdiki halini eklemiştim. buraya da ekliyorum. ki bu üzerinden 5,5 ay geçmiş hali. sadece kurutuyorum saçımı. saçlarım normalde dalgalı, kabarık ve tiftik tiftikti.
arkadaşımla 500 ml olanı alıp paylaşmıştık. şimdi çok zam gelmiş ...
ama o markadan da memnun olan var olmayan da var, o yüzden bir yerden başlayıp sonra kendi memnun olacağın markayı bulman lazım.
nasıl her şampuan, her cilt kremi herkese uymuyorsa brezilya fönü de öyle birşey ben tecrübelerimden bunu anladım.
bu arada ben ilk yaptırdığımda kuaförüm alix marka olanı kullanmıştı. bilinçli ve araştıran biriydi. ondan da acaip memnun kalmıştım. ama burda benden başka o markayı deneyen yok.

Eklentiler

• Untitled.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 69
Sevgili KilicBaligi inanamiyorum. Sampuanim ve maskem dun geldi.sacimi yikadim ve bukadar cabuk etki edermi.avcula dokulen sacim iki uctane geliyor. Mucize gibi.hemen büyük boyunuda almaliyim

Sevgili KilicBaligi inanamiyorum. Sampuanim ve maskem dun geldi.sacimi yikadim ve bukadar cabuk etki edermi.avcula dokulen sacim iki uctane geliyor. Mucize gibi.hemen büyük boyunuda almaliyim
Canım, memnun kalmana çok sevindim. Maskeyi de bir ara yorumla bizim için, etkileri nasıl, sonucu nasıl. Şöyle düzenli bir ay kullansan zaten anlarsın.

Alix iyidir ama... Ben brezilya fönünü kullanmadım ama alix spa adı altında bir ürünleri vardır set halinde kullanılır, müthiş bir bakımdı.Hele o kokusu yok muydu offf miss

Memnuniyet şuna göre, saçında öyle pek bir hasar yoksa ve amaç düzleştirmekse alfaparf biçilmiş kaftan çünkü hem hızlı ve zahmetsiz uygulama, hem kokusuz ve dumansız olması tek kelime ile harika. Zaten düzleştirme etkisi de gayet iyidir zira hep söylüyorum Alfaparf brezilya fönü değil, b.fönü ile defrize işleminin arasında kalmış bir uygulamadır.

Peki eli yatkın bir kuzenin veya kız arkadaşında mı yok?

Peki eli yatkın bir kuzenin veya kız arkadaşında mı yok?

Kuzenlerim hep benden küçük, kız arkadaşlarımla ayda yılda bir görüşebiliyoruz iş yüzünden maalesef ilk önce kuaförde yaptırıp sonra duruma göre mi evde yapsam diyorum ? çünkü kuaförde yaptırırsam benim yaptığımdan daha iyi olur en azından saçıma uygun olup olmadığını tutup tutmadığını görürüm. kendim yaparsam da beceremezsem bu sefer brezilya fönü bana gitmedi acaba kuaförde mi yaptırsaydım diyebilirim ay bilemedim

O zaman kuaförde yaptır sen, zaten işin tekniğini de öğrenmiş olacaksın sonrasında ise kendin uygulayabilirsin kafana göre. Ama ben olsam madem 300 lira ödeyeceksin az biraz daha dişimi sıkar gidip keratin complex yaptırırdım

Kilicbaligi ben bu alfaparf varya sachaneden baktim 999 tl Dio ben mi yanlış bi şeye bakiom bunun daha küçüğü var mı. Rica etsem o ilacın fotosunu koyabilir misin zahmet olmazsa.benim baktığım keratin losyonu diyordu ama pahalı geldi baya.bi de kokmuyor falan dedin ya o kısmı hoşuma gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…