Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Önümüzdeki hafta konuştuğumuz herşeyi tamamlayıp kullanıma başlıyorum. Gelişmeleri paylaşırım zaten.

Harika, haber bekliyoruz o halde.

Onarıcı olanı al, onarıcı olanın nem özelliği nem şampuanına göre daha fazla tuhaf bir şekilde.

eee ne düşünüyorsun sonuç ne

Kesin sonuca varmak için erken 6 seans daha uygulayacağım ama şu an işe yarıyor gibi görünüyor. Anneme de 4. ve son seansı uyguladım bu arada. Ondaki sonuç gayet iyi, eskisinden daha sağlıklı ve parlak görünüyor.Fotoğraf ekleyeceğim ama ekleyemiyorum yahu

Saç uçları bu şekilde şu an

Genel görüntü de şu an bundan daha iyi, saç daha yatışmış, daha yumuşak ve daha parlak görünüyor.

Bunlar 3. seans sonuçlarıydı. Yarın banyo yapsın temiz temiz çekip son durumu ekleyeyim. Acaba kendi saçlarımı da böyle aşama aşama fotoğraflasam mı OKYANUSYAA

Ben bu akşam maxi yi yaptiriyorum kızlar öncesi ve sonrası. diye koyacam ama yıkayınca mi koyayim yoksa bu akşam mı koyayım..Ay çok heyecanlı:) kuaföre bile maske aldım yazık zehirlenmesin o da diye :)

Kilicbaligi çok sağlıklı görünuyor ellerine sağlık :) kimyadan anlamak böyle bir şey sanırsam ne güzel :)

Ben bu akşam maxi yi yaptiriyorum kızlar öncesi ve sonrası. diye koyacam ama yıkayınca mi koyayim yoksa bu akşam mı koyayım..Ay çok heyecanlı:) kuaföre bile maske aldım yazık zehirlenmesin o da diye :)

Yaptırdıktan sonra da koy, yıkadıktan sonra da koy bence.

Kilicbaligi çok sağlıklı görünuyor ellerine sağlık :) kimyadan anlamak böyle bir şey sanırsam ne güzel :)

Son hali daha da iyi, teşekkür ederim bir de cila yaptım mı tamamdır bu iş.

valla dostum acayip görünüyor, kesinlikle kendi saçlarında da yap, her aşamasını fotoğrafla bir. Bakalım onun sonucuna da.

valla dostum acayip görünüyor, kesinlikle kendi saçlarında da yap, her aşamasını fotoğrafla bir. Bakalım onun sonucuna da.

Aynen zaten benim saçları düzeltirse herkesinkini düzeltir ki şu an bile eskiye nazaran çok daha iyi görünüyor

O zaman bir daha ki uygulamayı fotoğraflıyorum.

Bu da son hali ta ta ta tammm:)) teşekkür edrim kilicbaligi ve okyanusyaa:))

Eklentiler

• 2016-10-27 22.53.02.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 113
arkadaşlar ürün bana 100 ml. kadar yetti yani 1 kg almıstım bana cok cok fazla gelecek..paylaşmak isteyen olursa yarım kg mını paylaşabilirim bana özelden ulaşırsanız konuşuruz:)

saçlarım dümdüz oldu da foto koyamıyorum kı izin vermio hata oluştu diyor sürekli..

Cevapla ile ayrıntılı düzenle butonunun arasındaki dosya ekle butonu bir bende mi kayboluyor diyordum ki sanırım aynı şey sende de olmuş.

Bu da son hali ta ta ta tammm:)) teşekkür edrim kilicbaligi ve okyanusyaa:))

Saçların baya düz görünüyor, umarım yıkadıktan sonra da böyle dümdüz olur. Bu arada saçların güzelmiş.

Bundan sonrasında ne yapacağını biliyorsun sanırım değil mi? Her gün düzleştirici ile düzleştirip (düşük ısı) saçlarını nemden koruyacak, toka vesaire takmayacaksın. Güzel olmuş, ben beğendim.

KilicBaligi çok çok teşekkür ederim senin sayende ne öğrendiysem gerçekten.. evet evet biliyorum kirk kere okuom artık yazdıklarını bi şey kacirmayayim diye..Yalnız bi şey belirtmem lazım gerçekten büyük bi sabirla herkes e yardımcı oluyorsun üstelik tekrar tekrar insanlar aynı şeyi sordukca..hakkını helal et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…