- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.241
Önümüzdeki hafta konuştuğumuz herşeyi tamamlayıp kullanıma başlıyorum. Gelişmeleri paylaşırım zaten.
KilicBaligi bahsettiğin ürün bu değil mi?
http://kadinlarkulubu.com/dande-nano-keratin-argan-yagli-onarici-bakim-spreyi-250ml.html
kadinlarkulubu.com yerine kadinlarkulubu.com yazınca cıkıyo link direk link veremedim.,
Bir de şampuan olarak;
Pureology Pure Hydrate Kuru Saçlar için Sülfatsız Nem Şampuanı
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
Hangisini alayım?
eee ne düşünüyorsun sonuç ne
Ben bu akşam maxi yi yaptiriyorum kızlar öncesi ve sonrası. diye koyacam ama yıkayınca mi koyayim yoksa bu akşam mı koyayım..Ay çok heyecanlı:) kuaföre bile maske aldım yazık zehirlenmesin o da diye :)
Kilicbaligi çok sağlıklı görünuyor ellerine sağlık :) kimyadan anlamak böyle bir şey sanırsam ne güzel :)
Bu işin piri sensin. Çok iyi durumda saçlar maaşallah.Yaptırdıktan sonra da koy, yıkadıktan sonra da koy bence.
Son hali daha da iyi, teşekkür ederim bir de cila yaptım mı tamamdır bu iş.
Bu işin piri sensin. Çok iyi durumda saçlar maaşallah.
valla dostum acayip görünüyor, kesinlikle kendi saçlarında da yap, her aşamasını fotoğrafla bir. Bakalım onun sonucuna da.Eki Görüntüle 1903944
Saç uçları bu şekilde şu an
Eki Görüntüle 1903945
Genel görüntü de şu an bundan daha iyi, saç daha yatışmış, daha yumuşak ve daha parlak görünüyor.
Bunlar 3. seans sonuçlarıydı. Yarın banyo yapsın temiz temiz çekip son durumu ekleyeyim. Acaba kendi saçlarımı da böyle aşama aşama fotoğraflasam mıOKYANUSYAA
valla dostum acayip görünüyor, kesinlikle kendi saçlarında da yap, her aşamasını fotoğrafla bir. Bakalım onun sonucuna da.
Bekliyoruz o halde :)Aynen zaten benim saçları düzeltirse herkesinkini düzeltir ki şu an bile eskiye nazaran çok daha iyi görünüyor
O zaman bir daha ki uygulamayı fotoğraflıyorum.
Hahahaa tamam tamam, Pazartesi falan yaparım yenidenBekliyoruz o halde :)
saçlarım dümdüz oldu da foto koyamıyorum kı izin vermio hata oluştu diyor sürekli..
Bu da son hali ta ta ta tammm:)) teşekkür edrim kilicbaligi ve okyanusyaa:))
Nihayettt:)Ben bu akşam maxi yi yaptiriyorum kızlar öncesi ve sonrası. diye koyacam ama yıkayınca mi koyayim yoksa bu akşam mı koyayım..Ay çok heyecanlı:) kuaföre bile maske aldım yazık zehirlenmesin o da diye :)
Asıl önemli ilan yikandiktan sonraki hali. Kaç derecede presledi ne yapti hangi sampuani kullandi yikadiktan sonra da foto paylasip bu ayrintilari yaz lütfen.Bu da son hali ta ta ta tammm:)) teşekkür edrim kilicbaligi ve okyanusyaa:))