Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kilicbaligi ve okyanusyaa başka bi kuaföre gittim 50 tl ye yaparım dedi sen ürünü getirirsen dedi.defrize ben hiç yapmıyorum o riske hiç girmiyorum dedi. Saçların tam jilet gibi düz olmaz ama baya düzelir dedi.. Bi de true diye hı markayla yapıyormuş kendisi brezilya fönünü acaba denediniz mi ya da yapan var mı aranizda.internetten baktım 200 tl ye seti satılıyor.alfaparf a da kilicbaligi başka bi başlıkta brezilya ve defrize arası bir şey demissin ondan tereddütte kaldım..hangisini alsam diye.sacimda boya var ama yıpranmış falan da değil..hangisini alayım acaba?

Kilicbaligi ve okyanusyaa başka bi kuaföre gittim 50 tl ye yaparım dedi sen ürünü getirirsen dedi.defrize ben hiç yapmıyorum o riske hiç girmiyorum dedi. Saçların tam jilet gibi düz olmaz ama baya düzelir dedi.. Bi de true diye hı markayla yapıyormuş kendisi brezilya fönünü acaba denediniz mi ya da yapan var mı aranizda.internetten baktım 200 tl ye seti satılıyor.alfaparf a da kilicbaligi başka bi başlıkta brezilya ve defrize arası bir şey demissin ondan tereddütte kaldım..hangisini alsam diye.sacimda boya var ama yıpranmış falan da değil..hangisini alayım acaba?
hep dediğim gibi maxi al diyorum yine, gerisi sana kalmış, alfaparfın bakım özelliği yok
yok true yaprıracağım dersen senin tercihin deneyimini de paylaşırsın
kuaförün doğru demiş busefer, neredeyse kandırılıyordun...

Aynen öyle okyanusyaa yaptırmak için can atıyorum resmen..önceki ve sonraki diye muhakkak koyacağım..Bi de çok pahalı olmayan şampuan olarak ne alayım bozmayacak.saçlar zaten kuru baya boyadan dolayı..öteki başlığı okudum ama pahalı geldi azıcık şimdilik. Maddi olarak bi 5 ay çok acilamayacagim malesef ondan uygun olanını arıyorum.:KK66:

Arkadaşlar şu an almak isteyen varsa iki kişi alabiliriz var mı paylaşmak ya da almak isteyen maxi bio keratin alıcam gg den..bana msj atarsanız çok sevinirim.

Kızlar özelden msj atmaniza gerek yok buraya yazın direk cevaplamami istiyorsaniz etiketleyin zaten cevaplarim. Ben cevaplayamasam da bilen birileri yazar kilic yazar. Amac digerleri de okusun baskalari da ögrensin hep birlikte ögrenelim...
Yazin hep burada bulunsum bilgiler paylasimlar

Kızlar özelden msj atmaniza gerek yok buraya yazın direk cevaplamami istiyorsaniz etiketleyin zaten cevaplarim. Ben cevaplayamasam da bilen birileri yazar kilic yazar. Amac digerleri de okusun baskalari da ögrensin hep birlikte ögrenelim...
Yazin hep burada bulunsum bilgiler paylasimlar

Bu ne yapti ya kendi kendine :Sss
lindalinda lindalinda . Organix biotinli olabilir
Himalaya da sülfatsiz sampuandir bende yine dün farkli bir sampuandan sonra kullandim kocaman kepek yapti ama sende ne olur bilmem
Nude var artik biraktik onu kullanmayi
Matrix biolage var
Organik boost var
Sülfatsız sampuan kullanacaksin
Pureology var şuan indirimde

Eki Görüntüle 1780360 ekranın fotosunu çektim n11 sitesi nasıl güvenilirmidir?
birde şu var
Eki Görüntüle 1780365 bio keratin gold gittigidiyorda
bio keratin ile bio keratin gold arasındaki fark nedir birisi boyalı saçlar için falan olabilirmi?
okyanusya sen geçmiş sayfalarda bio keratinden memnun kaldığını söylemişsin,ikisi arasındaki farkı biliyormusun acaba

BENDE 1 HAFTA ÖNCE GİTTİ GİDİYORDAN ALDIM VE UYGULADIM BİO GOLD OLANINI GERCEKTEN SACLARIMI DUZLESTİRDI ASLINDA INANMIYORDUM OLACIGINA UMUTSUZDUM FAKAT SONUC SUPER OLDU VE 55 LIRAYA ALDIM BU URUNU BENDE COK ISE YARADI IYI OLDU SONUC BANYODAN SONRA SACLARIMI FÖNLE NEMLI KALMIYCAK SEKILDE KURUTUP GAYETTE DUMDUZ OLDU CUNKU BENIM YANLARDA SACLAR KUCUK KUCUK KIVIRCIKTI ONLA BILE GUZEL SIMDI

Aynen öyle okyanusyaa yaptırmak için can atıyorum resmen..önceki ve sonraki diye muhakkak koyacağım..Bi de çok pahalı olmayan şampuan olarak ne alayım bozmayacak.saçlar zaten kuru baya boyadan dolayı..öteki başlığı okudum ama pahalı geldi azıcık şimdilik. Maddi olarak bi 5 ay çok acilamayacagim malesef ondan uygun olanını arıyorum.:KK66:

BEN SIZE ONERIDE BULUNAYIM HIC COK PARA HARCAMAYA GEREK YOK DALIN KULLANIN CUNKU BNDE KULLANIYORUM DALIN YADA DIGER BEBEK SAMPUANLARI OLUR ONLARDA TUZSUZ VE BREZILYA FÖNUNU BOZMUYOR

Cemek teşekkür ederim..kızlar maxi bio keratin siparişi verdim iki güne kadar gelecek elime..yarı yarıya paylaşmak isteyen olursa verebilirim köpürür kafalara son inşallah :) kilicbaligi ve okyanusyaa sayesinde tabi :KK66: arındırıci sampuan almak lazımmış bi de ne alsam ki acaba

Cemek teşekkür ederim..kızlar maxi bio keratin siparişi verdim iki güne kadar gelecek elime..yarı yarıya paylaşmak isteyen olursa verebilirim köpürür kafalara son inşallah :) kilicbaligi ve okyanusyaa sayesinde tabi :KK66: arındırıci sampuan almak lazımmış bi de ne alsam ki acaba
yaptıracağın kuaföre tekrardan sorabilirsin arındırıcı şampuanı varsa şimdilik o yardımcı olsun, yoksa evet almak zorundasın o şampuan olmadan olmaz

Okyanusyaa ucuz yollu natura alsam olur mu 15 tl yazıo internette sonuçta bi dahaki yapana kadar kullanmicam nasıl olsa.sonrasında da live clean almaya karar verdim watsons dan.kilicbaligi yaglandirio demiş tam benim istediğim ne kullandıysam yağlanmıo bu tiftik saçlar..

Kilicbaligi ve okyanusya internetten amerikan fönü diye bir şey araştırdım.istanbulda mersinde ve trabzonda bi kaç kuaför yapıyormuş.aradım mersindekini konuştum adamla..200 tl den başlıyor 500 e kadar çıkıo dedi..istanbulda ki de ilker yavruturk.belki duyan olmuştur baya ünlü bir kuafördur kendisi face sayfalarında tanıtım falan yapılmış nano gold keratin diye koku duman bi halt yok ama duzlestirme olayı falan süper gozukuo..mersindeki adama ürünü satar misiniz dedim 1200 tl dedi 1 kg için. Tesekkürler deyip kapattım..araştırmak ya da bütçesi uygun olup da almak isteyenler için söylemek istedim..hepimiz kokusuz dumansiz isteriz neticede..ama ben alamadım tabi bütçem elvermedi..face im olmadığı için tam araştıramadim.deneyen var mı acaba.@okyanusyaa KilicBaligi KilicBaligi belki siz denersiniz diye söyleyeyim dedim :)

Okyanusyaa ucuz yollu natura alsam olur mu 15 tl yazıo internette sonuçta bi dahaki yapana kadar kullanmicam nasıl olsa.sonrasında da live clean almaya karar verdim watsons dan.kilicbaligi yaglandirio demiş tam benim istediğim ne kullandıysam yağlanmıo bu tiftik saçlar..
15 tl mi okadar ucuz mu bir sorun olmasın :S:S arındırıcı şampuan mı yani fön öncesinde kullanılan,
ben de kalan natura keratinin fön öncesi arındırıcı şampuanını kullandım birkaç kere yani bitene kadar, sorun yaşamadım, 15 tl olması tuhafıma gitti sadece.

X