Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sizce ilk deneme için natura keratin setimi alınmalı hem şampuan saç kremi var içinde hemde fiyat daha uygun
maxi bio bulmak biraz zor vede ilk deneme için fiyat biraz yuksek geliyo bnm için etkisi iyi diyor yazılanlarda natura hakkında natura maxi bio kadar etkili olurmu ? düzleşme bnim için daha önde saçlarım problemli değil o kadar yardımmmm !!
vede maxi bio alıp paylaşma oluyordu formda arada görüyordum bizde paylaşabilrmiyiz nasıl yapılıyor

lindalinda bak alıp paylaşmak isteyen var. biriniz alırsnız başka bir şişeye koyar birbirinize gönderirsiniz. naturayı ben artık pek kimseye önermiyorum bozuldu eskisi gibi değil deniyor ben kullandığımda iyiydi. yinede denemek istersen dene bize de referans olursun

evet önceden senin kullandığını okudum memnun olanlarda var ama iyi bi sonuç olması isteğim herkesin isteği ğibi ben hataydayım letgoda buldum bir ürün maxi bio 250 tl yazıyor ama bakalım inşallahh yapınca yazıcam zaten hııı bide yapmaya cesaret edebilirsemm

gittigidiyorda var.

valla saçların tam maxi lik. benimkinin fönü artık bozulmuş fön yapma zamanı gelmiş hali.
Senin fotolarından sonra aklıma düştü zaten. Başlığın bir kısmını geriye doğru okudum. Alternatifleride düşünmek için.
Maxi nin koku duman olayı korkutuyor beni. Giriş katta oturuyorum balkon pek müsait değil uygulama için

Okyanusyaa maxi yi alıcam bende evet..bende gitti gidiyordan alıcam ama bi 15 gün sonra ancak müsait olucam sanırım.koku olayı beni de korkutuo ama yapacak bi şey yok.bi kuaföre sorcam bakalım ilacı aldıktan sonra uygulamayı kaça yaparsınız diye :)

Yani kendi aranızda yapabilirsiniz tabii neden olmasın.

Kilicbaligi acaba daha önceden dande nano keratin kullandın mi fiyat olarak 167 Dio da internetten..merak ettim pek bi yorum bulamadım da.

Hayır kullanmadım.

yurt dısından getırten kımse yok mudur kı...
bulabılsek keske

Gümrük sorunu var biliyorsun, kozmetik ürün kategorisinde olduğu için takılabilir. Bu yüzden biz hiç yeltenmedik. Ha yurtdışında bir tanıdığın vardır, Türkiye'ye gelecektir o zaman onun adresine sipariş edersin gelirken sana getirir. En makul çözüm bu sizin için.

Yarın inceleyip cevaplayacağım canım.

Yani ciddi anlamda koku ve duman oluyor, olmuyor desek yalan olur.

Maxi nin 2 çeşidi var bu arada bi klasiği bir de cikolatalisi acaba çikolatası kötü mü kokar?

Biz maxi kullanmıyoruz yalnız, maxi bio kullanıyoruz.
Daha önce çikolatalı, çilekli ve vanilyalı keratin kullandık, hiç biri kötü kokmuyordu fakat uygulama sırıasında ortaya çıkan koku yine kötü tabii farkı yok.

KilicBaligi evet maxi bio diye 2 çeşidi var 1 kg mi 250 ya da 300 tl..adama sorarım bende letgoda buldum.hatta indirim de yapmasını isterim bakalım ne dicek..yaptığımda öncesi ve sonrasını muhakkak koyarım ama bi 15 günü bulur maddi açıdan..teşekkür ederim bizleri aydınlattığın için. Yoksa kafama defrize yi sürecektim:)

iki çeşidi mi. MAXİ BİO KERATİN kullandık ve kullanıyoruz, kılıcın dediği gibi eğer sadece maxi alacaksan ki daha önce burada memnuniyet kousunda sıkıntı yaşamışlardı diye hatırlıyorum bunu da belirttim, denemiş olursun.

farklı ürünleri aynı ürünün türevleri sanmayın

yani bana göre kuafölerin bukadar pahalıya yapmalarının sebebi defalarca maruz kaldıkları koku ve bunun sonuçları, bizler yılda en fazla iki kere maruz kalıyoruz k-sıkıntı yok ama onlar aynı gün üst üste yaşıyorlar bunu kolay değil.
ilaçtan ziyade emeğe para alıyorlar.
yinede dene bakalım inşallah 100 tl gibi bir mebladan fazlasını söylemez

Okyanusyaa 100 mu dedin valla mi hatta daha mı fazlası..ben çok iyimser bakmışım o zaman 40-50 ister diye düşünmüştüm ama daha sormadım..sorunca söylerim burdan:)

Kilicbaligi acaba daha önceden dande nano keratin kullandın mi fiyat olarak 167 Dio da internetten..merak ettim pek bi yorum bulamadım da.

naturayı ben denedim, açıkçası ne bakımı bakım ne düzlüğü düzlüktü.
şahsen ben önermem

naturayı ben denedim, açıkçası ne bakımı bakım ne düzlüğü düzlüktü.
şahsen ben önermem

hadii yaa iyiyce kafam karıştı bende naturada yogunlaşıyor ğibiydim saçlarınz durumu nasıldı sizin?
benim kıvırcık değil ama yatışmayan bi saçım var onu sakimleştirmek için kulanmak istiyorum

kızlar pureogoly sampuan 1ooo ml olan ındırımde suan
mavısınımı alayım mor rengınımı emın olamadım

daha once moru kullandım cok memnun kaldım mavı renklı olan ıcın dusuncelerınız nedır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…