Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Hayırlı olsun canım.. sonucu paylaşırsın bizlerle..

Kılıçbalığı Canm cvpLarın için çok çok tsk edermm hata bende..
kızlar tavsiyem her sayfayı okuyun öle yapın benm gibi olmasn sonunuz

Kılıçbalığı Canm cvpLarın için çok çok tsk edermm hata bende..
kızlar tavsiyem her sayfayı okuyun öle yapın benm gibi olmasn sonunuz

Yeniden yaparsın canım, başa gelen çekilir :)Hata bence seni yoldan çıkaran arkadaşında ama neyse...

yıne ben
kılıcbalıgı dedıgın gıbı formaldeltsız urunlerı arastırdım buldum bı kac tane ama sayfada marka adı soyylemek yasak..2 tane urun yuzde yuz dogal olduklarını beyan edıyolar boyle bısey mumkunmu bı de bu ıkı urun arasında baya bı fıyat farkı var normalmı neden cok fiyat farki vardir sence
kafam cok karıstı yardım lutfen

Kızlar merhaba,

Ben de aranıza yeni katıldım. Üşenmeden konuyu en başından beri de okudum. Kılıçbalığı gerçekten prensiplerinden vazgeçmeden bıkmadan usanmadan herkese elinden geldiğince cevap vermeni çok takdir ettim. Brezilya röflesi için düzleştirme amaçlı olmadan bakım olarak kullanmak anladığım kadarıyla mümkün değil. Saçlarımın dalgasından çok memnunum, tek istediğim cılızlıktan kurtulmak. Gene de sayenizde Protek maskesini öğrendim, turp suyunu, ve uçlar için uygulanabilecek yağ karışımlarını en kısa zamanda deneyeceğim. Sizlere tek bir sorum olacak, Brezilya fönü yapmasak da saçımızın sağlığı için sülfatsız şampuan ve krem mi kullanmalıyız? O zaman şekillendirmek için kullandığımız köpükler vs gibi maddelerin saçtan arınmama riski var mı? Deneyen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Yaşasın Kadınlar Klübü ve yaşasın kadın dayanışması!

Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini ve fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz... Amaaaaa vantilatör kelimesinin mesajında geçtiğini niye görmedik?

Ben remington sleek and curl ince plaka kullanıyorum, hem düzleştiriyor hem dalga yapıyor şiddetle tavsiye ederim...

kılıçbalığı canım düzleştirici hakkında birşey yazmıştım ama görmedin sanırım:44:
Biraz yoğuum kuzum kaçırmışım, yukarıya yazdım hemen...

%100 doğal olması mümkün değil bunlar kimyasal ürünler, içerikteki 3 katkı doğalsa öpüp başımıza koyamk gerek...Biraz bekle Özlem acelen yoksa...

Hoş geldin canım, saçlarımızın sağlığı için kesinlikle sülfatsız ve sodyumsuz şampuan kullanmak gerek diye bir şey söyleyemeyiz tatlım çünkü her iki madde saçımızı yıkdığımız suyun içerisinde bile var maalesef...Yinede ne kadar az o kadar iyi mantığından yola çıkarsak kullanılabilir tek sorun diğer şampuanlardan fiyat olarak oldukça yüksek...Herhangi bir yağ, köpük vs gibi şekillendirici ürünlerin saçtan arınmaması gibi bir sorun olmaz ama unutmamak gerekir ki saça sürülen herşeyin içince hemen hemen sodyum ve sülfat vardır...Saçları korumak için bunları içermeyen şampuan kullanıp ardından bunları içeren bir şekillendirici kullanmak ne derece doğru olur bilmiyorum...Bana başa çıkamazmışız gibi geliyor :)

Canım, ürünü biliyorum ancak gel gör ki brezilya keratini uyguladıktan sonra her şampuanı kullanamayacağımız için o şampuanda uygun olmayacak ne yazık ki...Doğal şeyleri denemek lazım bu yüzden...

Ben remington sleek and curl ince plaka kullanıyorum, hem düzleştiriyor hem dalga yapıyor şiddetle tavsiye ederim...

Biraz yoğuum kuzum kaçırmışım, yukarıya yazdım hemen...

dün ondan sipariş verdim nete teşekkürler tatlım..

Çok teşekkür ederim Kılıçbalığı, kızlar hepinizin saçları harika olmuş, sağlıkla güle güle kullanın

Kılıçbalığı canm artık tekrar denicem dediğin gibi önce aldığımın borcunu ödimde
bende senin düzleştiriciden sipariş ettim bakalm gelsn denicem merkle bekliyorm
cadiyagmur canm bide yıkadıktan sonraki halini çekermsn zhmet olmazsaa cok merk ediormm

ne zahmetii perşembe sabahı kalkar kalkmaz yıkayıp son halini fotolamak olcakk bende çok merak ediyorum nasıl olcak diyee günler geçmiyor sankii

sonun benm gibi olmasında ama benm azda olsa bi düzlük vardı normlde saclarımı 45 dkda ana düzleştirirdm 15 dk falan sürdüü düzleşitrmem..hemde yumusacık olduu :81::81: merkla bekliyorm canm resmini..

çok hoşuma gitti bu ya
yalnız aklıma takılan bir kaç soru var?
keratin aynı zamanda onarıyor ya 6 ay sonra saçtan çıkmaya başladıktan sonra normal saçmı olacak acaba yoksa eskisinden yıpranmış olurmu?
benim saçlarım ince telli biraz yıpranmış, o derece ısı zarar vermez değilmi
birde kıvırcık ve dalgalı kullandığımızda keratin bozulmaz değilmi?
çok sordum ama.... birde saç diplerine değince zararmı veriyor toplarken falan değecektir sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…