- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 647
- Konu Sahibi KilicBaligi
çok iyimiş cidden.denemek istiyorum da çekiniyorum ya berbat olursa diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama arkadaşlar sağlık bakanlığına bildirimde bulunmak öyle kolay değil,ek listelerindeki kimyasalların kullanılma miktarları,hangi amaçlı kullanılırsa formülasyona % kaçlık gireceği,hangi kimyasalların giremeyeceği yazılı.
kafana göre ürün piyasaya süremiyorsun,tamam bitakım aksaklıklıkları ihmalleri hepimiz okuyoruz ama bütün onaylı ürünler zararlıdır diyemeyiz.
mesela TCA asiti yasaklı kimyasallar listesinde ,herhangi bir cilt bakımındaki formülasyonlara giremiyor.
TCA solüsyon olarak satılanlarda ithal ve neden ülkeye serbest girebiliyor anlayabilmiş değilim,acaba kimyasal peeling olarak kullanıldığı içinmi izin var bilemiyorum ama yasaklı kimyasallardan olduğunu gördüm ek listede.
formeldehitsiz keratin ve sülfatsız şampo arayışlarım halen devam ediyor:)
uygulama yapanların çoğu memnun ,bende bi an önce memnun ifadelerimi belirtmek istiyorum.kılıçbalığı gibi herşeyi didik didik araştırırsam moruklayınca kullanıcam bu gidişle galiba
Ama özellikle kullanılmaması gerektiğini forumda 10 kere yazdım, yani setin içine koymuş olabilirler ama özellikle uyarıyorum, eh onlar koydular diye onlara güvenip kullanırsan olacağı bu tatlım.Kabahat sende...Yine yaparsın yapmasına ama kolay düzelmediğinide yazmıştım...
Organixin keratin içerikli şampuanı var.. onu alsam mı acaba?? birde benim kendi saç kremimin içeriğinde sülfat veya sodyum yok.kullanmamın sakıncası var mıdır acaba??
Canım sadece fön makinesi kullanmak nerden çıktı? Umudunu kırmak istemiyorum ama pek düzlük bekleme, biz burada bu kadar sayfalarca paylaşımı ne için yaptık? Eğer fön makinesi yeterli olsaydı düzleştirici ile kullanmazdık değil mi? Belki ilk yıkamada düzlük görebilirsin ama bir kaç yıkama sonra eski haline gelecektir...Tebrik ediyorum oldukça pahalı bir saç bakımı yapmışsınız...
Canm arkadas dediki onun düzleştirici 230 derece sıcklıkta değilmş fön daha iyi tutar dedii
bnde okudm burda ama fön olmaz die bişi görmedm her sayfayı okumadım amaa tüh yaaa üzüldm simdii
E
Deli gibi okuyorum mesajları da artık korktum bir kere.. o sebepten on kere soruyorum kusura bakma canım.. hakkını da helal et...
selamm arkadaslar
uzun zamandir giremiyordum cunku Turkiye'deydim.. benimde ürün geldi yapacagim ama bu hafta sinavlarim var o yuzden diger haftaya yapmayi planlyrm ama cok sabirsizlanyrmmm dayanamiyorum artik
Kilicbaligi benim getirtmis oldugum ürün 118 ml bana iki yapmalik diye gönderdiler ama cok az duruyo benim saclarim cok ince telli ama gögüs hizasinda yarisi yetermi acaba ?
birde Turkiye'den gelirken çam terebenti diye bisey duydum siz biliyormusunz? onuda satin alip geldim saci uzatiyormus iyide geliyormus fakat sampuanin icine damlatmaliymisim acaba sülfatsiz sampuan alicam ya onun icine katsam olurmu..??
son birsey daha keratinin cözülmesine sebep olan sadece sülfat ve deniz tuzu degilmi? yani diger hicbisey cözünmesine neden olmaz degilmi ? korkuyorum simdi sac kremi fln kullanicam ya
simdiden tesekkürler :82: FONT]
Canım, hoş geldin...Ürünün markasına göre yoğunluğu değiştiği için kullanacağım miktar değişir bu yüzden bir şey diyemeyeceğim.60 ml kullanılan marka da var 80 ml kullanılanda var...Sen kendine göre ayarlarsın...Çam terebentin kullanıyorum ben...Uzatmaya faydası olduğunu sanmıyorum ama saçlara iyi geldiği kesin...Almakla iyi yapmışsın...Ben kullandığım şampuanın içine katmıştım.Sorun olmadı, şu an şampuan yerine sabun kullandığım için en son avucuma bir kaç damla alıp o şekilde sabunla sürüyorum saçıma, yani kullanabilirsin...Bunun dışında çözünmesine sebep olabilecek şeyleri yavaş yavaş keşfediyoruz, hiç ummadığımız anda ummadığımız ürünlerden zarar görme ihtimalimiz oluyor, mesela mavi su...Mavi su kullanmak kesinlikle yasak...Sen ara ara yine uğramaya bak...Kullanacağın saç kreminin içinede bak sulfat ve sodium olmasın...
hosbuldum canim :) tamam ben yine takipteyim insallah.. tskler kilicbaligi
Kılıçbalığı canım sabun kullanmanın sebebi nedir acaba?
kilicbaligi valla bikmadan usanmadan her soruya cevap verdin bana cok cok faydan oldu ne desem bilemiyorum gercekten mükemmelsin.her konuda bilgi sahibisinumarim hayat sana her istedigini verir hayatin boyunca mutluluk saglik huzur pesini birakmamasi dilegiyle
Saç uzattığını ve saç yoğunluğunu arttırdığını iddia eden, bilmem kaç tane yağ ve bitki özü içeren el yapımı bir sabun deniyorum tatlım...Eğer işe yarayan bir şeyse saç uzatma grubundaki arkadaşlarla paylaşacağım...Sebebim bu yani...
Anladım canım teşekkürler... Baştacısın
Çook teşekkür ederim
Saç uzattığını ve saç yoğunluğunu arttırdığını iddia eden, bilmem kaç tane yağ ve bitki özü içeren el yapımı bir sabun deniyorum tatlım...Eğer işe yarayan bir şeyse saç uzatma grubundaki arkadaşlarla paylaşacağım...Sebebim bu yani...