- 23 Şubat 2011
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
sonun benm gibi olmasındaama benm azda olsa bi düzlük vardı normlde saclarımı 45 dkda ana düzleştirirdm 15 dk falan sürdüü düzleşitrmem..hemde yumusacık olduu :81::81: merkla bekliyorm canm resmini..
çok hoşuma gitti bu ya
yalnız aklıma takılan bir kaç soru var?
keratin aynı zamanda onarıyor ya 6 ay sonra saçtan çıkmaya başladıktan sonra normal saçmı olacak acaba yoksa eskisinden yıpranmış olurmu?
benim saçlarım ince telli biraz yıpranmış, o derece ısı zarar vermez değilmi
birde kıvırcık ve dalgalı kullandığımızda keratin bozulmaz değilmi?
çok sordum ama.... birde saç diplerine değince zararmı veriyor toplarken falan değecektir sonuçta
Ben remington sleek and curl ince plaka kullanıyorum, hem düzleştiriyor hem dalga yapıyor şiddetle tavsiye ederim...
Biraz yoğuum kuzum kaçırmışım, yukarıya yazdım hemen...
dün ondan sipariş verdim nete teşekkürler tatlım..
Anlaşıldı send ebenim gibi dayaklıklardansın, bende güzelim saçlarımı kumrala boyamaya kalktım sonuç rezalet tabii...Neyse o kabus günlerin üzerinden bir yıl geçti, bir dahada tövbe dedim...Sende bir daha deneme, ille siyah istiyorsan peruk al ben öyle yaptımevet ben bu güzelim saçları bir dönem siyah yapmıştım şimdi kendi rengime döndüm vede siyah tövbe ettim artık doğal rengimle vede yeni saçlarımla mutlu mesut yaşayacamm :)
Çok teşekkür ederim Kılıçbalığı, kızlar hepinizin saçları harika olmuş, sağlıkla güle güle kullanın
Kılıçbalığı canm artık tekrar denicem dediğin gibi önce aldığımın borcunu ödimde
bende senin düzleştiriciden sipariş ettim bakalm gelsn denicem merkle bekliyorm
cadiyagmur canm bide yıkadıktan sonraki halini çekermsn zhmet olmazsaa cok merk ediormm
ne zahmetii perşembe sabahı kalkar kalkmaz yıkayıp son halini fotolamak olcakk bende çok merak ediyorum nasıl olcak diyee günler geçmiyor sankii
sonun benm gibi olmasındaama benm azda olsa bi düzlük vardı normlde saclarımı 45 dkda ana düzleştirirdm 15 dk falan sürdüü düzleşitrmem..hemde yumusacık olduu :81::81: merkla bekliyorm canm resmini..
Canım,eğer uygulama sırasında saçını yakma gibi bir durum oluşmadıysa 4-6 ay sonra gerçekte saçın ne haldeyse o hale geri dönecek.İşlemden sonra doğal saçına yapabileceğin her türlü işlemi keratin yüklemesi yapılmış saçada yapabilirsin.Saç diplerine veya sana herhangi bir zararı yok canım...çok hoşuma gitti bu ya
yalnız aklıma takılan bir kaç soru var?
keratin aynı zamanda onarıyor ya 6 ay sonra saçtan çıkmaya başladıktan sonra normal saçmı olacak acaba yoksa eskisinden yıpranmış olurmu?
benim saçlarım ince telli biraz yıpranmış, o derece ısı zarar vermez değilmi
birde kıvırcık ve dalgalı kullandığımızda keratin bozulmaz değilmi?
çok sordum ama.... birde saç diplerine değince zararmı veriyor toplarken falan değecektir sonuçta
Kızlar fixnanoyu kullanan var mı? İçinden bir sürü sabitleme vs serum çıkıyor, anneme uygulamak için aldım, tüm forumu da okudum ama kafam karıştı. Acaba bu içinde zararlı maddeler olan ilk serilerden mi?
saç diplerine zararı yokmu? 2 cm saç diplerinden aşağıdan başlayarak sürülecek demiştinde ondan sordum
o zaman tek başıma yapabilirim çünkü diğer türlü yapamayabilirdimde
Güle güle kullan canım, memnun kalacağına eminim...Ürün kutusundan çıkan cd yide izle...
Anlaşıldı send ebenim gibi dayaklıklardansın, bende güzelim saçlarımı kumrala boyamaya kalktım sonuç rezalet tabii...Neyse o kabus günlerin üzerinden bir yıl geçti, bir dahada tövbe dedim...Sende bir daha deneme, ille siyah istiyorsan peruk al ben öyle yaptım
aman aman siyaha merakım felan yokk kendi saç rengimden gayet memnunum. kurtulcam diye neler çektim ama bitti sonunda.
birde bişey sorcaktım benim bu gün son yarın sabah saçlarımı yıkacam ama bazı saç tellerim ucu sanki yanmış gibi duruyor. herhalde işlemden sonra düzleştiricinin ısısı fazla geldi ondan böle oldu bir yıkayayım bakalım ne olacak olmazsa sonradan tekrar saç uçlarına yapıcamm ahhh yarın gell artıkk
En zor tarafı beklemek zaten tatlım
Güle güle kullan canım, memnun kalacağına eminim...Ürün kutusundan çıkan cd yide izle...
Anlaşıldı send ebenim gibi dayaklıklardansın, bende güzelim saçlarımı kumrala boyamaya kalktım sonuç rezalet tabii...Neyse o kabus günlerin üzerinden bir yıl geçti, bir dahada tövbe dedim...Sende bir daha deneme, ille siyah istiyorsan peruk al ben öyle yaptım
aman aman siyaha merakım felan yokk kendi saç rengimden gayet memnunum. kurtulcam diye neler çektim ama bitti sonunda.
birde bişey sorcaktım benim bu gün son yarın sabah saçlarımı yıkacam ama bazı saç tellerim ucu sanki yanmış gibi duruyor. herhalde işlemden sonra düzleştiricinin ısısı fazla geldi ondan böle oldu bir yıkayayım bakalım ne olacak olmazsa sonradan tekrar saç uçlarına yapıcamm ahhh yarın gell artıkk
uçları yanmış gibi duruyorsa muhtemelen yanmıştır tatlımbenimde öyle malesef. uçları yandı, saçlarım katlı olduğu içinde daha kötü görünüyor (sanki heryeri yanmış gibi). ama uçlarından biraz kestirip bakım yapmaya devam edersen o sorunda ortadan kalkar. saçlarım (yıllardır hayal ettiğim bişeydi bu, arkadaşlarla konuşurduk saçlarımızı yıkasak kurutsak ve dümdüz olsa bir mucize olsa bıktık saç derdinden fön derdinden diye) şuanda düz ve ben bu durumdan okadar mutluyumki inan yanması bile beni üzmedi. evde makası elime alıp aynanın karşısında minicik minicik katlarımın ucundan kestim. yıkamadan önce maskemi sürüyorum ve yıkayıp kremliyorum. o yanık görüntü baya hafifledi. ilk yıkadığımki kadar berbat görünmüyor şuan ara ara yine kesip bakımlara devam edicem. yine forumlarda öğrendiğim burda pek çok arkadaşımızın memnun kalarak kullandığı ,saç uçları için gliserinli tarifide hazırladım. birdahaki yıkamalarımda onuda kullanmaya başlıycam. onunda çok faydalı olacağına eminim. hadi bakalım sendende ii haberler bekliyoruz. inş seninde saçların hep hayal ettiğin gibi olur
uçları yanmış gibi duruyorsa muhtemelen yanmıştır tatlımbenimde öyle malesef. uçları yandı, saçlarım katlı olduğu içinde daha kötü görünüyor (sanki heryeri yanmış gibi). ama uçlarından biraz kestirip bakım yapmaya devam edersen o sorunda ortadan kalkar. saçlarım (yıllardır hayal ettiğim bişeydi bu, arkadaşlarla konuşurduk saçlarımızı yıkasak kurutsak ve dümdüz olsa bir mucize olsa bıktık saç derdinden fön derdinden diye) şuanda düz ve ben bu durumdan okadar mutluyumki inan yanması bile beni üzmedi. evde makası elime alıp aynanın karşısında minicik minicik katlarımın ucundan kestim. yıkamadan önce maskemi sürüyorum ve yıkayıp kremliyorum. o yanık görüntü baya hafifledi. ilk yıkadığımki kadar berbat görünmüyor şuan ara ara yine kesip bakımlara devam edicem. yine forumlarda öğrendiğim burda pek çok arkadaşımızın memnun kalarak kullandığı ,saç uçları için gliserinli tarifide hazırladım. birdahaki yıkamalarımda onuda kullanmaya başlıycam. onunda çok faydalı olacağına eminim. hadi bakalım sendende ii haberler bekliyoruz. inş seninde saçların hep hayal ettiğin gibi olur
allahtn hepsinde yokk öne gelen bir iki tutamda varr oda ısıyı ayarlayamadığımdan oldu ama olsun benimde saçlarım kat kat olduğunda uçlarından almayı düşünüyordum sorun değill. işlem bittikten sonra bitkisel yağla ile tadavi eder sıcak makaslada kestim mi sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum umarım öle olur :18: sonra rüzgarr ahenkle dans eden güzel saçlarımm
Emirgül tatlım o gliserin karışımlı su müthiş bişi.. dün akşam başladım.. hemen banyodan sonra nemli saç uçlarıma uyguladım..ve sabah saçıma hiçbir işlem uygulamaksızın çıktım evden.... çok hoş oldu saçlarım mutlaka denemelisin... saçlarını yıkamadan önce kullandığın bi maskeden bahsetmişsin canım o nedir acaba?? Ayrıca bende yakında ikinci uygulamamı da yapıcam anşallah....
allahtn hepsinde yokk öne gelen bir iki tutamda varr oda ısıyı ayarlayamadığımdan oldu ama olsun benimde saçlarım kat kat olduğunda uçlarından almayı düşünüyordum sorun değill. işlem bittikten sonra bitkisel yağla ile tadavi eder sıcak makaslada kestim mi sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum umarım öle olur :18: sonra rüzgarr ahenkle dans eden güzel saçlarımm
Canım sıcak makas dediğin nedir???:44::44::44:
Canım sıcak makas dediğin nedir???:44::44::44:
benim saçlarımın uçları çok kırılıyor bu sıcak makas saç uçlarını kapatıp saçın kalınlaşmasını sağlıyor ben denedimm saçımın resimlerini görmüşdür. normalde saçlarımı o kadar uzatamazdımm çünkü hep kırılır vede bir saç teli 2-3 parçaya çatallaşırdı. saçımın uçlarını onla kestikten sonra herhangibi bir çatallaşma olmadı.herhangibi bir makası çakmak veya mumda ısıtıp hafif nemli saçını onla kesebilirsin bana ii geldi senin saçına nasıl bir etki yapar bilemem. istersen bir dene
benim saçlarımın uçları çok kırılıyor bu sıcak makas saç uçlarını kapatıp saçın kalınlaşmasını sağlıyor ben denedimm saçımın resimlerini görmüşdür. normalde saçlarımı o kadar uzatamazdımm çünkü hep kırılır vede bir saç teli 2-3 parçaya çatallaşırdı. saçımın uçlarını onla kestikten sonra herhangibi bir çatallaşma olmadı.herhangibi bir makası çakmak veya mumda ısıtıp hafif nemli saçını onla kesebilirsin bana ii geldi senin saçına nasıl bir etki yapar bilemem. istersen bir dene
Benim saçımı tarif ediyorsun resmenuçları kimi zaman dörde ayrılıyo çok sinir bozucu
aynen vallaha o an makası alıp kırılmaya başladığı noktadan kesmek geliyordu içimden ama yapamıyordum hem ince telli hemde seyrek birde döklmeYE başlamıştı. benim içn tam bir felaketti dökülmesini durdurmak için saçlarıma denemediğim şey kalmadı ama şimdi allah a şükürler olsun dökülmesini durdurdum. ben saçıma üzüm çekirdeği yağınıda denemiştim hatta o sanki uzamasına fayda etmişti 1,5 - 2 kadar kullandım.Benim saçımı tarif ediyorsun resmenuçları kimi zaman dörde ayrılıyo çok sinir bozucu
Emirgül tatlım o gliserin karışımlı su müthiş bişi.. dün akşam başladım.. hemen banyodan sonra nemli saç uçlarıma uyguladım..ve sabah saçıma hiçbir işlem uygulamaksızın çıktım evden.... çok hoş oldu saçlarım mutlaka denemelisin... saçlarını yıkamadan önce kullandığın bi maskeden bahsetmişsin canım o nedir acaba?? Ayrıca bende yakında ikinci uygulamamı da yapıcam anşallah....
cnm gliserinli suyumu hazıradım tarife göre duruyor birdahaki yıkamamda mtlaka deniycem, bugün protek ammino keratin maskeside aldım burdaki yorumlardan sonra oda denenecek:) aslında ben birçok bakımın birarada kullanılmasınıda uygun bulmuyorum birbirinin etkisini bozar, saça sürdüğümüz onca şeyde saçı yorar gibi geliyor bana işinuzmanı değilim gerçide:97: ben brezilya fönünden önce almıştım cnm, organix in derinlemesine onarıcı saç bakım maskesaini (bununla ilgili bi başlık açmıştım oraya bi bakabilirsin) coconut milk adı. banyo yapmadan önce saç uçlarıma sürüyorum 5-10 dk. bekleyip girip yıkıyorum saçlarımı (bu ürün yıkamadan önce sürülüyor ) saçlarımın uçlarındaki o kötü görüntüyü hafifletti baya. ben memnumun şimdilik. bitene kadar kullanıcam. sonrada proteki kullanıcam. ama gliserinli su için beklemiycem onu hemen kullanmaya başlamayı düşünüyorumcuma günü muhtmelen yıkarım tekrar saçlarımı sonrada onunla ilgili yorumumuda yazarım. bakın bu forumlar çok işe yarıyor bilmediğimiz birsürü şey öğreniyoruz, sıcak makası hiç duymamıştım. bundan sonra ara ara uçlarını bende sıcak makas yöntemiyle kesicem. arkadaşın maşallah saçları çok güzel uzamış. bende senelerdir saç uzatamıyorum boyadan röfleden hep yandığı için omuz hizasını biraz geçebiliyor saçım malesef brezilya fönünden sonra föne ihtiyacım kalmadı çok şükür, ben haftada mutlaka 2 kez fön çektirirdim (düzleştirici yakıyor saçımı çok denedim fön okadar zarar vermiyor) artık ayda bir dip boyaya giderim kuaföre uçlarınıda kendim azar azar keser bu sefer uzatabilirimde belki ne güzel olur
cnm gliserinli suyumu hazıradım tarife göre duruyor birdahaki yıkamamda mtlaka deniycem, bugün protek ammino keratin maskeside aldım burdaki yorumlardan sonra oda denenecek:) aslında ben birçok bakımın birarada kullanılmasınıda uygun bulmuyorum birbirinin etkisini bozar, saça sürdüğümüz onca şeyde saçı yorar gibi geliyor bana işinuzmanı değilim gerçide:97: ben brezilya fönünden önce almıştım cnm, organix in derinlemesine onarıcı saç bakım maskesaini (bununla ilgili bi başlık açmıştım oraya bi bakabilirsin) coconut milk adı. banyo yapmadan önce saç uçlarıma sürüyorum 5-10 dk. bekleyip girip yıkıyorum saçlarımı (bu ürün yıkamadan önce sürülüyor ) saçlarımın uçlarındaki o kötü görüntüyü hafifletti baya. ben memnumun şimdilik. bitene kadar kullanıcam. sonrada proteki kullanıcam. ama gliserinli su için beklemiycem onu hemen kullanmaya başlamayı düşünüyorumcuma günü muhtmelen yıkarım tekrar saçlarımı sonrada onunla ilgili yorumumuda yazarım. bakın bu forumlar çok işe yarıyor bilmediğimiz birsürü şey öğreniyoruz, sıcak makası hiç duymamıştım. bundan sonra ara ara uçlarını bende sıcak makas yöntemiyle kesicem. arkadaşın maşallah saçları çok güzel uzamış. bende senelerdir saç uzatamıyorum boyadan röfleden hep yandığı için omuz hizasını biraz geçebiliyor saçım malesef brezilya fönünden sonra föne ihtiyacım kalmadı çok şükür, ben haftada mutlaka 2 kez fön çektirirdim (düzleştirici yakıyor saçımı çok denedim fön okadar zarar vermiyor) artık ayda bir dip boyaya giderim kuaföre uçlarınıda kendim azar azar keser bu sefer uzatabilirimde belki ne güzel olur
inş. canım faydasını görürsün benim saçıma ii geldi seninkide ii gelir. birde yeni bir şey farkettim saçlarımı ne zaman uçlarını jiletle kessem benim saçım daha çabuk uzuyor. akşama saçlarımı yıkadıktan sonra önce jiletle kesip sonrada uçlarına sıcak makas işlemini uygulayıp kapatcam bakalım uzaman hızında geçenki gibi bir fark olcak mı
saç diplerine zararı yokmu? 2 cm saç diplerinden aşağıdan başlayarak sürülecek demiştinde ondan sordum
o zaman tek başıma yapabilirim çünkü diğer türlü yapamayabilirdimde
saç diplerine değdirmeden sürmen gerekiyor, bu önemli bir ayrıntı cnm, uygulama yaparken bir arkadaşından annenden yada varsa kızkardeşinden yardım alman daha ii olur bence
Düzleştirici ile yaktıysan geçmiş olsun, düzelmeyecek...Yavaş yavaş kesersin artık...
Gliserinli tarifi kuru saça sürün bu arada...Islak saça sürünce saçlar gıcır gıcır oluyor, kuru saçta ben daha iyi sonuç aldım...
Canım, keratin ile zaten saç uçlarını kapatmış oluyorsun...Problemli bölgeler haricindeki yerleri bir süre kesme...
Memnun kalmana sevindim gliserinli sudan...
Saçın nemsizlikten dolayı çatallaşıyor buna biraz dikkat et tatlım...
Benim saçımı tarif ediyorsun resmenuçları kimi zaman dörde ayrılıyo çok sinir bozucu
Gliserinden ve keratinden sonra sonra daha iyi oluyor merak etme...
beni hala uçlarda hala kırıklar duruyor bir ay sonra yine brezilya fönü yapıcam
Brezilya fönü saç uçlarındaki kırıkları tamir etmez, bunun tek yolu kesmektir, daha evvelde söylemiştim...
Keratinden sonra saç telleri otomatikman kalınlaşıyor, saç uçları kapanıyor haliyle kırılma azalıyor...Benim evvelki ay mumdan yanan yerler yüzünden kestiğim yan taraflarım hala kütük gibi düz çizgi halinde duruyor mesela, halbuki normal şartlarda onların çoktan kopup incelmeye başlaması lazımdı
Olay jilet veya makas değil olay kullanılan kesici aletin keskinliği...Kullandığın şey ne kadar keskinse saç kesilirken o kadar az zarar görür ve daha az kırılır, saç hasar görmediği içinde uçları kırılmaz ve uzayan saç kendini gösterir...İnternette bununla alakalı bazı görüntüler vardı, bir araştırın...inş. canım faydasını görürsün benim saçıma ii geldi seninkide ii gelir. birde yeni bir şey farkettim saçlarımı ne zaman uçlarını jiletle kessem benim saçım daha çabuk uzuyor. akşama saçlarımı yıkadıktan sonra önce jiletle kesip sonrada uçlarına sıcak makas işlemini uygulayıp kapatcam bakalım uzaman hızında geçenki gibi bir fark olcak mı
arkadaşlar bende yeniyim ve bu konuyu cok dikkatli takip ediyorum bende sacıma uyguladım 1 ay oldu cok memnunum sonuctan ama bu akşam dr. mehmet özün programında brezilya fönü hakkında pek hoş olmayan şeyler söyledi cok korktum mesela ürünlerin icindeki formeldehiyt oranlarının cok fazla kullanıldıgı halde ürünlerin üzerine cok az miktarlarda konulduğu yazılıyormuş. Yapılan laboratuvar sonuçlarında bunların yüksek miktarlarda olduğu anlaşılmış ve bircok ürün yasaklanmış amerikada.
Ayrıca cıkan duman cigerlere müthiş zarar veriyomuş ve cok sık uygulanmasıda kelliğe bile yol acabiliyormuş amerikadaki uygulamaları yapan kuaförler hem kendileri hemde müşterilerine profesyonel gaz maskelrinden takmışlardı. diyorumya cok korktum kızlar umarım güzelleşelim derken sağlığımızdan olmayız lütfen yapmadan önce cok iyi araştırın iyi bir ürün olduğundan emin olun Amerikada bile böyle ürünler varsa burda neler kullandık kimbilir
Mehmet Öz'e katılıyorum onaysız, isimsiz çok fazla ürün var çok iyi araştırıp en iyi ürünleri seçmek gerek ancak formaldehit, brezilya fönünden sonra ünlendi...Daha önce bu maddenin ne olduğu hakkında kimsenin fikri yokken kimse ses çıkartmıyordu...Bu gün halihazırda kullandığımız ojelerin içide yüksek oranda formaldehit var mesela, hele hele tırnak sertleştirici olarak geçen ürünlerde bu oran iyice artıyor bundan haberiniz var mı kızlar? Ne acı değil mi...Yediğimiz bir çok gıda maddesindede var yani yavaş yavaş zehirleniyoruz, yarasın...
saçlarımı bu akşam yıkayacaktım ama keratinden sonra kullanılacak olan şampuanon içeriğinde sodıum laureth sulfat yazıyor. yanlış anlamadıysam bu madde keratine zarar vermiyor mu bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinriim ona göre saçımı yıkacam
Canım sende mi o pembe şampuandan aldın yoksa?