Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sonun benm gibi olmasında ama benm azda olsa bi düzlük vardı normlde saclarımı 45 dkda ana düzleştirirdm 15 dk falan sürdüü düzleşitrmem..hemde yumusacık olduu :81::81: merkla bekliyorm canm resmini..

yanlış hatırlamıyorsam sen düzleştrici yerine fön makinesi kullanmıştın.keratini sbaitleyemediğin için bozuldu diye biliyorum ama inş. bir sorun çıkmadan yarınıda atlatırımda aynen resimlerdeki gibi kalır saçlarım :18:

eğer saçların ince telliyse 230 derece sıcaklık vurma yakarsın benimde saçlarımda çok ince telli ben 210 derece ile yaptım bir sorun olmadı ilk preslemeyi 210 ile yaparsın sonraki günlerde ısıyı düşürsüm ben ikinci gün 200 dereceye düştüm bu sabah ise 190 derece ile düzleştirdim

Kızlar fixnanoyu kullanan var mı? İçinden bir sürü sabitleme vs serum çıkıyor, anneme uygulamak için aldım, tüm forumu da okudum ama kafam karıştı. Acaba bu içinde zararlı maddeler olan ilk serilerden mi?

Güle güle kullan canım, memnun kalacağına eminim...Ürün kutusundan çıkan cd yide izle...

evet ben bu güzelim saçları bir dönem siyah yapmıştım şimdi kendi rengime döndüm vede siyah tövbe ettim artık doğal rengimle vede yeni saçlarımla mutlu mesut yaşayacamm :)
Anlaşıldı send ebenim gibi dayaklıklardansın, bende güzelim saçlarımı kumrala boyamaya kalktım sonuç rezalet tabii...Neyse o kabus günlerin üzerinden bir yıl geçti, bir dahada tövbe dedim...Sende bir daha deneme, ille siyah istiyorsan peruk al ben öyle yaptım

Çok teşekkür ederim Kılıçbalığı, kızlar hepinizin saçları harika olmuş, sağlıkla güle güle kullanın

Teşekkürler canım benim...

Sende güle güle kullan canım, özellikle o düzleştiriciyi almanızı istedim çünkü hem dalga hem düz yapabiliyor, eh bu işelmden sonra düze pek gerek kalmayacağı için dalga seçeneğini kullanırsınız, böylece dolap beklemez

ne zahmetii perşembe sabahı kalkar kalkmaz yıkayıp son halini fotolamak olcakk bende çok merak ediyorum nasıl olcak diyee günler geçmiyor sankii

En zor tarafı beklemek zaten tatlım

sonun benm gibi olmasında ama benm azda olsa bi düzlük vardı normlde saclarımı 45 dkda ana düzleştirirdm 15 dk falan sürdüü düzleşitrmem..hemde yumusacık olduu :81::81: merkla bekliyorm canm resmini..

O düzleşme bir süre sonra tamamen kaybolacak, tahmin ettiğim gibi olmuş...

Canım,eğer uygulama sırasında saçını yakma gibi bir durum oluşmadıysa 4-6 ay sonra gerçekte saçın ne haldeyse o hale geri dönecek.İşlemden sonra doğal saçına yapabileceğin her türlü işlemi keratin yüklemesi yapılmış saçada yapabilirsin.Saç diplerine veya sana herhangi bir zararı yok canım...

Canım, tüm forumu okumamışsın Biz bu başlıkta hiç bir şekilde marka adı telaffuz etmiyoruz çünkü...

saç diplerine zararı yokmu? 2 cm saç diplerinden aşağıdan başlayarak sürülecek demiştinde ondan sordum
o zaman tek başıma yapabilirim çünkü diğer türlü yapamayabilirdimde

saç diplerine zararı yokmu? 2 cm saç diplerinden aşağıdan başlayarak sürülecek demiştinde ondan sordum

saç diplerine değdirmeden sürmen gerekiyor, bu önemli bir ayrıntı cnm, uygulama yaparken bir arkadaşından annenden yada varsa kızkardeşinden yardım alman daha ii olur bence

arkadaşlar bende yeniyim ve bu konuyu cok dikkatli takip ediyorum bende sacıma uyguladım 1 ay oldu cok memnunum sonuctan ama bu akşam dr. mehmet özün programında brezilya fönü hakkında pek hoş olmayan şeyler söyledi cok korktum mesela ürünlerin icindeki formeldehiyt oranlarının cok fazla kullanıldıgı halde ürünlerin üzerine cok az miktarlarda konulduğu yazılıyormuş. Yapılan laboratuvar sonuçlarında bunların yüksek miktarlarda olduğu anlaşılmış ve bircok ürün yasaklanmış amerikada.
Ayrıca cıkan duman cigerlere müthiş zarar veriyomuş ve cok sık uygulanmasıda kelliğe bile yol acabiliyormuş amerikadaki uygulamaları yapan kuaförler hem kendileri hemde müşterilerine profesyonel gaz maskelrinden takmışlardı. diyorumya cok korktum kızlar umarım güzelleşelim derken sağlığımızdan olmayız lütfen yapmadan önce cok iyi araştırın iyi bir ürün olduğundan emin olun Amerikada bile böyle ürünler varsa burda neler kullandık kimbilir

saçlarımı bu akşam yıkayacaktım ama keratinden sonra kullanılacak olan şampuanon içeriğinde sodıum laureth sulfat yazıyor. yanlış anlamadıysam bu madde keratine zarar vermiyor mu bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinriim ona göre saçımı yıkacam

Canım, 2 cm bırak dememizin sebebi bu işlemin pres ile sabitlenmesi, kafa derini yakmak istiyorsan tabii iyice köklere yakın sürebilirsin

saç diplerine değdirmeden sürmen gerekiyor, bu önemli bir ayrıntı cnm, uygulama yaparken bir arkadaşından annenden yada varsa kızkardeşinden yardım alman daha ii olur bence

Sebebi yukarıda yazdığım sebebp işte, kafamı yakmak umurumda değil diyen varsa dilediğince yaklaştırabilir ama güvenli mesafe 2 cm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…