cnm gliserinli suyumu hazıradım tarife göre duruyor birdahaki yıkamamda mtlaka deniycem, bugün protek ammino keratin maskeside aldım burdaki yorumlardan sonra oda denenecek:) aslında ben birçok bakımın birarada kullanılmasınıda uygun bulmuyorum birbirinin etkisini bozar, saça sürdüğümüz onca şeyde saçı yorar gibi geliyor bana işinuzmanı değilim gerçide:97: ben brezilya fönünden önce almıştım cnm, organix in derinlemesine onarıcı saç bakım maskesaini (bununla ilgili bi başlık açmıştım oraya bi bakabilirsin) coconut milk adı. banyo yapmadan önce saç uçlarıma sürüyorum 5-10 dk. bekleyip girip yıkıyorum saçlarımı (bu ürün yıkamadan önce sürülüyor ) saçlarımın uçlarındaki o kötü görüntüyü hafifletti baya. ben memnumun şimdilik. bitene kadar kullanıcam. sonrada proteki kullanıcam. ama gliserinli su için beklemiycem onu hemen kullanmaya başlamayı düşünüyorum
cuma günü muhtmelen yıkarım tekrar saçlarımı sonrada onunla ilgili yorumumuda yazarım. bakın bu forumlar çok işe yarıyor bilmediğimiz birsürü şey öğreniyoruz, sıcak makası hiç duymamıştım. bundan sonra ara ara uçlarını bende sıcak makas yöntemiyle kesicem. arkadaşın maşallah
saçları çok güzel uzamış. bende senelerdir saç uzatamıyorum boyadan röfleden hep yandığı için omuz hizasını biraz geçebiliyor saçım malesef
brezilya fönünden sonra föne ihtiyacım kalmadı çok şükür, ben haftada mutlaka 2 kez fön çektirirdim (düzleştirici yakıyor saçımı çok denedim fön okadar zarar vermiyor) artık ayda bir dip boyaya giderim kuaföre uçlarınıda kendim azar azar keser bu sefer uzatabilirimde belki
ne güzel olur