- 16 Mayıs 2008
- 464
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kilicbaligina cok cok tesekurler harika bir paylasim
saclarim kivircik ve kuru 3 ay once bu uygulamayi bi kuaforde gordum tabi hemen ustune atladim yaptirmak icin sordum 240 euro dedi evdeki hesap carsiya uymaz misali vazgectim baska kuaforlere sorayim dedim ama digerleri dhaada ucuk fiyat istedi 500 euro ya kadar cikti yani neyse sonuc malesef yaptiramamak2haftadir bu konuyu takip ediyorum konuyu ilk buldugum gece butun sayfalari okudum cok guzel bi paylasim simdi hergun hemen ilk uyanir uyanmaz siteye girip bu sayfya okuyorum.internettn bakiyorum ama urun bulamiyorum dogrusu markaa bilmiyorum ee kimyasal bilgimde yok bazi keratine cok ucuz bazisi pahali anlam veremiyorum malesef simdilik bakmakla yetinmek zorundayim
COK TESEKURLER BOYLE BI KONU ACTIGIN VE TECRUBELERINI PAYLASTIGIN ICIN KILICBALIGI
kilicbaligina cok cok tesekurler harika bir paylasim
saclarim kivircik ve kuru 3 ay once bu uygulamayi bi kuaforde gordum tabi hemen ustune atladim yaptirmak icin sordum 240 euro dedi evdeki hesap carsiya uymaz misali vazgectim baska kuaforlere sorayim dedim ama digerleri dhaada ucuk fiyat istedi 500 euro ya kadar cikti yani neyse sonuc malesef yaptiramamak2haftadir bu konuyu takip ediyorum konuyu ilk buldugum gece butun sayfalari okudum cok guzel bi paylasim simdi hergun hemen ilk uyanir uyanmaz siteye girip bu sayfya okuyorum.internettn bakiyorum ama urun bulamiyorum dogrusu markaa bilmiyorum ee kimyasal bilgimde yok bazi keratine cok ucuz bazisi pahali anlam veremiyorum malesef simdilik bakmakla yetinmek zorundayim
COK TESEKURLER BOYLE BI KONU ACTIGIN VE TECRUBELERINI PAYLASTIGIN ICIN KILICBALIGI
Hoş geldin Özlem, yaptırmakta acele etme yeni ve çok iyi bir ürün piyasaya giriş yapmak üzere, tez vakitte bende alıp deneyeceğim zaten o zamana kadar ismi piyasada duyulmaya başlar ve anlarsınız ne olduğunu...Kısaca reklama ihtiyacı olmayan bir ürün olacak...
Verdiğimiz bilgilerden yararlanmana çok sevindim...
Ürünün markasına göre tutman gereken dakika değişebilir, kutunun üzerinde yazıyordur...Fazla tutmanın bir yararı yok...Forumu baştan sona okursan çeşitli sıcaklıklarda uygulama yaptıran veya yapan arkadaşların mesajlarını okuyabilirsin...Şimdiden hayırlı olsun canım...
peki canim bu ürünü yurtdisindada bulabilirmiyiz.sabirsizlikla bekliyorummm
Normal saça ne yapılabilirse keratinden sonrada yapılabilir ama saçının boyadan röfleden yanmasını engellemez...teşekkür ediyorum yarını iple çekiyorum birde bir sorum daha olcak ben saçlarımı siyah boya boyadıktan sonra evde kendim açtım ince telli olduğu için yıprandı. brezilya fönü yaptıktan br süre sonra üzerine röfle yaptırmak istiyorum birde bu fönden sonra gene boyama yada röfle işlemi yapaılır diye duymuştum. acaba bir problem olurmu diye merak ediyorum
valla özlem bende konu acildigindan beri takip ediyorum yurt disinda olmanin dez avantajini bende yasiyorum.bende burda sordum 400 euro fiyat verdiler.ebay dan biraz arastirdimcok cesid varhangisi bilemedim malesef bende simdilik bakmakla yetiniyorum.ahhhhhhh ahhhhhhhh gözunu sevdigim türkiye
Hoş geldin Özlem, yaptırmakta acele etme yeni ve çok iyi bir ürün piyasaya giriş yapmak üzere, tez vakitte bende alıp deneyeceğim zaten o zamana kadar ismi piyasada duyulmaya başlar ve anlarsınız ne olduğunu...Kısaca reklama ihtiyacı olmayan bir ürün olacak...
Verdiğimiz bilgilerden yararlanmana çok sevindim...Bu arada yurtdışındaymışsın sen o ürünü bulman çok kolay...
aynen canim haklisin ah turkiye ah turkiyede dhaa ucuz ve cok secenek var
Tam tersi ben daima yurt dışından buraya getrtiyor olmama rağmen daha ucuza alıyorum...Evet belki burada sözde daha ucuz gibi görünüyor ama şunu kabul etmek gerek.Bizim insanlarımız araştırmayı sevmiyor bu yüzden neyin doğru neyin yanlış olduğunu fark edemiyor, bu sayedede uyanıklara gündoğuyor ve bize hala 3. dünya ülkesi muamelesi yapılıyor.Her şeyin en kalitelisi ne güveniliri yurtdışında...Burada sağlık bakanlığının onay verdiği ürünlere kesinlikle güvenmiyorum işin içinde olduğum için bu yüzden yurt dışında yaşıyor olmak sizin için nimet...Bulunduğunuz ülkedeki ebay'a bakın...Mesela ebay.de almanya içindir...
evet haklisin bu konuda ayni fikirdeyim genelde en iyi urun yurtdisinda sadec kozmetikte degil bi cok seyde.arastirma yapmamak degil aslinda bilmemek misal ben diyelim arastirdim ebay.be buldum bir suru urun ama anlamiyorumki tatlim bilemiyorum hangisi dhaa iyi cunku kimya bilgim yok vs vs.ama bi gercekki herzaman hazira kondugumuz icin bole oluyo :44:
kesinlikle şampuandandır canım bende içinde sülfat olan saç kremiyle aynı denemeyi yaptım ve güzelim saçlar bozuldu.moralim feci bozuldu.gördünmü bilmiorum ama ilk yaptırdığım günki resmini eklemiştim o halinden eser kalmadı
ah mamis ahh.. forumlarda sürekli söylemedikmi sakın kullanmayın diye, niye şampuan alma işini son güne bıraktınyazık değilmi yani, o keratinede belli bir para ödüyorsunuz, birsürüde emek harcıyorsunuz yapmak için, sonra bir şampuanla at hepsini çöpe lütfen arkadaşlar, umutlarımıza yazık valla. keratini alırken, mutlaka sonrasında yıkayacağınız şampuanınızı, eğer normalde kullanıyorsanız kreminizide alın. internette satış yapan bir sürü site var.
Kılıçbalığı canım keşke sabunla yıkasaymışım yaakeratin setinin içerisinde olduğundan güvenip kullandım olsun canımız sağolsun ne yapalım.. artık öğrendim sayende yine yaparım dimi
Tatlım araştırmamaktan kastım mesela bu ürün için ele alırsak formaldehit önemli bir konu, hangisinin içinde var hangisinin yok bunu bilmek yeterli, yoksa çok derin bir kimya bilgisi gerekmiyor mesela...Şu anda belçika'dan bir ürün alsan bunun içinde formaldehit olmayacağını sana rahatlıkla söyleyebilirim çünkü "insan sağlığını tehdit eden her türlü unsura karşı önlemlerini almışlar " burada bir sağlık bakanlığı var evlere şenlik...Diyeceksin ki neden bu kadar kötülüyorsun...Doğrusu bu, çünkü bakanlık onay şartlarını çoook iyi biliyorum bu yüzdede reklamlarında sağlık bakanlığı onayı vardır ibaresi olan hiç bir şeyi almam ve kullamam hiç bir şekilde denetim yok, göstermelik ve amacına hizmet etmeyen denetimler istemiyoruz artık...
Emirgül canım çok haklısın yaa çok üzgünüm vallamadem bozuyo keratini ne diye sete koyarlarki yaa
Kılıçbalığı canım keşke sabunla yıkasaymışım yaakeratin setinin içerisinde olduğundan güvenip kullandım olsun canımız sağolsun ne yapalım.. artık öğrendim sayende yine yaparım dimi
Tabi düzelme ihtimali yoksa
anladim canim dogru soyluyosun haklisin insan cani ucuz olmamali her gerekli makam mevki gorevini yerinde duzgun yapsa turkiye dhaa farkli yerlerde hak ettigi yerdeydi okadar kiymetli bilginlerimiz insanimiz degerlerimiz kaynaklarimiz dhaa sayilacak bir suru bir suru ooo ama konuyu dagitmak istmiyorum sonra edebiyat yapio olucamTSKLER CANIM BILGILER ICIN