Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

maalesef aldım ama kullanmadımm bu akşam gidip organix in sampuanını alıcam aldığım yerede şampuanı geri vercemm 4 gün oldu saçalrım daha yeni yağlınıyor bugün elektriklerde yoktu saçı düzleştiremedim öylece geldim işee hadi hayırlısı

Evet bu pembe şampuan herkesin başına bela, adeta saçlarınız bozulsunda yeniden keratin treatment alın der gibi üretmişler

Evet bu pembe şampuan herkesin başına bela, adeta saçlarınız bozulsunda yeniden keratin treatment alın der gibi üretmişler

aynen ölee canım.bu organix in şampuanı eczanelerde oluyor bana yakın eczanede yok nude nin sülfatsız şampuanını alıcam akşama aslında şampuanların sülfazsız olması yeterli herhalde eğer öyleyse organix şampuanlarının sülfatsız ve silikonsuz olduğunu iddia ediyor o zman oganix in saçlarıma ii gelen herhangibi bir şampuanı alsam olur galibaa ne dersinn

Canım, sadece sülfatsız olması yeterli değil, içindeki sodyum normal şampuanlardaki sodyumdan farklı olmalı yani kafana göre herhangi bir sülfatsız şampuanda olmuyor...Sen diğer linkte verdiğimiz şampuanlara göre al yani nude uygun...Ayrıca başka bir başlıktak silikon hakkındaki düşüncelerimi yazdım, bu kadar korkulacak bir şey yok...

Organixin keratin terapy şampuanı şu an itibariyle elime ulaştı...çok güzel kokuyo akşam deneyip yorum yazarım...

keratın uyguladıktan sonrakı gunlerde sacımıza aktardan aldıgımız bakım yaglarından kullanabılıyoz mu...
ben uygulamayı kuaforde yaptırdım ama sac uclarım hala kırıklar halınde omzuma dökulmus durumda... cok moralım bozuk

Kullanabilirsin canım, sorun yok...Saç uçlarım hala kırıklar içinde demişsin, brezilya fönü halihazırda kırılmış olan saçı tamir edemez ama eğer şu anda onları kestirip kurtulursan yeniden kırılması kolay olmuyor...

Kızlar bu arada arkadaş listem dışından özel mesaj alımını kapattım, lütfen kusura bakmayın ama çok yoğun bir dönemdeyim...Lütfen sorularınızı bu başlık altından sorun, soru sormadan evvel geçmiş mesajları okuyun zira sormayı düşündüğünüz soru muhtemelen yanıtlanmıştır...

Son düzenleme:

Kolay gelsin cnm

kaynaklar olmasa bende denerdim ya kılıçbalığı süper bi paylaşım olmuş :97: bnmkilerde ucları dolaşıp kopuyor hep ya ama bn evde beceremem kesin elime yüzüme bulaştrrım olanıda yanar :84:

kaynaklar olmasa bende denerdim ya kılıçbalığı süper bi paylaşım olmuş :97: bnmkilerde ucları dolaşıp kopuyor hep ya ama bn evde beceremem kesin elime yüzüme bulaştrrım olanıda yanar :84:

Uçları kuruluktan dolayı dolaşıyordur tatlım, nemlendirmek gerek...Bkz forumdaki gliserinli tarif...Ayrıca niye yapamam diyorsun bak minimouse'da sana yardıma gelir elinde fön makinesi ile...Bayıldım avatarına :)

ilgine tesekkur ederim KilicBaligi, o kadar para verdim uclar boyle kaldi diye cok uzulmustum...

ilgine tesekkur ederim KilicBaligi, o kadar para verdim uclar boyle kaldi diye cok uzulmustum...

Hiç üzülme canım, böyle yanmış saçları tamir ediyor ama saçlar kırılınca ne yazık ki yapılacak bir şey yok...Onarılması mümkün değil ama bakımlarını ihmal etme...

sonunda büyük gün geldi çattı saçlarımı yıkadım ve sonuç korktuğum gibi değil saçlarım gayet güzel oldu.yıkarken keratinin kokusunu alır gibi oldu su saçlarım aşağıya öle bir akıyordu ki inannamadım. saçalrım yumuşacık ve ipek gibiler. işte saçlarımın resimleri

güzel olmuşlarr demii

Eklentiler

• $PB300005.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $PB300004.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $PB300003.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $PB300001.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 65

Çok güzel olmuşlar canım, çok hoş görünüyor pırıl pırıl...Güle güle kullan saçlarını

güle güle kullan cnm ipek gibi saçlarını valla ilk yıkadığımda bukadar değildi şimdi bende çok çok memnunum bikere saçlarım sanki günden güne dahada yumuşuyor, çok mattı artık parlıyorlar, bide şok edici gelişme saçlarım yağlanıyor:96:normalde haftada 2 kez yıkarım saçlarımı, hayatta yağlanmaz, şimdi 2 gün zor duruyorum, acaba bunda o köpürmeyen şampuanımın payıda varmı bilemiyorum:97: saçlarımı temizlemiyormuş gibi geliyor. ama şuda bir gerçekki, sadece şampuanladığımda bile saçlarım suyun altında ellerimin arasından akıp gidiyor, normalde kremlesem bile bukadar olmazdı. işin özeti ben çok memnunum. biraz dökülmesi arttı gibi ama bunun onunla ilgisi olup olmadığını bilemiyorum henüz, mevsimsel falanda olabilir belki.

Teşekkür ederim canım...Forum sana emanet dememe gerek yok zaten ben yokken bütün soruları yanıtlıyorsun, sağolasın...

cnm ben sadece tekrar eden sorulara yada genel şeylere cvp veriyorum, işin ehli sensin ama sen yokken bildiğim kadarıyla yetişirim herkese gözün arkada kalmasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…