- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.121
sen daha önceden yapmamışmıydın, üzerine ikinci birkez daha mı yaptın yoksa kişileri mi karıştırıyorum :)ben bu hafta sonu maxi keratınımı yaptım kızlar
ctesı gece ve pazar gunu sacımda beklettım bu sabah yıkadım
cok sevıyorum bu keratını :) bırde bunu keske evde kapalı alanda yapabılseydık ıyıydı
bu sogukta balkonda vantılator karsısında yapmak zorunda kalıyorum degıyor ama keske kokusuz olsa...
aksama resmını atıcam sacımın son halının...
sen daha önceden yapmamışmıydın, üzerine ikinci birkez daha mı yaptın yoksa kişileri mi karıştırıyorum :)
Eki Görüntüle 1898773
Evet kızlar cuma günü maxi bio keratin ile breilya fönü yaptım bu sabahta yıkadım. İlk parça benim yıllar önceki asıl saçım nasıl bir kıvırcık olduğunu görüyorsunuzdur umarım, hatta ilk brezilya fönünden sonraki saçım yani kıvıcığı aslına göre biraz daha açılmış hali.
İkinci fotoğraf cuma günü işlem yapmadan önce çektiğim tiftik kabarık şekil almaz saçım. üçüncüsü ise yıkadıktan sonraki hali. kuaföre gidip kestirdim hatta kahkül de bıraktırdım. kuaförün kurutmasına bile izin vermeden hemen eve döndüm ki fotoğrafını çekebileyim. Parlaklığını nemli halini görüyorsunuzdur umarım :)
Biraz kabarık dursun diye de parmaklarımla dağıttım saçlarımı yoksa ikinci fotoğrafa gör çok daha sakin.
durum böyle umarım referans olur
Eki Görüntüle 1898773
Evet kızlar cuma günü maxi bio keratin ile breilya fönü yaptım bu sabahta yıkadım. İlk parça benim yıllar önceki asıl saçım nasıl bir kıvırcık olduğunu görüyorsunuzdur umarım, hatta ilk brezilya fönünden sonraki saçım yani kıvıcığı aslına göre biraz daha açılmış hali.
İkinci fotoğraf cuma günü işlem yapmadan önce çektiğim tiftik kabarık şekil almaz saçım. üçüncüsü ise yıkadıktan sonraki hali. kuaföre gidip kestirdim hatta kahkül de bıraktırdım. kuaförün kurutmasına bile izin vermeden hemen eve döndüm ki fotoğrafını çekebileyim. Parlaklığını nemli halini görüyorsunuzdur umarım :)
Biraz kabarık dursun diye de parmaklarımla dağıttım saçlarımı yoksa ikinci fotoğrafa gör çok daha sakin.
Eki Görüntüle 1898773
uzun süredir takipteyim ama cesaret edip halaa yapamadım maxi bio keratin ile bio keratin gold arasında kaldım şişeler aynı ama içeriği ürünler farklı galiba bio keratin gold kulanıp işe yarayan kiişiler var ama ne yapacagımı şaşırdım sizce
uzun süredir takipteyim ama hala karar veremiyorum maxi bio keratin ile bio keratin gold arasında fark var sanırsam ama bio keratin gold kullanıp fayda gören arkadaşlar var sitede ne yapacagımı şaşırdım bio gold almalımıyım..
alfaparf benim için hayır hayırrr, bakım da yapmıyor :))))) ama sen memnunsan tabiki kullanmaya devam etgold olanını sanırım burada kızlar aldılar son kullanma tarihi falan yokmuş memnun olmayanlar vardı diye hatırlıyorum.
İkisi aynı gibi görünsede farklı ürünler aman dikkat
eline sağlık çok güzel olmuş.
bu arada senin saçlar baya baya kıvırcıkmış. demek sende ancak böyle güçlü markalar işe yarayabiliyor.
benim saçlarım da baya dalgalı ve tiftiktir normalde ama böyle bir hali yok, alfaparf bende o yüzden gayet dümdüz saçlar yapıyor.
yalnız uğraşması fena, şimdi ben ilacı sür düzleştir ve yıka kolaylığına o kadar alıştım ki, ilacı 3 gün kafamda bekletip her gün düzleştirmek, koku ve duman olayları acaip zor geliyor
umarım böyle tek günlük brezilya fönlerinin de alternatifleri çıkar da rahat ederiz..
uzun süredir takipteyim ama cesaret edip halaa yapamadım maxi bio keratin ile bio keratin gold arasında kaldım şişeler aynı ama içeriği ürünler farklı galiba bio keratin gold kulanıp işe yarayan kiişiler var ama ne yapacagımı şaşırdım sizce
gold olanını sanırım burada kızlar aldılar son kullanma tarihi falan yokmuş memnun olmayanlar vardı diye hatırlıyorum.
İkisi aynı gibi görünsede farklı ürünler aman dikkat
ben tabikide maxi bio keratini öneririm, durum ortada :)
Defrize işlem hakkında yanlışlıkla denemiş biri olarak yanıt vereyim.
İlk brezilya fönü yapmaya karar verdiğimde Ankarada bir eğitimdeydim ve fırsat sitelerinden iyi olduğu söylenen bir kuaförden satın almıştım.
Gittim saçlarıma bir baktı adam sana güzel bir işlem uygulayacağız ama satın aldığın fiyattan birazdaha fazla olabilir dedi. Ben saçlarımdan bıkmışım hem uzun hem dev gibi saçlar tamam dedim. 80 tl ye aldığım fırsat ürününün üzerine 300 tl daha istedi.
Saçıma bir ilaç sürdü 20 dakika bekletti yıkadı saşırdım, okuduğum b.fönü yöntemleri gibi değil, vardır bir dildiği dedim sustum.
saçlarımı kuruttu ilk başta sakin gibi görünüyordu eve döndüm ki, saçın rengi matlaşmış tiftik gibi olmuş ölmüş saçım.
adamı aradım yarın geliyorum bak neler olacak dedim, gittim de
başka müşterileri vardı susun lütfen diye yalvardı bana, ben bilmem bu ne bana bunu vaad etmedin dedim. tamam dedi brezilya fönü yapalım sana.
yaptı :) 3 gün ben düzleştirdim ve sonunda yıkadım :) saçlarım düzleşmiş kendine gelmiş parlaklaşmış o kuruluğu tiftikliği gitmiş :))))
buarada para almadı. Ankara Tunalıda cocosh kuaför. ad vereyim de güvenipte gitmeyin bari :))))))))))))
anlayacağınız ilk işlemin defrize olduğunu uzun zaman sonra @KilicBaligi ile tanıştığımda söyledi
kolaylığa kaçıp saçınızı beş para edip bırakmayın benden size tavsiye, yinede saç sizin saçınız tabi :))))))))))
ve pureology şiparişi verdimmm :)))
ben bu hafta sonu maxi keratınımı yaptım kızlar
ctesı gece ve pazar gunu sacımda beklettım bu sabah yıkadım
cok sevıyorum bu keratını :) bırde bunu keske evde kapalı alanda yapabılseydık ıyıydı
bu sogukta balkonda vantılator karsısında yapmak zorunda kalıyorum degıyor ama keske kokusuz olsa...
aksama resmını atıcam sacımın son halının...
eline sağlık çok güzel olmuş.
bu arada senin saçlar baya baya kıvırcıkmış. demek sende ancak böyle güçlü markalar işe yarayabiliyor.
benim saçlarım da baya dalgalı ve tiftiktir normalde ama böyle bir hali yok, alfaparf bende o yüzden gayet dümdüz saçlar yapıyor.
yalnız uğraşması fena, şimdi ben ilacı sür düzleştir ve yıka kolaylığına o kadar alıştım ki, ilacı 3 gün kafamda bekletip her gün düzleştirmek, koku ve duman olayları acaip zor geliyor
umarım böyle tek günlük brezilya fönlerinin de alternatifleri çıkar da rahat ederiz..
keratın complexı bende denemek ıstıyorumYaşadığın şoku tahmin edebiliyorum.
Keşke kokusuz ve dumansız olsa ciddi anlamda zorlanıyoruz yahu... Ha kokusuz dumansız ürünler yok mu far ama maalesef bunlar evde alıp kullanmaya yetişebileceğimiz ürünler değil. Bkz Keratin Complex, nasıl zahmetsiz ve rahat geçti uygulamaÖf insan rahata çok kolay alışıyor.
Doğru ama Alfaparf esasında saç düzleştirme sistemi. N brezilya fönü diyebilirsin ne defrize sistemi. İkisinin arasında kalmış bir sistem ve maalesef ki önceden işlem görmüş saçlarda sonuçları düzlük açısından iyi olsa da, saçları epey yıpratıyor. Benim tecrübem bu yönde oldu. Benim tek maksadım bakım olduğu için ben maalesef ki bu uygulaması kolay ürünü kullanamıyorum.
keratın complexı bende denemek ıstıyorum
aslında alacak olan arkadasla bırlıkte almak ısteyenler belırlense, pay edılse ...hem alan kısı ,hem alacak kısıler ıcın, herkes ıcın uyguna gelmıs olurdu...
bence bunu bı dusunelım :)
evet 1000 ml netten araştırırsan karşına çıkacak. Başka boyu yok zaten...Okyanustyaa senin kullandığın maxi bio keratin 1 kg lik olan ürün mü. 100 ml tek seferde saça yetiyorsa 300 lira verip 10 kere hadi bilemedin 8 kere bile kullanılsa cidden baya ekonomik olaçan o zaman..Bi de ürünü aldık kalan kısmında bozulma yapmaz demi saklayabiliriz yani?