Defrize işlem hakkında yanlışlıkla denemiş biri olarak yanıt vereyim.
İlk brezilya fönü yapmaya karar verdiğimde Ankarada bir eğitimdeydim ve fırsat sitelerinden iyi olduğu söylenen bir kuaförden satın almıştım.
Gittim saçlarıma bir baktı adam sana güzel bir işlem uygulayacağız ama satın aldığın fiyattan birazdaha fazla olabilir dedi. Ben saçlarımdan bıkmışım hem uzun hem dev gibi saçlar tamam dedim. 80 tl ye aldığım fırsat ürününün üzerine 300 tl daha istedi.
Saçıma bir ilaç sürdü 20 dakika bekletti yıkadı saşırdım, okuduğum b.fönü yöntemleri gibi değil, vardır bir dildiği dedim sustum.
saçlarımı kuruttu ilk başta sakin gibi görünüyordu eve döndüm ki, saçın rengi matlaşmış tiftik gibi olmuş ölmüş saçım.
adamı aradım yarın geliyorum bak neler olacak dedim, gittim de
başka müşterileri vardı susun lütfen diye yalvardı bana, ben bilmem bu ne bana bunu vaad etmedin dedim. tamam dedi brezilya fönü yapalım sana.
yaptı :) 3 gün ben düzleştirdim ve sonunda yıkadım :) saçlarım düzleşmiş kendine gelmiş parlaklaşmış o kuruluğu tiftikliği gitmiş :))))
buarada para almadı. Ankara Tunalıda cocosh kuaför. ad vereyim de güvenipte gitmeyin bari :))))))))))))
anlayacağınız ilk işlemin defrize olduğunu uzun zaman sonra @KilicBaligi ile tanıştığımda söyledi
kolaylığa kaçıp saçınızı beş para edip bırakmayın benden size tavsiye, yinede saç sizin saçınız tabi :))))))))))