Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

teşekkür ederim. bi daha ki aya deicem. bi de şu taraktan aldım ben kargodan yenı geldi yarın denicem.. tangle teezer tarak ama kıvırcık saçlılar için olanı bordo rengi var onu.. saç tipim de ani saçımın kıvırcıklığı kılıçbalığı annesinin saçlarını sarıya boyamış ya en son onun kıvırcığının aynısı benım saçlar da. tarağı da denedikten sonra burdan paylaşırım belki birilerinin işine yarar..bu arada okyanusyaa saçma sorular sormuyorum aslında atlaya atlaya sordugumdan öyle gelıo evlı mısınız derken ben evliyim evliyseniz nasıl vakıt ayırıyorsunuz hem ev hem iş hemde bu saçlara brezilya keratin demek istemiştim aslında..cevapların için tesekkur edeim.

Tangle teezer kivircik saclar için ola tarağın denedim bugün gercekten saçımı yolmadan açtı ve çok uğraştırmaDi..ben beğendim 45 tl verilir mi bence verilir..
Bi de bi marka gördüm nette arastırırken gördüm dark and lovely diye bi marka var sadece ilacı sürerek saçlarımiz dümdüz oluyormuş var mı acaba kullanan fiyatı da 55 tl ydi..Bi çok sitede de var..eğer gerçekten duzlestirse keratin den daha kolay olmaz mı yapım aşaması?

Evet kızlar cuma günü maxi bio keratin ile breilya fönü yaptım bu sabahta yıkadım. İlk parça benim yıllar önceki asıl saçım nasıl bir kıvırcık olduğunu görüyorsunuzdur umarım, hatta ilk brezilya fönünden sonraki saçım yani kıvıcığı aslına göre biraz daha açılmış hali.

İkinci fotoğraf cuma günü işlem yapmadan önce çektiğim tiftik kabarık şekil almaz saçım. üçüncüsü ise yıkadıktan sonraki hali. kuaföre gidip kestirdim hatta kahkül de bıraktırdım. kuaförün kurutmasına bile izin vermeden hemen eve döndüm ki fotoğrafını çekebileyim. Parlaklığını nemli halini görüyorsunuzdur umarım :)

Biraz kabarık dursun diye de parmaklarımla dağıttım saçlarımı yoksa ikinci fotoğrafa gör çok daha sakin.

durum böyle umarım referans olur

Güle güle kullan çok güzel olmuş. Saclarimizin yapısı hemen hemen aynı.gerçekten duzelmiş.. Bi tane marka buldum hiç duydun mu adını acaba sen? Dark and lovely diye.

Güle güle kullan çok güzel olmuş. Saclarimizin yapısı hemen hemen aynı.gerçekten duzelmiş.. Bi tane marka buldum hiç duydun mu adını acaba sen? Dark and lovely diye.
Teşekür ederim, düzleştirdiği gibi bakım da yaptı birhayli parlak, saç tellerinin iyileştiğini hissediyorum dolgunlaştı. Hayır o markayı duymadım. Alıp deneyebilirsin bizim için de fikir olur. Deneyimlerini paylaşırsın
Ellerine sağlık, burnuna gözlerine de geçmiş olsun
Sefasını sürme vakti artık.
Ayyyy teşekkür ederimmmm :))) ağzım burnum yer değiştirdi yahu :))) ama değdi

Çok güzel olmuş kuzum, güle güle kullan saçlarını. Harika görünüyor, boyu da güzel olmuş

Markayı duymaman normal çünkü brezilya fönü değil.

KilicBaligi bilgin varsa eğer aydınlatır misin bizi bulamadım çünkü araştırdım baya..memnun olanlar var baya. Bi de koreden gelen bi ürün varmış o da aritaum hair styling straight diye bir ürün bunu da sadece sürerek duzlestirme elde ediyorsun.var mi bi fikrin acaba?

Bahsettiğin ürün brezilya fönü değil, afro saçları düzleştirmeye yarayan defrize ürünüdür. Zaten kutu üzerindeki siyahi hatun dikkatini çekmiştir. Herhangi bir biçimde işlem görmüş veya yıpranmış saçlara uygulanmaz. Bahsettiğin ikinci ürün de aynı mantıkta çalışıyor. Zaten ürün sayfalarında bunların defrize sistemi olduğu açıkça yazılmış.

Defrize işlem hakkında yanlışlıkla denemiş biri olarak yanıt vereyim.
İlk brezilya fönü yapmaya karar verdiğimde Ankarada bir eğitimdeydim ve fırsat sitelerinden iyi olduğu söylenen bir kuaförden satın almıştım.
Gittim saçlarıma bir baktı adam sana güzel bir işlem uygulayacağız ama satın aldığın fiyattan birazdaha fazla olabilir dedi. Ben saçlarımdan bıkmışım hem uzun hem dev gibi saçlar tamam dedim. 80 tl ye aldığım fırsat ürününün üzerine 300 tl daha istedi.
Saçıma bir ilaç sürdü 20 dakika bekletti yıkadı saşırdım, okuduğum b.fönü yöntemleri gibi değil, vardır bir dildiği dedim sustum.
saçlarımı kuruttu ilk başta sakin gibi görünüyordu eve döndüm ki, saçın rengi matlaşmış tiftik gibi olmuş ölmüş saçım.
adamı aradım yarın geliyorum bak neler olacak dedim, gittim de
başka müşterileri vardı susun lütfen diye yalvardı bana, ben bilmem bu ne bana bunu vaad etmedin dedim. tamam dedi brezilya fönü yapalım sana.
yaptı :) 3 gün ben düzleştirdim ve sonunda yıkadım :) saçlarım düzleşmiş kendine gelmiş parlaklaşmış o kuruluğu tiftikliği gitmiş :))))
buarada para almadı. Ankara Tunalıda cocosh kuaför. ad vereyim de güvenipte gitmeyin bari :))))))))))))

anlayacağınız ilk işlemin defrize olduğunu uzun zaman sonra @KilicBaligi ile tanıştığımda söyledi

kolaylığa kaçıp saçınızı beş para edip bırakmayın benden size tavsiye, yinede saç sizin saçınız tabi :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…