- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.101
Yapmaktan korkma yap.Kusura bakmayın afedersinizhelal edin hakkınızı.
Pureology şampuan , osmo deep bakim maskesi.Hangi ürünler bunlar?
Güzel Pureology'den memnun kalırsın. Osmo'yu bilmiyorum bir bakarım. Lütfen kullandıktan sonra sende maskeyi yorumla ki ihtiyacı olan varsa onlar da denesinler.Pureology şampuan , osmo deep bakim maskesi.
Çok seviniriz, hiç fena gibi görünmüyor çünkü... Özellikle banyoda saçlarına maskeyi sürdükten sonra kaynar su ile ıslattığın bir havluyu sıkıp başına sararsan etkisi artacakmış.Insallah faydasini gorurum. Maske icinde yorun yapacagim mutlaka
Teşekür ederim, düzleştirdiği gibi bakım da yaptı birhayli parlak, saç tellerinin iyileştiğini hissediyorum dolgunlaştı. Hayır o markayı duymadım. Alıp deneyebilirsin bizim için de fikir olur. Deneyimlerini paylaşırsınGüle güle kullan çok güzel olmuş. Saclarimizin yapısı hemen hemen aynı.gerçekten duzelmiş.. Bi tane marka buldum hiç duydun mu adını acaba sen? Dark and lovely diye.
Ayyyy teşekkür ederimmmm :))) ağzım burnum yer değiştirdi yahu :))) ama değdiEllerine sağlık, burnuna gözlerine de geçmiş olsun
Sefasını sürme vakti artık.
Teşekür ederim, düzleştirdiği gibi bakım da yaptı birhayli parlak, saç tellerinin iyileştiğini hissediyorum dolgunlaştı. Hayır o markayı duymadım. Alıp deneyebilirsin bizim için de fikir olur. Deneyimlerini paylaşırsın
Bundan yapmayı düşünüyorum ilk başta çünkü kremi sürüp belirli bi dakika bekletiyoruz ve yıkıyoruz sonrasında bir kremi daha var onu da sürüp bekletiyoruz duzlestirici falan yapmaya gerek kalmıyor koku duman hiç bi şey yok you tube dan videoları izledim ikna edici geldi ve bi çok sitede satılıyor ilk deneyen ben olursam eğer burda foto paylaşırım bende:) ve olursa ki olacak bence koku dumandan da inşallah kurtulacagiz:)
Eki Görüntüle 1898773
Evet kızlar cuma günü maxi bio keratin ile breilya fönü yaptım bu sabahta yıkadım. İlk parça benim yıllar önceki asıl saçım nasıl bir kıvırcık olduğunu görüyorsunuzdur umarım, hatta ilk brezilya fönünden sonraki saçım yani kıvıcığı aslına göre biraz daha açılmış hali.
İkinci fotoğraf cuma günü işlem yapmadan önce çektiğim tiftik kabarık şekil almaz saçım. üçüncüsü ise yıkadıktan sonraki hali. kuaföre gidip kestirdim hatta kahkül de bıraktırdım. kuaförün kurutmasına bile izin vermeden hemen eve döndüm ki fotoğrafını çekebileyim. Parlaklığını nemli halini görüyorsunuzdur umarım :)
Biraz kabarık dursun diye de parmaklarımla dağıttım saçlarımı yoksa ikinci fotoğrafa gör çok daha sakin.
durum böyle umarım referans olur
Teşekür ederim, düzleştirdiği gibi bakım da yaptı birhayli parlak, saç tellerinin iyileştiğini hissediyorum dolgunlaştı. Hayır o markayı duymadım. Alıp deneyebilirsin bizim için de fikir olur. Deneyimlerini paylaşırsın
Ayyyy teşekkür ederimmmm :))) ağzım burnum yer değiştirdi yahu :))) ama değdi
KilicBaligi bilgin varsa eğer aydınlatır misin bizi bulamadım çünkü araştırdım baya..memnun olanlar var baya. Bi de koreden gelen bi ürün varmış o da aritaum hair styling straight diye bir ürün bunu da sadece sürerek duzlestirme elde ediyorsun.var mi bi fikrin acaba?
Rica ederim.Kilicbaligi teşekkür ederim cevabın için.