- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.081
Canim seni cok iyi anliyorum problemin ne oldugunu bilmeden birsey onermek istemiyosun kisa zamanda vitaminlere baktiricam insallah..
Sonuclari alir almaz yazarim buraya.
Merhaba kızlar araniza yeni katıldım..saçlarım kıvırcık ve boyalı ama bugüne kadar brezilya ya da fön falan işlerle hiç uğraşmadim artık yıka ve çık saçlarım olsun istiyorum.sizce brezilya yaptırmaya değer mi..kıvırcık değilde dalgalı bile olsa benim için mucize olur galiba..Yoksa her hafta fön cektirmek mi daha mantıklı size göre. Bi de herkes deneyimli burda galiba çünkü herkes bi şeyler denemiş hangi marka urunü kullansam işe yarar? Son sorum ilerde kanser riski var mı korkmadan nasıl yapıyorsunuz acaba?
Kızlar cok.fazla sayfa var benimde bebegim var hepsina bakamadim.özellikle kilicbaligi bu iste uzman sanirim. Ablama nova marka brezilya fonu yapildi ama hic begenmedik.bende randevumu iptal ettim simdi urunu alip evde yapacahiz.bana onerebileceginiz marka varmidir ve nerden alabilirim. Fiyati 100 tl civari olursa iyi olur !
Haydi bakalımmmm sıhatler olsunEvetttt kizlarrr.
Dün maxi yaptim yine. En son yaptigimda ısıyı 200 e cikarmistim ve iyice duzlesmisti birdaha yuksek isi yapmayacagim demistim kendi kendime.
Tabi unuttum ve hadi busefer 210 cik okyanus dedim.
Sacim şuan pirasa gibiiii(((
Önceki ve sonraki halini koyacagim indallah gruba referans olsun sizlere diye
Kılıç gerekli cevabı vermiş zaten canım bebeğin varmış. Onun dışında 100 ye fön yapan ve bilindik marka kullanan birbyer varsa hemen bana söyle :)))) gidip yaptırayım dünden beri neler çekiyorum yapacağım diye, zira neredeyse imkansız 100 ye fön. bilemedim...Kızlar cok.fazla sayfa var benimde bebegim var hepsina bakamadim.özellikle kilicbaligi bu iste uzman sanirim. Ablama nova marka brezilya fonu yapildi ama hic begenmedik.bende randevumu iptal ettim simdi urunu alip evde yapacahiz.bana onerebileceginiz marka varmidir ve nerden alabilirim. Fiyati 100 tl civari olursa iyi olur !
Merhaba kızlar araniza yeni katıldım..saçlarım kıvırcık ve boyalı ama bugüne kadar brezilya ya da fön falan işlerle hiç uğraşmadim artık yıka ve çık saçlarım olsun istiyorum.sizce brezilya yaptırmaya değer mi..kıvırcık değilde dalgalı bile olsa benim için mucize olur galiba..Yoksa her hafta fön cektirmek mi daha mantıklı size göre. Bi de herkes deneyimli burda galiba çünkü herkes bi şeyler denemiş hangi marka urunü kullansam işe yarar? Son sorum ilerde kanser riski var mı korkmadan nasıl yapıyorsunuz acaba?
Yok kilicbaligi okudum ama en son yaptirdigin varya senin kuaförde onu netten baktım 1700 tl Dio onu alamam ki.bi de kanser açısından zararlı değil mi..Bi de acaba siz sürekli yapiorsunuz ya diplerden gelen saçı etkiler mi yani az da olsa artık düz cikma şansı olur mu?
Bak saçtan saça değişir bu, benim yıllar önce zenci saçım vardı çok kıvırcık. kullana kullana büyük dalgalar haline geldi, bir önceki sayfalarda foto paylaştım bakabilirsin. yıka çık yapıyorum kurutmaya yani fönlemeye bile gerek duymuyorum.Peki şimdi ben bunu aldım yaptırdım dustan sonra illa üstünden bi fön cekmeliyimiyim illa ki yani fön cekmeli miyim? Yani direk kuruttugunuzda kendi kendine nasıl bi görüntü ortaya çıkar? :)
Çok teşekkür ederim ikinizedetakipteyim artık..bakalım markalardan kafama uyanık alıp kuaförde yaptiracagim en kısa zamanda
ben maxi bio keratin severim mesela burdan sevenler de var hatta alanlar, bende dün itibariyle çok az kaldı fakat yeni alanlar var, paylaşmak isteyen olursa bir yaz bakalım. alip paylaşan çok kızçemiz var.
1 lt 300 tl en az on kere yaparsin.300 lira diyor internette hangi siteden bakayim acaba maxi ye acaba sadece kaç kere gidiyor ortalama.bi de kuaföre bunu bana yap desem acaba kaça yapar? Bi de bu maxi de duman çıkıo mu? Ay nolur kızmayın çok soru sorduguma..Bi de siz evli misiniz hamile kalsak o süreçte uygulayamayacagiz haliyle cunku
Dediğim gibi ben böyle bir Keratin markasını tanımıyorum. Doğru düzgün bir ürün olsa benim muhakkak haberim olur. Ayrıca daha önce de yazdığım gibi bebeğin varsa uygulama yapamazsın.O yüzden bekle, bu arada para biriktir.Valla burda nova marka keratine kuaforun biri 250 dedi , digeri 90. Neden boyle fark var anlamadim! 90 diyende kar yapiyordur mutlaka. Ama ben kendim yapacagim.belki dedim hani ucuk fiyat soyluyorlar ya belkide oyle degildir ilac fiyatlari.
Hangi ürünler bunlar?Ben birde bugun sachane den onerdiginiz urunleri aldim. Hamile iken bekledim .Onlarla idare edecegim bir sure daha sanirim. cok tesekkur ederim bayanlar
Acaba konunun ilk mesajı büyük büyük, kırmızı kelimelerle güncellense mi? En başa ara sayfalar okunmadığı için tekrar tekrar sorulan sorular toplansa mı?
Sayfaları okuyun denildiğinde, kaç yüz sayfa deniyor, en azından ilk sayfaya bak denir?