Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canim seni cok iyi anliyorum problemin ne oldugunu bilmeden birsey onermek istemiyosun kisa zamanda vitaminlere baktiricam insallah..
Sonuclari alir almaz yazarim buraya.

Tamamdır, işte böyle

Öncelikle hoşgeldin, kafanda ki soru işaretlerini gidermen için seni son 80 sayfaya hızlıca göz atmaya davet ediyorum. Bütün cevaplarını bulacaksın.

100 liraya brezilya fönü bulamazsınız, bulacaklarınız yine işe yaramaz markalar olacaktır maalesef. Ayrıca bebeğiniz olduğunu söylemişsiniz, eğer emziriyorsanız b.fönü uygulaması yapamazsınız bu yüzden bir süre askıya alın bu uygulamayı, bu arada fırsat buldukça son 80 sayfaya da fırsat buldukça bakın.

Son düzenleme:
Evetttt kizlarrr.
Dün maxi yaptim yine. En son yaptigimda ısıyı 200 e cikarmistim ve iyice duzlesmisti birdaha yuksek isi yapmayacagim demistim kendi kendime.
Tabi unuttum ve hadi busefer 210 cik okyanus dedim.
Sacim şuan pirasa gibiiii(((
Önceki ve sonraki halini koyacagim indallah gruba referans olsun sizlere diye

Haydi bakalımmmm sıhatler olsun

Yok kilicbaligi okudum ama en son yaptirdigin varya senin kuaförde onu netten baktım 1700 tl Dio onu alamam ki.bi de kanser açısından zararlı değil mi..Bi de acaba siz sürekli yapiorsunuz ya diplerden gelen saçı etkiler mi yani az da olsa artık düz cikma şansı olur mu?

Kılıç gerekli cevabı vermiş zaten canım bebeğin varmış. Onun dışında 100 ye fön yapan ve bilindik marka kullanan birbyer varsa hemen bana söyle :)))) gidip yaptırayım dünden beri neler çekiyorum yapacağım diye, zira neredeyse imkansız 100 ye fön. bilemedim...

Kanser :)) sıktığın parfim kullandığın deodorant ruj oje yediğin paketli gıdalar bilmemneler, sen heran zaten kanser riski altındasın ve bizler. o yüzden sıkıntı yok, zira buradakiler bu soruna karşılık ozaman biz niye yapıyoruz diyebilirler
saçı kıvırcık olup 4 yıldır fön yapıp saçının kıvırcığını açan ve daha dün yapmış biri olaraktan, korkma yap derim.
Marka konusuna gelince, oku canım son sayfaları, fikir edineceksin. Takıldığın konu olduğunda sor.
Zira buradaki kızceler heran aynı soruyu cevaplamaktan bıktılar :)))
Fön çektirmelimisin sorusu, yani senin tercihin, saçlarını kurutur nemsiz bırakır kırıklar kopmalar başlar, ayda en az 70 tl verirsin ayrıca. Bilmem sen karar ver

okumamışsın :)))
maxi var natura var alfaparf var kafandaki sorular dağılacak,incele lütfen.
inceledikten sonra başa çıkamadığın konu olursa paylaş yardımcı olalım.
diplerden gelen saçı evet sanırım etkiliyor en azından benim için, şöyle ki artık eskisi gibi deli kıvırcık çıkmıyor saçlarım.

Peki şimdi ben bunu aldım yaptırdım dustan sonra illa üstünden bi fön cekmeliyimiyim illa ki yani fön cekmeli miyim? Yani direk kuruttugunuzda kendi kendine nasıl bi görüntü ortaya çıkar? :)

Peki şimdi ben bunu aldım yaptırdım dustan sonra illa üstünden bi fön cekmeliyimiyim illa ki yani fön cekmeli miyim? Yani direk kuruttugunuzda kendi kendine nasıl bi görüntü ortaya çıkar? :)
Bak saçtan saça değişir bu, benim yıllar önce zenci saçım vardı çok kıvırcık. kullana kullana büyük dalgalar haline geldi, bir önceki sayfalarda foto paylaştım bakabilirsin. yıka çık yapıyorum kurutmaya yani fönlemeye bile gerek duymuyorum.
Denemeden bilemezsin bilemeyiz.

Çok teşekkür ederim ikinizede takipteyim artık..bakalım markalardan kafama uyanık alıp kuaförde yaptiracagim en kısa zamanda

Çok teşekkür ederim ikinizede takipteyim artık..bakalım markalardan kafama uyanık alıp kuaförde yaptiracagim en kısa zamanda

ben maxi bio keratin severim mesela burdan sevenler de var hatta alanlar, bende dün itibariyle çok az kaldı fakat yeni alanlar var, paylaşmak isteyen olursa bir yaz bakalım. alip paylaşan çok kızçemiz var.

ben maxi bio keratin severim mesela burdan sevenler de var hatta alanlar, bende dün itibariyle çok az kaldı fakat yeni alanlar var, paylaşmak isteyen olursa bir yaz bakalım. alip paylaşan çok kızçemiz var.

300 lira diyor internette hangi siteden bakayim acaba maxi ye acaba sadece kaç kere gidiyor ortalama.bi de kuaföre bunu bana yap desem acaba kaça yapar? Bi de bu maxi de duman çıkıo mu? Ay nolur kızmayın çok soru sorduguma..Bi de siz evli misiniz hamile kalsak o süreçte uygulayamayacagiz haliyle cunku

1 lt 300 tl en az on kere yaparsin.
Bilmiyorum kuaforin kaca yapacagini dene sor bizi de bilgilendir.
Tuhaf sorular soruyorsun ayrica zaten diger sayfalarda milyon kez cevaplanan sorular.
Sacindaki fazlaligi alirsan maxi duman cikarmaz.
Bak daha birkac satir once bebegi olan bir bayan sormus soruyu. Iki kez kullanma demişiz. Üşenme oku lutfen.
Ne yapacaksın benim medeni halimi....

Valla burda nova marka keratine kuaforun biri 250 dedi , digeri 90. Neden boyle fark var anlamadim! 90 diyende kar yapiyordur mutlaka. Ama ben kendim yapacagim.belki dedim hani ucuk fiyat soyluyorlar ya belkide oyle degildir ilac fiyatlari.

Ben birde bugun sachane den onerdiginiz urunleri aldim. Hamile iken bekledim .Onlarla idare edecegim bir sure daha sanirim. cok tesekkur ederim bayanlar

Valla burda nova marka keratine kuaforun biri 250 dedi , digeri 90. Neden boyle fark var anlamadim! 90 diyende kar yapiyordur mutlaka. Ama ben kendim yapacagim.belki dedim hani ucuk fiyat soyluyorlar ya belkide oyle degildir ilac fiyatlari.
Dediğim gibi ben böyle bir Keratin markasını tanımıyorum. Doğru düzgün bir ürün olsa benim muhakkak haberim olur. Ayrıca daha önce de yazdığım gibi bebeğin varsa uygulama yapamazsın.O yüzden bekle, bu arada para biriktir.

Acaba konunun ilk mesajı büyük büyük, kırmızı kelimelerle güncellense mi? En başa ara sayfalar okunmadığı için tekrar tekrar sorulan sorular toplansa mı?

Sayfaları okuyun denildiğinde, kaç yüz sayfa deniyor, en azından ilk sayfaya bak denir?

Bırak sık sorulanları toparlamayı, ağızlarına kaşıkla versen yine olmuyor. Ben artık bıktım, b.fönü yapmak isteyen bir zahmet okusun. Sizde her sorularını yanıtlayıp işlerini kolaylaştırmayın. 3-5 sayfa şey okuyacaklar alt tarafı. Hadi konu ile alakalı sorular olsa yine neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…