Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Yok canim,sorunum yokta arkadas sormusya kullandiklarimi soyledim sadece

Canim bi foto attim gordunmu kuruduktan sonra cok kuru genelde topuz gibi topluyorum yada oruyorm islakken iyi gibi yumusack ama kuruyunca sanki can cekisio..bi kac sene once sacimi boyamistm biraz actrmstm uclari ondan sonra kurudu çok..arada bi uclardan aldiriyorm asiri kirik yok ama iyide denemez..
Bide yillar önce su sivilce ilaclarndan kullanmstm 6_7 yil olmstr..
Sonra sac derim 2 gun dus almiyaym kasinir kepek problemide var son 1 yildr var acaba yag bakimlarndan sonra iyi arinmadigindanmi..
Ama genel olarak cok kuru elimi sürmek istemiyorm cansiz mat bi görüntüsu var..
Uzun fön cekildgnde belimin ortasini geciyor ama ben kivirckkende acik birakmak istiyorm cok cabuk kabarir .
Kalin telli sert kuru cansiz mat saclar anlayacagin hersey var cnm derdime bi çare KilicBaligi
Canim daha yumusak actgmda kabarmayan canli parlak gorunen bi sac istiyorm desem cok mu sey istiyorsn dersn bilemedm

KilicBaligi Pureology markasında memnun kaldığınız aşağıdaki şampuan mı?
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
saçhanede 1000ml'i 99Tl'ye inmiş isteyenlere duyurulur. bana çok uygun geldi

bence seni b.fönü paklar :)) bu ikonlara da bayıldım bu arada
yeni keşfettim desem

Doktora gidip tahlil yaptır. Şu an söyleyebileceğim ilk ve en önemli şey bu. Saçında işlem olmamasına rağmen kafa derin dahil kökten uca sorunluysa bunun sebebi vucudunda bazı şeylerin ters gitmesi. Hem kan tahlili, hem vitamin değerleri hem hormonlara bakılmalı.
İstediğin şey gayet makul ama daha önce de yazdığım gibi sorunu tespit edip çözüm odaklı davranmak gerek. Şu an sana şunu şunu al saçlarına çok iyi gelecek diyemem bu seni kandırmak olur. İlk olarak tahlilleri hallet, sonrasında sorunu beraber aşarız.

Evet budur canım, habeirmiz var ama biz de gün sayıyoruz almak için, bütçe olayı

bence seni b.fönü paklar :)) bu ikonlara da bayıldım bu arada
yeni keşfettim desem

Yani brezilya fönü yaptırabilir ama önce bu sorunların sebebini bulması lazım. Bunun dışında kullanacağı saç maskesi, bakım yağları bunlar anlık çözüm olur ve yazık olur.

İkon olayı iyi olmuş, bazıları bağımlılık yapıyor

Yok kuzu bakmadım çünkü artık oradan alışveriş yapamıyoruz biliyorsun, Paypal Türkiye'den çekildği için ebay'ı unutun...

450 liraydı fiyatı ben 350 liraya yaptırdım. Bakınca çok pahalı evet ama bu son 9 ayda bakım ürünlerine döktüğüm parayı ve bende bir işe yaramadıklarını hesap edersek son kuruşuna kadar helal olsun. Son derece titiz bir biçimde nazikçe uygulama yaptılar ve gerçekten çok ilgilendiler. Bu gün olsa yine giderdim.

KilicBaligi benim önceki sayfalara bakmadan heyecanla indirimi yazmam da süper olmuş :)
baktım saçhanede indirim varken alfaparf'ta da indirim var mı ama brezilya fönünün fiyatı almış yürümüş :/ geçen seneden beri bu kadar zam çok fazla.
malum ben alfaparf memnunu biri olarak onunla devam ederim diyordum ama en kısa sürede benim de alternatif bulmam gerekli. elimde sadece 1 kerelik ilaç var

Canim baska tedavilerden ötürü hormon tahlillerim kan tahlillerim yapildi folik asit te normaldi ama onun disinda diger vitaminlere baktrmadim suan takviye olarak kullandgm bi vitamin var bi cok vitamini icerio
Sac derim icin bi sure uygun bi sampuan kullansam ek olarak yag ve maske bakimi yapsam sac derisi problem bittikten sonra diger nem v.s problemlere yonelik sampuan ve urun kullansam nasil olur canım .
Bu arada bence cokta pahali degil eger sacini toparladiysa keratin complex deneneblr.
Sen yaptrdgn keratin botox umu cnm.

Saçlarındaki problemin sıradan bir sorun olmadığını, bunların dışarıdan kullanacağın şeylerle geçmeyeceğini anlatamadım galiba. Bu şekilde öneride bulunamayacağım.

Davines'in Keratin Bakım Serumu şu an Hepsiburada sitesinde 200 liraya inmiş, almak isteyen kaçırmasın kızlar.

Bulmaya çalışıyoruz canım, üzülme. Bak mesela benim keratin complexi denemem bile alternatif yarattı, keşke bir kaç kişi daha deneyebilse...Daha önce nasıl bulduysak böyle böyle bulacağız yine işe yarar şeyleri

Hayır kullandıgım bi ilac olmadı KilicBaligi acaba brezilya fonunu uzun sure kullandıgım icin mi oldu bi yerde okumustum uzun sureli kullanım sac kalitesini dusuruyor yazıyordu bende 2013 yilindan beri defalarca uygulamistim.
Bu mesajını atlamışım özür dilerim. Ben 2011 yılından beri uyguluyorum, burada ki bir çok arkadaşta öyle. Gereğinden fazla ısı kullanılmadığı sürece saçlarda bir zararı olmaz ki sen zaten saçını çok iyi tanıdığından makul bir ısı aralığı uygulamışsın.

Evlat kokusuna da yazdım, saçlarınız inceliyorsa bu kadar feci biçimde kuruyorsa bunun sebebi kullandığınız ürünler falan değil, kızlar sizin sorununuz içeride bu yüzden ısrarla "tam kapsamlı tahlil" yaptırın diyorum. Ben de geçtim bu yollardan, beni dinleyin.

Saçlarındaki problemin sıradan bir sorun olmadığını, bunların dışarıdan kullanacağın şeylerle geçmeyeceğini anlatamadım galiba. Bu şekilde öneride bulunamayacağım.
Ters bisey mi yazmisim diye okudum ama yok gayet normal yazmisim..
Ben seni cok iyi anladim canım tahlil yaptr demissin bnde bi cogu yapildi diyorum.
Önerileri ni onemsiyorum hatta geçenlerde soyledim KilicBaligi nin soyledikleri dogrudur diye.
Mesela neyin eksikligi buna sebep oluyo olabilr dedigim gibi hormon kan tahlillerim normal ürün onerisi icin de israr etmiyorm cnm maksadim sadece danismak.

Hayatım ters bir şey yazmadın tabii ki, yalnız anlaşamadığımız konu şu. Her vitamine bakılmadı diyorsun, ben de diyorum ki ben bunlar görmeden bilmeden sana öneride bulunamam. Bak daha önce başka bir arkadaşla da aynı şekilde bir mevzu geçti aramızda, sizin saçlarınız dışarıdan destekle düzelecek saçlar değil. Şimdi ürün önersem alsan kullansan sana bir faydası olmayacak. Bazen basitçe çinko eksikliği saçlarda yer yer incelmeye sebep olabiliyor, bazen de A vitamini fazlalığı bu sorunlara sebep oluyor. Örnekler çoğaltılabilir. Ben şimdi nasıl yönlendirmede bulunabilirim bu durumda? Sorunumuz bu, benim önümde bir sis bulutu var, önüm uçurum mu düz alan mı göremezsem adım atamam ki. Anlaştık mı?

Canim seni cok iyi anliyorum problemin ne oldugunu bilmeden birsey onermek istemiyosun kisa zamanda vitaminlere baktiricam insallah..
Sonuclari alir almaz yazarim buraya.

Merhaba kızlar araniza yeni katıldım..saçlarım kıvırcık ve boyalı ama bugüne kadar brezilya ya da fön falan işlerle hiç uğraşmadim artık yıka ve çık saçlarım olsun istiyorum.sizce brezilya yaptırmaya değer mi..kıvırcık değilde dalgalı bile olsa benim için mucize olur galiba..Yoksa her hafta fön cektirmek mi daha mantıklı size göre. Bi de herkes deneyimli burda galiba çünkü herkes bi şeyler denemiş hangi marka urunü kullansam işe yarar? Son sorum ilerde kanser riski var mı korkmadan nasıl yapıyorsunuz acaba?

Kızlar cok.fazla sayfa var benimde bebegim var hepsina bakamadim.özellikle kilicbaligi bu iste uzman sanirim. Ablama nova marka brezilya fonu yapildi ama hic begenmedik.bende randevumu iptal ettim simdi urunu alip evde yapacahiz.bana onerebileceginiz marka varmidir ve nerden alabilirim. Fiyati 100 tl civari olursa iyi olur !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…