- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.061
Pureology sampuani alsam benim sorunlaru giderirmi..
Kizlar bi liste yapmam lazim
Ilk olarak hangi ürünleri almam konusunda
Yok canim,sorunum yokta arkadas sormusya kullandiklarimi soyledim sadeceDeneyebilirsin ama saçının kurumasına sebep olan şeyi bulmak gerekiyor yoksa kısır döngüye girersin hayatım.
Umudum oh demek yönünde ama
Çok teşekkür ederim, eski halini bilsen inan bana hiç güzel gelmezdi
Liquid pullar arasını doldurursa zaten Keratin complexi yeniden uygulamak zorunda kalmayacağım manasına gelir ve iyi bir şey olur doğrusuBilemedim konuşup kararlaştıralım.
Ben de...
Saç boyuna göre mi fiyat alıyorlar?
Başka ne sorunu var saçının, tek mesajda sorunun ne olduğunu ve ne olmasını istediğini yazar mısın, seçenekleri ve ihtimalleri değerlendirelim.
Kuzum, jiletle kesilen saçtan bir daha hayır gelmez. Bir saça yapılabilecek en büyük kötülükYanık bile olsa
Sıklıkla yapmak lazım işte, bir yapıp 5 ara verilirse etkisi olmuyor.
Aynı fikirdeyim kavunum
Önce bir üstteki sorumu yanıtla, acele etme derim.
Kuzum senin şu an saçında bir sorun, şikayetçi olduğun bir şey var mı?
Hayırrrrrrrr!
Aldığımıza pişman olduk
Hayır canım deneyemedim maalesef
Sorun olmadığı ortada zaten de yinede sorayım dedimYok canim,sorunum yokta arkadas sormusya kullandiklarimi soyledim sadece
KilicBaligi Pureology markasında memnun kaldığınız aşağıdaki şampuan mı?
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
saçhanede 1000ml'i 99Tl'ye inmiş isteyenlere duyurulur. bana çok uygun geldi
bence seni b.fönü paklar :))Canim bi foto attim gordunmu kuruduktan sonra cok kuru genelde topuz gibi topluyorum yada oruyorm islakken iyi gibi yumusack ama kuruyunca sanki can cekisio..bi kac sene once sacimi boyamistm biraz actrmstm uclari ondan sonra kurudu çok..arada bi uclardan aldiriyorm asiri kirik yok ama iyide denemez..
Bide yillar önce su sivilce ilaclarndan kullanmstm 6_7 yil olmstr..
Sonra sac derim 2 gun dus almiyaym kasinir kepek problemide var son 1 yildr var acaba yag bakimlarndan sonra iyi arinmadigindanmi..
Ama genel olarak cok kuru elimi sürmek istemiyorm cansiz mat bi görüntüsu var..
Uzun fön cekildgnde belimin ortasini geciyor ama ben kivirckkende acik birakmak istiyorm cok cabuk kabarir .
Kalin telli sert kuru cansiz mat saclar anlayacagin hersey var cnm derdime bi çareKilicBaligi
Canim daha yumusak actgmda kabarmayan canli parlak gorunen bi sac istiyorm desem cok mu sey istiyorsn dersn bilemedm
Canim bi foto attim gordunmu kuruduktan sonra cok kuru genelde topuz gibi topluyorum yada oruyorm islakken iyi gibi yumusack ama kuruyunca sanki can cekisio..bi kac sene once sacimi boyamistm biraz actrmstm uclari ondan sonra kurudu çok..arada bi uclardan aldiriyorm asiri kirik yok ama iyide denemez..
Bide yillar önce su sivilce ilaclarndan kullanmstm 6_7 yil olmstr..
Sonra sac derim 2 gun dus almiyaym kasinir kepek problemide var son 1 yildr var acaba yag bakimlarndan sonra iyi arinmadigindanmi..
Ama genel olarak cok kuru elimi sürmek istemiyorm cansiz mat bi görüntüsu var..
Uzun fön cekildgnde belimin ortasini geciyor ama ben kivirckkende acik birakmak istiyorm cok cabuk kabarir .
Kalin telli sert kuru cansiz mat saclar anlayacagin hersey var cnm derdime bi çareKilicBaligi
Canim daha yumusak actgmda kabarmayan canli parlak gorunen bi sac istiyorm desem cok mu sey istiyorsn dersn bilemedm
KilicBaligi Pureology markasında memnun kaldığınız aşağıdaki şampuan mı?
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
saçhanede 1000ml'i 99Tl'ye inmiş isteyenlere duyurulur. bana çok uygun geldi
bence seni b.fönü paklar :))bu ikonlara da bayıldım bu arada
yeni keşfettim desem
Bu gece ilk bakımımı yapıp yarın sabah yikayacagim. kılıç strawberry de fiyatı bende gördüm ama enteresan bir şekilde e bay de daha uygun fiyatlar söz konusu onları da gördün mü? Aynı marka gibi gözüküyor? Birde sakıncası yoksa fiyatı nasildi sana uygulanan işlemin? ( fiyat sorulmasindan hiç hoslanmam ama cidden çok meraklandım. Özür. )
Canim baska tedavilerden ötürü hormon tahlillerim kan tahlillerim yapildi folik asit te normaldi ama onun disinda diger vitaminlere baktrmadim suan takviye olarak kullandgm bi vitamin var bi cok vitamini icerioDoktora gidip tahlil yaptır. Şu an söyleyebileceğim ilk ve en önemli şey bu. Saçında işlem olmamasına rağmen kafa derin dahil kökten uca sorunluysa bunun sebebi vucudunda bazı şeylerin ters gitmesi. Hem kan tahlili, hem vitamin değerleri hem hormonlara bakılmalı.
İstediğin şey gayet makul ama daha önce de yazdığım gibi sorunu tespit edip çözüm odaklı davranmak gerek. Şu an sana şunu şunu al saçlarına çok iyi gelecek diyemem bu seni kandırmak olur. İlk olarak tahlilleri hallet, sonrasında sorunu beraber aşarız.
Evet budur canım, habeirmiz var ama biz de gün sayıyoruz almak için, bütçe olayı
Yani brezilya fönü yaptırabilir ama önce bu sorunların sebebini bulması lazım. Bunun dışında kullanacağı saç maskesi, bakım yağları bunlar anlık çözüm olur ve yazık olur.
İkon olayı iyi olmuş, bazıları bağımlılık yapıyor
Canim baska tedavilerden ötürü hormon tahlillerim kan tahlillerim yapildi folik asit te normaldi ama onun disinda diger vitaminlere baktrmadim suan takviye olarak kullandgm bi vitamin var bi cok vitamini icerio
Sac derim icin bi sure uygun bi sampuan kullansam ek olarak yag ve maske bakimi yapsam sac derisi problem bittikten sonra diger nem v.s problemlere yonelik sampuan ve urun kullansam nasil olur canım .
Bu arada bence cokta pahali degil eger sacini toparladiysa keratin complex deneneblr.
Sen yaptrdgn keratin botox umu cnm.
KilicBaligi benim önceki sayfalara bakmadan heyecanla indirimi yazmam da süper olmuş :)
baktım saçhanede indirim varken alfaparf'ta da indirim var mı ama brezilya fönünün fiyatı almış yürümüş :/ geçen seneden beri bu kadar zam çok fazla.
malum ben alfaparf memnunu biri olarak onunla devam ederim diyordum ama en kısa sürede benim de alternatif bulmam gerekli. elimde sadece 1 kerelik ilaç var
Bu mesajını atlamışım özür dilerim. Ben 2011 yılından beri uyguluyorum, burada ki bir çok arkadaşta öyle. Gereğinden fazla ısı kullanılmadığı sürece saçlarda bir zararı olmaz ki sen zaten saçını çok iyi tanıdığından makul bir ısı aralığı uygulamışsın.Hayır kullandıgım bi ilac olmadı KilicBaligi acaba brezilya fonunu uzun sure kullandıgım icin mi oldu bi yerde okumustum uzun sureli kullanım sac kalitesini dusuruyor yazıyordu bende 2013 yilindan beri defalarca uygulamistim.
Ters bisey mi yazmisim diye okudum ama yok gayet normal yazmisim..Saçlarındaki problemin sıradan bir sorun olmadığını, bunların dışarıdan kullanacağın şeylerle geçmeyeceğini anlatamadım galiba. Bu şekilde öneride bulunamayacağım.
Hayatım ters bir şey yazmadın tabii ki, yalnız anlaşamadığımız konu şu. Her vitamine bakılmadı diyorsun, ben de diyorum ki ben bunlar görmeden bilmeden sana öneride bulunamam. Bak daha önce başka bir arkadaşla da aynı şekilde bir mevzu geçti aramızda, sizin saçlarınız dışarıdan destekle düzelecek saçlar değil. Şimdi ürün önersem alsan kullansan sana bir faydası olmayacak. Bazen basitçe çinko eksikliği saçlarda yer yer incelmeye sebep olabiliyor, bazen de A vitamini fazlalığı bu sorunlara sebep oluyor. Örnekler çoğaltılabilir. Ben şimdi nasıl yönlendirmede bulunabilirim bu durumda? Sorunumuz bu, benim önümde bir sis bulutu var, önüm uçurum mu düz alan mı göremezsem adım atamam ki. Anlaştık mı?Ters bisey mi yazmisim diye okudum ama yok gayet normal yazmisim..
Ben seni cok iyi anladim canım tahlil yaptr demissin bnde bi cogu yapildi diyorum.
Önerileri ni onemsiyorum hatta geçenlerde soyledimKilicBaligi nin soyledikleri dogrudur diye.
Mesela neyin eksikligi buna sebep oluyo olabilr dedigim gibi hormon kan tahlillerim normal ürün onerisi icin de israr etmiyorm cnm maksadim sadece danismak.
Canim seni cok iyi anliyorum problemin ne oldugunu bilmeden birsey onermek istemiyosun kisa zamanda vitaminlere baktiricam insallah..Hayatım ters bir şey yazmadın tabii ki, yalnız anlaşamadığımız konu şu. Her vitamine bakılmadı diyorsun, ben de diyorum ki ben bunlar görmeden bilmeden sana öneride bulunamam. Bak daha önce başka bir arkadaşla da aynı şekilde bir mevzu geçti aramızda, sizin saçlarınız dışarıdan destekle düzelecek saçlar değil. Şimdi ürün önersem alsan kullansan sana bir faydası olmayacak. Bazen basitçe çinko eksikliği saçlarda yer yer incelmeye sebep olabiliyor, bazen de A vitamini fazlalığı bu sorunlara sebep oluyor. Örnekler çoğaltılabilir. Ben şimdi nasıl yönlendirmede bulunabilirim bu durumda? Sorunumuz bu, benim önümde bir sis bulutu var, önüm uçurum mu düz alan mı göremezsem adım atamam ki. Anlaştık mı?