- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.081
Canim seni cok iyi anliyorum problemin ne oldugunu bilmeden birsey onermek istemiyosun kisa zamanda vitaminlere baktiricam insallah..
Sonuclari alir almaz yazarim buraya.
Tamamdır, işte böyle
Merhaba kızlar araniza yeni katıldım..saçlarım kıvırcık ve boyalı ama bugüne kadar brezilya ya da fön falan işlerle hiç uğraşmadim artık yıka ve çık saçlarım olsun istiyorum.sizce brezilya yaptırmaya değer mi..kıvırcık değilde dalgalı bile olsa benim için mucize olur galiba..Yoksa her hafta fön cektirmek mi daha mantıklı size göre. Bi de herkes deneyimli burda galiba çünkü herkes bi şeyler denemiş hangi marka urunü kullansam işe yarar? Son sorum ilerde kanser riski var mı korkmadan nasıl yapıyorsunuz acaba?
Öncelikle hoşgeldin, kafanda ki soru işaretlerini gidermen için seni son 80 sayfaya hızlıca göz atmaya davet ediyorum. Bütün cevaplarını bulacaksın.
Kızlar cok.fazla sayfa var benimde bebegim var hepsina bakamadim.özellikle kilicbaligi bu iste uzman sanirim. Ablama nova marka brezilya fonu yapildi ama hic begenmedik.bende randevumu iptal ettim simdi urunu alip evde yapacahiz.bana onerebileceginiz marka varmidir ve nerden alabilirim. Fiyati 100 tl civari olursa iyi olur !
100 liraya brezilya fönü bulamazsınız, bulacaklarınız yine işe yaramaz markalar olacaktır maalesef. Ayrıca bebeğiniz olduğunu söylemişsiniz, eğer emziriyorsanız b.fönü uygulaması yapamazsınız bu yüzden bir süre askıya alın bu uygulamayı, bu arada fırsat buldukça son 80 sayfaya da fırsat buldukça bakın.
Son düzenleme: