Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

190_200 arası duzlestirme yaptım KilicBaligi hatta duzlestiricimi bile yenilemistim son seferinde ...bende nedenini pek anlayamadım malesef
Makul bir ısı aralığı bu, normal şartlarda saçlarını 200 derece ile düzleştirdiğinde bile zaten kopacak kadar zarar vermez. Ben durumun brezilya fönünden olduğunu düşünmüyorum çünkü saçında açıcı falan da kullanılmamış daha önce. Saç kaliten kötüye gidiyor muhtemelen. Uzun süre kullandığın bir ilaç falan var mı? Sebebini saptamamız lazım ki çözüm bulalım.

Hayır kullandıgım bi ilac olmadı KilicBaligi acaba brezilya fonunu uzun sure kullandıgım icin mi oldu bi yerde okumustum uzun sureli kullanım sac kalitesini dusuruyor yazıyordu bende 2013 yilindan beri defalarca uygulamistim.

Keratin Complex Uygulaması

İlk olarak saçları arındırıcı şampuanla iki defa yıkadık, ikinci yıkamada 5 dakika beklettik.

Yıkamadan sonra saçlar tarınmayacak kadar karşık durumdaydı, zar zor açarak indirmeyi başardık.

Islakken uzayan kısımları fotoğraflamayı pek başaramadım ama yine de şu s şeklinde duran yer ve 2.5 santim kadar üstü oldukça kötü durumda.

Kullandığımız ürün budur. Toplamda 70 ml kadar kullandık.Daha sonra keratini saça sürüp güzelce yedirdik. 25 dakika bekledikten sonra saçları kuruttuk.

Keratini sürüp kuruttyktan sonra bile yanıklar ortada, durumun vahametini anlayın.

Bu sa saçların düzleştirici ile düzleştirilmiş hali. Rengin tuhaflığına bakmayın, ışıktan bir tuhaf duruyor.Yanık kısımların yeri hala belli...

Bunlar da dün saçımı yıkayıp acele ile topladıktan sonrası... Tez zamanda açık halini de ekleyceğim ki, aradaki farkı net şekilde görün. Anlaşıldığı üzere tiftiklenmiş kısımlar ortada yok ve göz alıcı bir parlaklık söz konusu. Maalesef saçın genel halini koyamıyorum çünkü fotoğraf çekebilecek biri yok yanımda...

keratin Komplex konusunda haberler bunlar kızlar.

Eklentiler

• 14593416_10154217292349340_368895830_n.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 65
Canim uzunca yazmissin cok Sağol.
Banada biraz fazla geldi saclarim uzun
Aslinda kurulugun yaninda soyle soyliyyem yapisi bozuldu sanki sac tellerinin bazi yerleri ince bazi yerleri kalin.
Islakken iyi gorunuo ama kurudugnda nefret edileck kdr kotu acik birakmak istiyorum ama birakamiyorm ya oruyorm yada tepede topluyorum
Bu dedign oneriler dedgm problemleride giderirmi cnm.
Evet dedgn bakimi yapicm cnm dax i duzenli kullanmak lazim

Son düzenleme:
Muhteşem birr degisim var ortada,canim sacina can gelmis sanki puruzsuzlesmis parlamis bastan yapmislar saci
perfect

Yani saç tellerinin yer yer incelmiş olmasını değiştirmez ama dokunulası bir saç haline getiriyor emin ol.

KilicBaligi cok iyi gorunuyo canim saclarin baya toparlanmis gozukuo.

Bu arada native base yapan bi kuafor var oda 200 tlden baslio dedi

Native Base'i deneyebilirsin bence, evet davines'in keratin bakımı çok çok iyi bir ürün ama dediğim gibi sana uymazdı. Native Base ise saçlarını hem yumuşatacak, hem nemlendirecek hem de uysallaştıracak. 200 lira ona değer bence.Eğer dediğim gibi Kerastase'in maskesini de alırsan gerçekten sonuç seni mutlu edecektir. Ben sadece iki defa kullandım maskeyi amaaaa tavsiye etmeme yetecek sonucu gördüm o iki kullanımda.

Muhteşem birr degisim var ortada,canim sacina can gelmis sanki puruzsuzlesmis parlamis bastan yapmislar saci
perfect

Değil mi, resmen saçlarım yeniden hayat buldu Hele sorunsuz kısımları gör Sevda, akıyor resmen pırıl pırıl.

yok yok gayet guzel. sende yaniklarin basladiklari yerlerden asagsi bende yok, yani tepe bölümüm senin yaniklarinin basladigi yere kadar kisa malesef

yok yok gayet guzel. sende yaniklarin basladiklari yerlerden asagsi bende yok, yani tepe bölümüm senin yaniklarinin basladigi yere kadar kisa malesef
Benim avantajım herhalde çanak kısmının komple yanmamış olması sanırım. Zaten yananlar arasında kopan kısımlar sadece kahkül boyunda, allahtan diğerleri kamufle ediyor anlıyorum durumunu.

Sac kalitemin azaldıgı dogru ama su anda en acil napabilirim KilicBaligi sorunlarim su an Denizinkokusu ile aynı ona onerdigin kerastase ve loreal serileri banada uygun olur mu?
Bu arada Dax ve hindistan cevizizi yagını bende kullanıyorum saglikli uzasin diye baska napabilirim bilmiyorum

Aldim hatta insallah memnun kalirim yorumlari eklerim
hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın :)

KilicBaligi yaaa ne güzel saçlar öyle bayada uzunlarmış. Doğrusu o kadar kızınca saçlarına daha kısa bir saç bekliyordum :) hayalimdeki saçların böyle değildi yeni keratinden memnun kalmanada sevindim. Büyük oranda istediğin olmuş gibi ama inşallah daha da iyi olur da artık ohhh dersin :)

Canim 170 le yapmislar bence cok hirpalanmadi o saç dün fotolardanda gördüm iyilesme buyuk. Önce 10 gun ara kısa gibi geldi ama kısada degil sanki. Yapılabilir gibi görunuyor dostum. Peki araya likid keratini sıkışrırırsan acaba keratin kompleksin etkisi daha sonra nasil olur. Likid pullar arasini dildurur da komplek saça nüfuz etmezse. Öyle bir ihtimal var gibi sanki ne diyorsun. Likidi araya sokmasan mi ki. Sen daha iyi bilirsin "kimya hatun" :)))

Ilk kez yıprattigini okuyorum. Bana da baska birsey varmis gibime geldi. Ki bende senin gibi yillardir yaparim b.fönü. diger urunlerin aksine parlaklik verir maxi ve bana göre en iyi saç botoksudur saci kalinlastirir.
Bilemedim

Guzel bi isim olmuş :))
Bende kiz kardesimle keratin bakımı yaptrcz davinesten vazgectik kiliccim in yorumlarina
Native base de cok guzel gorunuo saclar benim saclar uzun fiyati biraz yuksek olacak galiba

Guzel bi isim olmuş :))
Bende kiz kardesimle keratin bakımı yaptrcz davinesten vazgectik kiliccim in yorumlarina
Native base de cok guzel gorunuo saclar benim saclar uzun fiyati biraz yuksek olacak galiba

Sagol canim,bakalim insallah,memnun kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…