- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.021
Makul bir ısı aralığı bu, normal şartlarda saçlarını 200 derece ile düzleştirdiğinde bile zaten kopacak kadar zarar vermez. Ben durumun brezilya fönünden olduğunu düşünmüyorum çünkü saçında açıcı falan da kullanılmamış daha önce. Saç kaliten kötüye gidiyor muhtemelen. Uzun süre kullandığın bir ilaç falan var mı? Sebebini saptamamız lazım ki çözüm bulalım.190_200 arası duzlestirme yaptım KilicBaligi hatta duzlestiricimi bile yenilemistim son seferinde ...bende nedenini pek anlayamadım malesef
Canim uzunca yazmissin cok Sağol.150 lira davines'in keratin bakımı için çok uç bir fiyat, daha makul fiyatlı bir yere bakmalısın çünkü bu ürün kür şeklinde uygulanıyor, bir kere yaptırdım rahat ettim diye bir şey yok zaten saç kuruluğunu gideren bir ürün de değil, ben açıkçası yaptırmanın sorunlarını çözeceğini düşünmüyorum.Kullanım amacı senin isteklerini karşılayacak biçimde değil çünkü.
Sana seçeneklerini sıralıyorum
Kerastase resistance therapiste saç maskesi 3-4 ve kremli sşampuanı
Loreal absolute repair lipidium şampuan ve saç maskesi
bunlar işini görür senin. Her ikisini de alma tabii birini seç. Kerastase'nin şampuanı pahalı gelirse absolute repair lipidium şampuan ile resistance therapiste maske de birlikte uygun olur. Bir bak, kararsız kalırsan yine konuşuruz.
Evet bakıma başlıyoruz, sen de diplere dax saç boylarına hindistan cevizi yağını sürmeyi ihmal etme, bu şekilde saçlar bakımlı bir biçimde uzuyor, biz böyle yapacağız, sen de yap.Hem dalgalarında saçın nem kazandıkça kendine gelecek emin ol.
Muhteşem birr degisim var ortada,canim sacina can gelmis sanki puruzsuzlesmis parlamis bastan yapmislar saciKeratin Complex Uygulaması
Eki Görüntüle 1895168
İlk olarak saçları arındırıcı şampuanla iki defa yıkadık, ikinci yıkamada 5 dakika beklettik.
Eki Görüntüle 1895169
Yıkamadan sonra saçlar tarınmayacak kadar karşık durumdaydı, zar zor açarak indirmeyi başardık.
Eki Görüntüle 1895170
Islakken uzayan kısımları fotoğraflamayı pek başaramadım ama yine de şu s şeklinde duran yer ve 2.5 santim kadar üstü oldukça kötü durumda.
Eki Görüntüle 1895175 Eki Görüntüle 1895174
Kullandığımız ürün budur. Toplamda 70 ml kadar kullandık.Daha sonra keratini saça sürüp güzelce yedirdik. 25 dakika bekledikten sonra saçları kuruttuk.
Eki Görüntüle 1895171 Eki Görüntüle 1895172
Keratini sürüp kuruttyktan sonra bile yanıklar ortada, durumun vahametini anlayın.
Eki Görüntüle 1895173
Bu sa saçların düzleştirici ile düzleştirilmiş hali. Rengin tuhaflığına bakmayın, ışıktan bir tuhaf duruyor.Yanık kısımların yeri hala belli...
Eki Görüntüle 1895178 Eki Görüntüle 1895177
Bunlar da dün saçımı yıkayıp acele ile topladıktan sonrası... Tez zamanda açık halini de ekleyceğim ki, aradaki farkı net şekilde görün. Anlaşıldığı üzere tiftiklenmiş kısımlar ortada yok ve göz alıcı bir parlaklık söz konusu. Maalesef saçın genel halini koyamıyorum çünkü fotoğraf çekebilecek biri yok yanımda...
keratin Komplex konusunda haberler bunlar kızlar.
Canim uzunca yazmissin cok Sağol.
Banada biraz fazla geldi saclarim uzun
Aslinda kurulugun yaninda soyle soyliyyem yapisi bozuldu sanki sac tellerinin bazi yerleri ince bazi yerleri kalin.
Islakken iyi gorunuo ama kurudugnda nefret edileck kdr kotu acik birakmak istiyorum ama birakamiyorm ya oruyorm yada tepede topluyorum
Bu dedign oneriler dedgm problemleride giderirmi cnm.
Evet dedgn bakimi yapicm cnm dax i duzenli kullanmak lazim
KilicBaligi cok iyi gorunuyo canim saclarin baya toparlanmis gozukuo.
Bu arada native base yapan bi kuafor var oda 200 tlden baslio dedi
Muhteşem birr degisim var ortada,canim sacina can gelmis sanki puruzsuzlesmis parlamis bastan yapmislar saci
perfect
KilicBaligi cok iyi gorunuyo canim saclarin baya toparlanmis gozukuo.
Bu arada native base yapan bi kuafor var oda 200 tlden baslio dedi
Sen güzel bakmışsın ondan gözüne güzel görünmüş. Yanıklardan dolayı o kadar çok saç koptu ki şu an bana hiç güzel gelmiyor doğrusu ama azimliyim, düzelteceğim ve eskisinden çok daha güzel olacak. Çok teşekkür ederim canım benim.
Sen güzel bakmışsın ondan gözüne güzel görünmüş. Yanıklardan dolayı o kadar çok saç koptu ki şu an bana hiç güzel gelmiyor doğrusu ama azimliyim, düzelteceğim ve eskisinden çok daha güzel olacak. Çok teşekkür ederim canım benim.
Benim avantajım herhalde çanak kısmının komple yanmamış olması sanırım. Zaten yananlar arasında kopan kısımlar sadece kahkül boyunda, allahtan diğerleri kamufle ediyor anlıyorum durumunu.yok yok gayet guzel. sende yaniklarin basladiklari yerlerden asagsi bende yok, yani tepe bölümüm senin yaniklarinin basladigi yere kadar kisa malesef
hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın :)Aldim hattainsallah memnun kalirim yorumlari eklerim
Canim 170 le yapmislar bence cok hirpalanmadi o saç dün fotolardanda gördüm iyilesme buyuk. Önce 10 gun ara kısa gibi geldi ama kısada degil sanki. Yapılabilir gibi görunuyor dostum. Peki araya likid keratini sıkışrırırsan acaba keratin kompleksin etkisi daha sonra nasil olur. Likid pullar arasini dildurur da komplek saça nüfuz etmezse. Öyle bir ihtimal var gibi sanki ne diyorsun. Likidi araya sokmasan mi ki. Sen daha iyi bilirsin "kimya hatun" :)))Benim de ayın 18i ödeme günüm, ondan önce hiç bir şey alamam ne yapacağım ben şimdi
Kuzum yine saçlarımın düz oluşu bu soruyu yanıtlamakta beni sıkıntıya sokuyor. Keratin Complex gördüğüm kadarı ile mükemmel bir bakım ve düzleştirme,uysallaştırma ürünü olarak lanse edilmiş. Bakım konusunu tecrübe ettim gördüğün gibi ve gerçekten işe yaradığını gördüm zaten başkalarına uyguladıkları öncesi sonrası fotolarını da gördüm ve bu karar vermemde etken oldu.
Bu arada bana 170 dereceyle uyguladılar bunu. Ayrıca ne koku ne duman hiç bir şey olmadı ve hani styleı ilk uyguladığmda saçımın ürünü sünger gibi emdiğini ve hemen kuruduğunu söylemiştim ya, bunda da aynı şey oldu, hasarlı kısımlar ürün sürüldüğü an ürünü emip büzüştü, bir kat daha geçtiler. Geçmiş tecrübelerime dayanarak bunu olumlu buldum.
Ve evet ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Ara konusunda haklısın kısa, sence ne kadar bekleyeyim? Daha diğer keratini de deneyeceğiz çünkü.
Yani kaçırılacak gibi değil ama ben kaçırıyorum maalesef
Yok yok yaptın ama Okyanusyaa o saatlerde online olmaz, o yüzden ben gece yarısı whatsapp üzerinden yazıp haberdar ettim.
Aslında piyasada satılan muadil ürünlerle karşılaştırmamak lazım çünkü Sachane ürünleri direkt distribütöründen alıyor bu yüzden fiyatlar piyasaya göre biraz daha pahalıdır bu yüzden yeterince kar edemezler ama orjinal mi değil mi sıkıntısı olmuyor. Ve eminim ki, bu kozmetiğe taksit olayının kaldırılması ile Pureology'nin fiyatlarında bu kadar indirime gidilmesi bizim gibi Pureology sevdalılarına geçilmiş bir kıyak... O kıyağı bir de ben yakalayabilsem çift katlı ekmek kadayıfı olacaktı tabii. Umarım kalır da ben de alırım.
Ben sürekli online olduğum için gördüm haliyle
Strawberry de bile 473 ml 1712 lira, Türkiye'de bulsak kaça buluruz dersin bir 2700 vardır herhaldeBu bizim evde kullanmaya boyumuzun yetişeceği bir ürün değil kuzum, salonda yaptırmak daha makul. Yukarıda da yazdığım gibi bu üründe koku, duman vs yok, uygulaması rahat ve bizim kullandıklarımıza göre daha hızlı uygulanan bir ürün. Zaten aynı anda 3 kişi ilgileniyorlar, hızlı bitmesi çok normal
Gördüğüm kadarı ile bu üründeki koku bizimkinin 10/1 i kadar o da herhalde sürüldükten 5 saniye sonra dağılıyor.
Ne demek almayacağım, bak biz burada alamıyoruz diye dövünüyoruz sevabına bizim için alıp bloke et bari, 18inde hesaplaşırdık diye arsıza bağlarmışım benŞaka şaka
Bir dene bakalım nasılmış.
Merhaba arkadaslar bende maxi bio keratiin deneyimimin sonuçlarını paylaşmak istedim.
Oncelikle hatırlatim daha once natura keratin ,alfaparf gibi markalarıda denedigim halde sacımı yıpratmaktan baska bi işe yaramadı bu forumu okuduktan sonra bide maxi deneyim dedim malesef sacım dahada yıprandı
Halbuki sacımda acıci bile yok neden bu kadar yiprandi anlamıyorum ... banyo yaparken sac diplerime sampuan degmesi bile cok zamn alıyo sertlikten...
Neyse sonuc olarak benim gibi kalin telli sert ve yıpranmis sacları olnlara bu keratinide tavsiye etmiyorum.
Guzel bi isim olmuş :))Canim 170 le yapmislar bence cok hirpalanmadi o saç dün fotolardanda gördüm iyilesme buyuk. Önce 10 gun ara kısa gibi geldi ama kısada degil sanki. Yapılabilir gibi görunuyor dostum. Peki araya likid keratini sıkışrırırsan acaba keratin kompleksin etkisi daha sonra nasil olur. Likid pullar arasini dildurur da komplek saça nüfuz etmezse. Öyle bir ihtimal var gibi sanki ne diyorsun. Likidi araya sokmasan mi ki. Sen daha iyi bilirsin "kimya hatun" :)))
Guzel bi isim olmuş :))Canim 170 le yapmislar bence cok hirpalanmadi o saç dün fotolardanda gördüm iyilesme buyuk. Önce 10 gun ara kısa gibi geldi ama kısada degil sanki. Yapılabilir gibi görunuyor dostum. Peki araya likid keratini sıkışrırırsan acaba keratin kompleksin etkisi daha sonra nasil olur. Likid pullar arasini dildurur da komplek saça nüfuz etmezse. Öyle bir ihtimal var gibi sanki ne diyorsun. Likidi araya sokmasan mi ki. Sen daha iyi bilirsin "kimya hatun" :)))
Sagol canim,bakalim insallah,memnun kalirimhayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın :)
KilicBaligi yaaa ne güzel saçlar öyle bayada uzunlarmış. Doğrusu o kadar kızınca saçlarına daha kısa bir saç bekliyordum :) hayalimdeki saçların böyle değildi yeni keratinden memnun kalmanada sevindim. Büyük oranda istediğin olmuş gibi ama inşallah daha da iyi olur da artık ohhh dersin :)
Canim sen simdi hangi ürünleri kullaniosun..Sagol canim,bakalim insallah,memnun kalirim