Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kizlar sacim bu durumda normalde cok kivircik örüp toplayinca daha düz görunuo.
Bide sac derim kasinio kepek cikti bide basima

Eklentiler

• 20161009_124155.jpg
    20161009_124155.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 56
KilicBaligi KilicBaligi @OKYANUSYAA kavun kokusu kavun kokusu kizlar sachanede pureology sampuan 39.90a düşmüş
Uuu süper haber, ama ben de kredi kartı kesim tarihini bekleyenlerdenim. Yakında banka bana teşekkür çiçeği yollayacak yoksa :KK70:
haksızlık ama bu biz 200den aldık :KK70:

kavun kokusu kavun kokusu gördü mü acep denettireceksiniz bana bu şampuanı diyodu fırsat bu fırsat
Bakım yaptığın saçını başını yolarım senin, sus bakiiim :KK70:

KilicBaligi KilicBaligi süper olmuş saçlar, güle güle kullan. Bir önerim var, saçma mı bilmiyorum. Hani kuaförde ara makası atmak için kullandıkları jilet gibi bir şey var, acaba yanıkların üst tarafta ya, o bölüm o jilet uçlu şey ile alınsa mı? Tam göremedim boyunu ama direkt aklıma bu geldi.

Denizinkokusu Denizinkokusu o saçları kazıyasım geldi benim :KK53: Ben olsam bir süre ne örme ne toplama yaparım. Aşırı yıpranmış, tiftik olmuş maalesef. Şimdiye kadar neler yaptınız, hangi bakımları uyguladınız?

Uuu süper haber, ama ben de kredi kartı kesim tarihini bekleyenlerdenim. Yakında banka bana teşekkür çiçeği yollayacak yoksa :KK70:

KilicBaligi KilicBaligi süper olmuş saçlar, güle güle kullan. Bir önerim var, saçma mı bilmiyorum. Hani kuaförde ara makası atmak için kullandıkları jilet gibi bir şey var, acaba yanıkların üst tarafta ya, o bölüm o jilet uçlu şey ile alınsa mı? Tam göremedim boyunu ama direkt aklıma bu geldi.

Denizinkokusu Denizinkokusu o saçları kazıyasım geldi benim :KK53: Ben olsam bir süre ne örme ne toplama yaparım. Aşırı yıpranmış, tiftik olmuş maalesef. Şimdiye kadar neler yaptınız, hangi bakımları uyguladınız?
Benimde kaziyasim gelio ama yapacak bisey yok cnm
Hair company nin brezilya fonunu evde denedm ama olmadi ..
Onun disinda ara ara hindistan cevizi yagi kullandm ama sıklıkla yapmiyorm.
Pek bisey yapmadm saclarimi kurtarmam lazim oyle asiri derecede kirikta yok ama kupkuru saclar

Pek bisey yapmadm saclarimi kurtarmam lazim oyle asiri derecede kirikta yok ama kupkuru saclar
Her şeyin, her bakımın başı düzen. Düzen olmadan hiçbir şey olmaz. Önce nemlendirme ağırlıklı bakımları düzenli yapın, hala olmuyorsa konuşalım.
H. cevizi ve Selective amino keratin kullanın düzenli olarak.

Denizinkokusu Denizinkokusu krem olarak orofluidonun kremini aldim daha gelmedi ondan oncede 3 _ 4 aydir krem kullaniyorum su kremde harika dedigim bir urune rastlamadim sadece wellanin kalin telli saclar icin nemlendirici olan kremi iyiydi maske olarakta bc bonacure keratin kur mmukemmel bir urun ben cok memnunum ondan
Hakkimizda herseyin hayirlisi sanada allahim hayirli bir bebis verir umarim

Denizinkokusu Denizinkokusu krem olarak orofluidonun kremini aldim daha gelmedi ondan oncede 3 _ 4 aydir krem kullaniyorum su kremde harika dedigim bir urune rastlamadim sadece wellanin kalin telli saclar icin nemlendirici olan kremi iyiydi maske olarakta bc bonacure keratin kur mmukemmel bir urun ben cok memnunum ondan
Canım krem olarak hangisni kullaniosun orayi anlayamadim.
Canim fotoda gormussundr onarilmaya nemlenmeye ihtiyaci var bc ise yararmi.
Bide kepek var cnm ya 2 gun yikamiyaym kasinmaya baslio.
Hindistan cevizi yagini ve daxi kullanmaya baslycm evde vardi ztn..
Isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Canım krem olarak hangisni kullaniosun orayi anlayamadim.
Canim fotoda gormussundr onarilmaya nemlenmeye ihtiyaci var bc ise yararmi.
Bide kepek var cnm ya 2 gun yikamiyaym kasinmaya baslio.
Hindistan cevizi yagini ve daxi kullanmaya baslycm evde vardi ztn..
Isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Canim krem olarak ben normalde krem kullanmazdim hep,maske yaparsim,ama maskenin cok yapilmasinin zararini ogrenince krem kullanmaya basladim wellanin kalin telli saclar icin,nemlendirici kremini kullandim P_20161009_201836_BF.jpg 1_2 kullanimlik var etkili bir urun memnun kaldim nemlendirmeside iyi simdide orofluidonun kremini sipariş ettim daha elime gecmedi orofluido-sac-kremi-1000ml-250.jpg oda bu iceriginde,argan yağı var

Denizinkokusu Denizinkokusu watsonsdan aldigin bu,kremde guzel hatta 2 arkadasim bayıldı onlarinda saclari kalin telli gür ama icinde silikon yok ya 2 haftada bir falan kullaniyorum yunusacik yapıyor saclari 25 liraydi fiyatida

Denizinkokusu Denizinkokusu saclarin baya kuru hindiatan cevizi yagini uyguladiktan sonra ara aara sac kueutma makinanla isi ver canim,etkisi daha iyi olur dedigim kurde ( bc keratin kuru )cok iyi ben cok memnun kalmıştım saclarim o zaman yaniklarin bitmesine az kaldigi zamandi yumusatti nemlendirdi ve onardida KilicBaligi KilicBaligi canim sen denedinmi bc nin keratin kurunu

Canim bu urunu gordum iyiyse denerim bnde..
Bende su urunu kullaniyorum her banyoda yanlismi yapiorum acaba maske tarzinda bi urun

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 55
Pureology sampuani alsam benim sorunlaru giderirmi..
Kizlar bi liste yapmam lazim
Ilk olarak hangi ürünleri almam konusunda

Bu gece ilk bakımımı yapıp yarın sabah yikayacagim. kılıç strawberry de fiyatı bende gördüm ama enteresan bir şekilde e bay de daha uygun fiyatlar söz konusu onları da gördün mü? Aynı marka gibi gözüküyor? Birde sakıncası yoksa fiyatı nasildi sana uygulanan işlemin? ( fiyat sorulmasindan hiç hoslanmam ama cidden çok meraklandım. Özür. )

Pureology sampuani alsam benim sorunlaru giderirmi..
Kizlar bi liste yapmam lazim
Ilk olarak hangi ürünleri almam konusunda
Pureologynin mavi olanini tavsiye eDerim o maske cokta iyi degil aslinda seninN sorununa yönelik bir urun degil daha profesyonel maskelere yonelmen lazim

Sac kalitemin azaldıgı dogru ama su anda en acil napabilirim KilicBaligi KilicBaligi sorunlarim su an Denizinkokusu Denizinkokusu ile aynı ona onerdigin kerastase ve loreal serileri banada uygun olur mu?
Bu arada Dax ve hindistan cevizizi yagını bende kullanıyorum saglikli uzasin diye baska napabilirim bilmiyorum

Deneyebilirsin ama saçının kurumasına sebep olan şeyi bulmak gerekiyor yoksa kısır döngüye girersin hayatım.

hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın :)

KilicBaligi KilicBaligi yaaa ne güzel saçlar öyle bayada uzunlarmış. Doğrusu o kadar kızınca saçlarına daha kısa bir saç bekliyordum :) hayalimdeki saçların böyle değildi :KK70: yeni keratinden memnun kalmanada sevindim. Büyük oranda istediğin olmuş gibi ama inşallah daha da iyi olur da artık ohhh dersin :)

Umudum oh demek yönünde ama :KK48:

Çok teşekkür ederim, eski halini bilsen inan bana hiç güzel gelmezdi :bicak:

Canim 170 le yapmislar bence cok hirpalanmadi o saç dün fotolardanda gördüm iyilesme buyuk. Önce 10 gun ara kısa gibi geldi ama kısada degil sanki. Yapılabilir gibi görunuyor dostum. Peki araya likid keratini sıkışrırırsan acaba keratin kompleksin etkisi daha sonra nasil olur. Likid pullar arasini dildurur da komplek saça nüfuz etmezse. Öyle bir ihtimal var gibi sanki ne diyorsun. Likidi araya sokmasan mi ki. Sen daha iyi bilirsin "kimya hatun" :)))

Liquid pullar arasını doldurursa zaten Keratin complexi yeniden uygulamak zorunda kalmayacağım manasına gelir ve iyi bir şey olur doğrusu :KK51: Bilemedim konuşup kararlaştıralım.

Ilk kez yıprattigini okuyorum. Bana da baska birsey varmis gibime geldi. Ki bende senin gibi yillardir yaparim b.fönü. diger urunlerin aksine parlaklik verir maxi ve bana göre en iyi saç botoksudur saci kalinlastirir.
Bilemedim

Ben de...

Guzel bi isim olmuş :))
Bende kiz kardesimle keratin bakımı yaptrcz davinesten vazgectik kiliccim in yorumlarina
Native base de cok guzel gorunuo saclar benim saclar uzun fiyati biraz yuksek olacak galiba :olamaz:

Saç boyuna göre mi fiyat alıyorlar? o_O

Sagol canim,bakalim insallah,memnun kalirim

:KK9:

Kizlar sacim bu durumda normalde cok kivircik örüp toplayinca daha düz görunuo.
Bide sac derim kasinio kepek cikti bide basima

Başka ne sorunu var saçının, tek mesajda sorunun ne olduğunu ve ne olmasını istediğini yazar mısın, seçenekleri ve ihtimalleri değerlendirelim.

Kuzum, jiletle kesilen saçtan bir daha hayır gelmez. Bir saça yapılabilecek en büyük kötülük :KK8:Yanık bile olsa :KK48:

Sıklıkla yapmak lazım işte, bir yapıp 5 ara verilirse etkisi olmuyor.

Her şeyin, her bakımın başı düzen. Düzen olmadan hiçbir şey olmaz. Önce nemlendirme ağırlıklı bakımları düzenli yapın, hala olmuyorsa konuşalım.
H. cevizi ve Selective amino keratin kullanın düzenli olarak.

Aynı fikirdeyim kavunum :rapci:

Evet duzen onemli KilicBaligi KilicBaligi nin soyledigi urunlere bakiyorm simdi

Önce bir üstteki sorumu yanıtla, acele etme derim.

Kuzum senin şu an saçında bir sorun, şikayetçi olduğun bir şey var mı?

Bc bonacure acil kurtarma serisi nasıldr onerirmisnz sevdabuzer sevdabuzer

Hayırrrrrrrr!

Yok, ı-ıh kötü. İşe yaramadığı gibi başka problemler de çıkarıyor; kepek ve kaşınma gibi.

Aldığımıza pişman olduk :temizlik:

Denizinkokusu Denizinkokusu saclarin baya kuru hindiatan cevizi yagini uyguladiktan sonra ara aara sac kueutma makinanla isi ver canim,etkisi daha iyi olur dedigim kurde ( bc keratin kuru )cok iyi ben cok memnun kalmıştım saclarim o zaman yaniklarin bitmesine az kaldigi zamandi yumusatti nemlendirdi ve onardida KilicBaligi KilicBaligi canim sen denedinmi bc nin keratin kurunu

Hayır canım deneyemedim maalesef :KK61:

X