- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuu süper haber, ama ben de kredi kartı kesim tarihini bekleyenlerdenim. Yakında banka bana teşekkür çiçeği yollayacak yoksa
Bakım yaptığın saçını başını yolarım senin, sus bakiiimhaksızlık ama bu biz 200den aldık
kavun kokusu gördü mü acep denettireceksiniz bana bu şampuanı diyodu fırsat bu fırsat
Benimde kaziyasim gelio ama yapacak bisey yok cnmUuu süper haber, ama ben de kredi kartı kesim tarihini bekleyenlerdenim. Yakında banka bana teşekkür çiçeği yollayacak yoksa
Bakım yaptığın saçını başını yolarım senin, sus bakiiim
KilicBaligi süper olmuş saçlar, güle güle kullan. Bir önerim var, saçma mı bilmiyorum. Hani kuaförde ara makası atmak için kullandıkları jilet gibi bir şey var, acaba yanıkların üst tarafta ya, o bölüm o jilet uçlu şey ile alınsa mı? Tam göremedim boyunu ama direkt aklıma bu geldi.
Denizinkokusu o saçları kazıyasım geldi benim Ben olsam bir süre ne örme ne toplama yaparım. Aşırı yıpranmış, tiftik olmuş maalesef. Şimdiye kadar neler yaptınız, hangi bakımları uyguladınız?
Her şeyin, her bakımın başı düzen. Düzen olmadan hiçbir şey olmaz. Önce nemlendirme ağırlıklı bakımları düzenli yapın, hala olmuyorsa konuşalım.Benimde kaziyasim gelio ama yapacak bisey yok cnm
Hair company nin brezilya fonunu evde denedm ama olmadi ..
Onun disinda ara ara hindistan cevizi yagi kullandm ama sıklıkla yapmiyorm.
Pek bisey yapmadm saclarimi kurtarmam lazim oyle asiri derecede kirikta yok ama kupkuru saclar
Evet duzen onemli KilicBaligi nin soyledigi urunlere bakiyorm simdiHer şeyin, her bakımın başı düzen. Düzen olmadan hiçbir şey olmaz. Önce nemlendirme ağırlıklı bakımları düzenli yapın, hala olmuyorsa konuşalım.
H. cevizi ve Selective amino keratin kullanın düzenli olarak.
Canim ben bakim,amacli dax karisik bakim yagi ve hindistan cevizi yagini kullaniyorumCanim sen simdi hangi ürünleri kullaniosun..
Bu arada Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda bende senin gibi bekleyenlerdnm..
Canım krem olarak hangisni kullaniosun orayi anlayamadim.Denizinkokusu krem olarak orofluidonun kremini aldim daha gelmedi ondan oncede 3 _ 4 aydir krem kullaniyorum su kremde harika dedigim bir urune rastlamadim sadece wellanin kalin telli saclar icin nemlendirici olan kremi iyiydi maske olarakta bc bonacure keratin kur mmukemmel bir urun ben cok memnunum ondan
Hakkimizda herseyin hayirlisi sanada allahim hayirli bir bebis verir umarim
Yok, ı-ıh kötü. İşe yaramadığı gibi başka problemler de çıkarıyor; kepek ve kaşınma gibi.Bc bonacure acil kurtarma serisi nasıldr onerirmisnz sevdabuzer
Kullanmadim canim ama kullananlar kepek yaptigini soyluyorBc bonacure acil kurtarma serisi nasıldr onerirmisnz sevdabuzer
Canim krem olarak ben normalde krem kullanmazdim hep,maske yaparsim,ama maskenin cok yapilmasinin zararini ogrenince krem kullanmaya basladim wellanin kalin telli saclar icin,nemlendirici kremini kullandim 1_2 kullanimlik var etkili bir urun memnun kaldim nemlendirmeside iyi simdide orofluidonun kremini sipariş ettim daha elime gecmedi oda bu iceriginde,argan yağı varCanım krem olarak hangisni kullaniosun orayi anlayamadim.
Canim fotoda gormussundr onarilmaya nemlenmeye ihtiyaci var bc ise yararmi.
Bide kepek var cnm ya 2 gun yikamiyaym kasinmaya baslio.
Hindistan cevizi yagini ve daxi kullanmaya baslycm evde vardi ztn..
Isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Resmi eklemeyi unutmusumdaDenizinkokusu watsonsdan aldigin bu,kremde guzel hatta 2 arkadasim bayıldı onlarinda saclari kalin telli gür ama icinde silikon yok ya 2 haftada bir falan kullaniyorum yunusacik yapıyor saclari 25 liraydi fiyatida
Pureologynin mavi olanini tavsiye eDerim o maske cokta iyi degil aslinda seninN sorununa yönelik bir urun degil daha profesyonel maskelere yonelmen lazimPureology sampuani alsam benim sorunlaru giderirmi..
Kizlar bi liste yapmam lazim
Ilk olarak hangi ürünleri almam konusunda
Sac kalitemin azaldıgı dogru ama su anda en acil napabilirim KilicBaligi sorunlarim su an Denizinkokusu ile aynı ona onerdigin kerastase ve loreal serileri banada uygun olur mu?
Bu arada Dax ve hindistan cevizizi yagını bende kullanıyorum saglikli uzasin diye baska napabilirim bilmiyorum
hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın :)
KilicBaligi yaaa ne güzel saçlar öyle bayada uzunlarmış. Doğrusu o kadar kızınca saçlarına daha kısa bir saç bekliyordum :) hayalimdeki saçların böyle değildi yeni keratinden memnun kalmanada sevindim. Büyük oranda istediğin olmuş gibi ama inşallah daha da iyi olur da artık ohhh dersin :)
Canim 170 le yapmislar bence cok hirpalanmadi o saç dün fotolardanda gördüm iyilesme buyuk. Önce 10 gun ara kısa gibi geldi ama kısada degil sanki. Yapılabilir gibi görunuyor dostum. Peki araya likid keratini sıkışrırırsan acaba keratin kompleksin etkisi daha sonra nasil olur. Likid pullar arasini dildurur da komplek saça nüfuz etmezse. Öyle bir ihtimal var gibi sanki ne diyorsun. Likidi araya sokmasan mi ki. Sen daha iyi bilirsin "kimya hatun" :)))
Ilk kez yıprattigini okuyorum. Bana da baska birsey varmis gibime geldi. Ki bende senin gibi yillardir yaparim b.fönü. diger urunlerin aksine parlaklik verir maxi ve bana göre en iyi saç botoksudur saci kalinlastirir.
Bilemedim
Guzel bi isim olmuş :))
Bende kiz kardesimle keratin bakımı yaptrcz davinesten vazgectik kiliccim in yorumlarina
Native base de cok guzel gorunuo saclar benim saclar uzun fiyati biraz yuksek olacak galiba
Sagol canim,bakalim insallah,memnun kalirim
Kizlar sacim bu durumda normalde cok kivircik örüp toplayinca daha düz görunuo.
Bide sac derim kasinio kepek cikti bide basima
Uuu süper haber, ama ben de kredi kartı kesim tarihini bekleyenlerdenim. Yakında banka bana teşekkür çiçeği yollayacak yoksa
Bakım yaptığın saçını başını yolarım senin, sus bakiiim
KilicBaligi süper olmuş saçlar, güle güle kullan. Bir önerim var, saçma mı bilmiyorum. Hani kuaförde ara makası atmak için kullandıkları jilet gibi bir şey var, acaba yanıkların üst tarafta ya, o bölüm o jilet uçlu şey ile alınsa mı? Tam göremedim boyunu ama direkt aklıma bu geldi.
Denizinkokusu o saçları kazıyasım geldi benim Ben olsam bir süre ne örme ne toplama yaparım. Aşırı yıpranmış, tiftik olmuş maalesef. Şimdiye kadar neler yaptınız, hangi bakımları uyguladınız?
Benimde kaziyasim gelio ama yapacak bisey yok cnm
Hair company nin brezilya fonunu evde denedm ama olmadi ..
Onun disinda ara ara hindistan cevizi yagi kullandm ama sıklıkla yapmiyorm.
Pek bisey yapmadm saclarimi kurtarmam lazim oyle asiri derecede kirikta yok ama kupkuru saclar
Her şeyin, her bakımın başı düzen. Düzen olmadan hiçbir şey olmaz. Önce nemlendirme ağırlıklı bakımları düzenli yapın, hala olmuyorsa konuşalım.
H. cevizi ve Selective amino keratin kullanın düzenli olarak.
Evet duzen onemli KilicBaligi nin soyledigi urunlere bakiyorm simdi
Denizinkokusu krem olarak orofluidonun kremini aldim daha gelmedi ondan oncede 3 _ 4 aydir krem kullaniyorum su kremde harika dedigim bir urune rastlamadim sadece wellanin kalin telli saclar icin nemlendirici olan kremi iyiydi maske olarakta bc bonacure keratin kur mmukemmel bir urun ben cok memnunum ondan
Hakkimizda herseyin hayirlisi sanada allahim hayirli bir bebis verir umarim
Bc bonacure acil kurtarma serisi nasıldr onerirmisnz sevdabuzer
Yok, ı-ıh kötü. İşe yaramadığı gibi başka problemler de çıkarıyor; kepek ve kaşınma gibi.
Denizinkokusu saclarin baya kuru hindiatan cevizi yagini uyguladiktan sonra ara aara sac kueutma makinanla isi ver canim,etkisi daha iyi olur dedigim kurde ( bc keratin kuru )cok iyi ben cok memnun kalmıştım saclarim o zaman yaniklarin bitmesine az kaldigi zamandi yumusatti nemlendirdi ve onardida KilicBaligi canim sen denedinmi bc nin keratin kurunu